Evli Bi abiyle görüştüm?

Arkadaşlar merhaba bu konuda çoğunluğun fikrini merak ediyorum o yüzden yazıyorum ben eczacıyım Bi eczanede 1 haftalık staj yaptığım Bi dönemde orada birlikte çalıştığımız evli bir abi vardı benden 10~11 yaş büyük kendisi bazı insanlar vardır 1 hafta tanırsın ama yıllardır tanıyormuşsun hissi verir seversin yanlış anlaşılmasın aşk falan anlamında değil çok seviyordum o abiyi aramız çok iyiydi onunla sonradan da iletişimimiz kesilmedi kendisi evli 2 çocuk babası he konuda akıl danışabileceğim her konuda güvendiğim Bi insan gelelim konumuza ben Bi süredir farklı şehirdeyim şu an o abiyle aynı şehirdeyiz tekrar buraya geldiğim için görüşelim Bi seni göreyim dedi gittim yanına Bi kafede 2 saat kadar oturduk kahve içtik sohbet ettik normal en yakın arkadaşımla konuşurken laf arasında o abiyle görüştüğümü söyledim kafede bana hemen tepki gösterdi o evli değil miydi niye görüştün falan ya saçma değil mi bu tip Bi tepki bunun neresi yanlış Bi kız Bi erkekle samimi olamaz mı abim yerine koyduğum Bi insan kendisi niye insanlarımız böyle yaklaşıyor her şeye yıl 2022 siz nasıl düşünüyorsunuz bu konuda yanlış bir şey mi bu

Evli Bi abiyle görüştüm?