Birsey söylüyorum tamam aşkım diyor ders mi çalısıyorsun diyorum evet aşkım yemek yedin mi diyorum yedim aşkım veya ne yapıyorsun diye soruyorum ders calısıyorum aşkım diyor mesajlarıma geç cevap veriyor ben yazmassam yazmıyor herşeye tamam aşkım evet aşkım olarak cevap veriyor ama beni sevdigini söylüyor günaydın mesajı atıyor okulda böyle bütün gün acaba ben mi abartıyorum ama soguk gibi sanki sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor günün diye sormuyor ben soruyorum kız cevap verıyor ne ayrıl demeyin seviyorum ben o kızı ama baska bir çözümü yokmudur
Cevabın nedir?
Bence sende artık sorma sen sormazsan o sormaya başlar seni birazda sen soğuk gibi davran seviyorsun insan böyle soguk da davranamiyor ama onun böyle olmamasıni istiyorsan öyle yapmalisın hem sınav dönemi birazda stresli olabilir anlayabiliyorum aynı durumdayiz
0159 Yorumla
Soran+1 yılSabah günaydın mesajı attım böyle dedi
Seni seviyorum birtanem ❤️😘
Harika olmuş ya sabah sabah yine gülümsettin
😘😘😘😘😘
İyiki hep benimsin
😘😘😘😘😘😘
Günaydın hayatım😘😘😘😘
❤❤❤
Soran+1 yılAkşamları konusuyoruz dogruluk cesaret oynuyoruz 21.00dan 22.30a kadar normal konusuyoruz ama okulda böyle sadece evet hayır tamam olarak konusuo bazen derste beni özleyip hocaya caktırmadan bana mesaj atıp netini kapatıo ama tek sorunum evet hayır tamam gibi cumleler kurması belkide kızın yapısında vardır böyle 8aydır sevgiliyiz.
Soran+1 yılAynı okulda degiliz ama buluştumuzda baya iyyiz sarılıyoruz el ele yürüyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama okulda fazla konusamıyoruz bile bütün gün böyle cümlelerle geçiyor evet hayır tamam
Soran+1 yılMsü sınavı var bu hafta pazar ona calısıyor desem calısıyor tamam ama instagram da aktif görüyorum çalısan birinin instagramda ne işi var
Soran+1 yılİnstagramdan videolara felan bakıyor
Soran+1 yılŞifresini verdi kendisi eski sevgilisiyle konusuyordu 1 ay önce dedim ki aşkım o cocugu engelle dedim seninle barışcanı sanıyor dedim aklı sıra engelleyince düsmanız gibi davranıyor dedi cocuk bu kıza fena yürüyordu hatta bunu bile bile konustu tamam tersledi cocugu banada ss attı konusmaları sonra bende iyce sinirlendim artık cocuga bir numara yaptım kızın gözünde fake hesapla kücük düsürdüm cocuk cıldırdı tabi sevgilim o cocuga en sonunda bidaha yazma bana dedi benim sevgilim var dedi normal de söylemiyordu o yaptıgım oyundan sonra söyledi ve engelledi cocuk perşan olmuş tabi gözünden düstüm diye kendini yemiş ama ben herşeyi aşkım icin yaptım sevgilimin bunu yaptımdan haberi yok ogundur hic kimseyle konusmuyor
Soran+1 yılİşte ben dedim engelle diye düşmanız gibi davranıyor ozaman da dedi görüldü atınca sinirleniyormuş oyuzden yazıyormuş öyle dedi cocuk sinir hastası normalde engel atmıyım dedi ama yazarsa mesaja bakmam dedi tamam dedim sana güveniyorum dedim sonra sabah cocuk günaydın yazmış 4 ay önce biz ayrıydık bu cocuk kızı sinemaya davet etmişti bende hesabının sifresini biliyordum sevgilimin neyse baktım sinemaya davet ediyor kız elden gidiyor dedim hemen harakete gectim kızla barısmaya calıstım barıstık göndermedim sinemaya müslüm filmine gitmedi sonra ozamanlarda cocuga annem kızdı konusmamıza deyip engellemişti sonra tekrar ayrıldık cocugun bası belaya girmiş onu uyarmak icin engelli kaldırmış barıstık işte engelle dedim düsman gibi davranıyor dedi sonrada dedigim gibi günaydın yazmıs şu filme beraber gitcekdik dedi benimle gelmek istemedin icin mi gelmedin dedi yoksa filmi sevmedin icin mi gelmek istemedin demis cocuk kızda filmi sevmedim icin gelmedim demiş benim de tepem attı cocuga oyun oynadım kızda yazma bana bidaha diyip engel attı
- +1 yıl
Cocuk nekadar sinir hastası olursa olsun kizin yaptigi uygun degil filmi sevmedigim icin ne demek oluyor yani kızın yaptıklari celdirici bence sana göre de oyle degilmi tabi eger sen o kizi seviyorsan hatalarini fark edemezsin ama bir dışarı gözüyle bence öyle. Bence kizın direk o cocukla konusmayi bitirmesi gerekirdi siz ayrilsaniz bile konusmamasi lazimdi. Birseyde merak ettim o cocuk kiza yazmasaydi ve sen bunu gormeseydin geri dönmezmiydin
Soran+1 yılOrayı anlamadım o cocuk kıza yazmasaydı ve sen bunu görmeseydin geri dönmezmiydin bu dediginizi anlamadım nasıl yani?
Soran+1 yılHayır zaten normaldede barısmak icin caba gösteriyordum ben ama kız zamana bırakalım dedi hergün onu sevdigimi söyledim sürekli ona ama tek dedigi şey zamana bırakalım dedi ve 1 kere bulusmaya cagırdım geldi ama barısmadı kız sonra o cocukla konustunu ögrendim sonradan daha iyi bir sekilde harakete gectim cagırdım bulusmaya mesajlarda bu emek verdimiz ilişkiyi oturup bastan konusalım dedim kız nediyeceni şaşırdı sustu kaldı geldi buluşmaya onsuzken nasıl oldumu anlattım barıstık sinemaya göndermedim kızı sonrada engelledi zaten ben demeden engelledi o çocugu
- +1 yıl
Hm şimdi anladım güzelcene. Ne güzel işte çok seviyorsun umarım senin gibi seven erkegi kaçırmaz çünkü böyle merak eden çaba sarf eden insan çok az. Ama sevgini çok belli ettirme benden tavsiye çok belli etirirsen hem sıkılabilir hemde kaybetme korkusu olmaz ve kaybetme korkusu olmayan insandan kork
Soran+1 yılKızın beni sevdiginden eminim her buluşmada cok icten sarılıyor bana ama galiba kızın gönlü yavaş yavaş o cocuga gidiyordu emin degilim ama cünkü normalde engelle dedim zaman emgellerdi ama ogün farklı birsey söyledi düşman gibi davranıyor demişti o cocuk düşman olsa ne yazar dedim o yaptıgım oyundan sonra engelledi galiba aklının ona gitmesini engelledim ben geri döndürdüm sevgilimi
Soran+1 yılDoğru cok üstüne düsmüyüm kızın bunaltmıyım normal davranıyım
Soran+1 yılSevgilim eski sevgilisiyle konusuyordu cocuk kıza fena yürüyordu bende çok fena bir oyun oynadım detaya yazdım okuyun sorun var? ↗
Bu arada o cocuga oynadım oyun başarılı olmuş mu sence 😅
Soran+1 yılİşte aşk insana herşeyi yaptırıyor sence bu yaptıgımı sevgilime söylemelimiyim sürekli soruyor benden birsey saklıyormusun diye süphelendi benden biraz
Soran+1 yılZaten çocugun arkadası kıza mesaj atmış bu cocuk seni seviyor diye bu oyunu kim yaptıysa onu ip adrezinden bulup ev adrezini sana kendim vericem demiş buldum zaman o kişiye cok pişman olaca şeyler yapacam yazmış kıza arkadası kızda görüldü atmıs tabi ama benim korktum şey aypi adrezimi bulması hesapları kapattm tabi ama yinede allah korusun yaa
Soran+1 yılİnşAllah yoksa. Hem kızı kaybederim kızın bana güvenide kalmaz
Soran+1 yılZaten verecem cevap hazır ben herşeyi senin icin yaptım o cocuk benim canımı cok sıktı sevgilime yürüyor gözümün önünde bende bunu bile bile seyirci kalamazdım elim kolum baglı oturamazdım. iyce sinirlendim böyle birsey yaptım bende şimdi kızdın belkide ama aşkım icin yaptım herşeyi ben seni cok seviyorum diyecem verecem cevap bu
Soran+1 yılAma kararsızım şöylesem mi söylemesem mi
Soran+1 yılCünkü arada bir soruyor benden sakladıgın birşey var mı diye hayır saklamıyorum dedim sevdigimin ölüsünü öpüyüm diye yemin et dedi bende yuh dedim edemem dedim öyle yemin dedim yalanda olsa dogruda olsa hic bir zaman öyle yemin edilmez dedim ama bişey saklamıyorum dedim süpheleniyor
Soran+1 yılAynen bende söylememeyi tercih ediyorum artık ama ALLAH korusun ögrenirsede verecem cevap hazır ayrılırsada kendi bilece şey o cocuk icin ayrılcaksa deger kıymet bilmiyor demekdir verdigim emeklere yazık der yollarımı ayırırım
Soran+1 yılAma zoruma gidiyor baştan savma gibi konusuyor ben yazıyorum o cevap veriyor kalp attım kalp attı ama instagramda sürekli akşam dc oynarken ona nasıl bir soru sorsam bu konuyla ilgili
Soran+1 yılSöyle diyecem ben yazmasam senin yazacan yok dicem ben yazıyorum sen cevaplıyorsun dicem evet aşkım tamam aşkım yedim aşkım gibi düz cevaplar veriyorsun dicem. Bir sorun mu var icinde tuttugun bir derdin mi var dicem. Bakalım
Soran+1 yılAynen öyle bakalım neler olucak
Soran+1 yılTamam yazarım bu arada teşekkür ederim vakitini ayırdıgın icin ALLAH RAZI OLSUN
Soran+1 yılSıkılmadan beni dinledigin icin ayrıca teşşekür ederim
Soran+1 yılTeşşekür ederim.. dershaneden cıktı eve gitmesini bekliyorum şimdi yazar mı onu bile bilmiyorum en son okuldan cıkmıstı aşkım dershaneye geldin mi dedim mesaja bakmamış bile mesajı görüyor ama watsapdan bildirim gidiyor fakat bakmıyor mesaja 1 saat sonra cevap yazıyor sonra bakıyorum instagramda Şu an aktif yazıyor instagramdan cıkıp 2dk yazmak cok mu zor ya gelde üzülme
- +1 yıl
Ya yazmak isteyen insan cevaplamak isteyen insan herturlu yazar ne işi olursa olsun sonucta 1 dakkasini almaz cevap vermesi üzülme ya belki böyle dusunuyoruz ama onunda mantikli bir aciklamasi vardir herşeyde var bir hayır. Bak sen ne güzel seviyorsun onu. Eğer kotu birsey varsa o utansin senin gibi birini sevmediğine
Soran+1 yılBen cok güzel seviyorum onu verdigim sevgiyi hakeder insallah
Soran+1 yıl3 kere ayrılıp barıştık ilk ayrılıkda cok kötü oldum icimde acaip bir yara oldu yazmak istiyorum yazamıyorum cok koydu 2nci ayrılık da fena koydu ama alısıyorum iyi kötü sonradan karsıma cıkıyor barısıyoruz mutlu oluyorum ama böyle yapıncada neyse ama kötü düsünmücem Allahdan umut kesilmez
- +1 yıl
Bak böyle düşün senin bu sevgini haketmeyen birine bu sevgiyi vermek nankörlük olur buyuzden insan zaten zamanla alisor merak etme bak tecrubemle soyluyorum birzamanlar benimde cok sevdiğim bir insan oldu ama unuttum zamanla inan. Ama eger o kiz seni gercekten sevmiyorsa hemen bitsin zamanın baktin sevgin boşa gitmesin ama seni seviyorsa insallah hersey cok guzel olur. Dedigimiz gibi daha ne diyecegini bilmiyoruz kötü dusunmeyelim.
Soran+1 yılHaklısın.. sevdiginden eminim aslında. Cunkü sarılması cok içten ve ayrıldıgımızda bukez bitti dedi. 1 hafta sonra seni cok özledim dedim bende özledim dedi. Bulustuk sarıldık barıstık sonra şimdi gidiyoruz bakalım böyle arada bir kavgamız oluyor ayrılalım diyor bir kavga yüzünden uzun yazı yazdım toparladım durumu
Soran+1 yılSevgilimle büyük bir kavga ettik nasıl alabilirim gönlünü yardım edin lütfen kavga konumuz cok kötü mesajlar detayda yardm? ↗
Kavga nedenimiz buda hani tamam özel ama sonucda KS de gizli kullanıcıyım kim oldumu bilmez kimse yardım almak icin paylasıyorum KS ye
Soran+1 yılYanlış anlamıs ama okumamıs attıgım ss leri
Soran+1 yılBu nedenden dolayı ayrılıyorduk az daha
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bak sana birsey diyim mi bu kizin gercekten sevdigini dusunmuyorum ben ve sen bunun ustune cok gidiyorsun ya yaptiginda kotu birsey yok kızın boyle yapmasi cok sacma cok cocukca hic olgun biri değil. Asıl onun sana yalvarmasi ozur dilemesi lazim çünkü ortada birsey yok bence tamam ozel konusmalarinz gunaydinlariniz olabilir ama sanki ne olmuş ki. Bu kiz seni kaybetmekten korkmuyor ama sen cok korkuyorsun ona bukadar belli etme onu okadar sevdigini sonradan uzulen sen olursun bak tum samimiyetimle soyluyorum
Soran+1 yılTamam dedigin gibi yapıcam ilgisiz davranıyım ama nasıl olmalıyım sence
Soran+1 yılBirazda o çaba göstersin
Soran+1 yılBeni neden kaybetmek istemiyorsun verdiğin emekler için mi neden yani. Böyle bir soru sordu dc oynuyorz sence nasıl cevap veriyim güzel bir cevap vermek istiyorum
Soran+1 yılSevdigim icin dedim sende sıra dedi sormadı bile
Soran+1 yılTamam normal gidiyoruz bakalım. Ama şu sıralar sordugu soru seni aldattımı ögrensen ne yapardın ne yapsam ayrılırdın neden ben. Beni neden kaybetmek istemiyorsun verdiğin emekler için mi neden yani. Böyle sorular soruyor anlam veremedm
Soran+1 yılSormuyorum zaten kızın ünivetsite sınavı. Var bu pazar sınavı var bugunkü attıgım günaydın mesajı nasıldı dedim süperdi dedi sürekli izledim dedi gülümsemekden ders dinleyemedim dedi 😂
Soran+1 yılAslan burcuyum kız da başak
Soran+1 yılGünaydın merhaba
Soran+1 yılBirazda siz anlatın derdiniz varsa birine anlatınca insan gercekden rahatlıyor ya özelden anlatabilirsiniz isterseniz
Soran+1 yılHiç bulaşmayın dicem ama sevmek de güzel birsey ama nerede yasıyorsunuz
Soran+1 yılAnkara bende ama karşı kisi sevgiyi ve ilgiyi verince cok güzel bir durum ama ben mesela sevgilimle cok fazla bulusamıyorum. Annesi kızıyormuş görüntü bile açamıyoruz annesi cok konusuyorsunuz dedigi icin.
Soran+1 yılTabi o cok iyi oldu benim eski sevgililerim hep erzincan ya da konya eskisehir bursa hep sehir dısındandı oyuzden sevemedim ama bu farklı benım icin cok deger verıyorum bu kıza
Soran+1 yıl19 yasındayım
Soran+1 yıl1 yaş var arada hatta ay olarakda 1 ay var ben 28 temmuz kız 23 agustos da dogmuş
Soran+1 yılBu arada sen kaç yasındasın
Soran+1 yılİnşAllah gönlünüze göre birini bulursunuz sizde
Soran+1 yılZaten birine ne kadar ilgi gösterilirse veya cok sevince deger verince o kisiye cok iyi olunca kaybediyor insan ama benım böyle cok aşırı ilgili sevgilim olsa valla iyi olurdu
Soran+1 yılSevda acill birsey konusmam lazım senle yardım et bana
Soran+1 yılİnstagram şifrem sevgilimdeydi benim alperen diye bir arkadasım beni cagırdı hasta oldugumu söyledim sevgilimde görmüş mesajlarımı. Aşkım hastamısın dedi yatagımda uzanıyordum kalktım karsımda birden annem belirdi hee aşkım hastayım biraz dedim yanlışlıkla agzımdan çıktı o kelime he yoksa ben sevgilime he... la gibi kelimeler kullanmam buseferde trip atıyorsun dedi atmıyorum dedim olayı anlattım ona annem vardı dedim ters ters konusuyorsun dedi konusmuyalım dedi ben eve gidene kadar dedi arıyorum telefonlarımı açmıyor nasıl alcam ben gönlünü bu kızın
Soran+1 yılDurumu toparladım yarın buluşcakdık... arkadasını küstürmüş onun gönlünü alcakmış.. oysaki salı günü buluşcakdık sözlüm var dedi edebiyattan yarın buluşak dedi yemek yicekdik carşamba günü o arkadaşıyla yemek yiceni söyledi kız kankası bende dedimki cumartesi günü söz verme dedim yemegi beraber yiyelim dedim yarın icinde busfer arkadasını küstürmüş gönlünü alacam dedi onun yarın 1.30da gel dedi normalde dershaneden 12 15de cıkıyordu gidip onunla yicek yemegi iyce sinirlendim ya benim gönlümü almıyor gidip o kızın gönlünü alıyor
Soran+1 yılDiyemiyorum da birsey zaten kücücük birseye kavga cıkıyor eskiden böyle degildi bu kız cok degişti
Soran+1 yılSürekli alttan alıyorum herşeyi üzülmesin dıye
Soran+1 yılCarsamba günü dediki. Biz sevdigimiz icin mi mutluyuz yoksa mutlu oldugumuz icin mi seviyoruz diye soru sordu . sevdigim icin mutluyum dedim sonra başladı bunu deneyelim dedi 2gün kavga edelim dedi gercekden seviyormyuz kavga edince katlanabilcekmyz dedi bunu anlıcaz dedi bende detaylı acıklama yaptm sarıldk vazgecirdim. Sonra ertesi gün ara verelim dedi sınav oldugu icin yine sarıldk ve vazgeçti bugun de bu kavga nolcak bilmiyorun
Soran+1 yılBugun buluştuk cok sogukdu konusmadı yanımda bir sorun mu var dedim de yok dedi sustu oturdu
Soran+1 yılAyrıldık 😢
Soran+1 yılAyrılırken neler dedi neler seni sevmiyorum seni. Üzmemek icin aylardır ayrılamak istedigimi söyleyemedim artık degerin yok bende bir insanın sana normal bir baktıgı gözle bakıyorum sana artık sana karsı bende bir gram his yok sadece sevgili olmak zaman kaybı gibi geliyor yanında heycanlanıyorum ama huzursuz oluyorum rahatsız oluyorum mutsuz oluyorum ve seni üzmemek icin söyleyemedim aylardır vicdanım el vermedigi icin artık. Seni umursamıyorum seni sevmiyorum ısrar etme artık sen olmadan hayatıma devam edecem bitti artık ama sen üzülme diye ben kendimi üzemem dedi birde o arkadasıyla sürekli yemek yeme aksamları görüntü acmamak icin annem var diyormus benimle yemek yemek istemedgi icin arkadasıyla yiyormuş
Soran+1 yılAynen öyle onunla ilgili ne varsa herşeyi sildim benim instagram şifrem onda arkadasımla olan konusmaları okuyor yinede neden okuyor olabilir giriyor instagramıma
Soran+1 yılO bana öyle bir acı yasattı ki bende ona acı yasatacam beni sevdiginden eminim cünkü cok icten sarılıyordu bana hersey cuma günü degişti birden orda he aşkım dedim diye ama instagramdan başka kızlarla konuşcam kıskansın cunkü rüyasında görmüs beni baska bir kızla kıskandıgını söyledi başka birsey var. Bunda anlamadım ama
Soran+1 yılÖnemli degil başka kızlarla konusmuyum mu
Soran+1 yılFotoları sildim ben
Soran+1 yılİnstagramda vardı fotolarım sildim
Soran+1 yılÖzele geçelim mi bir veya benim farklı bir instagram hesabım var instagram dan konusalım mı istersen
Soran+1 yılCünkü burdan herkes okuyor mesajları KS nin mesajlasma yerinden konussak olur mu
Soran+1 yılHa tamam anladım bende öyleydim senin gibi ben nasıl unutcam sence bu kızı canım cok yanıyor heleki o dedigi sözlerden sonra 8.5 ay olmuştu 23 nisanda piknik yapmaya gitcekdik. Günleri sayıyordum heycanla ama böyle oluncada canımı cok sıktı her detay bana onu hatırlatıyor ben nasıl yenecem bu sorunumu
Soran+1 yılİnşAllah ya yoksa zor olcak benim icin
Soran+1 yıl7 kere ayrılıp barıştık bu kızla tam unutuyorum bu kızı barısıyoruz ayrılıyoruz duygularım karıstı artık
- +1 yıl
Biliyorum cok zor bir durum insan sevince karsilikli olmayınca cok zor ama artik biryere kadar yani seni sevmedigini söylemis acikcana bundan sonrada barisacaginizi sanmiyorum yoluna bakmaya bak of benimde konustugum ccocuk var dedim ya galiba onu yavas yavas seviyorum ama korkuyorum sevmekten
Soran+1 yılSev ama sakın baglanma biz bu kızla ilk sevgili oldugumuz gün birbirimizi bırakmıcamıza söz vermiştik yemin etmiştik okadar inanmastım ki ayrılmıcamıza kaptırdım kendimi ona baglandım duygusal olarak kalben herseyimi ona adadım ama ayrılınca nefes alamıyormuş gibi oluyor en ufak detayda onu hatırlıyorum gözlerim doluyor agır geliyor herşey bana oyuzden sev ama ipleri sen eline al o cocuk sana baglansın ama terk etme onu benim gibi oda üzülür Allah kimseye aşk acısı cektirmesin gercekden cok ama cok zor bir durum dikkat et
- +1 yıl
Biliyorum cok iyi anlıyorum seni allah her zorlukla beraber bir kolaylik verirme insallah zamanla onu unitursun uzulmzsin suanki gibi insallah. Of bilmiyorum o zaten beni sevdiğini söylüyor ama ben inanmiyorum Şu an onun beni sevdigini ama kanim cok isiniyor ona alistim giderse uzulurum sadece istiyorumki beni gercekten sevsin ilgilensin sahiplensin birakmasin basit bir ask olsun istemiyorum çünkü benimde yillardir sevgilim olmadi kimseyi istemedim bu cocuk nasil girdi hayatima şok oluyorum bazen ama Şu an diyorumki sanki iyiki girmis gibi
Soran+1 yılBenim sevgilimde derdi bana iyki hayatıma girdin seni cok seviyorum seninle mutluyum diye ama cuma günü bana bir foto attı fotoda erkek dedigin yakısklı olur 8bin lira maası olur evi arabası olur gamzeli olur cebinde 1000lira parası olur espirili olur diye bir foto atmıs. Bende sıraladım. Yakısıklıyım cebimde 1000lira param yok baba evindeyim baba arabası kullanıyorum yuh 8bin lira maası üniversite kazansam okadar param olmaz dedim espiriliyim dedim sonra altına bak aşkım bendede aynıları. Var dedim neyse aradım niye öyle foto attın dedim ben öyle degilmiyim dedim şakasına bilemeyecem artık dedi neyse kapattık telefonu mesaj attı kafana takma o fotoyu öylesine attım sana dedi bunların hic biri umrumda degil dedi evin araban 8bin lira maasın olsada olmasa ben seni seviyorum dedi sen beni mutlu ediyorsun dedi kafana takma eger bunlar benim umrumda olsaydı senden bu yonde güclü kisiler olsaydı onu seçerdim diye mesaj atmıs bana bide üstüne bu hee aşkım biraz hastayım diyince trip atıyorum sandı ve ayrıldı yoksa sevdiginden eminim persembe günü aramız süperdi sarıldık 2 hafta önce biz hic ayrılmayalım dedik ama simdi sadece şok oldum
Soran+1 yıl1 hafta bile olmadıysa öyle sevgi olmaz ki ben bile 2 ayda sevdim gün geçtikce baglandım sonra
Soran+1 yılALLAHA HAVALE EDİYORUM O KIZI BENİ BÖYLE PERŞAN ETTİ ben onun icin neler neler yaptım. Ama bir gram haketmedi
Soran+1 yılSevda şifremi degiştiremedim ama bu kız hala benim mesajlarımı okuyor bana gelen mesajlara görüldü oluyor bakıyorum baska bir telefondan 2saat önce aktifti yazıyor benim hesapda ben girmedim yani bu kız hala benim hesaba giriyor ( gerçekden merakdan mı giriyor acaba yoksa baskalarıyla konusuyormu. Diye veya hayatına başkasını alacak mı diye neden giriyor olabişir
Soran+1 yılarkadasım dün mesaj attı kuzenım seni sordu diye aranızı yapıyım mı dıye bnede hala aklımda o var dedım ıstemıyorum dedım o mesajı görmüs instagram şifermi degiştremiyorum kaldı öyle hata verıyor bende anlamadım ki ama anlam veremedim girmesine kıskandı heralde
Soran+1 yılkalbim iyice unutsun ozaman konuscam ama hesabıma girmesi beni süphelendırdı bir dün gece girmiş bide bu sabah girmiş sabah ben uyurken baktım 2saat önce aktıfdı yazıyordu giriyor benim hesaba bakıyor mesajlarıma onu pişman etmek istiyorum kıskansın biraz ama geri dönmüyecem kıskandırmak ıstıyorum
Soran+1 yılSevgilim 2gün önce ayrılmak istediğini söyledi ayrıldık benim instagram şifrem hala onda ve mesajlarımı okuyor fotolar detayda? ↗ KS YE PAYLASTIM BU DURUMU FOTOLARI DETAYA ATTIM
Soran+1 yılSevda cok acill yardımına ihtiyacım var
Soran+1 yılDün aksam kız mesaj attı bana ne yapıyorsun diye o söyledikleri sözleri mecbur muş acıklamasını yapcam dedi zamanı gelince neyse konuştuk ben 2 gündür seni aklımdan cıkartamıyorum dedi ama sevgili olamayız dedi üniversite sınavı var dedi oyuzden aklım sende kaldı dedi kendisini derslerine zor veriyormuş ama vermek zorundayız dedi şu 2ay kafamızı takmayalım dedi ama beni beklemek zorunda degilsin dedi senin kararın sonuçta dedi mesajlarımı okuyor ya bende ona ss attım mesajlarımı okudunu arkadasım kuzenini ayarlamaya calısıyor dedim caktırmadım neyse dün konustuk iyi geceler dedik (bu sabah ters tepki verdi bana hani ayrılırken senin yanında mutsuz oluyorum demişti ya bende ben seni mutlu etmek icin ugrastım hep demiştim bu sabah gitti o mesaja bende ugrastım bunu unutma olur mu dedi sonra sen benim yanıma boşuna geliyorsun ben öylesine biriyim anlamsız ve öylesine biriyim degmeyecek biriyim dedi 23 nisanda gezmeye gidelim dedim böyle dedi böyle deme sebebide şu ( cumartesi günü yanımda hic konuşmadı sarılmadı dogru düzgün bende dedim ki biz boşunamı geldik buraya dedim bu lafımdan anladı sey ben boş insanım degmez anlamsız biriyim ona nasıl anlatsam sence o anlamda söylemedim ben ona
Soran+1 yılTamam beni ekle
Soran+1 yılBirbardakcay06
Soran+1 yılMesaj at bana bir istek geldi bana
Soran+1 yılsevda
Soran+1 yılartık konusmayalım dedı bitirdi tamamen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoguk yapan aşkım da denez gunaydin da demez
22 Yorumla
Soran+1 yılSabah günaydın mesajı attım (((( Seni seviyorum birtanem ❤️😘
Harika olmuş ya sabah sabah yine gülümsettin
😘😘😘😘😘
İyiki hep benimsin
😘😘😘😘😘😘
Günaydın hayatım😘😘😘😘
❤❤❤
Dedi sonra normal konusmaya basladık
Cevap sahibi+1 yılBakkk gordun muu😊😃😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılSu an ben de aynısı oluyor bir anlık acaba ay başı diyemi:) asabileşti bir an anlam veremiyorum bir soğukluk girdi bir an
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin heyecanı kaçmış rutine bağlamış bir hali var sanki
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılBiz kızlar çok ilgiye gelince sıkılırız o sana sormuyorsa sende sorma bırak o düşünsün yemek yedinmi diye bırak sabah o seni uyandırsın o düşünsün sabah uyanınca mutlu olsun diye o düşünsün herşeyi sen düşünürsen ikinci pilan olursun kötü hisseti zaman sana gelir iyi hisseti zaman başkasına gider
10 YorumlaDüşme sende üstüne.. belki biraz yalnız kalmak istiyordur
20 YorumlaKız kaç yaşında
05 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasında
Soran+1 yılPazar günü msü sınavı var ona calısıyor ama instagramda sürekli bakıyorum Şu an aktif yazıyor instagramdan cıkmıyor şifresinide biliyorum baska biriyle konusmuyor videolars felan bakıyor ama bana geç cevap yazıyor mesela en son tamam aşkım dedi bidaha yazmadı bende bakmadım mesaja nedicemi bilmiyorum ama sürekli instagramda
Soran+1 yılBide geçen dogruluk cesaretlik oynuyorduk sordugu soru seni aldattıgımı ögrenseydin ne yapardın dedi sonra ne yaparsam ayrılırsın diye sordu. Ama kız beni seviyor bulusmaya cagırdı dün beni sarıldık baya bir sorularıda sadece soru dedi sakın aklına kötü bisey getirme dedi ben seni seviyorum dedi sevmesem de yapmam öyle bisey bana ters dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim şu sıralar ilgisiz ve biraz soguk gibi davranıyor ne yapmalıyım yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler