Aşık olduğun biri var ve o göz yaşları onun için akıyor ve o bunun farkında bile değil üzücü olan bumu aslında yoksa güzel olduğunu bildiği halde kendine çirkin demekte mi hangisi bilmiyorum fakat tek bir gerçek var ortada bir atasözü vardır bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye kendini bu buhrandan çıkar depresyondan ya da içinde bulunduğun her neyse ve kendine bak yüz hatların falan güzel bunu bil kardeşim sadece kendinde değişimler yap hep psikolojik olarak iyi gelecek böylece kendini daha iyi hissedeceksin kendini üzme ve hayatı yaşamaya bak sana tavsiyem budur
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek cinsiyetinin ne kadar kaba ve sekilci oldugunu bir kez daha bu soruda görmüş oldum. Sanki kendileri kivanc, brad pitt. Gelmisler burada kadina cirkin diyebiliyorlar. Kendilerine tipsizsin desek, seyin kucuk desek tripten tribe bunalimdan bunalima girecek tipler ne yorumlar yapmışlar. Ironi, şaka bile olsa dogru degil. Tabi boyle bir soruyu sormakta hata. Boyle soru sorulursa yorumlarda böyle olur.
Insan kendini kimseye begendirmemeli. Insan kendiyle barışık olmalı. burada bu soruyu sormak ve gelecek yanitlarin az cok tahmin edilmesine rağmen bu cesaretten dolayi tebrik ediyorum. Gunumuzdeki estetik, filtre, sosyal medya furyasindan dolayi kadinlarin özgüveni kendini begenmesi yerle bir oldu. Insan zaten kendini begenmeyen ve iç sesi surekli olumsuz konusan bir varlik. Sosyal medya da bu ic sesi fazlaca destekliyor.
Pandemide de gördük, ben yasadigim saglik sorunlarinda da gördüm. Saglikli olmak cok muhim bir sey. Birak kaşin gozun guzellik standartlarina uymasin. Ama aldigin bir nefes var, vucudun turp gibi belki de. Bunlar o kadar buyuk nimetler ki. Sagligin bozuk olunca kaşım, gözüm dusunemez hale geliyorsun.
Yeter ki vücut bir sistem dahilinde çalışsın, o sistemi ve düzeni bozulmasin. O zaman gozunun şekli, rengi, dudaklarin dolgun olmasi, minnak burunlu olmak inan hicbir işe yaramıyor. Sadece iyilesmek, sagligina kavusmak istiyorsun, kaşini gozunu dusunen olmuyor.
Gayet guzel bir kadinsin, eksiklere odaklanmak yerine, olumlu yonlerine odaklan. Bu ozguven sağlar. Sevmeyen de sevmesin. Aslinda ben biraz cirkin olanlarin, guzellik standartlarina uymayanlarin bu dunyada daha sansli oldugunu düşünüyorum.
Fizik ve yuz guzelligi yuzunden birinin yaninda olmasi ne kadar asagilik bir sey. Ama ortalama bir tip olunca yaninizdaki kisilerin sizin farkli yonlerinizden dolayi yaninizda oldugunu, farkli seylere deger verdigini, sizin bile farkedemeginiz ozelliklerinizi sevdigini farkediyorsunuz.
Yaninizdaki kisi kaşinizin, gozunuzun guzelligi icin degil sizi baska yönleriyle sevdigi icin yaninizda. Ama tip iyi olsa bu adam benimle fizigim icin mi beraber, yuzum guzel ondan mi beraber olayi oluyor.
Guzellerin peşinde de cok insan oluyor. Bu tatmin edici gelebilir ama bence degil. Ortalama tip olunca yaninizdaki kişiler gercekten sizinle olmak istedigi icin oluyorlar yani gereksiz bir kalabalik yok etrafta ve bu bence cok daha degerli bir sey. Anlatmak istedigimi umarim anlatabilmisimdir. Her insan guzel ve degerli. Kendisinizi sevmek cok önemli. Insan kendini sevmeli, insanlar sevmese de olur.
Giriste biraz agir giydirmissin "kesin devami daha agirdir" diye okumaya basladim ama makul yazmissin yerinde tespitler guzel aciklamalar tam bir dayanisma :) Tebrik etmeden gecmek olmazdi
Way be bu sitede aklı başında, kelime becerisi yüksek, gerçekçi düşünen bir kadın görmeyeli çok olmuştu. Kimsenin yorumunun altına yazmam ama kocaman gelişmiş bir düşünce yapın var sayınız çoğalır umarım👍
Ya sen manyak mısın... Neden ağlıyorsun. Çirkin filan değilsin. Hemen toparlar kuzum. Bak spora yazıl spora başla, saçlarını boyat mis gibi. Cilt bakımını sabah akşam yap. Bir tarzın olsun asil bir tarz, topuklun vazgeçilmez aksesuarın olsun. Birde imza kokusu bul kendine tamamsın. Sakın ağlama...
Şu üstündeki saçma şeyide çıkar. Asla böyle durma kendine saygın olsun. Bak sen kendini sevmez isen kimse sevmez. Her zaman sade ve hoş şeyler giyin. Saçlarını aç. Evde tayt filan giy. Resimlerde asla üzgün ezik durma. Bak iyiliğin için
ağlamana gerek bile yok çirkin değilsin inan.. sadece olduğun gibi kabul etmiyolar kendileri gibi olmanı istiyolar ama sen olma ben oldum öyle kalabalıklaştı ki etrafım yalandan da olsa yani.. şimdi ben kendim istiyorum o yalnızlığı inan karşına seni seven biri çıkar sadece yaşamaya hayatına bakmaya devam et. hayatında en değerli olan şey sensin unutma bebiş
Kendine neden haksızlık ediyorsun ki? Her insan kendisine özel ve güzeldir. İnsanın kendisine vermediği değeri bir baskasi ona nasıl verebilir? Kendine baktığın ve kendine güvendiğin zaman sen hep güzelsin. Herkes tarafından begenilmeyebiliriz. Her insanın güzellik algisina uymayabiliriz. Çünkü göreceli. Ama illa ki seven beğenen birileri vardır birilerinin göz hitabina uyuyoruzdur. Bir insan tarafından sevgi görmemek çirkin etmez asla seni. Aynaya bak kendini sev guclen hem mutlu olacaksın hemde kendini çok güzel göreceksin.
Ağlıyorsun ama rujunu da eksik etmemişsin. Cildinde çok fazla lekelenme var o çok kötü gösteriyor onun dışında bakım yapsan güzel Bi kızsın. Çirkin olup da kör kütük aşık olunan birçok kız veya erkek gördüm bu biraz da kendine güven ve tavırla alakalı. Adaletsiz bir durum yok bence
Kızım burnun dudağın yüzün gayet güzel neyin trajedisini yapıyosun. Bende sıfır makyaj bol tişört bol pantolon giyince erkek çocuğu gibi gözüküyorum 😂 Kalk bir saçını boya, makyaj yap şıkır şıkır elbise giy hafif de topuklu ayakkabı bak yoldan geçen dönüp dönüp nasi bakıyo
Daha ergensin, belli ki özgüvenin ve karakterin de henüz oturmamış. her şey düzelir, bu yazdıklarının ne kadar lüzumsuz olduğunu, hayatta en önemli varlığın kendin olduğunu öğrenirsin. İleride de kendini saçma sapan forumlarda ifşa ettiğin için hayıflanır hatta utanırsın.
Çirkin olduğunu kim söyledi? Ayrıca çirkin insan yoktur, kötü kalpli insan vardır. Ağlamana değmeyecek insanlar için kendini harap etme lütfen. Gayet güzelsin. Ama insanlar sadece güzellik standartlarına uyup uymadığı için sevilmez.
Herkesin kaderinde biri vardır, sadece tanışacağı zamanı Allah bilir. Sende umudunu kaybetme sakın. Senin kaderindeki kişi de seni bekliyor. Seninde sevileceğin zaman gelecek sen yeter ki sabret
Çirkin değil bakımsızsın hiiiçç üzülme ama ağlamaktan buruşmuş depresif bir yüz fotosunu ÇİRKİNLİK adı altında tutmak bahanedir. Git elini yüzünü yıka kendine gel abartılmadan hafif bir makyaj yap sonra karşılaştır ev haliyle seksi olmayı bekleyemezsin ablacım ama çirkin olduğun anlamına gelmez
İnsanlarin öyle bakmasindan kaynaklaniyor erkegi de kızı da aynı farketmiyor kız nasıl bakarsa erkek de öyle bakıyor her iki tarafta eşit durumda bu insanların bozuk olmasın dolayı adalet demissin de dogru söylemişsin adaleti en iyi sekilde burada gorebilirsin iste kizlar nasil davraniyorsa hareket ediyorsa kaesiligini da öyle alıyorlar güzellik çirkinlik degil türk kızlarının kendine çeki düzen vermesi gerekiyor artık
Bunun cinsiyeti yok ya ayni şeyleri herkes yaşayabiliyor bir çok nedeni var aslında ilk neden olarak; tanımadığın insanı tipine bakıp önyargı oluşturmak ve aynı ortamda bulunmama problemi. İkinci neden ise herkesin aynı düşüncede olmaması. Üçüncü neden ise yanlış kişiye denk gelmek.
Dış görünüş insanlar için az çok önemli, karşıda bıraktığı imajda bu çok dikkat çekiyor evet ama bu her şey değil ki Sadece görünüşle olacak bir şey değil hayatında birisinin olması. Konuşmanla, hal hareketlerinle, duruşunla, gülüşünle, bakışınla herşeyiyle insana aşık olunabilir, anlam yüklenebilir. Bu arada hiç çirkin değilsin, herkesin göz zevki güzellik kavramı başkadır. Sadece görünüşüne bakıp seni anlamak sevmek istemiyecek insanlarla işinin olmaması çok daha iyi.
Bruh bumu yani siz buna mı agliyorsunuz Kimse sevmiyor beni falan cirkinim değer verilmiyor diye Bunlar imtihan hepsi sabırlı ol bak peygamberlerimize sabretmialer hep
Hem nerden biliosun
ALLAH BELKI SENI BOYLE SEVIYOR BU HALINLE
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni sevmeyen bir adamı severek asıl kendine acı çektiriyorsun. Çok sallama bazı şeyleri bu kadar eğer sevgine layık olsaydı, seni severdi. Sırf suret yüz güzellik değil çünkü 30 lu yaştan sonra bir önemi kalmayacak. Kısaca yürek daha önemli kendini sevdirmek isteyen bir şekilde sevdirir. Düşün yılan bile vahşi hayvan sevilmez edilmez ama bazıları evde bakıyor. Birileri illaki bir şey seviyor. Sende onu bulacaksın
1. Gayet güzelsin. 2. Çirkin diye bir şey yok bence kesinlikle bakımlı olduğu sürece herkes güzel olabilir. 3. Her şey dış görünüş değil, kalp güzelliği olmadan, bir insanın kalbini sevmeden gerçek sevgi mümkün değildir. Bir çok kişi görüyoruz güzel olduğu için evlenip 2-3 gün sonra boşanan…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tutupta kendine denk birine değilde yakışıklı bir erkeğe gönlünü kaptirirsan böyle olur. Çok yakışıklı bir erkek zaten seni hiç görmez, tersten düşününce çirkin bir erkekle sevgili olabilir misin? Sevebilir misin? AŞK dediğin nedir ki bilir misin? Analitik Şuur Kaybı diyoruz biz ona yani duygusal olarak karar veriyorsun mantık devre dışı kalıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Önce içindeki enkazı onarmalısın...
Moral motivasyon ve özgüven depola, kendini bu şekilde kabullen ve başkalarının onayını alma çabasından vazgeç. Hepimizin onay alamadığı adaylar zaman zaman oluyor. Bu dünyanın sonu değil ki.
İçindeki enerjini dışına yansıt ki dikkatler de üzerinde olsun...
Şöyle ağlarken sosyal medyada foto paylaşanlar psikolojik tedavi olmalı. Neyi ajitasyonu? Mağduru oynayınca sadece ilgi çekebildiğini düşünen ezik bir egoları var. Sende de durum bu.
@Chapter Böyle bir tanıdığım var. Sosyal medyasında normal fotoğrafı yok. Hep ağlarken, melankolik müzikler dinlerken, hep dertli, hep acıların kadını. Bu gibi insanların yaşam mottosu bu. Acıyı seviyorlar. Bu şekilde çevrelerinden gördükleri ilgi ile tatmin oluyorlar. Gören diyor ki kimbilir ne acılar yaşıyor. Vicdan sömürmek en iyi yaptıkları şey. Sana samimi gelmesin kısacası.
Seni çok iyi anlıyorum fakat melakoli takılıp bu tarz şeyler yapmak zaten psikolojik sorunları olduğunun belirtisidir. Ve istediği kadar açıdan zevk alsin çok derinlerde cok fazla kendine göre acı cekiyor. Ve hiç iyi bir durum değil. Psikolog değilim ama psikoloji kitaplarını çok okurum evet açıdan zevk alan var ama bu aldığı acı onu mutlu etmiyor. Daha derine itiyor.
10 tane psikologa gitse boş iş Türkiye de bu işi yapabilen öyle bir kurum yok. hepsi mahalle bakali psikoloğu yüzde 70 arkadaşım hepsi psikolog kendilerine faydası yok ve bunlar devlette faall olarak çalışıyor :) maalesef böyle
Aynen öyle maalesef her gittiğin yer dayıyir antideprasini. Ben mesela beyin cerrahına gittim kafamı makinaya soktum makinanın adını unuttum ;) komple içine giriyoruz ya o cihaz. İçerden çıktım sapasaglamsin dedi doktor eyvallah dedim tetkikler yaptı yine sağlam baktım ilaç yazdı bu ne dedim? Antideprasan dedi hocam benim bununla ne işim olur dedim rahatlarsın dedi. Gerek yok hocam cd yi alım ben yeter dedim başka doktora gösterdim oda temizssin dedi :) çok komik bir ülke
Hiç sorma birdaha geleyim diye sanırım özel hastene ya. !!! Para peşinde adama ben beynimde karıncalanma var kulağımda ugultular var dedim beni cihaza soktu sonra sıfır sorun dedi daha sonra antideprasan yazıyor sesleri keser diyor 😂😂 çok şükür odur budur bir şey olmadı 3 yıl geçti. Demekki akut bir şey oldu ve geçti
@Chapter valla özel hastaneler ticarethane. Oraya gideni açık açık soyuyorlar. Devlet hastanelerinde iyi olan yerler var. Devlet hastanelerinde doktorlar küçük dağları ben yarattım havasında çoğu kez ama hepsi aynı değil cidden hakkını veren hocalar var.
Devlet çok uğraştırıyor biran önce sonucu almak istiyorum. Bu işleri devlette yaptırsam 2 ay dan fazla zaman geçer. O zaman öyleydi şimdi 6 ayı bulur. Bazen tanıdık doktor bulup gidiyorum özele ozaman sorun olmuyor bazen boyleleri denk geliyor maelsef. Çok zor durumda kalırsam üniversitede parayla proff a gidiyorum onlarda iyi bakıyor ama oda paralı.
Bebeğim cidden bir yabancı gözüyle soyluyorum gayet güzelsin. Hele makyajsız halinle boyleysen makyajla bambaşka olursun tahmin edebiliyorum. Seviliyorsun o sana şans vermeyen kişi kendi düşünsün boswer 🙏🏻❤️
Allah herkese farklı şekilde yaratmıştır kimini çok güzel kimini engelli kimini uzun veya kisa herkes değişik O yüzden yargılamak kesinlikle bizi düşmez Allah'im karşina hayırlı insanlar çıkarsın
İnsanların sadece dış görünüşe takılma sorunu ortadan kalksa yine başka sorunlar bitmeyecek. Seven kişiler tipe takılmaz. Tipe takılanları kendine ayarlasan da onlardan duygusal beklentilerini alamazsın.
Güzelleşmeye çalışabilirsin üzülme. Sağlığın sıhhatin yerindeyse kendine bakarak, tarzını değiştirerek güzelleşebilirisn. Bu arada çirkin değilsin sadece kendini öyle gördüğün için söylüyorum. Değişmek, olmak istediğin gibi olmak senin elinde
Sen çirkin bulduklarını sevcen mi bakalım? Ayrıca çirkinim diye zırlamak yerine bence cilt bakımı yaptır, az makyaj yap, giyimine dikkat et, brezilya fönü ve kreatin bakımı yaptır, saçın kaşın bakımlı gez şu anki halinden 50 kat daha iyi durursun.
Seni dış görünüşün için sevicek birisi sevmesin zaten güzelim. Ayrıca yüzüne biraz makyaj ve iyi bir giyinme ile taş gibi olursun. Bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün aldırma bu hayata bir kere geldik deli dolu yaşa gitsin
Sana çirkin diyenin anlini karislarim arkadaşım sen kimin ne dediğine bakma çok güzelsin emin ol içinin guzelligi yüzüne yansımış zaten sana şunu diyeyim seni sırf dış görünüş için sevecek ya da seninle birlikte birisi varsa hiç olmasın daha iyi unutma insanın yüzüne bakıp da yüz guzelligine aldananla değil yüzüne bakıp gözlerinden içindeki güzelliği gören ile birlikte ol ozaman gerçek aşkı bulabilirsin 😇
La yorumlara bak kıyamam ağlayınca herkes teselli veriyo bi tane denyo bile yorum atmamış kalp kırcak aferin lan KS inancım arttı size hashsjshsj bu arada ağladığını fark etmemiştim. Onun için iyi yorum yapmadım. Tammaen gerçek düşüncem. Onu da söylim gizli 🤍
Bence çok güzel değilsin ama çirkin de değilsin zamanla bakım ve tadilat yaparak belki kaportayı kurtarırsın ama önemli olan motoru önemli olan insanlığın yoksa araba ileri gitmek hiç kimse arabanın kaportasi güzel diye milyonları vermez haberin olsun
Merak etme bir yargısı ile de bu düşüncem değişmeyecek sadece sevdiğim kişi tarafından sevilmemek ve kendimi sevememek zoruma gittiği için sordum iki erkeğin lafı ile mutlu olup ay ben güzelim demem zaten çünkü dünya hiç kimse gözünden değil bir onun bir de kendi gözümden bakıyorum her şeye
Dünya hiç kimsenin gözünden değil deyip bir adamın gözünden bakıyorsun yalnızca. Bu ne kadar doğru bi düşünce yapısı? Bu kadar önemsenmeyi hak ediyor mu o, ya kızlar siz ne yapıyorsunuz gerçekten bi kendinize gelin Allah aşkına.
O önce kendi tipine baksın deyip geçsene ya niye kendini değersizleştiriyorsun bu kadar? Biraz güçlü olun inadına daha çok değer verin kendinize bu ne böyle saçma sapan şeyler
@powergirlll11 her kelimesine katılıyorum. Erkek olsun kadın olsun farketmez. Önce kendini sevecek. Kimsenin ne düşündüğü umrunda olmayacak. Ya iki nefeslik ömür yaşadığımız. Onu da milletin lafına düşüncesine göre yaşayacaksak ne önemi var ki yaşamanın
Aynen öyle ya insan kendine değer vermezse zaten başkalarından beklememeli. Kendi hayatın bir kere yaşıyorsun senden de bi tane var değerlisin, onu bunu kafaya takarsan hayat çekilir mi? Sevmiyorsa sevmesin, istemiyorsa istemesin, düşünceleri olumsuzsa bırak öyle olsun. Kim sanki o ondan önce nasıl yaşıyordun?