Babam sürekli annemle ve bizimle kavga ediyor?

30 yıllık evliler ve annem bu ilişkideki en çok fedakarlık yapmış insan. Geçenlerde babaannem koronadan dolayı hastaneye yattı ama kendi durmadı o yaşında kırk kapıya değnek çaldı ve kaptı koronayi babam konuştu onunla ve kadın kendini acindirmaya başladı ama öKSürük falan yoktu annemde teselli amaçlı sesi iyi geliyor maşallah dedi ve babam bı anda sinirlendi ve kendi kendine anneme bağırmaya başladı. Umursamaz salak falan diye annemde küstü ona aradan 3 gün geçti ama babam ben ne yaptım ki diye özür dilemeyi bırak hatasını kabul bile etmedi. Bugün barışmak yerine anneme kahhpe canım falan dedi annemde bir şeyler söyledi ama pis değildi boşanmalarını istiyorum artık babamda gözü görmüyor ne yaptıklarını babaannem ve halalarimin halam bizi sürekli asagiliyor ve kızlarına gösterip bak Selen bunlar napsın kıyafetleri bile eski bak bunlar çıkmıyor dışarı falan diyor biz gittiğimizde resmen baklava tepsisini dolaba saklamış aman biz görmeyelim diye koyacağı iki dilim şey ve kuzenlerim bizi sürekli aşağılar bizimle muhatap bile olmazlar konuşmazlar bile ve babam bize geçen kızdı ne kadar kibirlisiniz arayın diye ama biz kibirli değiliz babaannem sürekli annemi köle olarak görüyor. Eve gelince yemek yap kahve yap çay koy diyip duruyor bıktım artık
Babam sürekli annemle ve bizimle kavga ediyor?