Bir insan neden soğuk, neden mesafeli durur elbette hepsinin eminim ortak bir nedeni vardır. Çok garip ve acayip görünse de soğuk ve mesafeli duran bir karşı cins ilginizi çeker mi, çekse de nedeni sadece bu mu olur?

Bir insan neden soğuk, neden mesafeli durur elbette hepsinin eminim ortak bir nedeni vardır. Çok garip ve acayip görünse de soğuk ve mesafeli duran bir karşı cins ilginizi çeker mi, çekse de nedeni sadece bu mu olur?
İstesekte istemesekte hepimizin önüne ördüğü duvarları var. Aşılsın istemediğimiz, bir nevi koruma kalkanı. Bu da mesafeli ve soğuk davranmaya itebiliyor veya o şekilde gözükmeye sebebiyet verebiliyor.
Tabii yapısı itibari ile ve yetiştirilmeye bağlı olarakta bu şekilde olabilir.
Çekici veya itici gözüyle bakamıyorum. Ne hissettirdiği, enerjisi oluşturur her şeyi.
İlk tanışma anında ise soğuk olması yabancı veya ilk kez tanstıklarına karsı savunması olabilir. tanıyorsam uzun zamandır ve farklı davranıyorsa ben de mesafemi koyarım. asla ilgimi çekmez. Afedersin de a*cı değiliz.
Cevap
4Cevap
Benim ilgimi hiç kimse çekmez ister sıcak olsun ister soğuk umurumda olmazlar.
Hayır tabiki.. buz dolabı gibi ne o öyle
İlgimi çekmez.
Mesafeli evet ilgimi çekebilir ama soğuk duran hayır. Belki yaşadıkları ağır hayat sınavlarından dolayı öyledirler
böyle bir karakter ilgimi çekmez
bırak ilgiyi sohbet edilmez
Beni iter şahsen
Çeker gizemli insanları severm
Herkesin kendine ait duvarları olabilir
İlgimi bu tarz şeyler çekmiyor.
Her durumda ben onu ısıtırım..
Hayir
Çekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?