Aşk İlişkileri Ben bir aşçıya aşık oldum. Fiziğine bakar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bayıldım resmen Türkiye de bundan olsun https://www.instagram.com/reel/Chc2SLRMIsB/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Güncellemeler+1 yıl Yerim Ben bir aşçıya aşık oldum. Fiziğine bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. https://www.instagram.com/reel/Cg97isJqy0o/?igshid=YmMyMTA2M2Y=Bir de buna bak sen🤤❤️🔥 1 16 Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl tamam Yorumla polisyok +1 yıl Bazen portakal olmak istersin 😂😂 Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Hahahahahahhahs😂 Yorumla Joritsa +1 yıl @polisyok ne alaka? Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Abicim işine mi baksan sana bir şey diyen yok.. Yorumla polisyok +1 yıl @Joritsa haklısın amca biz yanlış yaptık sorry Yorumla Joritsa +1 yıl Güzel. Yorumla Soran +1 yıl @polisyok al sana portakal www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla polisyok +1 yıl Uu bu adam böyle davranacaksa en sulu portakal ben olabilirim ahshsgd Yorumla Soran +1 yıl @polisyok bu adam hep böyle. Peçeteye bile böyle davranıyor 😂 Yorumla polisyok +1 yıl Ahahah peçeteye bile bunu yapan sana neler yapar diyosunnn. Olur olur yeriz sjsjdjdjdj Yorumla Joritsa +1 yıl @polisyok boşuna "abaza" demedim.. Yorumla polisyok +1 yıl @Joritsa amca okuma istersen artık sinirleniyorsun Yorumla polisyok +1 yıl @Joritsa anlıyorum. Yorumla xPsychopath +1 yıl bizdekiler aşçı değil başka bişi Yorumla polisyok +1 yıl @xPsychopath bizimkiler yemek ustası falan bence. Usta diyince seksiliği gidiyor zaten sjsjsjsj Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kıl falan düşürür bu yemeğini yemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tc erkeği gibi vücutta kıl yok Yorumla Larisse +1 yıl çok gördüm bunlardan trde Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kavuna ne yapti o? Djfjd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yapmadı 😬 Yorumla KavunPeynir +1 yıl Bana kimse bişey yapmadı 🤔🙄🙄 Yorumla Meiry +1 yıl 😂😂 Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. bizde de o kimya var ama gurmeyim 0 0 Yorumla
xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl bunlar erkekse bizimkiler neee! 0 61 Yorumla entıni +1 yıl sdadas lan sevgilin var yuh Yorumla xPsychopath +1 yıl evet Türk değil o yüzden Yorumla entıni +1 yıl sadasd türk kürt aynı saçmalama aynı ülkede yaşıyoz Yorumla xPsychopath +1 yıl ülkede rus Ukraynalı alman İngiliz zencide var yani onlar Türk olmuyor ama ayrıca aynı genetiğe sahip değiliz Yorumla entıni +1 yıl türk kürt aynı saçmalama Yorumla xPsychopath +1 yıl değil araştır ayrıca esmer Türk olmaz Yorumla entıni +1 yıl asdads yine aldatmıs oluyorsun erkek baksa sapık kadın bakınca normal Yorumla xPsychopath +1 yıl bazı kürtlerde arap kökenli zaten Yorumla xPsychopath +1 yıl ne alaka adam yemek yapıyor Yorumla entıni +1 yıl esmer türklerde var sen araştır sadads konuyu dağıtma bu arada evleneceksin ama başka erkeklere göz koyuyon asdsda Yorumla entıni +1 yıl adamın vücuduna söyledini biliyoz adssad Yorumla xPsychopath +1 yıl esmer Türk Türk değildir kırmadır Yorumla xPsychopath +1 yıl koyu ten baskın gendir safkan türkler beyaz tenli al yanaklı çekil gözlü olur Yorumla xPsychopath +1 yıl nolmuş yani benim sevgiliminde karın kası kol kası var Yorumla entıni +1 yıl sadads lan saf ırk yok zaten ne anlatıyon Yorumla xPsychopath +1 yıl var lan cahil misin Yorumla xPsychopath +1 yıl kaç yıllık saf Türk halkı bulundu Yorumla entıni +1 yıl nolmuşu yok başkasına ilgi duyuyorsan aldatıyorsundur Yorumla xPsychopath +1 yıl ilgi duymuyom zaten esmer seviyom Yorumla xPsychopath +1 yıl ama o vücut sizde yok mesela Yorumla entıni +1 yıl onlar kendi halinde yaşayan insanlardır bizimki gibiler karışır Yorumla xPsychopath +1 yıl ayn öyle zaten göçmen Yorumla entıni +1 yıl bahaneye bak adsasd basbaya aldatıyorsun imkanın olsa aldatabilirsinde Yorumla entıni +1 yıl lan adamlar kabile hayatı yaşıyor ak kimseyle iletişimleri yoktur yoksa öyle kalamazlar Yorumla xPsychopath +1 yıl ısrar etme beyaz tenli tavuklara bakmıyom Yorumla xPsychopath +1 yıl ulan zaten öyle yaşıyorlar al yanaklı bembeyaz tenli kahve saçlı Yorumla xPsychopath +1 yıl hayvanları vs var göçebe hayat yaşıyor Yorumla entıni +1 yıl saddsa adam istese bi lafına bakar tavlaması seni saddsa Yorumla xPsychopath +1 yıl 2. ele bakmıyorum beyaz sevsem Türk bulurdum bilerek kürtle sevgili oldum Yorumla entıni +1 yıl asddsa adama niye yanıyon o zaman Yorumla xPsychopath +1 yıl sizin adınıza konuşuyorum sizde tip yok ya sizde olmayan yabancıda var Yorumla entıni +1 yıl sadadsasd senle evlencek adama yazık lan her kaslı yakışıklı görünce agzının salyası akıyor Yorumla xPsychopath +1 yıl anlama yoksunusun belli ki ama ben senin gibi herkesi takip edip sapıklık yapmıyorum Yorumla xPsychopath +1 yıl şimdi uza yorumundan Yorumla xPsychopath +1 yıl şikayet ettim Yorumla entıni +1 yıl asdasd böyle mors olursun kanıtsız iftira atarsın anca Yorumla xPsychopath +1 yıl iftira atan sensin yol al Yorumla xPsychopath +1 yıl senin gibi hadsizle vakit öldüremem Yorumla entıni +1 yıl dsadsa benimki iftira degil evleneceksin baska erkeklere sulanıyon Yorumla entıni +1 yıl dsasda yazık la kimin cocuguysa Yorumla xPsychopath +1 yıl ya çirkiniz kıskandım diyemiyorda Yorumla xPsychopath +1 yıl evet yabancılar sizden yakışıklı noldu Yorumla xPsychopath +1 yıl ne tip ne kas var Yorumla xPsychopath +1 yıl çoğunuz böyle Yorumla entıni +1 yıl kıskanmadım sadece * yakaladım adsdas yakısıklı görünce agzınızın suyu akıyo Yorumla xPsychopath +1 yıl karakter desek o da yok Yorumla xPsychopath +1 yıl sizde durum çok farklı sanki Yorumla entıni +1 yıl sevgilin de baska kızlara bunu desin mi Yorumla entıni +1 yıl herkes kendinden sorumlu Yorumla xPsychopath +1 yıl diyebilir yalan söylemesi daha mı iyi Yorumla xPsychopath +1 yıl güzelse güzeldir Yorumla entıni +1 yıl sadsda aldatınca da aglarsın sonra Yorumla xPsychopath +1 yıl o sen değil ama Yorumla xPsychopath +1 yıl bilerek Türk seçmedim kürtler daha sadık Yorumla xPsychopath +1 yıl düşün dinine bağlılıktan yazın açık giyinmez bile kimse görmesin diye Yorumla entıni +1 yıl neyse sktr et sen iflah olmazsın Yorumla xPsychopath +1 yıl kaba max türk erkeği işte Yorumla xPsychopath +1 yıl bu yüzden yabancılar Yorumla entıni +1 yıl dsasda tabi tabi aynen baskalarına göz koyan sen tc kızı süpersin Yorumla xPsychopath +1 yıl övdük sanki ª'q bi git ya Yorumla entıni +1 yıl tm Yorumla
Ayse7171 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Mmm leziz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yenur ajshdh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fizik yalanır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavun olmak istedim 😂 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
https://www.instagram.com/reel/Cg97isJqy0o/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bir de buna bak sen🤤❤️🔥
tamam
Bazen portakal olmak istersin 😂😂
Hahahahahahhahs😂
@polisyok ne alaka?
Abicim işine mi baksan sana bir şey diyen yok..
@Joritsa haklısın amca biz yanlış yaptık sorry
Güzel.
@polisyok al sana portakal www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Uu bu adam böyle davranacaksa en sulu portakal ben olabilirim ahshsgd
@polisyok bu adam hep böyle. Peçeteye bile böyle davranıyor 😂
Ahahah peçeteye bile bunu yapan sana neler yapar diyosunnn. Olur olur yeriz sjsjdjdjdj
@polisyok boşuna "abaza" demedim..
@Joritsa amca okuma istersen artık sinirleniyorsun
@Joritsa anlıyorum.
bizdekiler aşçı değil başka bişi
@xPsychopath bizimkiler yemek ustası falan bence. Usta diyince seksiliği gidiyor zaten sjsjsjsj
kıl falan düşürür bu yemeğini yemem
Tc erkeği gibi vücutta kıl yok
çok gördüm bunlardan trde
Kavuna ne yapti o? Djfjd
Bir şey yapmadı 😬
Bana kimse bişey yapmadı 🤔🙄🙄
😂😂
İşi biliyosun😅
bizde de o kimya var ama gurmeyim
Dış görünüş mü yani sadece
bunlar erkekse bizimkiler neee!
sdadas lan sevgilin var yuh
evet Türk değil o yüzden
sadasd türk kürt aynı saçmalama aynı ülkede yaşıyoz
ülkede rus Ukraynalı alman İngiliz zencide var yani onlar Türk olmuyor ama ayrıca aynı genetiğe sahip değiliz
türk kürt aynı saçmalama
değil araştır ayrıca esmer Türk olmaz
asdads yine aldatmıs oluyorsun erkek baksa sapık kadın bakınca normal
bazı kürtlerde arap kökenli zaten
ne alaka adam yemek yapıyor
esmer türklerde var sen araştır sadads konuyu dağıtma bu arada evleneceksin ama başka erkeklere göz koyuyon asdsda
adamın vücuduna söyledini biliyoz adssad
esmer Türk Türk değildir kırmadır
koyu ten baskın gendir safkan türkler beyaz tenli al yanaklı çekil gözlü olur
nolmuş yani benim sevgiliminde karın kası kol kası var
sadads lan saf ırk yok zaten ne anlatıyon
var lan cahil misin
kaç yıllık saf Türk halkı bulundu
nolmuşu yok başkasına ilgi duyuyorsan aldatıyorsundur
ilgi duymuyom zaten esmer seviyom
ama o vücut sizde yok mesela
onlar kendi halinde yaşayan insanlardır bizimki gibiler karışır
ayn öyle zaten göçmen
bahaneye bak adsasd basbaya aldatıyorsun imkanın olsa aldatabilirsinde
lan adamlar kabile hayatı yaşıyor ak kimseyle iletişimleri yoktur yoksa öyle kalamazlar
ısrar etme beyaz tenli tavuklara bakmıyom
ulan zaten öyle yaşıyorlar al yanaklı bembeyaz tenli kahve saçlı
hayvanları vs var göçebe hayat yaşıyor
saddsa adam istese bi lafına bakar tavlaması seni saddsa
2. ele bakmıyorum beyaz sevsem Türk bulurdum bilerek kürtle sevgili oldum
asddsa adama niye yanıyon o zaman
sizin adınıza konuşuyorum sizde tip yok ya sizde olmayan yabancıda var
sadadsasd senle evlencek adama yazık lan her kaslı yakışıklı görünce agzının salyası akıyor
anlama yoksunusun belli ki ama ben senin gibi herkesi takip edip sapıklık yapmıyorum
şimdi uza yorumundan
şikayet ettim
asdasd böyle mors olursun kanıtsız iftira atarsın anca
iftira atan sensin yol al
senin gibi hadsizle vakit öldüremem
dsadsa benimki iftira degil evleneceksin baska erkeklere sulanıyon
dsasda yazık la kimin cocuguysa
ya çirkiniz kıskandım diyemiyorda
evet yabancılar sizden yakışıklı noldu
ne tip ne kas var
çoğunuz böyle
kıskanmadım sadece * yakaladım adsdas yakısıklı görünce agzınızın suyu akıyo