Hangisi daha tehlikeli
Erkeklerden korkulur
Kadınlardan korkulur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha tehlikeli
Erkek de şiddet varsa yani doğasında ki gücü böyle kullanıyorsa korku vererek psikolojik şiddet zor uyguluyorsa uzak durulmalıdır.
Kadın da fitne fesat entrika psikolojik şiddet vardır bana yapan hem cinslerim oldu elimde kalıyordu. Tabi erkekseniz böyle durumlarda uzaklaşın bırak kendi kendini yesin pis karı.
Peki güzel kızlar mı yoksa daha çirkin olanlar mı sinsi fesat oluyor
ben bir erkek olarak en çok kadınlardan korkulması gerektiyini düşünüyorum hatta bu konuyla ilgili bir film izlemiştim yani eyer bir kadın aşırı derecede yenilgi hissi yaşarsa ve ya nebiliyim işte bir erkeyi çok feci şekilde kıskanırsa o erkeyin elinden alınmaması için çocuk bile öldürür bununla ilgili çok araştırmalar görüyoruz ama tüm araştırmalarda nerdeyse aynı şeyleri söylüyorlar kısacası kadın çok sinirlendiyinde hem aşırı samimi davranır hemde aşırı şiddet uygulaya bilir belkide diyer beyler bu sözüme güle bilir ama inanın ki bu doğrudur kadın sakin olduğu zaman normaldir
Cevap
2Cevap
tabi ki kadınlar bunu erkekler demiyor kadınlar diyor. Hatta bi sözleri var bu durumu destekleyen kadın kadının düşmanıdır.
Kisiye göre degisir ama genele bakilirsa kadinlar
kadın erkek farketmez 2sinden de korkucan
Erkekler daha kötü
Kadınlar net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?