Hayatımın yanlışı yardım edin?

Merhabalar ben 25 yaşında bir çocuklu bir anneyim, lütfen yargılamadan dinleyin ve bana yardım edin, çok zor bir durumdayim. 6 yıl önce niversiteden yeni mezun olmuştum biriyle tanıştım 3 sene sevgili kaldım ve cehennem o zaman başlamıştı ufak ufak.. gezer tozar sürekli vakit geçirirdik. Hayatımız harika ilerliyordu ama her seyime karışır hale geldi bende çok önemsemedim. Nerdesin, napiyorsun vs. Beni kısıtlamaya başlamıştı bile ama aşktan gözüm kör olmuştu her şeye evet diyordumAilesiyle gecinemeyen bir insan çünkü ailesi ilgisiz insanlar o da benle tanışmadan önce kendini sokaklara atmış kötü şeyler kullanmış geçmişinde.. her şeyi kabul edip çok sevdiğim için daha yapmaz dediğim için hep göz yumdum. Bana o erkeğe mı baktın buna mi şuna mı baktın diye diye benimde psikolojimi bozdu takıntı hastalığına kapılıp her şeyi ona anlatmaya başladım mesela 'ben bir erkeğe baktım yoldan gecen ama valla gözüm kaydı kötü niyetle degil' sanki bunu ona soylenezsem ölecekmiş gibi hissediyordum. Tedaviye başladım. Herşeyi o aklımdaki kötü dusunceleri ona anlata anlata onun dahada psikolojisi bozuldu vee evlenme kararı aldık bunları asacagimiza inandık. sonra onun hastalığı ilerledi ve evin her tarafını arıyor, prizlerin içine kadar bakıyordu, onu sürekli aldattigimi düşünüyordu. Birden eve geliyordu işten, eve gelip kimildama diyip tüm evin odalarını arıyor, üstümü basimi arıyor, kokluyordu. Ve daha sonra şiddet başladı aklında kurup bana saldırıyordu öfke kontrolü yoktu bana böyle durumlarda bana cevap verme diyordu cevap veriyordum insanı olarak bana saldırıyordu bu sefer sonra özür diliyordu her seferinde kabul ettim. Sonra işleri düzgün gitmedi parasız kaldık. Hamile kaldım. Sürekli disardaydi, ilgisizdi. Mesleğimi yaptirmiyordukıskançlıktan. Bende kabul ettim herşeyi. Çocuk oldu hafif düzelmeye başladı dedim ama yine aynı hastanede yattı bı sure ayrılmakistiyorum ayrilamiyorum cesaret edemiyorum tehtitte ediyor rezillikten korkuyorum ne yapmalıyım cesaret verin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğuna çok düşkün ama bana iyi davranmıyor bı iyi bı kötü davraniyor psikolojim bozuldu telefonu 2 kez çaldı neden açmadım diye bile kıyameti koparıyor telefon çalınca ve kalbim güm güm ediyor ondan çok korkuyorum ayrılınca naparim endişesi var özler miyim vs gibi saçma geelcek ama ben bu hale nasıl geldim anlamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bir türlü cesaret edemedim madde kullanıyor mu şüpheliyim anlayamıyorum bazen çok mutluyuz genellikle kotuyuz beni evde tutmak istiyor ondan tehtit ediyor sanırım hayatım bitmiş gibi hissediyorum ayrilicam dedim evi başıma yıktı resmen bana sen * bı amacın var ondan ayrılıyordu diyor beni rezil ediyor komsulara
Hayatımın yanlışı yardım edin?