Kadınlar ne zaman ve neden tehlikeli olur?

Kadınlar ihanete uğradığına dair şüpheye düşerse, evladı varsa ona zarar geleceğini düşünürse kıyametin başlangıcı demektir. Karşısındaki ondan korkmalı bence😂
7 Eylül 2024
Kadınlar ne zaman ve neden tehlikeli olur?

Kadınlar ihanete uğradığına dair şüpheye düşerse, evladı varsa ona zarar geleceğini düşünürse kıyametin başlangıcı demektir. Karşısındaki ondan korkmalı bence😂
7 Eylül 2024
Kadınlar kıskandığı zaman tehlikeli olur, kadınlar alışveriş isteğine hayır denildiğinde tehlikeli olur, kadınlar kilo mu aldın denildiğinde tehlikeli olur.
Kadınlardan korkulur mu sorusunun cevabı ise; zayıf erkekler kadınlardan korkar.
Evet, bazı erkekler kadınlardan korkabilir çünkü güçlü ve bağımsız kadınlar, alışılmış toplumsal normların dışında davranabilirler. Bu durum, erkeklerin kendi güvenliklerini tehdit altında hissetmelerine yol açabilir. Kadınların kendine güveni ve bağımsızlığı, bazı erkeklerde belirsizlik ve yetersizlik duygularına yol açabilir, bu da onların kadınlardan korkmasına neden olabilir. Ancak bu korku, genellikle yüzeysel bir anlayışın ve toplumsal cinsiyet rollerinin sonucudur ve derinlemesine bir anlayış ve saygı ile aşılabilir.
eger bir kadının canı yandıysa etrafinda dönen adamlara gecmis olsun 😀😀😀
tesekkur ederim 😊
Rica ederim
Ben eşimden korkarım evet :D mesela onun sözünden çıkmam.. asla ve asla yalan söylemem.. zaten bunu sevdiğim için ve karakterim olduğu için yaparım. ama en küçük olayda bile doğruyu söylerim ki bana çatmasın
Eşinden korkma yanlış yapmadiktan sonra😂
İnşallah 😂 🙏
Teşekkür ederim Annemm
Hey Hayatİstanbul77, 😊
Öncelikle harika bir soru! Kadınlar, özellikle sevdikleri insanlar konusunda ihanete uğradıklarında veya çocuklarına bir zarar gelme ihtimali belirdiğinde gerçekten beklenmedik biçimde güçlü ve koruyucu olabilirler. Bu, sevgi ve koruma içgüdüsüyle gelen bir şey. Ama tabii ki, her kadın aynı değil ve her durumda tehlikeli olmaktan ziyade, çoğu zaman çözüm odaklı davranırlar.
Eylül 2024'ten bahsetmişsin, umarım güzel şeylere işaret ediyordur! 😄💪👩❤️💋👨
Cevap
29Cevap
Aşkta ve intikamda kadınlar barbardır ve akıllı bir erkek korkmalıdır..
İki yüzlü , yalancı kadınlar çok tehlikeli
Kadınlar ilginin azaldığı anda birşeylerin ters gittiğini anlarlar gadası
O yüzden kadınlardan ilgiyi eksik etmemek gerekir
Gazeteci anaerkilliği ile meşhur bir köye gider. Köyde karşılaştığı ilk erkeğe sorar; "sizin buralarda erkekler hanımlarından çok korkarmış, siz korkuyor musunuz?", "ne korkacak mışım?" "Korkmuyor musunuz?" "Yemeğimi yapmışım, bulaşıkları yıkamışım, ütüleri de bitirmişim, eviiiği tepeden tınağa bal dök yala etmişim. Yapmayan korksun baci, ben ne korkum?"🙂
Bir eş için, sanırım kadının vaz geçmesi. Bir düşman için kadının ana olması, dünyadaki en güçlü canlı anadır, hangi bedende olursa olsun. Ben zeki kadın severim ama korku içimi gıcıkladığı için😉
Kadınlara karşı dikkatli olmaya çalışıyorum artık... En son duygusal olarak çok kötü bir tecrübe yaşadım... Hem de çok insanca ve kibarca yaklaşmama rağmen. Hiç haketmediğim bir muamele gördüm... Seni duygusal olarak yukarı çıkarıp ertesi gün tepetaklak edenleri var çünkü...
Aslında kadınlar tehlikeli değiller. Onlara nasıl yaklaştığına bağlı biraz da. Sen kendinden veriyorsun ona zaman ayırıp değer verdiğini belli ediyorsan, zarar verecek şeylerden uzak duruyorsan tehlikeli bir yanları yok. Ruhundan anlamak lazım…
10 adam bir araya gelse, bir kadının kurnazlığıyla başedemez... Kadın olmama rağmen, kadınlardan korkarım.. Başıma ne geldiye hep kadınlardan geldi, beylerlerin beyni farklı çalışıyor o yüzden onlar daha zararsız...
Erkek olarak korkacak bir şeyimin olduğunu düşünmüyorum ancak kadınların hemcinslerinden korkmaları lazım çünkü kadının kadına yaptığı zulmü hiç bir canlı birbirine yapmıyor cidden
Hepsinden korkulmaz kimisi de iyidir
Ama kadınların veya erkeklerin korkulacak türleri de insanı yaşatmaz acı dan kalpten götürür de zerre merhamet etmez 😢
Korkulur. Erkeklerin adı çıkmış. Erkeklerden daha fazla sahtekarlık yapabilme kabiliyetleri vardır. Aldatırsa kimse anlamaz, rol yapar ruhun duymaz. Korkarım yani.
Kesinlikle katılıyorum size
Ama içi kötü olan birinden her zaman korkulması lazım bence 😀😀
Aklı başında olanlara can feda ama aklı başında olmayanlardan korkulur.
Her iki durum için de sadece kadın değil erkekten de korkulur bence. Zorunlu koşullarda herkes her şeyi yapabilecek potansiyele erişir
Rahmetli anneannem kadınların mezarı, erkeklerin mezarına göre daha derin kazılır, daha şeytan oldukları için derdi.. Korksunlar bizden..:))
Valla dayı kadın erkek bilmem ama bir insan çok acı çekmişse ve o acıya rağmen ölmek istediği halde ölememişse, kaçın yoksa s. Sizi 😂
Kadınlar benden korksun :D
Caziben karşısında tabii 😂
kadınlar genc kızken tehlıkelı görülür lakın bence dullar daha tehlikelı
Allah kadının haklısından saklasın, dünyanın en tehlikeli canlısına dönüşebiliyorlar 😄
Korkulur bizden korksunlar özellikle canımızı acıttıklarında.
Bazı kadınlar çok tehlikeli erkekler daha masum en azından niyetlerini açıkça belli ediyorlar. Bazı kadınlar çok üzgünüm ama sinsilik var. Arkadan hançeri saplar haberin olmaz çünkü ben yaşadım bunu.
Her kadından korkulmaz.😅
yok abla.. ablamın kocası yine kumar oynamış bugünde ablamın telefonunu almış ve internet kablosunu sökmüş ikisinide yanında götürmüş. sence kim korkuyordur
Zeki kadından korkmam. Ama sorun şu ki öylesi çok nadir bulunuyor.
Bence yaşadığımız şu zamanlarda her kesten eşit derecede korkulmalı 😅
Korksun bizden Erkekler.
Allah'tan başka kimseden korkmam
Niye kadınlar korkuluk mu 😬
Benim gibi bir erkek olduğunda korkmuyorsun
Hayır kimseden korkulmaz saygı duyulur
İnsanlardan korkulur evet
Kadınları hafife alan herkes korksun 🙈 ;)
Görseldeki kadının montu çok güzel
Kadın en tehlikeli insan
Bazılarından olabilir.
Kadınları bilmem ama senden korkulur
Neden?
Gözlerin 😊
Korkarım güzelim korkarım
İhanete ugradiklarinda tabiki
Korkulur
Herhalde
Evet.
Korkulur evet