Ben 20 yaşındayım kocam 23 yaşında.
Kocamla evli gibi değiliz, ne yapacağım ben?
Ben 20 yaşındayım kocam 23 yaşında.
Se-lamm. Kısmen hayalimdeki ilişki bu 😂 şimdi şöyle canım burada beni irite eden tek durum seni beğenmediğini dile getirmesi ki bu beni üzdü. Bunu yok sayarsam eğer çok gençsiniz. Evet belki bariz bi şekilde daha istekli olmanız gereken yaşlar ama çok çok gençsiniz. Saçma gelecek belki ama kendini gerçekleştirememiş bi erkekse eğer karşındaki korkuları olabilir. Senin yapman gereken şey yorumlardaki gibi işve cilve ama onların bahsettiği türden değil. Direk mevzuya girenler olmuş. Senin önce karşındakiyle iletişim kurman lazım. Flört dönemine geri dön. Birlikte neler yapıyordunuz onu hatırla. Evlendiğin adamla ortak tek şeyin yatak olmamalı. Her şeyden önce onun hayat arkadaşı olmalısın. Birlikte yapmaktan keyif aldığınız başka bi şeyler bulmaya çalış. Onunla aynı dili konuşman gerek. Sürekli pc de oyun oynuyor demişsin bilmiyorsan öğren birlikte oynamayı teklif et. Karşındakini etkilemek için illa kısa elbiseler giymen gerekmez evet bu bi etken ama senin durumunda erken olduğunu düşünüyorum. Eğer direk buradan iletişime girersen bu sefer yalnızca yatağı paylaşırsınız, hayatı değil. Hoşlandığın, sevdiğin adamla evlisin. Helal dairede. Bu müthiş bir şey. Cinsel hayata hızlı bi giriş yapmasam da olur diyorsan eğer onunla yeniden flört et, sevgili ol. İlişkinin en heyecanlı en tatlı dönemleri buralar değil mi? Sen bu adamla birlikte mutfağa giremeyeceksen, bi film izleyip üstüne konuşamayacaksan, 20'lerinin başında iki genç olarak birlikte saçmalayamayacaksanız sizin başlamadan biten evliliğinizden ziyade ölen genç ruhlarınız var. Yorumlardaki gibi dişiliğini harekete geçirmeden önce o genç ruhu harekete geçir. Yapılacak o kadar çok şey var ki. İletişim kuracak illa ki bi yol vardır. 23 yaşında belki de neden bu kadar erken evlendiğini falan sorguluyordur. Sen ondan çekiniyorsun. Bu doğru değil. Çekindiğin birinin yanında mini mini elbiseler giyip tahrik unsuru olmaktansa önce onun yanında kendini rahat hissedeceğin konuma getirip ondan sonra diğer konuları dilediğince özgür yaşayabilirsin. Evlilik yalnızca cinsellik değildir. Bunu unutma. Cinsellik olmadan da evlilik olmaz bunu da unutma. O evreye gelene kadar yapman gereken başka bi şey var bunu da unutma. İletişime bedeninle değil, ruhunla geç! Sen kendini ona sergilemek zorunda değilsin, dikkatini başka şekilde çek; o seni istesin.
uzun bir ilişki sonrası evlenince mi değişti? yoksa, tanışalı kısa bir süre oldu ve hemencecik mi evlendiniz? sana yansıtmak istemediği bi problemle mi baş ediyor? iletişim kurmak mı istemiyor? gibi gibi birçok soru sorulabilir. her birine göre de cevap değişir. en iyisi bir aile terapistine gitmeniz.
Çok uzun süredir tanışıyoruz ama önceden aramızda bir şey yoktu, ilişkimiz başladıktan 4 ay sonra evlendik.
terapiste gitmeyi olumlu karşılar mı
Bilmiyorum sorun olmaz herhalde
muhakkak gidin. mutluluklar diliyorum 🌺
Benim koca da öyleydi yeni evliyken tam 7 sene böyle katlandım bende çektim ilgimi alakamı bi tuhafsadı farkına vardı bu sefer o başladı ilgiye birde sana bir kitap önerim olacak evliliğin bam başka güzel yerlere gelicek Esra ezmeci iz bıraktığın kadar varsın ve kadınlar sıcak erkekler soğuk sever
Palavra
@BaşbuğKürşad tam olarak hangisine palavra dedin?
Reklamını yaptığın kitaplara. Kişisel gelişim kitabı önermişsiniz de her tutum, davranış, taktik ne derseniz aynı etkiyi vermez. Belki daha da uzaklaştıracak kendinden. Kendi eşini tanıyıp, sorunlarının ne olduğunu kavrayıp ona göre davranması gerekir.
@BaşbuğKürşad zaten hepsi yazıyor eşinin huyuna göre ilişkinin gidişatına göre öneriler veriyor en önemlisi kendini değiştirmenin önemini anlatıyor
Üzücü bi durum yani adı üzerinde evlisin ama ortada bunu kanıtlayacak görüntü yok madem böyle ilgisiz alakasız kendi halinde kalacaktın neden evlendin sayın öküz kusura bakma ama onun anladığı bu bunun ya aklını çeldiler evlendi ya da gerçekten seni istemiyor bi patlak versin diye bekliyor evliliğin bir sürü kuralları var seni ihmal etmesi kesinlikle yanlış
Eğer ilgi yoksa o evlilik yürümez hatta ilk aylar o evde şenlikler olması lazımdı aranızda konuşmak istermisin biraz
Cevap
113Cevap
Çok aşırı derecede çabuk bitmiş ilgisi niye böyle.
Hanımefendi sorununuz ve sorunuz burada halledilecek bir şey değil. Baksanıza bir çok leşin ağızsuyu akarak gel ne yapacağını söyleyeyim ve benzeri cevaplarına.
Sorununuz kimsenin umurunda değil çoğu, ( iyi niyetle yazanları tenzih ederim) acaba düşürürümüyüm derdinde.
Size durumunuzla ilgili olabilecek iki şeyi söyleyeyim bunlardan biridir her iki durumda da sizin mutlu olmanız zor.
1- Eşiniz % 99 iktidarsız bunu saklamak için ailesine anlatamadığı için sizinle evlendi ve sizi yaktı.
2- Eşiniz pasif gay
Üçünçü bir seçenek yok. Oturun konuşun insan gibi sebebini söylesin. Söylemezse babanıza söyleyeceğinizi söyleyin. Ya sen söylersin birlikte çözümünü buluruz ya da bu işe aileleri karıştırırım diye söyleyin.
Bunu onunla kesinlikle konuşmalısın. Seni sevmediği açıkça ortada hiç değilse saygı göstermeli. Bence bir gece üzerine abartıdan Uzak güzel bir kıyafet giy , bakım ver kendine sonra karşısına geç neden böyle yapıyorsun , bu hep böyle mi devam edecek diye sor. Ama kocan nasıl biri bilmiyorum. Kültürlü biri ise sana anlayış gösterip açıklama yapar. Değilse hiç konuşmaya değmez. Sende onu takma , bakalım nereye kadar devam edecek
Sevmese niye evlensin
Orasını bilmiyorum. Bildiğim tek şey seven biri sevdiğine böyle davranmaz.
Sevindim senin adına Neden öyle yapıyormuş?
Allah aşkına ben 20 yaşındayım. Bu yaşta yani ne acele 35 e geliyorsunuz 15 yıllik evli. Kısacası hayatın hep bu adamla geçecek bir ay sonra duzelse 3 sene sonra yine başa doneceksiniz birde üstüne cocuk mocuk olucaksa hayatında kalan koca bir ömür de mutluluklar dilerim
Birincisi acele etmişsiniz evlilik için. İkincisi değişmiş olabilir. Her zaman derim: Karşındakinden emin olmadan büyük bir adım atma...
hmmm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur.
g
Esin neden hoşlanıyor bunları da biliyorsundur heralde tesettürlü olabilirsin ama ona her skeilde görünürsün makyajsiz gezme gzuel kokular mini elbiseler goy adami kendine aşık et herkese nasıl nasıl diye sorma yaşın kaç Allah aşkına biliyorsundur herşeyi... başta nasıl etkilediysen öyle yap ise yaramiyorsa daha fazlasnj dene en çok da adamı yatakta mutlu ett...
Tesetturluyum ve mini elbiseler diyorsun. Kafan iyi herhalde?
Evin içinde giy diyorummm kocanla basbasayken işten geldiğinde adamı bu skeilde karşıla gözünü doyur
Öyle elbisem yok ki hem ya yanlış anlarsa?
Niye yanlış anlasin ki sen bu soruyu sorduğuna göre daha kötüye gitmesini istemiyorsun eşini seciyorsun annemin bir lafı var kadın erkeğin o. spusu olucak yeri geldiğinde güzel makyajla güzel kıyafetlerle adama kadınlığını göstereceksin elinde tutucaksin güzel yemekler hazırlayıp ilgi gostereceksin hiç bir şey olmamış gibi laf duymamış gibi unutup bunları dene birde hiç bir erkek karşı koyamaz bakımlı güzel kadına evdekinin ne olduğunu bilirse dışarıya bakmazz yatak odasında da farklı şeyler yap gecelik vs.. böyle şeyler işte
Bu adam evlenmeyi istemiş ama istediğini bulamamks belki inat et sahip ol kocana
O ne demek yahu tövbe tövbe
Tamam kocam sonuçta haklısın ama dediğin şey abartı olmaz mı?
Ne abartı olacak dışarda bin tanesi geçiyor binden onalra bakıp iç çekmesine neden izin veresin sende kadınsın tazeciksin daha gençsin kıyafetinin yok al bir şekilde daha boşanmış değilsiniz sen onun karısisin onu etkilemek çok kolay hatta bir erkeği ele almak çok kolay yuvayı dişi kuş yapar bunu unuta Allah yazmış evlenmissiniz neden bozulsun ya her şey
Sen benim dediğimi yap adam hala aynıysa benvede devam etme ben onun erkekligindsn şüphe duyarım bütün iş sende bacim
Altına imzamı atarım. :) Tesettürlü olmak kendini kocandan da gizlemek değildir. İçinde ne fırtınalar varsa dökmen gerek, eve geldiğinde işve, cilve görmesi gerek. Üstüne gitmezsen bu durum böyle sürer gider.
@DevedekiDiken bende bunu anlatmaya çalıştım ims yapar
Yapmazsa kendi kaybeder, yapacak bir şey yok. Evlilik öyle bir şey. Karı - Koca ilişkisi öyle. Ev annenin dediği gerçekten en önemli noktalardan biri.
@DevedekiDiken ya ne bileyim anlamam öyle şeylerden
Denemen, öğrenmen lazım.
Yavrum sen de kovanda daha o tadı almadınız bu zamana kadar ilişkiye girmemek senin tadını alsın bırakmaz bu adam sen kendini farkettirmek zorundasın benim dediklerimi yap gerisini akışına bırak...
Kadın haklı :) dediklerini yap
En doğru yorum bu olmuş. Soran anla eşinin yanında açık ve bakımlı olmalısın saçlarını evin içinde sal çok dikkatli yap mini giyin helalin o senin
@feyziiihüsnü evin içinde saçlarım açık zaten ama mini giyinmek ne bileyim 🫣
Kanka sen iyi misin hiçbir şey giymesen bile helal ki zaten çocuklarınız olmalı dine göre ahahah😂 bu kafayla olursan adam tabi soğur helal kanka helal
@feyziiihüsnü böyle olmak soğutur mu cidden? Ama ben alışkın değilim ki hem bilmiyorum ama ilk adımı erkeğin atmasi gerekmez mi?
Ben ilk adımı atsam yangın var gibi olmaz mı...
yok mu yangın? :)
@DevedekiDiken size ne
Ya sen ilk adımı at demiyorum güzel giyin sadece
Kanka ya da bakireysen bu herif belli ki sevmiyor bekaretini de kaybetmeden ayrılabilirsin eğer istersen.
Annem ve kayınvalidemle konuştum bugün onlar da benzer şeyler söylediler suçlu ben oldum şimdi 🙄
Senin zatrn eşinin yanında güzel giyinmeden çok tuhaf. Ama o da muhtemelen 8 aydır dokunmadığına göre ve ayrı yattığına göre haltlar yiyor, eve gelmedi yazmışsın bi insan eşinden habersiz nerde kalır. Kabul etme bence sadık değilse
@feyziiihüsnü çok haklı. Ya degiseceksin adamı ege baglayacaksin ya da olacaklari kabul edeceksin boşanmak istemiyorsan
Aldatmayı kabul etmemeli kadın ona sadık kalmış sonuçta. Herif eve gelmed yazıyor yorumlarda ve kadın bunun hesabını arayıp sormuyor bile halt yiyodur diye düşündüm
@feyziiihüsnü arkadaşlar ile oturuyorum diyo. Hayır dışarıda oturuyolar eve gelince yine arkadaşlarıyla bu kez bilgisayarda oyun oynuyolar
Valla biraz karışı olduğunu belli et sessiz saf olma ara Kocacım nerdesin de. Sen ne mezunusun
@feyziiihüsnü ben lise mezunuyum da alakası nedir :/ ?
Çünkü safsın eşin senin diğer yarın varlığını koymamışsın daha. Ya çarşaflı insanların peygamberlerin bile çocuğu olmuş sen daha mini giyemem diyosun ya eşinin yanında
Yani hiç oturup konuştunuz mu sebebi nedir diye? 2. si evlendiğinizden bu yana mı böyle yoksa sonradan mı oldu? Belki yaptığın bir şey, belki geçmişinde yaşadığın bir olay seni ondan soğutmuş olablir mi?
Evet evlendiğimizden beri böyle :/
Arayıpta bulamadığım koca modeli. Bana denk gelenler de hep mıç mıç iki dk insana rahat ettirmiyorlar. Bayılıyorum böyle birbirinden bağımsız yürüyen, birbirine muhtaçlık duygusu hissetmeyen ikili ilişkilere. Sen de kendine yeni bir hobi edin en iyisi. Kafan dağılır biraz
demekki çok ilgi çekici birisin şlaksd
O zaman neden başta evlendiniz diye adama sormazlar mı
Bekarken tersine igi manyağı olup evlenince 360 derece dönüyor bazı erkekler o yüzden
@Dumanseven o tipler belli eder kendini adil Yıldırım videolarına çok güzel anlatmış
Bence hiç çocuk yapmak gibi bir hata yapma çünkü eşin mantık evliliği yapmış belli ki aklında biri olması ihtimali yahut o seninle evlendikten sonraki 8 ay içersinde başka birinin hayatına girmiş olması gibi ihtimaller mevcut ama benim ayriyeten merak ettiğim bir şey var evlenmeden önce kısa süre bir sevgililik dönemimiz oldu demişsin o süre boyunca hiç yakınlastiniz mi yakinlastiysaniz ne derece oldu
Hayır olmadı, harama bulaşmam.
Evet... bu çok mu anormal bilmiyorum?
8 ay çok uzun bir süre 8 aydır hiç yaşamamış olmanız anormal evet 23 yaşında demişsin yaşı küçük sayılır belki de onun korkuları vardır bilemeyiz şu an bence karşına alıp konuşmandan seni sevip sevmediğini öğrenmeye çalışmaktan başka çözüm yolu yok gibi görünüyor cevaplarindan anlarsın sevmiyosa ya da beni takip et konuştuktan sonra bana anlat yorumların😂
Evet bi kez öyle bişey dedi kafam karıştı :( insan eşine bunu der mi üstelik zorla evlenmedik ya. Evlenmeden önce daha farklıydı.
Ya işte evlenilecek kişi olarak görmüş seni mantığina yatmissin afedersin köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş halbuki ayı olanın kendisi olduğu apaçık aşikar şu an , hatayı o yapmış seninle evlenmemeliydi zamanla beğeni sevgi oluşur mu bilmiyorum , güzellik beğenilen biri olmak bunlar göreceli kavramlardir bence seni beğenecek sevecek biriyle olmayı hakediyosun
takip attım
Bu anlattıklarınızda eksikler var gibi. Nedensiz bir şekilde kendi kabuğuna çekilip ilgilenmemesi salonda yatması bir miktar garip geldi.
Bu kadar
kardeş aşağıdakileri okudum da evet kocana kendini evde göstermen gerekir senin kadın olduğunu fark etmeli ama ben ayriyetten adamın gizlediği bişey olduğunu düşünüyorum bu başkasıyla ilişki veya cinsel bir sorunda olabilir.
Bence açık açık konuş, evliliğin tam birlikte olmak olduğunu, boşuna aynı yastıkta kocayınca denilmedigini, aynı yatağa yatırıp orada cilveleserek cinselligini kullanarak adamı gaza getirip tadına baktır, tadını aldığı vazgecemez
8 aylık evlilikte bu kadarda olmaz. aslinda evlilikte olmaz. sacmalik ahmaklık yobazlık. boyle bir düzen olmaz. senin bir şey yapmana gerek yok. onun birşeyler yapması gerek. seni kaybediyor açık ve net
oha o nasıl evlilik sizin iş bildiğin pansiyona dönmüş sen pansiyonu işletiyon o müşteri olmuş yat kalak işe git gel pansiyonun masraflarını karşıla bi düşün kesin bişey kızmış olmalı
Niye kızsın kötü bişey yapmadım ki
Düğünden önce böyle oldu 🙄
Yeni evlilerde böyle oluyor bir bağ kırmak gerekiyor evdeki cazip gelmiyor. Tabi çalıştığı iş falan hayatı önemli çok mu yoruluyor bunlarda etken olabilir
Yorucu bir işi yok kendi işleri bütün gün oturuyor dükkanda bir iş yaptığı yok.
Kızların da böyle erkeklerle evlenmesi çok üzücü gerçekten, boşuna demiyorlar flört dönemini uzun tutun ki karşıdakini tanıyım diye.
Anlaştıktan sonra neden uzun tutalım
Kafandaki probemelri onunla konusmalisin ve anlatmalisin çünkü geriye gelmeyen tek şey zaman onu iyi degerlendirmeliyiz ve bize değer veren insanlara vermeliyiz
Sen git yanına o gelmiyorsa cinsel hayatınız nasıl ilk günden bu yana boylemiydi yoksa bir tartisma sonrasımi böyle oldu senden uzaklaştı
Cinsel hayatımız yok... Ve evet ilk günden bu yana böyle maalesef :/
Sevmese niye evlensin? :/
Ah bir bilsem.
Ya diyorum işte çok rahat konuşamıyoruz bilmiyorum neden
Hoca cinselliğe değişmemiş ama erkeğe de kadında düşen sorumluluğu dile getirmiş
https://www.youtube.com/embed/XMVgCCszbdEAnormal bi durum. İlk sevgilisi misin daha önce oldu mu? Sanki bana unutamadığı birileri var gibi geldi 😕
Bunları evlenmeden konuştuk sevgilisi varmış ama önemli değil dedi, ileri gitmedik dedi.
Üniversitedeyken
Kocanla severek mi evlendiniz yoksa evlenincemi böyle oldunuz 8 aylıkken kadınını ihmal eden ilgisiz olan erkek belki soğumuştur
Ya tam olarak öyle uzun süreli sevgililikten sonra evlenmedik ama flört dönemimiz oldu tabii
Uzun süreli sevgililik durumun olduysa flört dönemi falan ama şimdi demekki hevesi geçmiş gibi
Uzun süre olmadı. 15 senedir tanışıyoruz ama evlenmeden önce 4 ay gibi kısa bir süre flört/sevgililik/nişanlılık dönemimiz oldu sadece
Uzun süre olmadıysa dile kolay 15 sene olmuş evlenmeden önce sevgililk nişanlık dönemi oluyor onu biliyoz ondan sonra evlilik işte evlenince ilgilenmeler saygı sevgi kakmıyo kadına olsun erkeğe olsun
Seninde 20 yaşında evlencek derdin neydi daha çocuk gibisiniz
Nesi var
Sevgililikte ilgili olurlar evlenince ilgisizleşirler
Ya çabalar onu kazanırsın ya da köşende ağlamaya devam edersin.
Kimseye iftara vs atmak haddim değil ama klasik aldatan koca profili gibi duruyor.
Ağlamaya devam gibi görünüyor onun için
Biz kadınlar biraz mızmızlansak da gözyaşlarımızı siler daha sağlam ayağa kalkarız. Sizin gibi ağladıkça küçülmeyiz.
Erkek adam ağlamaz aglasada kadinana belli etmez oyuzden biz her zaman dimdik ayakta dururuz çünkü sorumlu olduğumuz bir kadın ve aile var kapış
Kadınların bu dedigin sorumlulukları yok yani. Vouuvv bakış açın muhteşem. Erkekler ağlamaz. Uff ne klişe
Sen hiç köşesine çekilip hüngür hüngür ağlayan erkek gordunmu bir erkek sadece 2 olay için ağlar
Gördüm. Bu insani bir şey. Bunu neden anormallestiriyorsunki
Yoo öyle bişey yapamıyorum erkleri ezikledigin için baskı yapıyorum sana bukadar basit
Erkekleri ezme belirtisi olmayan görüşe atlayan sensin
Offf tm ya sabah git hadi işine bak neyse ne
😂😂 akıllı olun. Böyle teker teker hizaya geleceksiniz
Hehe ondan
😝😝😝😝😛😜
Hiç boşuna sırıtma sabah sabah gerdin beni
Yok neden sırıtayım umrumda değil anlamında, dil çıkaran emoji var orada
Bende farklı gorunuyords ondan defim
Nasıl peki
Güzel giyin. 20 yaşındaymışsın gerçi şimdikiler gayet güzel giyiniyor ama onun için özel olarak hazırlan
Evlenmeden önce aklin nerdeydi peki ? Ozaman anlamadinmi
Böyle değildi daha yakındı ve evlenince daha iyi oluruz diye düşündüm ama tam tersi oldu 😕
Konuştum zaten
Sen evli değilsin ki siz dünya ahiret bacı gardaş olmuşunuz yav 😂😂😂
Komik
Eşinin seni sevmediğini düşünmüyorum sadece çok deneyimsiz ve gençsiniz
Bir öküzle evlenmiş olmanız, biraz da sizin öküzlüğünüz.
Kendinizi kurtarma potansiyeliniz yoksa, mecbur bu öküzü güdeceksiniz.
görücü usulüyle mi evlendiniz anlamadım ki one ya ben bizim marketçi abiyle daha samimiyim
Tam olarak değil ama sayılır...
Niye salonda yatıyor sormadın mı? Eve gelmemek ne demek ya
zamana ihtiyacım var diyor ama 8 ay oldu işte :(
Ne için zamana ihtiyacı varmış ki onu anlamadım. 8 ayda neyi hâlâ kabullenememiş evliliği mi yoksa seninle evliliği mi?
Ne diyebilirim ki, bir bilebilsem :/
Bilmediğin bir sorunu aşamazsınız ki ama bunları oturup konuşmanız gerekiyor. 8 aylık evlilikte bunları yaşaman çok absürt. Gerekirse ailesine bildir durumu kendine çeki düzen versin.
Ailesine ne diyeceğim?
Bizim evliliğimizde ciddi bir sorun var oğlunuz benden ayrı yatıyor diğer günler de eve gelmiyor zaten, böyle evlilik olur mu diyeceksin. Onlar çekecek onun kulağını. Ne demek 8 aydır ayrı olmak zamana ihtiyacı varmış bilmem ne. Ne münasebet canım? Bu kadar pasif olursan sen yıllarını heba edersin böyle
Evliliğiniz nasıl oldu? Görücü usulü felan mı? severek evlenmediğiniz belli ya da mecburi
görücü usulü değil tam olarak, çok uzun süredir tanışıyoruz zaten. evlilikten önce kısa da olsa bir flört dönemimiz de oldu ve o ara iyiydik sevmiştim yani, o da mutlu gözüküyordu ama sonra böyle oldu.
Valla kardeş kadınlığını kullanacaksın ilgini alakanı kullanacaksın çabalayacaksın uğraşacaksın çocuk yapmadan durumu uzun süre takip edeceksin baktın olmuyor. Evlilik haksa ayrılıkta hak, ama kimse yuvası yıkılsın istemez bende bunu demek istemem ama asıl parmak basmak istediğim nokta kesin kesin emin olmadan herşeyin düzeldiğine ikna olmadan çocuk yapma!!!
Lan millet evlenmeden evli gibi yaşar ağzına tükürdüklerim tövbe tövbe , sizde de tam tersi ne biçim bi iş bu anlamadım
Evlilik yaramamış adama 8 ayken senden kaciyorsa vay haline
Ailenle görüşmeyi denedin mi? Hatta onun ailesiyle. Madem kendin çözemiyorsun aile büyüklerinizden yardım al.
Konusmqdim henuz kayinvalidemle konuşmayı düşünüyorum ama ne desem bilmiyorum
Çok doğru olur kayınvalideyle konuşmak. Ama bence ondan önce kendi annene açmalısın konuyu. Bunca zaman kendi başına iyi dayanmışsın böyle.
Evlenirken aile zoruyla mı evlendiniz ya da sonradan mı değişti keşke biraz daha zman verseydiniz bu Krar için ama olan olmuş bence eşine biraz zaman tanımalısın üstüne gitme baktın hala aynı konuşursınuz sebebini öğrenir ona göre bi çaresi bulunur
Aile zoruyla evlenmedik
Evli olmak ve es olmak öğreneceğiniz bir şey acele etmeyin konuşun
Neden katlanıyorsun mutlu olmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor evli kalmanın
Al karşına kocanı konuş sorun nedir sor olmuyorsa ayrılın.
Lafta evlisin o zaman üzüldüm. olmuyorsa ayrı yaşayın bir müddet
yok be eve gitme bakalım takıl arkadaşlarda fark edecek mi seni demelisin :)
Yol akınken hemen boşanma davası aç. Yıllarına yazık etme
ilk aylar normaldirde zaman baya geçmiş. konuşmayı denemedin mi
Eğer böyle devam ederse tek sorununuz bu olmaz başkalarıyla da görüşmeye başlar yol yakınken adam akıllı konuşun halledin çoluk çocuğa karıştıktan sonra boşanmak kadar kötü bi şey yok
Konuşmaya çalışıyorum ama hep geçiştiriyor beni
hazır hissetmiyor olabilir şahsen ben de böyle olabilirim evlenirsem sevgi filan olur ama diğer türlü hazır olması zor gibi geliyor bana
Kaç yaşındasınız, severek mi evlendiniz, aranızda saygı ve sevgi var mı
Ben 20 yaşındayım kocam 23 yaşında. Nasıl evlendiğimiz kısmı biraz karışık yani çok uzun süredir tanışıyoruz ama bu ilişkimiz biraz ani gelişti, yani görüşün dediler görüştük karar verdik o şekil oldu. Aramızda bir saygısızlık yok ve bilmiyorum, ben kocamı seviyorum en azından hoşlanıyorum diyeyim ama onun beni sevmediğinden korkuyorum. Ama sevmese niye evlensin ki benimle?
Hiç kocanın ağzını aradın mı seni sevip sevmediğine dair, mesela neleri sevip sevmediğini üstü kapalı sorabiliyor musun, nelerden hoşlanır nelerden nefret eder, iç mi yoksa dış güzelliğe mi önem verir bunları biliyor musun? Eğer bunları öğrenirsen kocanı etkileyebilirsin erkekler her ne kadar sert, maçovari görünse de çocuk gibiler biraz ilgi ve şefkat gösterirsen sana bağlanır
Nelerden hoşlanır derken eş olarak mı? Ya fazla konuşamıyoruz eşim zaten eskiden de tanıdığım için söylüyorum sessiz bir insan fazla konuşmaz, biraz çekingen ama ben de daha ileri soramıyorum işte ben de yanlış anlar diye çekiniyorum ne bileyim ağırbaşlı olmak daha iyi değil mi?
Eş olarak niye olsun canım yani ne bilim kocanın sevdiği şeyleri öğrenmeye çalış nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz eş anlamında değil bu özel biraz, ve tabi ki katılıyorum ağırbaşlı bir kadın bin tane güzel kadından daha yeğdir
Böyle de gider evli kaldığın sürece. Ayrılmayı ve hayatını yaşamayı düşün en kısa sürede, henüz gençsin sonuçta, karşına doğru insan mutlaka çıkar
neden ayrılayım ayrılmak istemiyorum
Kocana karşı tahrikkar değilsin muhtemelen. Birşeyleri değiştirmek istersen özelden yaz.
evlenene kadar ne yaptın, aklın neredeydi? gay olmasın?
Aranızda bir problem olmuş ama tam ayrıntıya girmemissin
Evliliklerin en iyisi zaten 2 yıl. Yine başarmışsınız 8 sene tebrik ederim. Aynı evi paylaşan iki arkadaş olarak devam edeceksiniz.
8 sene değil 8 ay
Ben 20 yaşındayım zaten nasıl 8 sene olsun
Sorry yanlış anlamışım. Çok erken tüketmişsiniz. 20 yaşında kim akıl verdi sana evlen diye. Deli misin?
Çok mu anormal 20 yaşında evlenmek?
Anormal tabiki. O yaşlarda dünyadan haberi olmuyor insanın. Beyin kalp seçeneğinde kalbe dönülen yaşlar ☺️
Geç evlenmek iyi bir şey değil, nikahta keramet vardır.
Hee varmış gördün kerameti :D
Haha, aynı anda aynı şeyi düşünmüşuz @Sigaravarmı 😂
Zina haramdır, bekarlık insanı zinaya iter.
hep böyle miydi sana karşı? yoksa zamanla mı böyle davranmaya başladı?
Evliliği dizilerdeki gibi bir şey gibi beklemeyin knk sonu böyle olur
Bas davayı en azından çocuğun yok düzelir diye bekleme duzelmiyoo hayatına bakk...
Ayrılmak istemiyorum
Hep böyle mi olucak diye bir şey al karşına konuşmayı dene derdi ne öğren olmadı terapi falan deneyin. Yani sebebsiz kimse böyle yapmaz
O nasıl bir evlilik öyle evlilik olmaz hemde daha yeni sayilirainiz bu işte birterslik var
Ne yapmalıyım peki
Bence karşına alıp konuşmalisin yoksa bu seni çok üzer ve çokmene sebeb olur yazık yani
Eşini baştan çıkarmaya çalış dişiliğini kullanmaktan çekinme
Nasıl yani?
Bu tarz şeyler yanlış anlaşılmaz mı hem ilk adımı onun atması gerekmiyor mu?
Çocuk yoksa hemen ayrıl. Bu böyle yürümez. Şimdiden ilgisizse zamanla başkasınada bakar. Boşan
Adam yüzüme bakmıyor diyor, şimdide seviyorum diye soruyu güncellemişsin. Yüzüne bakmayan adamı sev canım aferim, bide çocuk doğur, ölmeden bu dünyada ben gibi cehennemi yaşa..(senden farkım , adam beni seviyor, ben nefret ediyorum)
Orası bana kalsın
Karşılıkli oturun ve enine boyuna konusun orta yol bulun
nasil bir evlilik bu görücümü akrabami zorlami olan bir evlilktir
Düzgün bir şekilde karşına al konuş ya da biraz cilve yap
Böyle evlilikmi olur böyle devam etmez konuş yoksa ayrılacağını söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?