Kaynanam bizden ne istiyor?

Eşimle kaynanam sürekli tartışıyor ya eşim sürekli alttan alıp bişey söylememeye çalışıyor fakat kaynanam ota b*ka trip atıyor küsüyor. Para istiyor sürekli göndermezsek küsüyor kızıyor trip atıyor, beni şikayet ediyor sürekli onu aramıyorum diye 3 senelik evliyiz 750 kere bu yüzden şikayet etmiştir herhalde beni. Bu arada eskiden arıyordum 2 senedir aramıyorum yani ayda 3 kere falan çünkü konuşacak bişey bulamıyoruz artık. Birde ben ameliyat oldum bir geçmiş olsun bile demedi sağolsun. Dün akşam telefonda konuştuk dedim ki "anne yanlış anlama beni ama eşimin üstüne çok geliyorsun o da sinirini stresini evine yansıtıyo ve ister istemez biz tartışıyoruz lütfen bu kadar üstüne gitme" dedim. Bu lafı almış "yeliz bana, bizim aramızı açıyosun senin yüzünden biz hep kavga ediyoruz" diye çevirmiş benim cümlemi bide hüngür hüngür ağlamış. Sürekli duygu sömürüsü yapıyo sürekli trip atıyo benim ailem hiç böyle insanlar değil ben evlendim benim psikolojim bozuldu ya. Eşim bide annesine çok düşkün. Bana diyo ki "hayatım annemi ara da anne sen beni yanlış anladın ben sana öyle bişey demek istemedim de" diyor. Ya kaç gündür sinirlerim bozuk psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım artık. Kaynım boşandı %70 bunlar yüzünden hiç akıllanmıyolar ya bir oğlumuz boşandı diğerinin de başını yakmayalım demşyorlar. Bunlara sırf eşim yüzünden katlanıyorun yoksa ömrü billah tek kelime konuşmam suratlarına dahi bakmam hepsi birbirinden meymenetsiz zaten. Bana yardım edin bana bi akıl verin ya

Kaynanam bizden ne istiyor?