Karmaşık durum lütfen yardımcı olun?

Biriyle konuşuyorum aynı köylüyüz beni 3 yıl önce gördü o işte çalıştığı için köye gelemiyor bayramda gördü ve bir hafta sonra Instagram dan mesaj atti sana bişey demek istiyorum diye ama ne hoşlanıyorum dedi nede başka bişey sonra bir hafta konuştuk hiç bişi demedi ve sonra konuşmak istemediğini söyledi sonra tekrardan yazdı sonra yine konuşmak istemedi bu üç yıl böyle geçti geçen aylarda köydeyken ona artık bir karar ver seviyorsan seviyorkm de sevmiyosan yazma dedim net ol dedim hiç bişey demedi Akşam yine yazdım geceydi saat bana sen benjm tarzım değilsin yazma bana istemiyorum ruh gibisin felan dedi benimde haliyle zoruma gitti bende ona bişeyler dedim bunların yanı sıra çok şey var sonra yazmadı bir kaç hafta bende ayni şekilde son bir kaç aydır yazıyor konuşuyoruz ama Instagramdan takip ettiği kızlar açık saçık diyorum niye ediyosun beğendim diyor yalanmı söyleyim diyor ben herşeyine rağmen hala konuşurken o umursamaz davranıyor kırmaktan korkmuyor ne yapmam gerekiyor sizce nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen akıl verin
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yardımcı olunnn
Karmaşık durum lütfen yardımcı olun?