ERKEK ARKADAŞIMIN NE İSTEDİĞİNİ ÇÖZEMİYORUM?

Merhabalar 1 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ilk başta fazla iyiydik prensesler gibi hissettiriyordu bana kendimi bir dediğimi ikiletmezdi bende aynı şekilde gül gibi geçinip gidiyorduk. İş değişikliği yaptı ve bir anda o erkek gitti haftanın neredeyse 4 günü görüştüğüm kişi buluşmamak için bahaneler uydurmaya, arayıp, yazmamaya başladı. Defalarca kez yalvardım resmen lütfen düzelsin artık aramız ne oluyoruz diye. Her seferinde işten dolayı çok yoğun olduğundan onluk bir mesele olmadığından falan bahsetti. Bir kaç kez ayrıldık bu durumdan dolayı hepsinde ben geri döndüm belki aklı başına gelmiştir düzelmiştir diye ama yok yani olmuyor eskisi gibi. Sevmediğini de söylemiyor ama değer veriyor gibi de değil. Çok üzülüyorum bu duruma sürekli wp’den çevrimiçi oluyor mesajlarıma asla cevap vermiyor anca canı isterse. En ufak şeyde beni suçluyor. Ne yapsam bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum. bırakamıyorum da onunlayken de olmuyor ağlamak istiyorum sadece ayarlarımla oynadı bu çocuk ne yapmaya çalışıyor
ERKEK ARKADAŞIMIN NE İSTEDİĞİNİ ÇÖZEMİYORUM?