Konuşuyoruz ama Benle fazla ilgili değil ve soğuk gibi. Ben de kendi haline bıraktım pek mesaj atmiyorum konusasim gelmiyor. :( Belki başka sıkıntısı vardır ama anlatmıyor.
Üzülüyorum sizce düzelir mi bu? Benim ne yapmam gerekiyor
Konuşuyoruz ama Benle fazla ilgili değil ve soğuk gibi. Ben de kendi haline bıraktım pek mesaj atmiyorum konusasim gelmiyor. :( Belki başka sıkıntısı vardır ama anlatmıyor.
Üzülüyorum sizce düzelir mi bu? Benim ne yapmam gerekiyor
Arada olabilir böyle şeyler ayrılmak falan aşırı saçma ayrıl diyenleri anlamıyorum, zaten böyle bir şeyden dolayı ayrılırsan onu çok sevmiyorsun demektir. İlişki dediğin şey aşk dediğin şey böyle basit şeylerle bitmez. Bazen insan kabuğuna çekilmek ister düşünmek ister. Bir sebep yoktur bosluktadır. Sürekli ilgi ilgi ilgi olmaz sevilen yere çok gitme demişler. Biraz seni ozlesin kendi haline bırak onu da düşünüp durma, kötü şeylerde aklına getirme. Her şey olacağına varır canım kafanı başka şeylerle meşgul et onun dışında seninde bir hayatın var. Sürekli yazarak da darlama.
Anlatmasa bile en azından bir sorunun olup olmadığını sor."Eğer sorunun yoksa benden soğuduğunu ve artık konuşmak istemediğini düşünmeye başlayacağım böyle bir durum varsa lütfen yormadan söyle" yaz soğudum derse de sal gitsin başka bir sorunu varsa anlatması konusunda ısrar et veya buluş onunla vakit geçir
Bazıları da diyor ki. Mesaj atma sende soğuk davran. Seviyorsa zaten eskisi gibi ilgilenir diyorlar. Sence hangisi daha mantikli
Mesaj atmayıp soğuk davranmak hiç bir şeyi çözmez o da atmaz ve defter kapanır. Seviyorsan bunlara gerek yok sorunun mu var bana soğuksun de sorunu varsa dediğim gibi yanında olmaya çalış ağzından laf al destek ol bu daha mantıklı ve gerçek sevenlerin yapacağı bir hareket gurur karın doyurmuyor ama yine de içinden ne geliyorsa onu yap
Haklısın çok teşekkürler. Ama neden o çabalamıyor ki. Ben de ona soğuk davranmaya başladım fakat o bana sormuyor bir şey mi oldu diye. :(
Yani dediğim oluyor yavaş yavaş o yazmıyor sen de yazmıyorsun ve defter kapanıyor sence seviyorken buna gerek var mı? Hadi diyelim ki o yazmıyor bari ben yazayım diyip yazdı hep böyle mi olacak aranıza soğukluk girdiğinde birinizin yazmasını mı bekleyeceksiniz nereye kadar böyle gider ki sadece geçici bir çözüm bu hatta çözüm mü o da belli değil. Bile bile uzak kalmaya çalışmak seni psikolojik olarak çok yorar. Bir problemi varsa seni çok sevse bile çabasını belli edemez bu yüzden destek olmalısın ve dediğim gibi öğrenmeye çalış sebepsiz böyle yapıyorsa bırak gitsin
Cevap
4Cevap
Bir süre daha yazma. Soğumuş olabilir ve yazmadığın süreçte seni özleyecektir
Soğuyacak bir şey de olmadı ki. Neden durduk yere soğuyor onu anlamadim
Çünkü sevgilin başak burcu 😀
Terazi burcu.😃 Yani insan neden ilişkide problem yokken ilgisiz olur ki. Gün içinde mesajlasmiyoruz ama sanki samimi davranmıyor bana
Bence hayattan bıktırmışsın çocuğu sana yazası gelmiyo Sen yine de mesaj atmamaya bak
Biktirmadim valla. Aramız iyiydi
Az mesajlasiyorduk önceden de. İş, okul falan
Ben soruyorum. Bir sıkıntı var mı diye vs
İlişki ne kadar sürelik
Ayrıl gitsin kanka
Evet ayrılmayı düşünüyorum ama ortada bir kavga falan olmadı ki
Kavga olmadan ayrılmak daha güzel ya
Klasik
ayril
Konuşmak istetrmiisn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?