Bazen onun anne babası geliyor bazen de benimkiler geliyor ama işte kırk yılda bir o da bazen 15 gunde 1 bazen 3 ay sonra vs. Biz gidip geliyoruz işte. Sonra sabah işe gidiyoruz akşam dönüyoruz. Yemekti temizlikti cart curt kafamizi vurup yatiyoruz. İş yerindeki insanlarla ancak bir selamımız olur hepsi bu. Zaten kimin yanına otursam hep birilerini çekiştiriyorlar arkasindan konusuyorlar.
Belki haftasonu bir yemeğe ya da avm gideriz o kadar.
6 aydır evliyiz Ben 24 eşim 33 yaşında bu arada ve böyle bir evlilik sürer mi?
Bazen yalnızlıktan bunalıp ağlıyorum yemin ederim. Kocam farketti hemen sarıldı öptü ağla rahatla ben yanındayım normaldir istersen gel dışarı bir yerlere çıkalım dedi. Öyle işte.
Çevresi olan çiftler daha mı mutlu acaba? Kalabalık aileler falan
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yeni evli olmanız ve arkadaş çevrenizin olmaması, evliliğinizin sağlığı açısından önemli bir durumdur. Ancak bu durum, ilişkinizin yürümesi için tek başına belirleyici bir etken değildir. Evlilik, iki insanın bir araya gelerek oluşturduğu bir birlikteliktir ve bu birliğin güçlenmesi için çeşitli unsurlar, özellikle de sosyal etkileşimler önemlidir.
Arkadaşlar, bireylerin duygusal destek alabileceği ve paylaşımda bulunabileceği önemli bir yapı sunar. Eşinizle birlikte sosyal bir çevre oluşturmak, hem kişisel gelişiminizi hem de ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir. Arkadaşlarınızın olması, yalnızca sosyalleşmek için değil, aynı zamanda stresli dönemlerde destek almak için de gereklidir. Bu tür destek sistemleri, evliliğinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olur.
Arkadaş edinmek için çeşitli yollar deneyebilirsiniz. Eşinizle ortak ilgi alanlarını keşfederek birlikte hobiler edinebilir, kurslara katılabilir veya yerel etkinliklere iştirak edebilirsiniz. Bu tür aktiviteler, yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratır ve sosyal hayatınızı zenginleştirir. Ayrıca, aile ve tanıdıklarınız aracılığıyla da yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Tanıdıklarınızın düzenlediği etkinlikler, yeni insanlarla tanışmak için güzel bir fırsattır.
İlişkinizi güçlendirmek için iletişim de oldukça önemlidir. Eşinizle açık bir şekilde hislerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak, aranızdaki bağı derinleştirir. Ayrıca, sadece ikinizin olduğu zamanlar yaratmak, ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir. Sosyal çevrenizi genişletirken esnek olmak ve farklı insanlarla tanışmaktan çekinmemek de önemlidir.
Sonuç olarak, arkadaş eksikliği zorluklar yaratabilir, ancak bu durumu aşmak mümkündür. Sosyal hayatınızı geliştirerek, eşinizle olan ilişkinizi daha da güçlendirebilir ve birlikte daha zengin bir yaşam kurabilirsiniz. Evlilik, emek ve çaba gerektiren bir yolculuktur; bu yolculuğu zenginleştirmek için sosyal bağlantılarınızı artırmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde büyümesine katkı sağlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alakası yok bu sefer de kocamla zaman bulamıyoruz diye ağlardınız aslında çok şanslısınız abla milletin boş zamanı olmuyor (tabii işiniz gücünüz saolsun yine az ama ONA BİLE şükredenler var gördüm)
Eşin ne güzel anlayışlı kral adama benziyor teklif bile yapmış yahu hiç hobi edinmek istemedin mi küçükken falan şunu öğreniyim şunu yapayım diye al sana mükemmel zaman işte atıyorum mesela belki satranca ilgin vardır öğrenmek için bu zamanı değerlendirir hatta eşinle de oynar belki yalnız ama çok değerli ve kaliteli zaman geçirirsiniz (bak kendin diyorsun çevreniz sakat güvenilmez arkadan dedikodu yapıyor diye hocam bi farkedin huzurunuz var dert yakınıyorsunuz)00 Yorumla
1 yılBu bence olağan bir şey. Arkadaş olması şart değil günümüzde kimse kimseyle çıkar olmadan arkadaşlık yapmıyor zaten. Bu yüzden birbirinize yetebilmeyi öğrenmelisiniz bence. Ayrıca çocuk yapmak da sıkılmanızı engelleyen önemli bir faktör olacaktır. Dilerseniz bunu da deneyebilirsiniz. Dışarda kalabalık arkadaşlar arasında olup buna rağmen ruhen yalnızlık çeken yüz binlerce milyonlarca insan var. Bu yüzden evliliğin kıymetini bilmek lazım. Arkadaş bugün var yarın yok. Ama eşin ve çocukların daima senin yanında olacaklar bunun kıymetini anlamak için illa kötü şeyler yaşamak gerekmemeli bence...
18 Yorumla- 1 yıl
Sıkılmamak için çocuk yapmak. Ne bencillik ama.
- 1 yıl
Eğer maddi durumun hiç olmadığı halde çocuğa bakamayacağın halde çocuk yapıyorsan bencillik olur, benim yukarıda bahsettiğim böyle bir durumda bencillik olmaz boş yapmana gerek yok bu yüzden 😉
- 1 yıl
Sıkıldığın için bir canlıyı dünyaya getirip onu yaşamak zorunda bırakmak ne açıdan bakarsan bak bencillik. Birinin maddi durumun iyi kalacağınınsa bir garantisi yok.
- 1 yıl
O zaman sen hangi amaçla bir canlıyı dünyaya getirmek istersin cahil şey? Birinin maddi durumunun iyi kalacağının bir garantisinin olmaması bu dünyanın en temel gerçeklerinden biri zaten. Hayat her açıdan toz pembe olsaydı bu hayatı yaşamanın da bir anlamı olmazdı. Ailenin geleceğinin iyi olacağının garantisi yok diyorsun ya, bir de şöyle düşün dünyaya gelecek o çocuk belki de çok önemli biri olacak çok üst düzey işler yapacak, ailesinin hayat standartlarını bizzat o çocuk büyünce sağlayacak yükseltecek belki. Bu da bir ihtimal değil mi? Elbette bir ihtimal ama senin gibi cahiller anlamazlar.
- 1 yıl
Neyse dediğimi anlamaya kapasiten yetmiyor anlaşılan.
- 1 yıl
Kapasiten yetmediği için cevap veremedin bana farkındaysan.
- 1 yıl
Anında hakarete tutunup kalitesizliğini gösterdiğin için cevap vermiyorum.
- 1 yıl
Bencillik diye ani yargılamaya karşı bir savunma gibi düşün. Ayrıca söylediğim söz bir hakaret değil, sen hakaret olarak algılamışsın😉🙂
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılArada kendi başınıza ve birlikte başka insanlarla da zaman geçirmeniz oldukça önemli. Birbirinizden özlemenize yetecek kadar uzak kalmalı ve arada sırada başkalarıyla da sosyalleşmelisiniz. Yoksa bir noktada küçük şeylere takmaya başlar, birbirinizden de bıkarsınız.
Yani evet sosyallik eksikliği ileride sorun yaratır. Hem ortak hem de bireysel arkadaşlar bulmanızı tavsiye ederim. Bulabileceğiniz yerler; sosyal medya (FB grupları, evlilik forumları, Instagram evli çift blogları), hobi kursları, çevredeki etkinlikler, etkileşim atölyeleri vs.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin 24, kocanın da 33 yıllık hayatında, evlendiğinde eşiyle tanıştıracak bekar veya evli arkadaşı hiç mi olmadı?
Siz flört, nişan aşamasındayken senin veya onun arkadaşlarıyla hiç mi birlikte dışarıda buluşmadınız, tanışmadınız, gezmediniz?
Hatta adettendir, ciddi düşündüğün sevgilini önce en yakın kankanla tanıştırırsın, onun da fikrini alırsın.
Bunlar hiç mi yaşanmadı?
Evlenince, tüm eski dost ve arkadaşlarınızı silip, sıfırdan bir arkadaşlık kurma süreci yaşandığını mı sanıyorsunuz?Ben pek mantıklı bulmadım içinde bulunduğunu yazdığın durumunuzu. 🤔
22 Yorumla
Soran1 yılArkadaşımız yok 🤷🏻♀️
- 1 yıl
O zaman yapacak bir şey de yok. 🤷♂️
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesin bir derdi var durur içerisinde durur içerisinde ey gidi ne güzel demiş volkan konak biz insan oğlu hiç şükretmesini bilmiyoruz hep bi fazlasını istiyoruz daha daha daha yok mu lan ne daha arkadaşın olur mutlu olmazsın çünkü sevgili yok sevgili bulursun mutlu olmasın çünkü iş yok iş bulursun mutlu olmazsın çünkü evli değilsin evlenirsin mutlu olmazsın çünkü neymiş hiç arkadaşı yokmuş bak hele ya kuzum emin ol senin herseyini olsa yine mutlu olamazsınız çünkü mutlu olmayı bilmiyorsunuz çünkü mutluluğu hep bir şeylere bağlıyorsunuz öyle mutluluk olmaz al eşini çık gez toz aktivite yap yarın çocuğun oldumu bugünleri çok ararsın bu yalnızlığın tadını çıkar mutlu olmayı bile kişiler ufacık bir şeyi bile mutluluğa çevirir sana tavsiyem en kötüsünü düşün şükret
20 Yorumla
1 yılBirlikte öğrenmeye ve gelişmeye yönelik aktiviteler gerçekleştiremiyor musunuz?
Mesela birlikte yabancı dil öğrenmek, farklı 2 kitabı okuyup birbirine anlatarak hem okuyanın bilgilerini pekiştirip hem de diğerine özet hap bilgileri öğretmek veya günümüz dünyasında geçerli dijital bir beceri konusunda yetenek geliştirmek vs..
Bu liste çeşitlendirilebilir..
İlla arkadaş, dost ve sosyal çevre istiyorum diyorsan eğer o da çok kolay..
Haftasonu yap bi sütlü tatlı veya pişi tarzı hamur işi ve bi 5 komşuna götür hayrına diye ver.
Adetten onlar da tabakları boş göndermez, geri getirirken dolu getirirler sonra ayak üstü konuşmayla başlarsın sosyalleşmeye gerisi gelir..20 YorumlaEmin ol abla bende hatta kimsi kişiler, senin yaşadığın evliliği istiyo'. Çevresi dolu olan çiftler gördüm hıybrtten, günahdan ve iftiradan geçinemiyorlar. Az insan çok huzur gerçekten sizin ilişkide var ama doğru düzgün kullanamıyorsunuz bunu. Eşin ile sevdiğiniz şeyleri yapabilirsiniz mesela, birlikte hafta sonları dışarıya çıkabilirsiniz, birlikte dışarıda pikniğe çıkabilirsiniz, gezmeye gidebilirsiniz ne bileyim böyle geceleri yürüyüş yapmak, birlikte kitpa okumak, film izlemek falan emin ol böyle şeyler çok güzel bi'şey.
00 Yorumla
1 yılTecrübeli olarak konuşuyorum iş yerinde ki insanlar için arkadaşlık sabah 8 akşam 5 oda zorunlu arkadaş yoksa orada kimse kimseyi sevmiyor herkes birbirinin arkasından konuşuyor kimse dost değil iş yerinde dost arama işini yap çık normal hayatta sahte dostun olacağına kaliteli yanlızlığın olsun boş ver kafana takma
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılSenin arkadaşın olmayıp eşinin olsa o zaman da hep onun istediği gibi oluyor onun arkadaşlarıyla görüşüyoruz diye huzursuz olursun. Çok insana gerek yok. Eşinle gezersin eşinle yemeğe çıkarsın çay içmeye gidersin birileri olmak zorunda değil ama senin önceden de çok arkadaşın olmamış bunun eksikliğini yaşıyorsun sanaldan arkadaş edinip zaman geçirebilirsin yazışarak ama erkek olmasın sıkıntı olur ilerde 😃
10 Yorumla
1 yıl"Yeni evli." Dolayısı ile biraz zaman verin kendinize. Eşin de sen de başta komşular, yakın çevre falan olmak üzere hayatınızı yaşadıkça çevreniz olacaktır. Bunun için sosyal olmalı, insanlara davetkâr ve içten bir enerji vermelisiniz. Böyle böyle muhabbet de iyiyse çevreniz gelişir.
00 YorumlaNe güzelsiniz siz hep daim olsun mutluluğunuz. insanlar tanıyın karı koca etkinliklere gitmeye çalısın. sıkma canını yanlız değilsiniz bak negüzel kötü anında eşin yanında. öp benim ıcın eşini. düzelir her şey Allah dert vermesin canım kardeşim. güxel olcak bide bebişiniz oldu mu cevrniz daha da genişlicek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılDaha ne istiyorsunuz etrafınızda doğru kaliteli insan olmadıktan sonra neye yarar arkadaşlık yuvanıza düzeninize çomak sokan tipler olacağına olmasın daha iyi zamanla elbet olur arkadaş dost vs ama en önemlisi sen eşinle hayat arkadaşı dost sırdaş candaş herşeysin kafanızı dinleyin birbirinize vakit ayırın keyfinize bakın bak siz diyorsunuz çekiştirme dedikodu vs diye tehlikenin farkında değilmisiniz
00 Yorumla Bence eşinizle ortak aktivitelerde bulunmak bj yalnızlığı giderebilir mesela beraber bardak yapmak kilmiydi tam adını hatırlamıyorum ama öyle bi aktivite var sonrasında ortak bir öğrenime girip mesela diyelimki ingilizce öğrenceksiniz orada diğerleriyle güzel bi arkadaşlık kurulabilir böyle sonrasında evli çiftlerin katıldığı etkinlikler olabilir oralarda birileriyle tanışabilirsiniz mesela oturursun işte bi yerde başja bir kadın arkadşala birlikte olursun sonra bi baktın onumda eşi vsr böyle vs kaynaşabilirdiniz
00 Yorumla
1 yılBizde aynı sorunu yaşıyoruz. Ben 20 kocam 29 yaşında ama kaçarak evlendik bu yüzden ailem görülmüyor bizimle. Evlenelim 4 ay oldu sadece. Eşimin ailesi ev aldı içini düzdü oraya taşınacağız. Bi eşimin evli arkadaşları, akrabalarıyla görüşüyoruz ama yakınlaşamadım pek kimseyle. Bir de annesi babası kardeşi geliyor. Görünce MKE arkadaş gibiyiz o güzel ama yeni ev nasıl olacak endişeleniyorum. Bir kaç haftaya kendi evimize geçeceğiz umarım güzel olur her şey...
03 Yorumla- 1 yıl
@asyaburcu babam vermek istemedi.
- 1 yıl
Başkası ile evlendirecekti
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer zengin bir iç dünyanız varsa ve birbirinizle konuşmaktan, paylaşım yapmaktan keyif alıyorsanız arkadaşlara çok gerek kalmıyor. Filmler izleyip onlar üzerine yorumlaşabilirsiniz aynı şekilde kitaplarla vs. Genelde birbiri ile çok paylaşacak bir şeyi olmayan çiftler bu paylaşımı dışarıda arıyor. Bence kafanıza takmayın, zamanla doğru insanlar karşınıza çıkacaktır. O zaman gelene kadar beraber iç dünyanızı ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvliliğin ilk zamanlarında olur öyle şeyler ailenden ayrısın yalnızsın bi süre sonra alisicaksin Yuvana sahip çık arkadaş dost hepsi yalan en iyi arkadaşın esindir onunla değişik aktiviteler vs yapabilirsiniz birlikte tatile gidin yürüyüşe çıkın bir günde evde yemek yapma disarida yiyin arkadaşlarınızi eve davet edin ya da onlara gidin akraba ziyaretleri yapın kardeşin varsa onlarıda evine davet edip vakit gecirin ya da evin nesesi olacak bir bebek planı yapabilirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılnerede çokluk orada... ay arkadaş iyidir hoştur ama sorunları da boldur. kocanla bol bol seyahat edin. yakın uzak demeyin.. tiyatrolara sinemalara gidin. arkadaş olursa olur olmazsa can sağlığı
20 Yorumla
1 yılBirbirinizle yeterince vakit geçirseniz arkadaşa ihtiyacınuz kalmaz aslında. Mesela haftasonu gidip kilden vazo vb yapabilirsiniz, ilçelerde gezilecek yerler vardır oralara gidersiniz, bisiklet sürersiniz vb yapacak çok aktivite var aslında.
00 YorumlaInsanın arkadası kocası olacak. Şu zamanda evli ciftlerin cok fazla arkadasi olmaması lazım guvenilirlik acisindan. Siz nasil düşünürsünüz bilemem kaliteli 1 2 arkadaşınız neden yok sorun sizdemi acaba?
00 YorumlaEşin sana yeter ama arkadaşında olsa iyi olur bir iki tane. Sohbet etmek istiyor insan kendi cinsi ile. Yürür tabiki ev dışında baska yerlerde zaman geçirdiğiniz sürece
10 Yorumla
1 yılBak benim ne kocam var ne de arkadaşım senin yine başını omzuna yaslayacak bir hayat arkadaşın var bence arkadaşınız yok diye evliliğini sorgulama hayatınıza ilişkinize bakın mutluluğunuza bakın inşallah benimde güzel bir ilişkim olur evlenirim artık çok sıkılmaya başladım size de mutluluklar dilerim lütfen üzülme arkadaşa pek de gerek yok diye düşünüyorum:)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bursa'da yaşadigimda gurbet zor gelmişti. İlk zamanlar oluyor sonra zamanla çevre oluşuyor kafaya takmayın. Aile olanlarla beraber takilabilirsiniz
10 YorumlaBizde ilk evlendiğimiz zamanlarda uzun bir süre bu şekildeydik, sadece ailelerimiz gel git yapıyordu ama şu an değişmeye başladı. Biraz sosyalleşmek ve görüşmeye açık olmak gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılBence bunun evlilikle değil de arkadaşın olmamasından olabilir, belki arkadaş edinmeyi denerseniz ve bir arkadaşınız olursa belki daha iyi hissedebilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılEvlilikte sosyalim kesinlikle önemli , saygı önemli , anlayış önemli , yatak odası önemli , cinsellik önemli kapalı kutu yaşamı birbirinizden kısa zamanda soğumanıza neden olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılDemek ikiniz de Asosyal insanlarsınız senin en iyi arkadaşın eşin eşinin en iyi arkadaşı sensin biz bize yeteriz diyorsun
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Eşin ile vakit geçirmeye odaklan. Eşin ile müzeleri gez, sinemaya git. Neden bu kadar üzülüyorsun ki kuzum?
10 Yorumla
1 yılEn güzeli bu emin ol bu zamanda kimseye güven olmuyo kardeşlerle etkinlik yapın haftasonları piknik tarzı
00 Yorumla
1 yılAz insan çok huzur bak bu lafı şimdi beğenmezsin yıllar sonra bir gün aklına gelir ve ben ne etmişim dersin :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBeraber iyi vakit geçiremediğiniz için çareyi kalabalıkta arıyosun bence. Oyun oynayın film izleyin hafta sonu 1 2 günlüğüne başka yerlere gidin
00 Yorumla
1 yılsorun akli basinda olmaniz. ciddi akli basinda insanlar kolay kolay hayattan zevk alamazlar.
10 YorumlaÇevresi geniş olan çiftler mutlaka daha mutlu olacak diye bir kural yok, her çiftin dinamiği farklı.
13 Yorumla- 1 yıl
👌👌👌güzel yorum
- 1 yıl
Bence evet😀
1 yılNankör seni fıstık gibi kocayi bulmussun agliyorsun bosan kurtulsun kocan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Niye arkadaşınız yok ya sizin? Gençlikten gelme hiç mi arkadaşınız yok. İkinizinde
10 Yorumla
1 yılhadi ordan et ya boşan. önce aldat ama, çlk büyğk sebep, arkadaş yok, aaa..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Karı koca ne güzel başbaşa vakit geçiriyorsunuz eğer bir arkadaş olsun diyorsanız hobi edinin bisiklet yürüyüş kamp gibi yerlerde arkadas edinebilirsiniz
10 Yorumla
1 yılYok kız manyakmisin
Kafanızı dinleyin
:)")00 Yorumla
1 yılBende bisey sandım okuyorum bide merakla ne dertler varmis Allah im yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bence sıkıci evliliginiz var, o yuzden biraz evliliginize eglence katacak şeyler arayabilirsin, cinsel hayatinizda iyiyse bence evliligin muhtesem olur
00 Yorumla
1 yılEn iyi evlilik böyle olur. Takma kafana. Keyfini çıkar bu günlerin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılBelkide menfaat üzerine kurulmuş arkadaşlıklar dan koruyodur Allah sizi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılNerde çokluk orada bokluk şükret ki kocani elinden alan en yakın arkadaşın yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkalabalık her zaman sıkıntıdır, uzak durmakta fayda var
00 Yorumla
1 yılEvliliğin de bir sorun yok ki sen abartıyorsun kocanla gez dolaş işte daha ne istiyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arkadaş çevresi olan çiftlerin yuvası yıkılmaya müsayit.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYalnızlık, modern yaşamın insanlara verdiği bir ceza gibidir. Çok çocuk yapın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce arkadaşınız yok muydu? Şehir mi değiştirdiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok saçma daha birbiriniz tadını çıkarmadınız … bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden bu kadar yaş farkı. Daha şimdiden sılıntısını yaşamaya başlamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin en azından kocan var. Benim hiç ne koca ne de arkadaş var.
02 Yorumla- 1 yıl
Arkadaş olalım
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal tabi benim Şu an hiç görüştüğüm kız arkadaşım yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEn güzeli böyle kafan dinlenir daha ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSosyalleş o halde? Hobi edin ortak hobi alanlarında illaki kafa dengi biri çıkar
00 Yorumla
1 yılNerede yaşıyorsunuz gelin arkadaş olalım bende kız arkadaşımı tanıştırayım arkadaşlık yapsın böyle olur mu
00 Yorumla
1 yılYürür yaş daha güzel yürür ama arkadaş olsaydı kendi alanlarınız olurdu
10 Yorumla
1 yılEsin senden çok büyükmüş ben 26 olucam 33 yaşında erkek ile evlenmem
03 Yorumla- 1 yıl
Gazlama kızı, sever gidersin görürsün gününü.
- 1 yıl
@TheHighFive anlamadim
- 1 yıl
Bulursun 40 ında birini. Seversin yüz vermez.
1 yılBence de güzel olur ama komşuya bir bardak şekerin var mı dan başlar bazı arkadaşlıkları
00 Yorumla
1 yılHiç arkadasiniz neden yok Ya da komşu işlerinden insanlar
00 Yorumla
1 yılNe yapacaksiniz arkadasi en iyi arkadas sizlersiniz iste
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Nasıl tanıştınız
01 Yorumla
Soran1 yılÜniversite de tanıştık
İstersen arkadaş oluruz bundan kolay ne var
10 YorumlaBirbirinizle arkadaşsınız işte.
10 YorumlaAilelere uzak mk
11 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne