Hep ikimiziz bi benim annemlere bi onun annesi gile gidiyoruz hafta içi zaten çalışıyoruz hafta sonları da hep beraberiz bir ortak arkadaşımız yok gelen giden de yok evlilik böyle yürür mü? 6 ay oldu evleneli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Evliliği yürüten unsurlardan birisi kadın, diğeri ise erkektir. Çiftlerin arkadaşlarının olmaması ile evliliğin devamlılığın ilgisi nedir?
Yani siz eşinizle anlaşıyorsanız, maddi ve manevi olarak birbirinize destek oluyorsanız zamanla oluşacak olan arkadaş çevreniz için böyle olumsuz yorumlar ve öngörüler yapmayın derim.
Birbirinize vakit ayırıyorsunuz ne güzel, ikinizin de ailesine vakit ayırıyorsunuz bu da ne güzel bir durum.
Böyle derinliği olmayan konular hakkında evliliğin sonlanmasına varan öngörüler ve varsayımlarda bulunmanız bence sağlıklı bir durum değil..51 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok sıkıcı, monoton bir duruma dönüşmüş sosyal hayatınız. hatta sosyal hayatınız kalmamış gibi bir şey. bu döngüden sıkılmıyoruz diyorsanız kimsenin laf edeceği bir şey yok elbette ama bana kalırsa sosyalleşin biraz, çıkın gezin. illa bekar zamanlarınızdan arkadaşlarınız vardır, onlarla iletişime geçin ve vakit geçirin. açıkçası ben detayı okurken daraldım. böyle evlilik yürür mü sorusunu geç, böyle hayat çekilmez.
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz senelerce böyle yaşadık çok güzel oluyor valla. Çocuktan önce bol bol gezin tozun sevişin. Sonra çocukların sınıf arkadaşlarının anneleri babaları vs ile saçma bir arkadaşlık kurulur. Sonra onlar biter işte denk gelir olur arkadaşlık...
00 Yorumla
+1 yılİlla ki her hafta sonu ailelere gitmek zorunda değilsiniz. Hafta sonları beraber baş başa vakit geçirin. Konsere gidin, pikniğe gidin gezip görün beraber eğlenin. Bir aktiviteye katılın ortam yapın.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
108Cevap
- Aile & Toplum konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimsenin arkadaşı yok birbirinizi yetiyorsanız tamam
51 Yorumla
Soran+1 yılSeni çok seviyorum 🥰 bunu söylemem gerekliydi takipçinim 🥰
Cevabın icin çok teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYürüyebilir
00 Yorumla
+1 yılBakın öncelikle ilişkinizin seyri nasıl bunu analiz edin. Eşiniz tanımadığı insanlarla yeni arkadaşlık ilişkilerine açık mı kapalı mı bunu en iyi siz bilebilirsiniz.
Dışa dönük bir karakterse eğer birlikte sosyalleştiğiniz ortamlar dışında kendi arkadaşınızı sevgilisi ya da erkek arkadaşı ile eşinizle aynı ortamda olacak şekilde aktiviteler düzenleyebilirsiniz.
Eşinize de kendi arkadaşını eşiyle birlikte yine bir aktivite ortamına davet ederek başlayabilirsiniz.
Tanıştığınız çiftler ile belki çift arkadaşlar uyumunu yakalayabilir daha eğlenceli şeyler yapmaya devam edebilirsiniz. Yani ortamı birilerinin ayarlamasını beklemeyin siz yapın.
Çift olarak yapılan aktiviteler ilişkinin dinamiğini ciddi anlamda güçlendirir. Farklı ortamlar farklı insan görüşleri, farklı aktiviteler, farklı bakış açıları, farklı paylaşımlar sinerjiyi artırır tüm bunlar ilişkide çoğu şeyin yerleşmesinde büyük rol oynar.
Evlilik teke tek de gayet güzel yürüyebilir ama bir yerden sonra monotonlaşabilir. Mutluluklar🌼00 Yorumla
+1 yılbir şey söyleyecem ama kusura bakmayın
bence siz evlenmeyi gerçekten istemediniz eyer evliyini gerçekten ama gerçekten isteseydiniz evlendikten sonra arkadaş markadaş umrunuzda olmazdı çünkü sizin tek niyetiniz sıcak yuvadır
sözüm evlenmekten emin olmayan kadınlaradır - lütfen bir anlık hisslerinize kapılıpta kararlar vermeyin yani mantıkla karar verin çünkü er geç hissler ölür gider ama mantık daima yerinde kalır elbette ki hisslerde lazım yani sevmediyimiz biriyle rahat hayat yaşama ihtimalimiz azdır ama bazende sevmediyimiz insanlarıda çok seve biliriz ama yinede en önemlisi akılla karar vermektir hisslerle deyil
10 Yorumla
+1 yılVallahi bir şey söyleyeyim mi Ben geçen gün eve gittim kadın 40 yaşında iki tane çocuğu var doğum günü partisi Davet ettiler ya giderken ben de hani çocuğa ne alayım dedim ben içki sigara kullanmam bir şöyle ufak hırka aldım renkli renkli kız çocuğu Sonuçta bir ufak doğum günü olan abi girdik içeri pastalar börekler yedik sonra bir dans etmeye başladılar yani bir şey söyleyeyim mi çıplak soyuncular geziler karşıma Belki bu kadar rahatsız etmezdi beni ya rahatsız eden kısmında şu bir erkeğin yani kadını başka bir erkeğin karşısında rahatsız etmesi baş mantık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. valla biz de evleneli böyleydik açıkçası evlenince bekar arkadaşlarınla iletişimi sürdürmek zor oluyor ya eşin istemiyor kızların arasında oturmak veya hafta sonu buluşmak istiyorlar sen hafta sonunu eşine ayırmak istiyorsun. ha yadırgamıyorum evlenince çoğu arkadaşım biraz sosyal hayattan kendilerini çekip eşlerine vakit ayırdılar, yani çok doğal bir durum. senin yapabileceğin eşinle ortak hobi olusturup ordan sizin gibi çiftlerle tanısmak, veya sen evli kız arkadas edinirsin onun esiyle birlikte görüşürsünüz, eger ortak sosyal cevre yaratmak istiyorsan cift olarak görüsmek daha etkili olabilir diyebilirim. bekar kız arkadaslar edinirsin kocan sıkılır yanınızda , bekar erkek arkadası esin kıskanabilir bu yuzden en mantıklısı bu.
00 YorumlaBizimde çok çevremiz vardır her zaman bir yerlere giderdik ama sonra bu işler sarpa sarıyor. Kadınlar aşırı samimi oluyor ve farklı muhabbetler aralarında dönüyor. Sır falan kalmıyor
210 Yorumla
Soran+1 yılEn iğrendiğim şey
Soran+1 yılKocaeli ya sen?
Soran+1 yılBen temizlikciyim eşim BİM de
Soran+1 yılAma buna rağmen mutluyuz 😇
Senin eşin calısıyormu
Soran+1 yılEvet
- Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılNiye yürümesin birbirinizle arkadaş olun. Sosyal aktiviteler var katılın dans, resim kursları vs geziler filan
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Ortak olmak zorunda değil sizin özel hayatınızda kendi arkadaşlarınız da olabilir. Gerekirse daha sonra taniştirirsiniz ve bazen ailecek görüşmeler de olabilir. Eğer böyle bir ortak isteğiniz varsa tâbi fakat anladığım kadarıyla sizin sosyal ihtiyaçlarınız oluyor eşiniz de ayak uyduramayinca sorun ediyorsunuz. Fakat bunu o kadar da sorun etmeyen veya makul çözümler bulan çiftler de var. Sizin nasıl baktığınızda bağlı biraz.
10 Yorumla
+1 yılKeşke böyle bir evliliğim olsa... Ben eşek gibi çalışsam gelsem yataktan çıkmasak her türlü fantezilerle benim libidoma denk olsa birbirimizi uçursak bulutların üstüne sonra defolup bir haftasonu ona sürpriz yapsam Bodrum'a gitsek falan. Kimse gelmesin lan zaten o yüzden evleniyorum. Geleni ben kovarım. Adresimi söylemem gelmesinler.
10 Yorumla
+1 yılBirlikte yapılacak aktiviteler bulun onlara katılın bir yerlere gidin güzel ilişkiler yaşayın evleneli 6 ay olmuş 1 senesini dolu dolu ilişkiyle cinsel birliktelikle geçirin gezin tozun evde tavla kağıt oyunları felan oynayın tabu felan takılon böyle
00 Yorumla
+1 yılArkadaşınız olsa daha iyi tabi ama karşı cins arkadaşlığa ben pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Normal senin kız, onun erkek arkadaşı olması aslında normal bir durum. Neden yok bilemiyorum ama arkadaş olmadan da ilişki, evlilik canlı tutularak devam edilebilir.
00 YorumlaBu soru için ne onerebilirim kestiremiyorum sosyalleşerek arkadaş kazanılabilir eşinizle Hobi edinebilir, kurslara katılabilir gezi turlarına gidebilirsiniz. Umarım çok neşeli sevincli eğlenceli anlar geçirirsiniz bu hayatta. Dilerseniz bana ulaşabilirsiniz arkadaşınız olmaktan mutluluk duyarım..🤗 sevgilerimle.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her boş vaktinizde annenelere gitmeyin onlar size gelsin
Hayata renk vermek sizin elinizde mesela ben 10, 15 kere sinama gitmişimdir hep tek evlenince eşimle gitmeyi cok isterim onunla gezmek piknik yapmak onunla hayati yasamak
Hic arkadasimiz yok eski arkadasiniz yoksa hic olamasin daha iyi güvenemiyorsun ve guvenmemekte hakli çıkıyorsun
( detayli anlattirma )
Yani evliliğin tadini cikarmakta herseyde sana kalmiş
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var sende eşinde çalıştığınız için farklı ortamlara yönelmek sizede İyi gelicektir. İlla ki bulunduğunuz yerde gidebileceğiniz aktiviteler vardır bende kocaelindeyim bu ara, ilk evlendiğimde bende haftasonları saksı boyama kursuna gidiyordum 🙈 aşırıı keyifliş geçiyorduu tabi biraz maddiyatta olmasıı lazm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. bizim 15 senedir yok devam ediyoruz. önemli olan birbirinize olan sevgi bağınız.
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına bana tüyo ver
- +1 yıl
Birbirinizi seviyorsanız , dışarıdan kimseyi aramazsınız. İnsan arkadaşa ne zaman muhtaç olur ;zor günde ve dertleşme zamanında. Eğer eşinizle siz dertlerinizi birbirinizle paylaşabiliyorsanız. buna gerek kalmıyor. ben 45 yıllık hayatımda şunu öğrendim. menfaat kölesi olmayan tek bir canlı yok. Ne kadar samimi olursa olsun arkadaşlar , bir gün birbirlerini sırtlarından vururlar. Ondan mütevellid ben arkadaşlığa karşıyım. selam veririrm nasılsın iyimisin der geçerim.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️ İcime su serptin
Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok sadece benim kafama çok takılmıştı senin gibi tecrübeli birinden bunu duymak beni çok çok mutlu yaptı
Allah bir ömür boyu seni ve eşini mutlu etsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk zamanlar böyle olur daha sonra işyerinden takıldığınız yerlerden vs. arkadaş bulursunuz bu böyle devam etmez illaki çevreniz olur
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok sagol
Cevap sahibi+1 yılNe demek. İyi günler
+1 yılEn güzeli böyle değil mi? Hayat arkadaşısınız zaten birbirinizin. Hafta sonları da beraber yapmak istediğiniz ne varsa onu yapın. Birlikte yemek yapmak bile çok güzel gelir insana. Ya da ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBiz de 1/ 2 gün izinliyiz onda da evi otel gibi kullanıyoruz duş al çık düğün, misafirlik, gezme anca birbirimize vakit ayırıyoruz. Bazen bizim misafirimiz geliyor öyle yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürür birbirinizin en iyi arkadaşı olursunuz , ben iyi arkadaş olamadığım biriyle evli kalamam. Eş dediğim kişi bana ailem dışında her şey olacak bir başka insanın eksikliğini hissettirmeyecek.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşa gerek yok bence ikiniz birbirinize yetersiniz. Hem zaten kimseye güven kalmadı insanlar sapıttı birbirlerinin karılarına kocalarına aşık oluyorlar.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Aslında en güzeli sizinki biliyomusun fazla insanın olmadığı karışıklığın olmadığı şu andaki insanlar gerçekten çok farklı aileniz ve siz gerçekten çok iyi kimseye ihtiyacınız kalmıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşların yokluğunu çok mu çekiyorsunuz yani eşler birbirinine yeter ikinizinde ayrı ayrı arkadaş grupları olabilir onun erkek arkadaşları swnin bayan arkadaşların bence daha makbul😉✌🏻
00 Yorumla Valla şöyle söyleyeyim. Bizim de yok. Biz birbirimize hem eş hem arkadaş hem kardeş hem aile hem dostuz. Olunca oluyor çok da güzel oluyor hani.
00 YorumlaSosyalleştikçe arkadaş cevreniz de olmaya başlıcak, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Atıp tutanlar var sen onlara bakma. Tek veya beraber vakit geçireceğiniz alanlar arkadaslar olsun
00 YorumlaYürümez bir süre sonra sıkılırsınız farklı insanlar ile sohbet etmek bilgi alışverişin de bulunmak önemli kabuğunuzda yersiniz biribirinizi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 4 yildir evliyim ve dedigin gibi ortak arkadasimiz yok ve haftasonlari beraber takiliyoruz birbirimize vakit ayiriyoruz.. Bazen ben arkadslarimla bulusuyorum vs yani normal bu sizdeki olayda..
10 YorumlaSizin gibi bir cift ile tanıştırsanız belki her şey daha da güzel olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize en azından hafta sonları ortam yaratın.
Mesela bir hobi kursuna gidin. Oradan arkadaş edinin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez, bir süre sonra birbirinizden sıkılırsınız. Birlikte ve ayrı ayrı görüştüğünüz arkadaşlarınız, farklı sosyal çevreleriniz olmalı.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarınızın olmaması bi eksiklik değil bence zamanla olur hem zamanımız yok diyorsun. Komşulukta mı yok oralarda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşınızın olmaması çok iyi. İnsanlarla çok içli dışlı olmaya gerek yok. İnsanlarla arada bir dışında görüşmemek en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğiniz neden diş etkenlere bağli madem evliliği yürütemeyi beceremiyceksiniz neden evleniyorsunuz kendinizle eğlenmeyi bilmiyorsaniz bir bireyde olamazsiniz kendinizi geliştirmeniz lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yürümesin ki asıl çok insan olursa evliliğiniz bozulur. Birlikte plan yapıp beraber gerçekleştirin
00 Yorumla
+1 yılCebre esinmek lazim arkadas falan bi cift olsada iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAh evet ama hıc yok benım em yakın arkadaşım bana 3,5 aaat mesafede
Onun çocukluk arkadası hollandaya gitti ordan evlendi- +1 yıl
Himm anladimm sehir neresi peki
Soran+1 yılBiz Şu an kocaelideyız
- +1 yıl
guzell misss 🙂
+1 yılBence sen arkadaştan da önemlisi kocandan sıkılmışsın gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında HIc sıkılmadım ama sanki o sıkıldı
- +1 yıl
Bişeyler var işte yoksa arkadaş eksikliği hissedilmez bence. O durumu arkadaşlarınızın olması da çözmez bence garip ve kötü bi durum
Soran+1 yılYanı diyorsunkı aramız iyi olursa arkadaş gerekmez?
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum
+1 yılAy en büyük sorun bence kimden kaynaklı arkadassızlığınız eşiniz kıskanç mı
10 YorumlaArkadaş bence çok kötü ya. Fitne sokar araya.
10 Yorumla
+1 yılolur olur niye olmasın gez dolaş pikniğe git mangal yap dağ yürüyüşüne git büyük mağazalara git
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılnapacanız ki anlamadm swing mmf /ffm falan mı hayal ettin sen evliliği bilemedik ki?
10 Yorumla kiz ne olucak canli muzige restorana gidin yiyin icin
00 Yorumlabirbirinizin arkadaşıysanız şart değil, ana olsa kafa dağıtmak için fena olmaz
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yok? Birbirinizi mi kısıtladınız? Olmasın falan diye
00 Yorumla
+1 yılOlmasın daha iyi..
Birbirinizle vakit geçirin. Başkası araya girince olmuyor...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bende hiçbir yok bu benim için problem değil sizin içinde olmamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. en ıyı arkadas partnerınde sen ne arıyorsun... gezmekmı ıstıyorsun:D:Dsacma olmuss
00 YorumlaSen anladığım kadarıyla sosyal birisin. Arkadaş derken nasıl bir düşüncen var mesela?
00 YorumlaOğğğ öyle olmaz. Evlilikte sıkıcı hale gelir
00 YorumlaAcele etme komşunuz falan olur. Arkadaşlarınız olsun. Arada farklılık iyidir.
00 Yorumla
+1 yılDaha bismillah sizin evlilik oturma aşamasında şu an zamanla kendinize göre çevreniz olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. Fazla arkadaş sıkıntı demek iki taraf içinde ama hiç olmaması da ilginç bir durum
00 Yorumla
+1 yılBaşınız belada söyliyim hep beraber hep beraber hep beraber insan sıkılıyor sonra birbirine sarıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılİş yerindendemi ahbap edinilemiyor, komşu ya da bekarlık insanlarına ne oldu🤔
00 Yorumla
+1 yılOoo canım sen bu kadar zamanda biktiysan işin zor. Kaç yasindasin
00 YorumlaOlmaz maalesef.. Acını mutluluğunu derdini paylaşacak arkadaşınızın olması gerek. Biraz sosyal olun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılAbla işte yeni evlisiniz, belkide o yüzden gelmiyolar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Zamanla olur elbet. Araniz iyiyse arkadasinizin olmamasi 3vliliginizi neden etkilesin
00 Yorumla
+1 yılHarika işte. Bal gibi de yürür zaten böylesi olması gerekiyor.
10 Yorumlasiz mutluysanız ve mutlu zaman geçirebiliyorsanız bence 3 kişilere gerek yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel evlilik modeli. Ne ele git ne el sana gelsin
10 Yorumla - Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kocamızla hiç arkadaşımızın olup olmamasından çok bence kocamla nasıl daha kaliteli bir ilişki yaşıyabilirim diye sorarsak çok daha doğru bir konuya başvurmuş oluruz. Sağlıklı bir ilişki için neler yapılmalı?
Bence:
Peki karşı tarafı tanımak için neler yapmalısın?
İşte o zaman arkadaşların olsun olmasın çok önemli değildir.
Ama farklı ortamlara girmek arkadaşlarla evlilik düzeyinde görüşmek ve tatillere, yemeklere veya ev oturmalarına gitmek evliliğin dinamiğini değiştirir ve güçlendirir.
Evlilik veya ilişkilerde özel alan olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ne demek derseniz yani evli olduğunuz zamanda da kendi özelinizi unutmamalı her zaman yaptığınız gibi arkadaşlarınızla ve yapmanız gereken sporunuz, yürüyüşünüz, kuaförünüz veya arkadaşlarınızla görüşmeli onlarla tiyatroya , sinemaya , kahve içmeye, yemek yemeye gitmelisiniz.
eline sağlık
Cok tesekkür ederim
Teşekkürler