AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Ne güzel işte Allah size vermiş kullanamıyorsunuz
kafa kulak rahat, siz tantana istiyorsunuz heralde 😄
😂😂 Yok yok böyle iyi
6 aylik evlilikte bence baska seyler dusunun, arkadas olsa da gorusmeyin. Renklendirin hayati, ilerde zaten monotonlascak.
Aradığım evlilik şekli daha ne ister insan
Gerçektenmi
Evet benlik tam
Anlatırmısın lütfen
Arkadaş felan benim gözümde boştur.. İnsan eşi ailesi ve çocukları vardır.. Bunlar hayatındaysa kimseye ihtiyacı yoktur insanın.. Bişey mi yapılacak eşimle yaparım.. Şunu her zaman bilirim kalablık arkadaş falan gelip gitmeler bi yerden sonra kıskançlıklar dedikolular çekemezlikler oluyor.. Misal eş aile hep iyilğini ister.. Darda kalsan onlar gelir.. Ama arkadaş gelmez.. Arkadaş çıkarı varsa vardır.. İlerde Hem benim karımın ya da benim ne işimiz olsun bekar insanlarla evlensem bekarı evime sokmam.. Evli bi kaç çok yakın akraba felan gelir gideriz.. Ailenden zarar gelmez asla
Ya ne güzel çok sevdim bu düşünceni ınşallah karşına senin gibi biri cıkar
İnşallah amin öyle birini arıyorum zaten benim gibi düşünen.. Size de mutluluklar emin olun böyle daha huzurlu olursunuz..
Asosyal tanımı bu olsa gerek ,
Galiba haklısın
Lise okul mahalle arkadaşı yok mu hiç, konu komşu iş arkadaşı yok mu? Buzdolabı gibi soğuk musunuz millete karşı
Biz buz dolabı gibi değiliz çok ağır konuşuyorsun antepli oldugun ıcın sanırım her aile sizin gibi iç ice sanıyorsun herkes herkesı tanıyormuş gibi düşüncen var
Yooo antepli değilim bu bir insanın bir aile çevresi iş çevresi mahalle çevresi sosyal bi arkadaş çevresi olur yani hiç kimse yoksa demek ki sizde bi sorun var kapıları kapatmışsınız dışarıya karşı demekki
Ben seni antepli sandım ordaki insanlar olasan kalabalık kı herkes birbirini tanıyor biz kocaelideyız
Sen kalabalık şehirde yalnızsın 😅😅😅 işyerinde 1 tanecik bile yok mu veya yan komsun karşı komsun yok mu hiç 🤦♀️🤦♀️ buzdolabı derken kaba bi tabir olabilir kusura bakma yani insanların yüzüne bakarken selamlasirken gülümsemiyor musunuz asansörde ne bileyim iş yerinde komsun arkadaşın la denk geldiğinde muhabbet kurmaya irtibata geçmeye çalışmıyor musunuz , yoksa yalnızlığı mi seviyorsunuz
Ben temizliğe gidiyorum ev ve firma üzeri , eşim bimde calışiyor ve tabiki onun orada konuştukları var ama benim ne yalan söyleyim patronumla aram çok iyi değil sankı beni kücümsüyor
Gittigim evlerdeki insanlar bana selam bile vermez onun disinda okul hayatımda bir arkadasım oldu ama 3,5 saat mesafede yasiyor baska hic arkadasim olmadi suana kadar
Anladım, binada da mi yok hiç, veya eşinin iş arkadaşları ile tanış
Çok teşekkür ederim çok zaman ayırdın her şey gönlünce olsun
Umarım bulurum bir iki insan
🙏🙏🙏🙏 rica ederim allah gönlüne göre insanlar karşına çıkarsin
Bence çok güzel birlikte bir çok şey yapabilirsiniz birbirinizin en yakın arkadaşı olmanız lazım zaten
Evlilik arkadaslarla mi yürüyor? Arkadaslari olanlari birbirinin karisina kocasina yürüyor zaten.
O ne sıkıcı bir hayat öyle 🤦 neden peki. Evlenmeden önceki arkadaşlarınız nerede?
Kocan ile beraber tinder veya happn açın
Ne tarz bir arkadaşlık ilişkisi istediğinizi belirtin
İnanıyorumki aradığın dost arkadaş ve grup ilişkilerinin en hasını bulup çok mutlu olucaksınız
Sevgiyle kalın…
Ne güzel.. bunu yaşamak isterdim. ben askerim eşim Ankara ben Şırnak Hakkari neresi olursa 2 yılda 1 ay evimde olmamisimdir. ve boşandık. tüm güzelliklerden mahrum kalarak
Neden boşandınız?
yürür yürür en iyi arkadaş ikinizsiniz zaten az insan çok huzur
zaten ortalıkda güvenilir şekilde arkadaşda yok açıkcası
birlikte aktivitelere katılın başka çiftlerle arkadaş olmaya çalışın
Kimisi sever kimisi sevmez bu durumu ama evliliği etkileyecek bir faktör mü onu bilmem. Elbette ki sosyal aktiviteler birlikte yapılınca daha güzel senin de sosyalleşmek istemem normal.
Boyle zamanlar olabilir ama uzme kendini lutfen cozum kendiliginden belirecektir illaki. Sen tanidtigin guvenilir insanlarla ailecek gorusmeye calis yine.
Beraber kamp ve doğa yürüyüş gruplarına katılın sosyalleşmek çiftler için önemli faktör
siz arkadaş içinmi evlendınız artık bir ailesiniz.
Sonuçta çalışıyorsunuz ve kalan zamanı beraber geçiriyorsunuz insanın en yakın dostu eşidir mutlu olmak için arkadaşa ihtiyaç yok bence.
Aslinda guzel eşinle evde birbirinize arkadaslik edip vakit geciriyosaniz sohbet muhabbet vs inanin baskalarina gerek kalmaz
Kocanla ikiniz arkadassiniz iste yeterde artar. Evliliginizin ilerlwmewi icin bi arkadasa ihtiyaciniz yokki
Kafa dengi kocan olmayinca öyle oluyor. Kocamla gerçekten çok eglenebilseydiniz başka birilerine ihtiyac duymazdiniz. (Bizde ayni durumdayiz)
Ben olsam sıkılırım ama evliliğin bitmesi için Bi sebep değil bu. İnsanın arkadaşlarının olması da güzel tabi :)
Yahu neden yürümesin? Birilerine ihtiyacınız mı var? Evlenirken birileriyle mi evleniyorsun eşinle mi?
kendi arkadaşlarınızı birbirinizle tanıstırabilirsiniz , veya tanıdıklarınızı siz davet edebilirsiniz
rahat mı battı takılın işte
Sevgi saygi varsa gerisi boş her arkadaşlık iyi değildir
Ben şahsen sevdiğim adamla 7/24 vakit geçirmeyi başka biriyle vakit geçirmeye değişmezdim.
Aman boş ver nerde çokluk orada bokluk kocanı alırlar sonra elinden
Bence yurumez aktivite lazim farkli insanlar tanimak lazim
Bencede yürümez bunu ikimizinde ortak arkadaşı olabilir
Bizimde öyle ama büyük sorun değil bu fazla büyütmeyin bence
En iyisi bal gibi yürür sevdiğin ve sen en çok istediğim 😇
Biraz zor yürür yanlış anlama insan insana bıkar bazen değişik aktiviteler gerekir
Asil mesele birbirinize olan muhabbet bence Burdamisin sen
Ben sizle arkadaş olurum
Çok sağol nerdesın
İstanbul siz
Kocaeli
Aaa ben tuzladayım gelirim size
Özelden yazsr mısınız
:))) yav derdinizmi yok
Gerçekten bu çok takılıyor kafama
Daha 6 aylık evlisiniz.
Anladığım kadarı ile sıkılmışsiniz sürekli aynı ortamda beraber olmaktan.
Biraz ayrı takılın sen kizlarla o. erkeklerle. sonra takıldığınız kişileri ailece görüşmeye çağırın. Kafanız tutarsa. 1 seneye kalmaz birsuru arkadaşınız olur
Yürür zamanla çevre edinirsiniz
Ay inşallah
Yürüse bile çok sıkıntılı
zor ama ortak aktivite ayarlayabilirsiniz
Ayni durum bende de var
Mis gibi ilişki, ama iş yerinde arkadaş edinsenize
Fazla arkadaş fazla bela getirir
çocuk yapın biran önce sıkıntınız gider
Bence böyle daha iyi yürür 😂😂
Bence eşinizle en güzel şekilde vakit geçirmenin yoluna bakın.
Kocan ile arkadaş ol
Yürür ama zor olur sosyalleşme anlaminda
Yürür neden yürümesin birbirinize arkadaş olun
ediniverin ortak arkadas ya da cift
Yürür arkadaa şart mı evlilikte
Cok da kötü sayılmaz aslında
allah başka dert vermesin ya :D
Hayatın tadını çıkarmaya bak
Birbirinizin arkadaşısınız ne güzel işte
desene vaktin % 80 i yatakta kalanı aileler
Önceden varsa onlarla konuş
Ne demek sürer mi bu nasıl bir soru
Sizde para vardır tatile falan gidin
zamanla olur. kocanla aranda ilişkin nasıl?
bu arada ben sizinle arkadaş olurum. dert etme bu kadar
Yürümez ama. daha erken edinin o zamam
Arkadaş kalleştir bosverin