Ayy sinirim bozuldu okurken 😅
Mesleğinin ne olduğu önemli değil ki yalan söylemiş en baştan. Bir kere yalan söyleyen yine söyler, bunu öğreneceğini hesap edememiş mi enteresan 😃
İstemiyorsan kafanı da yorma madem herkes yoluna baksın01 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyoruz üç gün oluyo bitti sanırım bilmiyorum jfjjf
En İyi Cevaplar
+1 yılYani böyle durumlarda yalan söylemesi hoş değil. Farklı tanıtmak olmamalı. İsterse Çöp toplayıcı olsun. Ancak sırf bu yüzdende hemen tekmeyi basma. Bi konuş neden yalan söylediğini öğren. Belki utandığı için falandır insan silmek kolay önemli olan kazanmak. Hepimiz yalan söylüyoruz ilk yalanda herkesi silersek ölme eşeğim ölme
00 Yorumla
imkanın varsa çalıştığı yere gidip garson X nerede diye sorup yalanını ortaya çıkar, çalıştığı yerdekiler de yalan söylediğini öğrensin, o saatten sonra zaten bir daha ne senin ne de ordakilerin yüzüne bakamaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikopat bela olur sonra bırakalim beni saf sansin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer aşçı bir zamanlar komiydi. Aşçılık diploması yoksa alması çok zor değil veya sertifikası mesleki yeterlilik sınavına girer alır ama komi lazımdır komilik yapmaya devam eder komi candır restaurantta her alanda yer alır.
00 Yorumla
+1 yılsen ne iş yapıyorsun çok merak ettim birde şu kafaları değiştirin mk yıl oldu 2022 adam hakkıyla alınteriyel paraasını kazanıyorsa ne mutlu size he yalan demesi hoş değil ama o an belki utanmıştır falan
02 Yorumla- +1 yıl
@Führeer hadi ya ben mühendisim misal ama kendi paramda var kızda işssiz güçsüzmü olucak hesap kitlemeyi kendinize laik göre göre bu haldesiniz vay halinize herkes esşit olmalı az akıllı olun be yıl oldu 2022
Onu eğer aşçı olduğu için seviyorsanız, aynı kişiyi komi olduğu vakit sevmeyecekseniz sorun sizde demektir.
ama yalan hoş değil, ben yalan söylediği için ilişkimi keserdim komi olduğu için değil.00 YorumlaKomi olmasi sorun degil komilik te taptim cook luk ta demi cheflikte excutive cheff lik de ama onemli olan karakter yalan soylemis bu onemli asaglik kompleksi olan biri ile olmaz
00 Yorumla
+1 yılAsıl mesele şu sen kendine bir komiyi mi yakistiramiyorsun yoksa yalan söylemesine mi kızdın en başta komiyim deseydi sevgili olurmuydun önce kendine dürüst ol sonra karşıdakini yargıla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Aşağılık kompleksi vardır! Ya da düz yalancıdır kim bilir 🙄 ama sen en iyisi sepetle! Yoksa bir yalancı asla yalandan vaz geçmez!
02 Yorumla
Soran+1 yılSepetlendi arkadaslar..
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılMesele aşçı olması değil ki, isterse dunyaca ünlü bir aşçı olsun mesele yalan söylemesi. Hemen yol ver...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa cok ilginç kendi söyledi ama ağzından mi kacirdi artık biliyo musun komiligi dedi bozmamak için yok deidm üstümde bir şef olacak falan zirvaladi jfj
Yapacagin en guzel sey yalan makinasini baskasina terfi etmek.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bitti konusmuyoruz kaç gündür ama hala biraz özlüyorum mal miyim neyim
Soran+1 yıl😞😞😞😞
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çocuk haklı yalan söylemek de 😂onun iç dünyasında onun hakkında olumsuz düşüneceğini kurgu yapmış da böyle yalan söyleme ye kendini mecbur bırakmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBen de dün anne gastronomi okuyacam ben dedim uçtun diyor bana..😄😄
03 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu bu kursa gittim falan dedi ne kadar doğru Allah bilir iste
- +1 yıl
Lise mezunu aşçı olabiliyor ama nadir 2 yıllık aşçılık üniversite meslek yüksekokulu okusaydı maaşı daha iyi olurdu.
- +1 yıl
Ben yüksek lisansımı yapcam ama gastronomide yanlış anlaşılma olmasın.
Hayatı yalan diyorsun onunla hala devam ediyorsun... ilginç...
01 Yorumla
Soran+1 yılYani etmiyorum aslında konusmuyoruz üç gün oluyo
+1 yılBırak yaa öyle insanın hakettiği yer senin yanın değil yoluna bak yalanın olduğu hiçbir yerden hayır gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBende aşçıyım comi pozisyonu mutfakta da var sadece garsonlarda comi yok. Doğru söylüyordur çocuk
016 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlar komi olarak 8 yıl çalışıp asciliga yukselirsiniz yani ayrı şeyler neden anlamiyosunuz
Soran+1 yılMutfakta mutfak dışı önemli değil
- +1 yıl
aşçı ve komi diye 2 seçenek yok benim çalıştığım otelde 11 pozisyon var mutfak için meslekte olan benim bana öğretiyorsun 😂
Soran+1 yılAy yok estağfurullah ya hdjdj tamam o zaman şimdi yalancı değil midir diyon
- +1 yıl
Nerde çalışıyor belki tanıdığım vardır otelde. Sorun olmayacaksa yaz bana bakalım kimmiş bu çocuk 😂
Soran+1 yılHenüz çalışmıyo buraya giricem su bu komi olarak üstümde bı şef olacak diye konuştu
- +1 yıl
Yalancıysa neden sevgilisin peki
Soran+1 yılYakışıklı bı yalanci
- +1 yıl
Ah kızlar ahh hepiniz böylesiniz sonra niye adam akıllı sevgilimiz olmuyor diye ağlıyorsunuz 😂
- +1 yıl
Diğer yalanları neydi.
Soran+1 yılTango diye uygulama indirmis karılar kızlar dans ediyo abaza yeri oyun oynuyo Araplar dedihdhfhfj hastayım dedi dışarı çıktı karilarla konustu yakalandı. Babasına iç mimar dedi panjurcu cikti
- +1 yıl
He maşallah neler neler. Neyse hakkında hayırlısı olsun ama üzgün değilsin gördüğüm kadarıyla 😅
Soran+1 yılBiraz üzgünüm çok yakışıklıydı ama bunca şey yakisikliligini alıp götürdü tabi bfhf
- +1 yıl
Neyse aklın başına gelir umarım. Bekliyordum böyle bir ayrılık ama bu kadar erken değildi 😂 boş ver üzme canını bulursun yenisini 😅
Soran+1 yılGerek yok yenisine de ya sağolasın valla 😁🙏
- +1 yıl
Zaten bir süre yapma da. Seni tanımak lazım aslında
Geleceği görüyordur belki bugün komi 10 sene sonra aşçı
010 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu
Soran+1 yılAsciyim demeseydi keşke ya 6 bin alacakmis komilikten
Soran+1 yılLa alti bin ne anaaa
Soran+1 yılKız yanlış anladin 6 bin cok iyi bence sen tc de yasiyosun dimi hfhf ayrıca elhamdülillah öğretmenim ben gözüm yok kimsenin parasinda
Soran+1 yılTamamdir kibar çocuk önemli değil 😁🙏
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yalancılardan uzak dur hayatı yalan ve hala sevgilim mi diyorsun pes valla
14 Yorumla
Soran+1 yılYok yahu demiyorum ama içimde kaldı beni canım yerine koyması ben de asaletten olcem söylesem mi hayatin yalan diye hfhfj
Soran+1 yılYazarsa soylerim ya kurtulmusum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalan üstüne kurulan bir ilişkide umut beklme ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük yaşta hemen aşcı olunmuyor zaten, aşcı olmak için orada çalışıyordur, 30-35 yaşlarına gelene kadar kimse iyi bir restoranda aşcı olamıyor. Belki kendini yanlış ifade etmiştir🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyalan söyleyen insanlardan uzak dur sürekli tekrarlıyorlar
00 Yorumla çalışıyorsa sorun ne? onun yaptığına doğru demiyorum ama komi olduğunu söylese birlikteliğin devam eder miydi?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki ederdi
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayatın yalan hayatıın puuu gtünü eşek sksin senin de
01 Yorumla
Soran+1 yılBdhd instasini görsen öne cikanlari hep elalemin arabalari uf çok kötü ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi de yalandır belki hayali
Ne ilginç insanlar var.. senide düzgün biri bulmuyor galiba :))07 Yorumla
Soran+1 yılBulmaz anacm bulmaz anca sinir bozukluğu hfhf
Cevap sahibi+1 yılSiz okul okuyor musunuz. veya bı yerde çalışıyor musunuz?
Soran+1 yılTürkçe öğretmenliği okudum henüz çalışmıyorum
Cevap sahibi+1 yılMezunsunuz yani..
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılÇalışmayı dusunuyorsaniz size uygun bı is ayarlayabilirim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim benim ayarli işim
+1 yılayrılacaksın..
çünkü bir ömür yalan söyleyecek..00 YorumlaBelli ki utanıyor onu karsina al konuş eğer seviyorsan önemsemezsin mesleğini anlat. Fakat bunlar senin için önemliyse ayrıl kirmadan
00 Yorumla
+1 yılSoru yanlış kanka asıl soru sen böyle bir mahlukatı beden hayatına aldın ve hala devam ediyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha sorma daha neler neler neyse 3 gündür konusmuyoruz bitti sanırsam 😁😁
- +1 yıl
İnşallah çocuk yazmazda kurtulursun yoksa saf birine benziyorsun
Soran+1 yılSagol ya 😁 napim çocuğu bozmadım diye saf mi oldum simdi
- +1 yıl
Hayır kanka çocuk yazarsa sen geri döneceksin o yüzden saf oldun 😂
Soran+1 yılDönmem kız daha neler yaptı bu bir ayda inanaman hdbdhd
- +1 yıl
Kız dedikodu kokusu alıyorum anlat hemen 😂
Soran+1 yılİnstada karıya kıza yürürken yakaladım bunu yalvar yakar affettim dbbd ama iyi süründü şimdi yoksa affetmezdim hayır noldu üç gün oluyo konusmuyoruz ne canım bı ilişki bu hdjd
+1 yılSen seviyormusun
Seviyorsan yaptigi is onemli degil
Ama... Yalan hayati olmussa hadi ordan cek gitsjn00 Yorumla
+1 yılHa aşçı ha komi ne fark ediyor çalışıyormu çalışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz calismiyo aslında konu da o değil ya
+1 yılKötülemek istemem ama belki de utandı için sana küçük düşmemek için de öyle demiş olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhayatı yalan diyebiliyorsan bence yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılVerdim yol şimdi de özlüyorum mal miyim ben
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Daha kim bilir ne yalanlar söylüyordur :d
01 Yorumla
Soran+1 yılÜç gündür yazmiyordu naber yazmış ne diyem buna
Mevzu komi olması değil yalancı olması sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu bazıları komi olsa bakcak mıydın yazmış ne yaptığı değil olay
Nereden anladın yalan olduğunu
08 Yorumla- +1 yıl
Dimi belki küçük düşmemek için demiştir herkeste bir in yargı
Soran+1 yılKendi dedi komi olarak başla dediler dedi bı boş bulunup soyledi ama sonrası biliyo musun komiligi dedi bozulmasın diye ha yok dedim napim
- +1 yıl
Ya piskopat biriyse uzak dur derim şimdi kimsenin günahını almak istemem tanımadan da kötü birisi diyemem ama şimdi inan derim şerefsiz birisi çıkar senin de günahına giremem bence kendin düşün
Soran+1 yılPsikopat biri asagilik kompleksi var bence babasına iç mimar dedi ama benim kardeşim de mimarlık okuyo bitirince babanın yanına girer dediğimde kuzeniyle bakisip güldüler büyük ihtimalle panjurcu falan babası da
- +1 yıl
Yanlis anlama da babası mimarsa o neden ahciymis yanlis anlamazsan biraz konuşabilir miyiz dertlesebilirmiyiz sen iyi birine benziyorsun merak etme diğer erkekler gibi kendini bilmez hadislerden degilim
Soran+1 yılİstee mimar çocuğu öyle mi olur çocuğun hayatı yalan valla. Sağol burdan yazmam yeterli
Soran+1 yılAsci da değil ki aşçı değill
- +1 yıl
Merak etme ben buradaki abaza erkeklere benzemem inanmanı beklemiyorum ama bende senden akıl isticektim neyse gerek kalmadı
yalan soluyorsa bisey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafanın çalışma sekli
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgurur yapmıştır. diğer yalanlarına odaklan
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok var ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ona hala sevgilim demen çok garip.
06 Yorumla
Soran+1 yılYahu işte değil artık heralde üç gün oluyo konusmuyoruz hiç neyse bozmadım ama bunu hic
Soran+1 yılLen saf saniyo bebe beni arkamdan neler demiştir bı de aglicam şimdi ama neyse hdhdjf
Soran+1 yılNeyse ilerde der bu kız iyiydi ayakta uyutuyodum diyip özler bdhdjfjf ne hallere düştük yabdhfhdj
E uzak dur yalancı ise
04 Yorumla
Soran+1 yılDurdum konusmuyoruz
Soran+1 yılDert ben de gırla
+1 yılHayaller aşçılık hayatlar komilik de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence. Yalancı ile yürümez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalan ise hayatı yalana dahil olma ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalanların üzerine kurulmuş bir ilişki
00 Yorumla
+1 yılGit gör ama rencide etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKomi olduğunu soylese dusunecekmiydin 😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı yalan kişilerden uzak dur pişman olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Neden halen ondan ayrılmıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu yaa söyler alış bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyi bir komi ise 10 yil icinde ascida olur
00 Yorumla Düşünüyorsun sadece ilk bi ispatla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılKomi olmak ayıp mı anlamadık?
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bı meslek ayıp değil sorun atıp tutmasi
+1 yılboş ver be kuzum, ne olursa olsun yine gelsin.
00 Yorumlaİş yerine gelip bakayım de.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılBozma be çocuğu
22 Yorumla
Soran+1 yılKomi ne biliyo musun yok dedim ustumde bir şef olacak falan bozmadım yok dedim işte fjjf
- +1 yıl
Yazuk ashd
Ordan baslatiyoruz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYa önceden de çalıştı ama ilk değil ki lise mezunu ayrıca kursa gittim falan dedi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Git mekana öğren sen de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılKaç ondan kaç.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaçtım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver gitsin yalancı insana güven olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sevgisinde yalandır onun
00 Yorumla
+1 yıle madem öyle ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi üç gün oluyo konusmuyoruz bitti heralde
- +1 yıl
en doğru olanını yapmışsın konuşma da zaten
Sende ayrıl kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi üç gün oluyo konusmuyoruz bitti heralde nfjfj
+1 yılCok cringe tipler
03 Yorumla
Soran+1 yılEy yarabbim cidden hfjf
- +1 yıl
Ayrıl gitsin
Soran+1 yılKonusmuyoz ki bitti sanırım bilmiyorum jfjfj
Gurur yapmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılSacmalik
+1 yılBoş ver, inanmış gibi yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılKomi ne demek biliyon mu diyo ha yok dedim altımda bı şef olacak ay konuştu yok dedim işte bozmadım
- +1 yıl
👍🏻
- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler