Cok karmaşık durumdayım lütfen akil verin?

selam arkadaslar, internet uzeri biri ile tanistim 3 haftadır konuşuyoruz kendisi ekonomist bende eczacıyım. ama ben tam kendisini çözemedim dun mesela beni 6 defa arada iste dedi seni görmedim ama çok hoslaniyorum huyun felan çok güzel vs ve senle konuşmaktan çok zevk aliyorum.. bana hep ne zaman buluşalım nerde buluşalım diyo telefonda bende dedim hafta sonu olabilir annesinin ayağı kirildi ameliyat oldu ona bakıyor - dedi bana ihtiyaçi olabilir hafta ortası olsun tamam dedim, baktım 2 gündür arkadaşlarıyla cikiyor - sana gunu bildiririm dedi bende tatildeydim ise basliycam onun bana gunu vermesini bekliyorum ki hani kuaföre felan giderim diye... neyse baktım bugun aksam ustu Aradi dedi anneme ev isine yardim ettim arkadasimin Yanina gidiyorum bende bişey demedim ama bozuldum sonuçta bizim görüşmemizi durmadan istiyordu bende kendisine dedim ki ben bu hafta is adim zaten sende müsait degilsin herhalde bu hafta kismet olursa görüşürüz, bana 2-3 gun once bildir zaman konuşuruz buda tamam kesin bulusurz dedi bende Allaha emanet ol ozaman konusuruz dedim geri cvp verdi nasil yani konusmuycakmiyiz? tekrar aradı sana söylemem gereken seyler var dedi açtım dedi bu soyliceme cvp verme Şu an ama benim seninle tek bi niyetim var oda evlilik çok tatlı çok namuslu birisin tam evlenicek bi kızsın dedi, senden çok hoslaniyorum senin düşündüğündendir fazla hoşlanıyorum dedi - unutmuş bana müsait olduğu gunu bildirmeye Boyle onemli bişey nasil unutulur?

bugun yine ararsa hani diycem ben senin sözlerin ve yaptiklarin uymuyor hem bulusamam diyip arkadaşlarınla cikiyosun, durmadan görüşelim diyip bana gunu söylemeyi unutuyorsun ben kendisine dun dedim sana alışmak istemiyorum çünkü bu sefer unutma sureci olucak sizce söylediklerinde gerceklik payı var mı? ve bu buluşma olayını neden Boyle yapıyor? bi yandan söylemek istemiyorum çünkü diyecek Israrla buluşmak istiyor ama ben olmuycaksa görüşmek istemiyorum alışmak istemiyorum kalp kirikligi yeterince yaşadım

Cok karmaşık durumdayım lütfen akil verin?