Başlıktada yazdığım gibi ilgisiz ve bu durum beni çok sınır etmeye başladı ne yapmalıyım onun beni hatırlaması için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıltam da şu an bu durumdan muzdaribim canım. eskisi gibi ne yazıyor ne konuşuyoruz. bugün arayayım dedi 6dk konuştuk kapattı. mesajlaşırken 5-10dk sonra "görüşürüz canım" yazıp gidiyor. okul dönemi geceleri uzun uzun konuşurduk, konumuz bitmezdi. şimdi neredeyse her gece dışarıda, gündüzleri de işe gidiyor eve 5'te dönüyor. ben de istiyorum ilgilensin eskisi gibi olalım. bir gün bu durumu ona söyledim başka sebepleri de kendisi ekledi tartıştık. ben sadece biraz ilgi bekliyordum ve hâlâ bekliyorum. sürekli bekleyen benim, tıpkı sen gibi o kadar yazmak istiyorum ki ama sonrasında ya kısa tutacak ya da geç yazıp iyi geceler dileyecek. benim de çok canımı sıkıyor bu durum, daha da söylemem son tartışmamız üzerine. nasıl ki sen ilgi göstermek, sevgini belli etmek için can atıyorsun o da atsın. bak şu an bile çok fazla konuşma isteğim var onunla ama hiç müsait olamıyor. bugün de yazdım "müsait olunca yazarsın canım" diye "neden bunu yazdın" demiş. kötü bir şey demedim iyi niyetle söyledim. ama bazen çok fazla trip atarak bizi yoruyorlar. eğer o seni seviyorsa zaten yazacaktır. ben işlerimi bırakıp her koşulda ona yazıyorum ama o işlerine öncelik veriyor bunu hissediyorum ben o ne kadar inkar etse de. sen de böyle olmaya çalış canım benim, işlerine ve kendi hayatına öncelik ver. o da farkına varınca ilgisi başlar. ilgilenmezse de takma kafana, gittiği yere kadar. hiçbir şey senden değerli değil.
216 Yorumla
Soran+1 yılValahi yaa nedir bunlardan çektiğimiz biz yaptığımız işi bi kenara bırakıyoruz yazıyoruz ama bize gelince isim var görürüz by bide aynı yerde çalışyoruz biz bazen ona trip atıyorum geçen onu öyle korkutum ki dedim ben işten çıkıyorum artık biktim bu insanlardan senin bu hareketlerinden falan bana inanmadı öyle bi şey yoktu ama 2 gün izin almıştım bu arada biz otelde çalışyoruz o mutfak da şef bende garsonum kahvaltıda çalışan bi abla var oda benimkine dedi ben eylüle konuştum ikna edemedim çıkacakmış o dk beni aradı o gün eve gidemedim servisi kaçırdım antalyada yaşıyorum düden şelalesine götürdü beni ve korktuğunu söyledi ama belliydi baya korkmuştu ama hala ilgisiz davranıyor yarın ise gidince nasıl davranışım bu arkadaşa akıllanmamış
- +1 yıl
bence sen güçlü olduğunu belli eden hareketlerle yoluna devam et. ona trip atma, onun gibi davranma. sadece yoluna bakan işine odaklanan bir kadınmış gibi takıl. ama onu görmezden gelme. nasıl desem, en baştaki arkadaşlığınız gibi ol. hemen böyle canım aşkım diye yaklaşan hareketlerde bulunma ama soğuk da yapma. tam orayı bul. bunu fark edince sana daha bir ilgili oluyor. tabii ne kadar sürüyor bir şey diyemem ama acaba onların yapısından mı, sevginden emin olunca bir değişik tribe giriyorlar. çok üzülerek söylüyorum ama o benim her zaman 1 numaralı önceliğim olurken ben bunu hissedemedim. çok seviyorum onu ama ilgisiz olduklarında da o kalp var ya camlar batıyor sanki. şu an hâlâ bekliyorum yazsa da konuşsak ama geziyordur herhalde ne bileyim insan vakit ayırmak istemez mi. bir defa dedim tartıştık, ben çok istiyormuşum her an beraber olmayı. hayır ben o derece değilim, sadece geceleri konuşabilmek istiyordum ama artık ondan da mahrumum. seni anlarım kuzum.
Soran+1 yılVala bende diyorum keşke şu an mesaj atsa konuşsak sonra ise mutlu mutlu gitsem yok instaya giryor benim girdigimide görüyor ama yazmiyor ya ben evdeyken o uzak diyor ama biz buluşunca çok iyi anlaşıyoruz ilgili anlamıyorum bende seviyorum ama hep ben adım atıyorum yoksa bu bana taktik mi uyguluyor ne bi ara biz buluşurken ben ona dedim ki neden bana hiç yazmiyor aramıyorsun bana dedi kaçan kovalanır güzelim gelde dövme şimdi
- +1 yıl
o son dediği benim de sinirlerimi tavan yaptırır. biz de böyleyiz buluşunca güzel iyiyiz ama hoşlanmadığım bir konu da biz beraber otururken instagrama girip takılması. ben onun yanında telefonu bile elime almam, sadece onunla vakit geçiririm ama o neredeyse her seferinde bunu yapar. birkaç kez nazik dille söyledim bakmasından hoşlanmadığımı çünkü o vakitler geri gelmiyor ve en güzel şekilde birbirimizle vakit geçirmeliyiz. ben de biliyorum şu an mutlaka kaç kez aldı eline telefonu, instagrama kaç kez girdi ama bana cevap yazmıyor. uzatacağım diye mi, arkadaşları var diye mi bilemem ama bu durum insanın canını çok ama çok sıkıyor. inşallah yarına daha mutlu ve huzurlu olursun canım benim. her şey yoluna girsin ve hep mutlu olun.
Soran+1 yılVala şimdi yazdım dedim niye yazmıyorsun uzak duruyorsun sebebi ne dedim bakalım ne diyecek allah razı olsun sende ol ilk defa benimle beraber aynı durumu yaşayan biriyle denk geldim bide o yazmayınca biz konuşmayınca o gün uyuyamiyorum sende oluyor mu benimkide konuşunca kisa kesiyor sanki anasini oldurecem
- +1 yıl
olmaz mıı şu an bile sana yazarken içim içimi yiyor bu durum beni çok yıpratıyor hatta bazen sinirleniyorum o şimdi dışarıda takılıyordur gezip eğleniyordur belki oysa ben evde oturup ondan gelecek bir mesajı bekliyorum diye kendime de çok kızıyorum neden bu kadar bağlandım diye. sanki sevgiye ilgiye aç gibi görüyorum kendimi ama bazen de ona kızıyorum neden benden bunu esirgiyor diye. ben geceleri uykumu boşverdim ona yazdım uyanık kalmak için çabaladım. özellikle 2 aydır o bana diyor yatıcam uykum var iyi geceler. tamam çalışıyor gündüzleri ama biz beraber işe gittik bir süre. o süre zarfında ben de yorgundum ama her koşulda ona ayıracak vaktim olurdu. anlamıyorum bazen çok sitem ediyorum Instagrama ayıracak vakti var da bana yazamayacak kadar mı yorgun diye. hatta 4 saattir sitem doluyum ona, her şeye sebepsiz alınmasına ve beni böyle bekletmesine. çok canım yanıyor bakma böyle yazdığıma, çok acı veriyor bu durum. onunla da paylaşamam artık en son ifade etmeye çalıştım büyük bir tartışma oldu beni yanlış anlıyor ama hep alttan almamı benden bekliyor. ben de çok yoruldum ve seni çok iyi anlarım. yazabilirsin ben sıkılmam uzun uzun yazarım bana da sana da iyi gelir.
Soran+1 yılAyy keske ayni mahalede oturdaydik dertlesirdik kiz valahi icimiz acilirdi takmazdik o ikisini bende diyorum bak instaya gelince vaktin var zamanın var ama bana gelince çalışyorum müsait değilim 5 dk arasan ne olacak ölecekmisin kaç aydır ilişkiniz var biz 6 ayımıza Girecez
- +1 yıl
bizim 8 oldu canım aslında 1 seneyi geçecekti ama kendisinin gelgitleri çoktu ilk açılan da ben oldum zaten bu sebepten hâlâ hep düşünürüm çok seven taraf benim ilk ben gittim sonra deneyelim dedi 9 gün geçti arkadas kalalım dedi çok acı çektim ben sevdiğimden. snap kullanıyordum karanlık ekran atmaya başladım 1 hafta sonra normal şeyler atıyordum ama acı çektiğimi belli eden şarkılar. tabii şimdiki aklım olsa paylaşmam. ayrılıktan 17 gün sonra falan bana özel snap atmış o zamanlar geceleri çalışırdı. işte demiş ben kimseyi yarı yolda bırakmadım falan ama bazen gitmek gerekir falan bu geçen sene ağustosta oldu. hiçbir şey yazmadım zaten gece 3 gibi atmış ben sabah 9 gibi açtım. o snapten 2 gün sonra aradı işte nasılsın falan biz arkadaş kalalım demiştik yani bu kararı o almıştı. ben de normal konustum biraz sitemli ses tonunda. 4 ay sonra da o gelmişti şimdi 8 aylık bir ilişki diyebilirim. gelgitleri olan biriydi defalarca da oldu hep alttan alan ben oldum insan bir süre sonra yoruluyor biraz ilgi istiyorsun son zamanlarda yine uzaklaştı benden bunu fark ediyorum bu da can yakıyor.
Soran+1 yılSeni o kadar üzmüş ama hala ilgi bekliyon ve o dışarda hayatına bakıyor en sınır olduğum şey bi taraf emek bitmesin diye beklentiye giryor diğer tarafında umrunda olmuyor benimkide seninki gibi oldu ilk ben adım atim falan geçen hafta o benden ayrıldı ben bi kaç gün yazmadım o aradı sonra ven adım atim yanına gitim falan yine barıştık ama yine ilgili değil arama yok mesaj atmak yok gerçkten onu kafama hiç takmak istemiyorum ama olmuyor sonra bana diyor sana yazmamam başkasıyla konuşmam anlamına mi geliyor kızıyor bana kaç kere kavga ettik hatta bana gecen dedi sen böyle devam edersen benide kaybedersin ben hiç bi şey demedim iyi geceler diyip konuyu kapatım
- +1 yıl
sanırım sen de alttan alıyorsun işte seven taraf bitmemesi için çabalıyor her zaman keşke onlar da biraz çaba gösterse inşallah ikimiz için de en güzeli olur kuzum şu an bile içim içimi yiyor üzülüyor insan
Soran+1 yılEvet bende alttan alıyorum inşallah animals cevap yazmadı mi senin ki
- +1 yıl
hayır canım ben ona 19.30'da yazdım iletildi ama hâlâ yazmadı artık iyice gerilmeye başladım sakinleşmek istiyorum ama olmuyor sence ne yapmalıyım şimdi senin derdinin üzerine de sormak gibi oluyor kusura bakma
Soran+1 yılYoutubtan video izle oldu ki koçları var ise yarıyor izle inan artık sende o umursama azalacak bende O kadar takmıyorum ama bazen merak ediyorum açıkçası
Soran+1 yılİlişki koçlarının videosunu izle adil yildirim mesela adam güzel taktikler veriyor
- +1 yıl
teşekkür ederim canım, senin nasıl oldu yazdı mı seninki
Soran+1 yılRica ederim o gece çalıştığı için gece yazar inşallah
En İyi Cevaplar
Kaybetme korkusunu yaşatman gerekiyor. Kaybetme korkusunu yaşatabilmek için ise her şeyi göze alıp ayrılmak ile tehdit etmen gerekiyor. Eğer ayrılmayı kabul ederse yine dik duruşunu bozma ve ayrıl. O hatasını anlayıp sana geri dönene kadar da asla iletişime geçme. Geçen zaman içerisinde eğer seni gerçekten seviyorsa hasretine dayanamayıp bir telafi mesajı ile geri dönmek isteyeceğini söyleyecektir. Sevmiyor ise büyük bir ihtimalle hiç umursamayacak ve kendi yoluna bakacaktır. Bu tavsiye ettiğim taktik ile hem gerçekten sevilip sevilmediğini öğrenebilir hem de sevgiline kaybetme korkusunu en derinden yaşayabilirsin.
00 Yorumla
Kendini geri çekerek. Belli ki avcı ruhlu ve peşinde koşmayı seviyor, koştur.
Mesela, seni aradı konuşuyorsunuz. Tam ortada "aaa hemen kapatmam lazım bir yere gitmeliyim" vs deyip kapatıyorsun. Ne işin var derse de uydur işte. Merakini uyandır.
Tam olarak onda odaklı gibi davranma. Evde olsan bile evdeyim deme. Şununla buluşacağım şu arkadaşı çağırdım, yürüyüşe çıktım, koşuya gidiyorum vs...
Bir gün de günaydın deme. Unutmuşum yoğun başladı gün vs. Yani merkez onu yapınca ilgi azaliyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılOna günaydın fan yazmıyorum o gece calisyor onun bana yazcaagina ben niye yazıyım eskidendi onlar
Sen o'na kendini hatırlatmak zorunda kalıyorsan seni hatırlamasının bir anlamı yok ki..
Önemli olan sen hiç bir şey yapmadan seni hatırlaması.
Kendini geri çek. Araya mesafe koy. Bakalım ne yapacak. Eğer sana doğru bir adım atıyorsa, sende o'na bir adım atarsın. Hiç bir şey yapmıyorsa koyduğun mesafe doğru bir mesafedir.
Kimseye kendini hatırlatmak için uğraşma. Boşuna yorma kendini. Çünkü yorsan da değişen hiç bir şey olmıyacaktır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim hiçbir şey yapmayacaksın çünkü seven insan ilgi alaka gösterir gerekirse işlerini yapmaz ama sevgilisine vakit ayırır demek ki senin Sevgi senin sevmiyor Sen onun için sadece bir hevesin veya kazanılması gereken bir oyundum bir galibiyetin Evet seni kazandı ve hevesi ilgisi bitti artık sana böyle insanlar için çabalamaya hiç gerek yok emin ol ayrılacaksın önüne yoluna devam edeceksin daha sağlıklı bir hayat yaşayacaksın mutlu olacaksın emin ol erkeği her an her yerde bulabilirsin önemli olan mutlu olmak veya mutlu bir ilişki yaşamak sen şu an hem mutlu değilsin hem de mutlu bir ilişki yaşamıyorsun o zaman böyle bir insandan ayrılacaksın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkşamları birlikte dışarı çıkabilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sevmiyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılSen asla cizgini bozma. Özel bir mücadele içine girme. Sen zaten doğru ve olması gereken gibi kaliteli bir çizgide ilerliyorsan ilişkinde.. yani onun uzaklaşmasıni gerektirecek ihmallerin yoksa.. ilgisiz olmasi konusunda senin kabahatin yoksa... kendi haline birak.. kendi düzelsin. Yoksa bu durumda bile.. kabahati olan o iken sen mucsdele etme yoluna gider ve bunu ona hissettirirsen.. onda bir özguven patlaması oluşmasına sebep olursun. Ve bunun cezasını ilişkin devam ettiği müddetçe çekersin. Hep ezilen.. tartışmalarıizin sonunda hep alttan alman beklenen sen olursun. Mutsuz olursun. Piyon olursun. Cogaltilabilir. Kıymet veriyor ve seviyorsa kıymet vermek.. sevmek. ilgi göstermek ve bunu sana hissettirmek zorunda. Bu duyguları yasamiyorsa zaten yolu.. bahtı.. açık olsun.
25 Yorumla
Soran+1 yılAgzina saglik cok guzel yazmissin gercekten o bana yazmayinca ben yaziyorym ariyorum merak ediyorum falan acaba bundan dolayi mi yuz bulduda bana yazmiyor bide aynı yerde çalışıyorum nasıl davranmalıyım sence 6 ayında Girecez perşembe günü
- +1 yıl
O sana iş yerinde yakın olmak için nasıl davranıyorsa.. veya hangi seviyede yakın olma mücadelesi veriyorsa.. sen de aynı seviyede davranmalısın. Onun üzerinde.. onun seninle kurmak istediği iletişimden daha yüksek seviyede iletişim kurmak istiyormuş gibi görünmemelisin.
Soran+1 yılYa iş yerinde zaten o uzaktan bakıyor ya ben önünden geçince bazen yüzüne dahi bakmıyorum onun arkadaşına selam veriyorum ona vermiyorum
Soran+1 yılYanlış mı yapıyorum acaba
- +1 yıl
Onun sana yaklaştığı seviyenin altında.. daha kalitesiz.. onun ilgi seviyesinden ona aşağı.. daha da ilgisiz olarak gözükme.. Yarın öbür gün bir sıcaklık oluşur tekrar barışırsınız.. devam edersiniz.. bu sefer ilişkin içerisinde kabahatli aslında ilgisiz.. önemsemeyen taraf sen oluverirsin ne olduğunu bile anlamadan.
+1 yılTERKET.
İlgini kes, kendini değerli. hissetmekle ilgili biseyler. oku, o zaman daha kolay olur bu dediğim.
Onda vazgeçilmez olan ne ki.
O şey her neyse birçok insanda da mevcut olduğunu hatırla, böylece. goreceksin ki başkaları da mutlu edebilir seni.
Kötü huylarini. dusun sürekli, aklama onu gerçekleri. yuzune vur kendi kendine.
Sen. bu ilişkide üzülen tarafsan, sabah mutlu uyanmıyor mutlu yatmiyorsan bu nasıl bir. ask.
Kendine gel, bırak şu adamı, o köpek olsun peşinde ve hiç umursama
10 Yorumla
+1 yılönce kafanda bi değerlendir ona özlemesi için fırsat tanıyor musun erkekler çabuk özlemez seni düşünmesi için biraz ara ver zaman tanı bırak o yazsın her dakka yazan birine neden ilgi gösteresinki yoksa ardında farklı bi sebep mi var iş aile sorunu olabilir yorgun olabilir konuşurken sık sık tartışma olursa o zaman da konuşmaktan kaçar o sana ne kadar ilgi veriyorsa sende ona o kadar ilgi ver o dengeyi koru ama trip atma taktik olduğunu belli etme, beklentiyi düşük tut
10 Yorumlaburada bu tarz sorulara o kadar çok denk geldim ki. Benzerini de yaşayan biri olarak tecrübelerime dayanarak: Aldatılıyorsunuz arkadaşlar. Aman yazar mı aman ilgilenir mi demeyin. Bundan sonra kimseye sevdiğinizi belli edip cepte görünmeyin. İnsanlar en masumu bile taktikten anlıyor. Diyeceklerim bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ilişkinin hazin sonu maalesef ki bu yolu girince düzelmiyor insan. Ama bir süre ondan uzak dur.. gerektiğinde görüş konuş fakat ölçülü sekilde koy herşeyi sende ilgini sevgini samimiyetini verme. Sonuçta kaybedecek tek kişi yok sen onu kaybediyorsan o da seni kaybedecek.. Sen bir süre beklemede ol, süre tanı. Bakalim ne yapacak? Nasıl bir yol izleyecek? Sıkma Canıni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHabersiz bırak. Arama sorma. O ararsa trip atma. Sıcak konuş. Ama o aramazsan asla haber verme. İnstagramda eğlendiğini paylaş. Misal kız arkadaşlarınla bir yere git, foto koy. Hahaha delirsin.
00 Yorumla Canım benim ilişkiniz de hersey de her konu da hükmeden erkek oldukça cok olur böyle hiç birsey yapamiyorsan bari en azından yapiyorsaniz yakinlasmalar da sen baskın ol sen yönet hükmet. Erkekler kuman dayla sanki kullanamasinlar bizleri
00 Yorumla
+1 yılO ne kadar soğuk davranıyorsa sen ekstra soğuk davran trip falan atma süslen püslen arkadaşlarınla dışarı çık sosyal medyada paylaş sanki hiç umrunda değilmiş gibi davran
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgili olur mu sence daha çok uzaklaşmaz mi
- +1 yıl
Hayır asıl üstüne düşersen seni cepte görür ve uğraşmaz her an gidebileceğini onsuz da hayatına çok kolay devam edebileceğini göstermen gerek
+1 yılHer hangi bir zorlama onu daha da kastırır sana ilgi alaka göstermesi için gereksin modlara girmene değmez sevmiyor demekki ya da soğuma olmuş zorlama daha fazla akışına bırak canın yanmadan bitsin
04 Yorumla- +1 yıl
Peki bir erkek nasıl aşık olur
- +1 yıl
Nasıl bir erkek, çeşitleri çok çünkü
- +1 yıl
Karı kız düşkünü, romantik..
- +1 yıl
O zor aşık olur
+1 yılAyrılırsan her şey düzelir. İlgisiz ve uzak duran birini ne yapacaksin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılO rahat biri ona sökmez ona gitme ihtimali nasıl gösterebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden böyle davranıyor sence yani onu kısıtlıyor musun çok mu sıkıyorsun mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum neden böyle yapıyor ben ona yazıyorum ariyorum ama o benle konuşunca kısa kesiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadarlık ilişki?
Kendi hayatına yönel neden böylesin deme sen de uzaklaş takmiyo gibi davran umursamiyo gibi görün. Gez çık dolaş keyfine bak hayatının merkezinde onun olmadığını goster03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer uzun bi iliskiyse düzgünce soyle bu durumu sonra kendi hayatına yönel seviyosa seni farkedip düzelir
Soran+1 yıl6 . Aymiza Girecez ya aynı yerde çalışmasaydım inan bu kadar takamazdım gözümün önünde ondan bu kadar takıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman düzgünce soyle sonrasını ona bırak
+1 yılSevgilim dediğin Adama seni hatırlatmaya ihtiyacın varsa siz sevgili değilsiniz kb canım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Onunla direkt iletişim kursan ya da birlikte vakit geçirmelik aktiviteler yapabilirsin. Piknik gibi.
00 Yorumlauğraşma derim başkasını bulmuştur apaçık belli ya da birileri vardır.
00 YorumlaGitme sinyalleri hiç bişey yapma süreci bu şekilde atlatırsınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSende ilgisiz ve uzak durursan düzelir belki baktin düzelmiyor sende hiç uğraşma bile bırak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsanız yapın düzelmez, ya büyük sorunları var ya da aklı başkasında sadece sizi yorar
00 Yorumla
+1 yılAdil Yıldırım'in 30 gün kuralı ve soğuk duş etkisi videolarini izle youtube 'dan
Faydasını göreceksin.
Taktik olarak düşünme normalde de yapmamız gereken şeyler olduğu için mantığına yatmayan bir yön bulamayacağına eminim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaçan kovalanır sana tavsiyem umursama bir gün yokluğunu hissedecek pişman olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılİndra ve whatsap kullanmaya devam ediyim mi bu durumda peki
Cevap sahibi+1 yılKullan hatta seksi havalı pozlar ver çıldırsın iyice mini etek filan giy ya da güzel elbise
Onun seni hatırlaması diye bi durum olamaz seven erkek ilgi gösterir ya sevmiyordur ya da senden soğumuştur ilerde sen üzülürsün bu duruma katlanırsan
00 Yorumla
+1 yılDuzelmezz biraz ilgi verse geri ayni olur yorulma boşa
10 Yorumla
+1 yılbizede aynısı yapıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra
- +1 yıl
vazgeçtik
+1 yılDeğer vermeyen biriyle boşuna zaman harcama
12 Yorumla
Soran+1 yılAyril diyorsun yani
- +1 yıl
Ayrıl bence
+1 yılYeni birini bulmuştur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende ona ilgisiz davran
14 Yorumla
Soran+1 yılO yazmayınca ben kendimi tutamıyorum
- +1 yıl
Sende yazmazsan belki o sana yazar
Soran+1 yılO yazana kadar yıllar olur
- +1 yıl
Ayrıl gitsin o halde ilgisiz bir sevgilin olacağına olmasın daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılAynı sorunu yaşıyorum yaa
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapma, aldatıyor olabilir snei
00 Yorumla
+1 yılÜzerine gitme o nasılsa sende öyle ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılSende ilgisizles. Hatta ayrıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayrılmasın. güzel bir hatırlatma olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Başka sevgili bulursan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırsan düzelir 😌
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesafeli ol Yani kendinle meşgul ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasına gitmesi yakındır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şekilde davran
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde davranıyorum mesela o instaya girince bana yazmiyor bende ona yazmıyorum aramıyorum ama yazmamak icin kendimide zor tutuyorum
- +1 yıl
Valla kanka benim gbisin ben yolları ayırdım englledi hatta icim içimi yiyor yazmak için ama canım acıyor ama neyse ya sal gitsin
Soran+1 yılYeni mi ayrıldınız siz
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılYazma ona hiç bi yerden iletişime falan da girme bak nasıl pişman olup dönüyor ne kadar canım açılsada acısın geçince o döner iş işten geçer merak etme
- +1 yıl
Yazamıyorum zaten ama çok acıyor canım
Soran+1 yılGeçer zamanla anlıyorum seni bende yaşadım çok kez
- +1 yıl
Neyse boş ver ya
+1 yılÇok fena bir durum
00 YorumlaEtkiye tepki yap bak nasıl duzelir
00 Yorumla
+1 yılUmursamaz davran
00 Yorumla
+1 yılDöv 😤
00 YorumlaAyrıl...