Mezunum bi daha giricem sınava, 5 yıllık sevgilim (uzak mesafe) beni kötü etkiliyor gereksiz trip atıyor, bir anda bana çıkışıyor bana moralimi bozcak şeyler diyor üzülüyorum çalışma motivasyonum düşüyor. Ayrılmak istiyorum ama ayrılınca daha da üzülcem diye korkuyorum çözümü yok mu bunun? zaten çok stresli biriyim birinin lafına stres olup ağlıyabiliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç korkma asla üzülmezsin. Evet başlarda biraz yokluğu koyar ama yoğun çalışma temposundan dolayı onu düşünmeye bile vakit bulamaz ve bu sayede onu kolayca unutabilirsin. İşin sırrı zihni meşgul edebilmektedir. Geleceğin için her şeyi yap, kimden vazgeçmen gerekiyorsa vazgeç. Her zaman önceliğin kendin olsun. Çünkü bir zaman geliyor tutunduğumuz dallar elimizde kalıyor ve düşüyoruz. Kimse fedakarlığı zerre hak etmiyor. Bu nedenle sadece kendine odaklan.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUzak mesafe bana uzak olsun. 😏 20 km en fazla 1 saatlik mesafede olmalı "en fazla" diyorum bak. En az 5 km 5 dklık mesafede olmalı. 😏 5 yıl dayanmışsın, ayrıl, kariyer erkek veyahut kızdan daha önemli değil, 😏ben geçen sene darbe yedim, üzüldüm, bu sene e*ş*ş+e*k gibi çabaladım. Birşeyler oldu. 😃 Şimdi keyfini çıkarıyorum. Boş ya sevgi ayağı, bana boş, çıkar sadece, erkek kadını kullanıyor. Haliyle şu var ki her insan s*e*k*s yapar. Ama kullanıp atmaz. Aşk ya da sevgi her erkeğe yakışmaz. Çünkü kötülük yaparlar hanımefendi. 😏 Sen ayrıl benim gibi kariyer yaparken ya da sonra o işi yaparsın. Çok iyi erkekler var ben bile görüyorum. Helal olsun iyi bir çocuk diyorum erkek ya da kız olması değil. İnsan olsun diyorum. Sevgi sonralık iş. Beni dinle ayrıl. 😏😏
10 Yorumla
+1 yıl2 sene mezuna kaldım universite sınavına çalışırken ve 2. Senemde konuştuğum kişi çok anlayışıydı, onunlada uzak mesafe iliskisiydi sabah kalkardık erken saatlerde ben direk derse geçerdim ve onun sayesinde şu an istediğim universiteyi tutturdum ama ayrıldık.
Sevgi anlayış gerektirirken neden anlayışlı olmadığını anlamıyorum, sana Trip attığına göre güvenide olmayabilir çünkü uzak mesafe ilişkisinde bunlar olabilecek normal durumlar. 5 sene iyi devam etmiş ama bir yerde uzak mesafe ilişkisi kopuyor maalesef.
Ayrilmak kötü etkiler ama böyle devam ettikçe sarsılmayada devam edeceksin umarım çözümünü bulursunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılzor bi sey iliski yurutmek
Soran+1 yılama seyi anlamadim neden anlayissiz oldugumu dusundun:) surekli sakin konusan benim ama o bazen sinirli ve fevri davraniyor sonradan farketse de geri konusana kadar stres oluyorum
- +1 yıl
Evet, uzaktan mesafe ilişkisi daha zor.
- +1 yıl
Senin mezuna kaldığını biliyor ve o mezun psikolojisini yaşayan biri olarak kolay değil. Sana morel vermesini beklerdim. Pozitif ve olumlu konuşmalarla motivasyon etmesi gerekirken çıkışıp trip atması onuda senide yoruyor.
Soran+1 yılhaa bana dedin sandim pardon💕 o da mezuna kaldi ikimizde calisiyoruz garip olan o.. onun da sakin davranmasini beklerdim
- +1 yıl
Aynen öyle. Umarım istediğin bölümü tutturursun. 🤍
+1 yılÖnce sevgilinin senin iyiliğini istediğinden emin ol sonra düzgün bir şekilde sadece derse odaklanmak istediğini ve bunun ona karşı olan sevginden azaltmayacağından bahset anlamıyorsa zaten toksit bir insan ile birlikte olmanın bir anlamı yok sana iyi gelmesi lazım sonuçta
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılMezunum falan demişsin yarın şu an 18-19 yaşındasın ve 13-14 yaşında sevgili olduğun biriyle mi berabersin hala bana çok saçma ve sağlıksız geliyor bu gibi durumlar çünkü insanlar 13 yaşındaki haliyle 18 yaşındaki 19 yaşındaki hali biri olmuyor senin o zamanki aşka ve ilişkiye erkeklere bakış açın da şu anki aşk ilişki ve yeni erkeklere bakış açım bir değil o yüzden sana tavsiyem aranız çok iyi olsa bile ayrıl bana göre zaten şu an aranız iyi değilmiş burada senin geleceğin söz konusu hatta geleceği de gerek yok sınavı okulu boş ver iş yeri kariyeri boş ver sen şu an mutlu musun bir kişiyle hayır değilsin o zaman ayrı yaşın henüz çok genç karşında bir sürü erkek çıkabilir önemli olan bir erkek değil senin mutluluğun
12 Yorumla- +1 yıl
17 aslında
bende senin gibiyim olumsuz bir şey olduğu zaman tüm modum gidiyor hiçbir şey yapasım gelmiyor ama bunu aşmamız lazım çünkü hayatta her zaman bize engel olacak birtakım durumlar olacak. Bence seni kötü etkiliyorsa sana destek olmuyorsa bu zorlu süreçte ayrıl gitsin her gün öleceğine bir gün öl hem sonra sınavı kazanamazsan kendine çok kızarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.. ayrılmak onu da beni de kötü etkiler diye korkuyorum sence sınavın bitmesini beklemek saçma mı olur yoksa ikimiz için de iyi mi olur, kaybetme korkum var zaten sevdiğim kişilerle aram bozulunca yemek bile yiyemiyorum 1 ay korkuyorum bundan
- +1 yıl
sınav bittikten sonra niye ayrılacaksın :D bak bir insan sınava hazırlanıyorsa bir erkek askerdeyse bazı durumlara kişilerin girdiği ruh hallerine sabır etmek onlara destek olmak gerekmektedir. Sizin durumunuzda böyle hassas bir dönemden geçiyorsunuz ve size daha fazla köstek olacak birilerine hayatınızda yer yok. Hem zaten bu sınavı atlatırsınız hayatınızda başka hassas dönemleriniz illaki olacaktır o zamanda aynısı olduğunda boşa zaman kaybettiğinizi anlayacaksınız hanımefendi. Tabiki kötü etkiler ayrılık iyi bir şey değil ama bazen kangren olan parmağı kesmek gerekir. Sizi daha büyük zararlara uğratmadan bunun kararını verecek olan sizsiniz anladığım kadarıyla sizde benim gibi duygusal bir insansınız düşünün iyice artılarını eksilerini planlayın ona göre hareket edersiniz.
Soran+1 yılsınav bittikten sonra ayrılma sebebim bunun güzel sağlıklı bir ilişki olduğunu sanmıyorum bu benim ilk sevgilim neyin normal olup olmadığını bilmiyorum ama bana çok stres veriyor bu. neyse çok boş konuştum en iyisi bi şekilde ayrılmak teşekkür ederim
+1 yılonunla fazla konuşmamaya çalış çünkü baya kötü etkilemiş seni. ben sınav senemde haftada 2 gün o da cumartrsi ve ğazar günleri telefonumu açıyordum hani kafam dağılsın diye sonr pat kapatıp ders'e odaklanıyordum. sende böyle yapabilirsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılokullar acildiginda whatsappi falan silmeyi dusunuyorum onla da konusmayi pek dusunmuyorum tesekkur ederimm💕💕
- +1 yıl
ne demekk 🥰
Kuzum kimler gelip geçiyor hayattan sen elinden geleni yap hem kendin hem onun için senin yanında olmazsa bu onun secimi olur seninde vicdanın rahat olur. Ama ne yap et sınavlarına dört elle sarıl kimse kalmıyor yanında sonra sınavlardan da kötü alınca dibe vuruyorsun hicbirseyin direncini kirmasina izin verme sen güçlüsün. Aklinin bulanıp sorularla dolmasına izin verme. zaman ve insanlar yerlerini belli ederler.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisiniz ama yanimda arkadasim dahi olmayinca bi o kaliyor ondan silip atamiyorum bazen insanin 5 dk olsa da biriyle konusmasi iyi oluyor tesekkur ederim yorumunuz icin 💕💕💕💕
+1 yılanlıyorum canım. bazen benimki de durduk yere gereksiz tripler atıyor. benim de geçen sene sınav senemdi. etkiledi tabii. şimdi ne kadar kafana takma desem de ister istemez etkiliyor. ondan beklentini düşürmeye çalış. kendini güçlü hissettikçe için de kafan da rahat olacak. sen elinden geleni yaptığını düşün ve yoluna bak. sınavın geleceğin için çok önemli. önce kendini sev, en çok kendine değer ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim cok tatli birisisin 💕💕💕💕💕
- +1 yıl
rica ederim canım benim benim de son zamanlarda zihnimi çok meşgul ediyor buna benzer durumlar sana yardımcı olmak isterim
Erkeklere fazla bağlanmamanı öneririm unutma ilk önce sen önemlisin herşeyden önce buna derste sevgilide her şey dahil. Bu anlattıklarına bakarak sınav senen olmasa dahi böyle bi insana katlanmamalısın bence ayrıl gitsin sonunda çekeceğin acıdan korkuyorsan eğer şöyle söyleyeyim sana her şey her his her duygu zamanla geçer merak etme. Ancak boşa insanlar için harcadığın vakitler gelmez. Sevgili seni mutlu etmek için olan bişey sana değer verdiği kadar yanında tut erkekleri Hele şu ders temposuna gir dersaneye git yeni ortam falan aklına bile gelmicek sevgili falan. Bu senede sana yeni sevgili yapmamanı öneririm ders ve sevgili ikisi bir arada seni yorabilir. Birde stres yapıyorum demişsin herşeye gençsin güzelsin boş ver stresi her şey hallolur bi şekilde şöyle bi bak kendine sağlığım yerindemi , uzuvlarım yerindemi onlarda bişi yoksa eğer dünya , hayat çooook geniş bu dünyayı kendimize daraltan biziz. O yüzden herşeye salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılYani bu surecte sana destek olmasi gerekirken köstek olmamali. Mezuna kalmıssin bu onemli bir karar sonucta 1 yılin gidiyor ve daha gec atiliyorsun hayata. Surekli streslenmek de bu sürecte iyi degil. Güzelce bir konuşmanız gerekiyor başta. Durumu iyice izah etmelisin. Eğer anlamiyorsa da ayrılmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar anlayissiz birinden ayrilnayi neden bu k dusunuyorsun ki. Kac yil olursa olsun. Senin kendine aygin yok mu. Ona haddini neden bildirmiyorsun. Neden mucadele veriyorsun haketmeyen biri icin. Nefesimi bile tuketmezdim boylesine
10 Yorumla Kendi iyiliğin için araya kalın bir çizgi koy tribe daha girmeden onun sana ulaşabileceği yolları kes. Sen kesin tavır koymadıkça düzelmez bu tipler. Bırak kendi tribiyle baş başa kalsın. Sana zulmedene merhamet etme
00 Yorumla
+1 yılSorunlu ilişkiyi bitir düzeltmeyle uğraşma , hiç bir şeyi ve hiçkimseyi düzeltemezsin
10 Yorumla
+1 yılbence ilişkiniz biraz toksikleşmiş. Seni destekleyip motive etmesi gereken zamanlarda ilgi beklemesi çok yanlış. ayrıl direkt. ayrılmak zor geliyorsa bir süre ara vermek istediğini söyle oda zaten ayrılmak gibi bişey. hem sende o ara verdiğiniz sürede kafanı toparlar onsuz iyimisin kötümüsün çözersin.
00 Yorumla
+1 yılOff kanka off bende senin gibi kafaya çok çabuk takan biriyim bence sakın ayrılma ayrılınca kötü olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılkeske daha bencil kaba olabilsek :(
- +1 yıl
Maalesef olamayız ya da ben olamam olamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSınava çalışacağını ve bu konuda da anlayış göstermesini söyleyebilirsin. Ayrılmaya gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılsana böyle saçma davranıyosa seni değersizleştiriyosa zaten sevgin azalmıştır ayrılınca da üzülmezsin
00 Yorumla
+1 yılBende ayrılırsam üzülürüm diyordum ve üzüldüm de tabiki bu çok normal bir şey ama alışırsın zamanla sınava daha çok varken ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılO zaman seni sevmiyor zaten. Direkt ayrıl engelle. Engellemezsen yine seni üzecek şeyker söyler
10 Yorumla
+1 yılKızım geleceğini düşün sevgili dediğin bok gibi dolu sokakta başkasını bul nolacak senden önemlimi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. 5 yil cok uzun bi sure. Ona rest cek, ya yanimda ol ya da hic olma de
10 YorumlaGeçmiş olsun. Sizin ilşki bitmiş. Üni okucaksan tabi 😁
00 YorumlaOkumana karşı boş ver okuluna devam et zaten bi gün bırakir o belli konuşmasından
00 Yorumla
+1 yılSevgiline ayiracagin zamanla pc oyunlari oyna aklina bile gelmez o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılBasit sevgiliyle konuşmayı kesecen sınavlar bittiğinde konuşun
00 Yorumla
+1 yılayrıl direkt. geri kalan hayatını şekillendirecek bir sınav bu.
00 YorumlaBir ay üzülür alışırsın zaten ayrılabiliyorsan ayrıl
00 YorumlaSınava gireceğini bilip anlayışlı olması lazım seni düşünüyorsa, düşünmüyorsa yol vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok ç1rkinsin artık 1ğrenç suratına katlanamıyorum yaz engelle
15 Yorumla
Soran+1 yılstres olmasam engellicem direkt
Cevap sahibi+1 yılstres olmana gerek yok bas engeli. bu hayatta engeli basamadığın kişi bir gün gelir sana arkadan basar
Soran+1 yıltehdit eder diye korkuyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılniye tehdir edecekmiş
Soran+1 yılfotolarım var onda ve yakınlaştığımız falan da oldu daha önce sildi ama belki tepesi atar tehdit eder beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kendini düşün emin ol değmez ben 11 yıllık sevgilimden ayrılınca anladim
00 YorumlaAyrılırsan üzerinden yük kalkar. Asla öyle düşünme. Üniversite her zaman yeni başlangıçlar demektir. Gidene yol ver ki gelenin önü açılsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim haklisin 💕
+1 yılçok zor biliyorum ama tek çözüm ayrılmak gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılSen sevgili yapınca bunları hiç düşünmedin mi sınav vs Şimdi de diyorsun ki nasıl kurtulabilirim
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 yil once nasil dusunebilirim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendeki sadece ona alıştım kopamiyorumsa kendini sürükleme seviyorsan bir şey diyemem anlasmakta önemli ayrica
00 Yorumla
+1 yılBende ayrilsam daha iyi olur dedim ama daha kötü oluyor askom ayrilma, 5 yil cok
04 Yorumla
Soran+1 yılaskoo fotodaki sen misin
- +1 yıl
Evet askommm
Soran+1 yıloha cok guzelsin masallahh🧿🧿🧿🧿🧿🧿
- +1 yıl
O senin güzel gözlerinnnnnnnnnn😻😻😻😻💜💜💜💜
+1 yılSeni kotu etkileyecektir kendimden biliyorum lütfen bunu acik acik ona da anlat ve ayrıl
00 YorumlaOnunla konuş yanımda ol de yoksa kapıyı göster
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Ne diyor mesela morelini bozacak
02 Yorumla
Soran+1 yılcok sacma seyler oluyo ya bisi anlatiyorum sana aliniyor falan sonra da 1 gun yazmiyor ondan sonra farkedip ozur diliyor ama o sirada uzuluyorum yine de
+1 yılAçıkçası hayatına fazlaca dahil etme onu
00 YorumlaAyrılarak kurtul☺️🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ablacığım beni dinle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
m +1 yılÇok zor yapılamıyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok maalesef aynısını bende yaşıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılseninki nasıl
Cevap sahibi+1 yılSaçma sapan şeyler söylüyor beni sinir ediyor sonra tüm moralimin içine ediyor ders çalışırken sinirden anlamıyorum bir şey
Soran+1 yılbenim de öyle ayrılmak istiyorum keşke cesaretim olsa
Cevap sahibi+1 yılBende ayrılmak istiyorum zaten başka şehirde o ama takıntı bağımlılık oldu ayrılamıyorum da belki o terk eder bilmiyorum
Soran+1 yılşahsen o beni terk etse çok güzel olur ben ayrılmaktan korkuyorum
Soran+1 yılsizin ilişkiniz kötü mü şu an neden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılKötü değil ama bugün bir şey dedi canımı sıktı çok ondan canım sıkkın keşke bu kadar hastalık derecesinde ona bağlı olmasam
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıllık uzak mesafe ne dlaşcpv
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin geleceginden degerli mi
15 Yorumla
Soran+1 yıladinin bas harfi b ile mi basliyo
- +1 yıl
yok neden
Soran+1 yıltanidigim sandim burdan da pardon :D
- +1 yıl
ğeodğgıfpsjeldşdmd onemli degil birtanem 💅🏻💅🏻
Soran+1 yıl💕💕💕💕
+1 yılAyrılırsan hic motive olamayacaksin
02 Yorumla- +1 yıl
5 yıl ne hem mk korkunv
Soran+1 yılof evet oyle cok sacma bi seneye denk geldi kskdnfn
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaSınavda konsantre olmak onemli
00 YorumlaDürüst ol yeter bence
00 Yorumla
+1 yılanasına söv engelle
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaAra verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yolunu bulun