Aklım karıştı lütfen yardım seviyor mu?

Başlıyorum. Oturduğum sitede bir akşam bir çocuk gördüm ve arkadaşıma sordum nerede okuyor diye İ. Ü. Dedi bölümü ne dedim bilmiyorum dedi. Neyse bu çocuk zaten benden hoşlanıyormuş arkadaşım göstermiş beni. Akşam mesaj attım instadan bölümünü sordum derken muhabbet açıldı diğer günde o bana açıldı ama ben kimseye güvenmiyorum derken bir gün sonra wp de konuşurken sevgili olduk. Aşırı mutlu falan 3-4 gün böyle gitti ama çok seviyor bir de ciddi ilişki istiyormuş artık. " Birgün mezhep konusu açıldı ve benim ve ailemin ale olduğunu söyledim onun için sorun değilmiş ama ailesinin riizası yokmuş neyse o gün geçti diğer gün ayrıldık. Ben ayrıldım. Çünkü annesi ve babasına onların hemde kendi istediği gibi birini bulacakmış. Ama ayrılmama hala erken diyordu. İşte kaçarız ölürüz falan diye düşünceler geçti ama ailesine yapamaz diye vazgeçti. Dedi ki seninle konuşmak istiyorum arkadaş kalalım. Kaldık ama seni seviyorumlar falan var. Neyse bugün benim bir arkadaşım buna yazmış bu da ben yazdım sandı dışarı çağırdı akşam çıktım işte oturduk falan iyi aramız şüphesi geçti sandım. Eve gittim baktım tersliyor ne oldu dedim okulda çok terbeiyesizmişsin açık giyiniyormuşsun orspu diyorlarmış dedi ben ne diyorsun falan derken bir 15 dakika sonra şaka dedi. Dedim kız böyle şaka mı olur kapat konuyu hadi dedi çok kötüyüm bayılıcam dedim bayılma dedi. Umursamadı sonra biraz konuştuk sevmiyorsan söyle dedim sevmiyorum dedi. Kötü biriyim dedi sonra da dedi ki seni üzüyorum olmayız biz dedi. Arkadaşken de takmıyorum seni sevgilim olsan kılına zarar gelsin istemem dedi. Ve şöyle birşey var ben bilerek ayrılmadım mesajımı yanlış anladı ama yok ayrıldın dedi geri dönüş kabul etmedi oyuncak mı dedi. Neyse işte bizim ınsta biolarımızda ay var ilk kaldıranşk vazgeçen demek. Dedim ki sevgi olsa hemen bitmez bitmedi zaten ay a bak duruyor dedi baktım duruyor. Ama sevmiyorum dedi. Ve hala benim oyun yaptığımı da düşünüyor arkadaşımın yazması konusunda. Ona ne oldu bu akşam anlamadım.
Aklım karıştı lütfen yardım seviyor mu?