AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
adalet değil ama inanıyorum ki ahlaka karaktere bakan insan da vardır.
icinin guzelligini disariya yansit o zaman sen de
Ya yalan soyleme bari iki üzgün foto cekmissin ayrica onda bile guzel cikiyor bide laf ediyorsun
Cırkin değilsin ki. Sende onlar gibi boyaya batsan daha güzel olursun
Ne varmış dış görünüşün de. Gayet güzel ve tatlisin. Başkaları için kendini uzudüğüne değmez.
bir arizona kertenkelesi için değmez.
herkesin alıcısı vardır.
Güzel olup ici kapkara olmaktan iyidir ayrıca çirkin bayan yoktur
çok güzelsin sadece değerini bilen biri çıkmamıştır
Güzellik çirkinlik göreceli kavram. O yüzden adalet ile ilgisi yok. Baht meselesi biraz.
Sen önce kendini sev ki başkaları da seni sevebilsin
Çirkin değilsin bence kendine göre bir güzelliğin var sevilmemeyi iyi bilirim tanışabilir miyiz?
Her ruh halinin ya da duygusal durumun hücrelerimize verdiği mesajlar, yaydığı kimyasallar vardır.
Kendine bu kadar çirkin dersen hayat seni ciddiye alır ve yalanlamaz.
Çirkin olduğu için sevilmemek değil o. Her insanın ışığı farklıdır yaydığı sinenerji ya çeker ya iter. Şöyle kafa yana düşmüş arabesk pozlar verenin nasıl bir ışığı olabilir ki?
Kendin gibi çirkinlere yönel, sorun çözülsün
Şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ki. Ben hiç bir çirkinlik görmedim. Gayet iyisiniz
Bence cirkin degilsin genel geçer kriterlere bağlı kalma
Seni yaradan özel yaratmış beğenmeyen sık gitsin sen özelsin herkes ozeldir
Ya ağlama lütfen kimse senin bir damla göz yaşına değmez konuşmaya ihtiyacın var mı
Çirkin değilsin biraz bakımlı olsan güzelsin aslında
Konu çirkin değil senin özgüvenin yok cesaretli değilsin
Kötü değilsin senden daha kötüleri neler buluyor takilma
Birde sırf erkek olduğumuz icin linc edilmek var. Seninkinden daha vahim bir durumdayiz
Çirkin değilsin normalsin abla, bu soruyu bu şekilde ve böyle fotolarla sorup övgü alıp moralini yerine getirmek ve teselli bulmak mı amacın?
Kadının halinden kadın anlar.
@Kuşadali88 yüzünü kullanabilir, makyaj ve bakım ile saçlar ile.
Yani çirkin biri değil. Hoş gözükebilir, ben kolay beğenmeyen biri olarak söylüyorum ha tabi harika diyemem, ama dediğim gibi yani ne kezbanlar var şimdi gerçi kezban da demiyim yakışmaz. Normal ortalama tipli kızlar ama bakımlar makyajlar süsler püsler giyimler kuşamlar dövmeler elbiseler croplar tırnak bakımları ojeler vs vs , yani bunları yapabilir, çirkinim diye dövünmek yerine.
Çirkinim derken sanırım yüzünden bahsetmiş ama normal oldugunun farkında bence moral yükseltmek için attı fotoğrafları buraya bence tabi kendine aitse. Biz de moral verdik 🤣 Nryse aman bsns ne ya. Şimdiki flörtümin adı kezban ayrıca 🤣
@Kuşadali88 olabilir anne babası o ismi uygun görmüş kızımız biraz takıntı yapabilir ama o ismin günümüzdeki kullanım alanını umursayarak 🤣
Brn hep kezbanlar bana kalıyor derdim 🤣 burada da yazmışlığım çok sonunda gerçek kezbsnı buldum 🤣 evren kezbsn gönderdi bans 🤣
Makyajsız fotoğraf atma cesretin var ve bu halinde ne jad guzelsin kendini sevmeyi öğrenmelisin
Çirkin değilsin , sadece üzgün ve ağlamaklı bi yüz var..
Dudakların da çok güzel. fiziğin nasıl? Boy kilo göğüs ölçüler?
böyle küçük emrah gibi bakarsan sevmez seni kimse tabi kalk bi elini yüzünü yıka bi makyaj yap hafif tonda kendine gel biraz kendi kendine modunu düşürmüşsün
Cidden bunu tüm samimiyetimle söylüyorum makyajsız olmana rağmen efekt olmamasına rağmen gayet hoşsun hoş bir yüzün var birkere en güzel kıza bile bazen şans verilmiyor kuzum takılma böyle şeylere
sen çirkinsen eğer , ben kendimi boğaziçi köprüsünden atayım o zaman.
sen kendi kendini üzüyosun böyle boynu bükük emrah modundan kurtulmanı tavsiye ederim 😂😂
Sen niye ısrarla çirkin çıkmaya çalışıyosun kafayı yicem shshshhshsjsj
Cirkin degilsin deli yuzun cok guze, biraz makyajla bakimla asiri iyi olursun
güzellik çirkinlik görecelidir. insan önce kendini sevecek sonra sevgi bekleyecek. sen kendine nasıl davranırsan başkalarıda sana öyle davranır. zaten insan kendini sevdiğinde güzelleşir.
Haahahah ya niye böyle şeyler paylaşıyorsunuz mal mısınız arkadaşım?
Estetik yaptirsan asena erkin gibi bisey cikar.. guneydogulusin libidonda yuksek belliki.
Harbi lan efektli halinle şu halin arasında dağlar kadar fark var
Bu hayatta güzel ya da değil kimin sevilme garantisi varki
Kanka seni burada o kadar çok severler ki. İNANAMAZSIN
değil de çirkin değilsin bir sürü talbin vardır burada bile bir sürü kişi çıkar bence sen milleti reddediyorsun sonra sevilmiyorum diye ağlıyorsun
Yalnız bu kızda potansiyel var şakasız diyorum azıcık bakım feci bir şey çıkarabilir ortaya
Ben bir erkek olarak samimi söyleyeyim senin yüzünden tipin benim hoşuma gitti Ben seni beğendim
Bu mu senin cirkinlik halin oha yemin ederim hic fena degilsin ve bunu kafaya takiyo olman bile buyuk hata inan bana hicte cirkin degilsin
Bu arada merak ediyorum nerde otruyorsun
Adalet tabi sen neden çirkin bir erkeğe şans vermiyorsun?
cevap belli bacım
Gayet çirkin bir çocuk tarafından özgüvenim kırık 5 yıldır
makyajsız ünlüler yaz. neyin derbederliği bu
Seni dış görünüşün için sevecekse zaten hiç sevmesin daha iyi.
Maalesef kalbimiz varken tipimize bakıyorlar işte burada onlar da bizde kaybediyoruz
Yüz hatlarının çok güzel bence değerlendirebilir sin👍
Önemli olan anlayışlı bir insan olmak zannediyordum ben amaa
Kendine haksızlık etme fena değilsin herkes süslenip yakıştırıyor sende yap bence
Ama sen güzel kadın olsan bunu dusunmezdim dimi? Çirkin oluncami aklına geldi
Ayrıca güzel de kizssin dert etme
Sen iyimisin benve cok ama cok guzelsin dogal bir guzelligin var
Çirkin kimse yoktur sen de degilsin benim de çirkin olmadığım gibi.
Bacım kendine haksızlık etme üzülme gayette güzelsin
Düzgün çekip atsan iyi olurdu ama tipin normal benim için yeter içinde geçmişinde iyiyse oooo evlenilir bana göre
Senin psikolojin bozulmuş çirkin bir erkeğe bakar mıydın merak ediyorum?
Baktığım zaten çirkindi
Bakımsız ve makyajsız herkes böyle diğer fotolarını görmüştüm çirkin değilsin iyisin senin psikolojin bozulmuş
Sen şu şey değil misin yAA
Ne.
Seni ben biliyoru
Söyle abi
burada söylemem doğru degil
Ya çok güzel yüzün var niye ağlıyosun
Sen kafanda kurmussun kizim
Böyle ağlarsan olmaz ama 😔
Sen ağlıyor musun poncik
Çirkin olmaman dışında sorun yok