Durmadan telefonla oynuyor geçen gördüm telgram guruplarına katılmış birsürü gurup vardı fazla detaylı bakamadım bu aralar iş cıkısı biyerlere gidiyor mesaisi 5de bitiyor eve 6da 7de geliyor anneme laf sokuyor. Önceden olsa annemin kalbini kırdıgı zaman hemen gider özür dilerdi simdi onu da yapmıyor senle mi uğrascam dedi annem de sürekli trip atıyor kapris felan babamda bıktırdı felan demeye basladı annem aglıyor hic umrunda degil balkona geciyor cay iciyor telefonla oynuyor benimde moralim bozuluyor bu duruma sizce nedir durum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzgunum ama Ayni seyi bizde yasadik.. ve bi kadin oldugunu ogrendik..
Nasıl öğrendiniz
2 yil oncesinden davranis degisiklikleri vsrdi onemsemiyordu vs ve buyu mu var acaba diye fal baktirdik medyum olan birinden kadin bize biri var dikkat edin dedi bunun ustune telefonunu kurcalamaya baskadim ben izin vermezdi hic wp sine sifre koymus.. sonra rehber kayitlarini cikardik hat annemin ustuneydi vs iste babamla konusyuk yok oyle bisi vs dedi yalanlara basvurmaya basladi maakesef ki.. daha sonrasinda bu kadin bide yuzsun gibi beni instadan ekledi haberim yoktu ama ablama da yazmis instadan neyse biz bu kadini rehberlerden bulduk konusma kayitlarini cikardik geceleri vs konusuyomus oyle iste annemde acik acik aldattin dedi kavgalar vs oldu Şu an terapiste gidiyorlar 🙃
Valla benim babamda wp ye şifre koyuyor parmak izi kilidi koyuyor. Yani ben bile koymuyorum gizlim saklım yok geçen gün gecenin 2si olmuş babam salonda telefonla oynuyor odalar bagımlı bizim salonla birleşik telefonla konusma yoktu. Sonra gece uyuyamadım dedi sıcaktan bilmiyorum yalan mı doğru mu
Maalesef erkekler yalana basvurabiliyolar. Babamin hayatinda o kiz oldugu zaman da anneme karsi saygisizlasti. Bu durum aradaki baglari daha cok kopardi ama unutma kurcu dukkanina geri donuyolar
şu an annen baban ayrılar mı. Babam çok eskiden aldattı annemi 2010 yıllarında. Ozamanlar msn vardı ordan bi kadınla konusmuştu. Annemde sohbet geçmişini yakalmıştı sonradan. Olay tatlıya baglandı akıllanmıştır diye dusunuyordum aslında
Ayri degiller ben dedim ayril diye jdjdjd ayrilmadi cunku kendi bagimsizligi yok ama onun yerine spikiyatrist tedavisi goruyorlar onlar yuzunden bende 5 ay boyinca gordum o donrm jdjdjdj
Baban bıraktı mı o kızı
Evet 😌 kız peşini bırakmadi ama annem ailesine durumu bildiricegini dile getirdi o nedenle birakti babamda arayip sormsdi o gunden beri falan
Baban çok mu yakısıklı yaa kız dedigine göre çok genc biri. Kadın deseydin 30 yaş felan derdim.
24 yaslarinda falan mis iste,, ayrica cok ta yakisikli deg
Dehil
*Değil
Aranız nasıl
Bide şey sorcam baban mesela o. Kızlayken giyime felan önem veriyormuydu.
Aramiz Şu an iyigibi.. dikkat ediyordu
Baban aldatıyor olabilir erkek erkeğe konuşun
bence annen bosansin hasta olur kadin bu gidisle
Annem babama aşırı derecede aşık babamsız yapamıyor eve geç gelse nerdesin diye sürekli arıyor kendisi arayamazsa beni arıyor ara bakim baban nerdeymiş diyor bana arattırıyor sürekli. Babam mesela 1hafta köye gideyim der annem bırakmaz göndermemek icinn elinden geleni yapar babamda bu durumlardan bıktı kaçıyor gibi sanki
annen babana takintili asik odugunu saniyor. ask boyle bi sey degil annen kendisine sevgisini saygisini kaybetmis onun aklini basina bi tek sen getirebilirsin
Çok bunaltıyo babamı bende farkındayım aslında ben bile bunalıyorum artık napmak lazım
annene bu durumu fark etmesini sagla babanin artik ona asik olmadigini ve anneni hak etmedigini bilmesi lazim
bize ne aile kavganızdan?
Tamam ilginleme ozaman kardeş işine bak
karı koca arasına girilmez sende girme
ne sacma insansin mk sitenin amacini ogren oyle gel xper kazanmak icin sacmalamaniza gerek yok bu kadar ezik olmayin
@benburdaa feministtttt
evet oyleyim ya en sevdigim ozelligim
@benburdaa feministlikte bir nevi erkek hiyerarşini taklid etmekmektir