- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir çok para öylesi ama öyle adamlar genelde şöyle oluyor işte tertemiz aile kızı olsun görmemiş olsun ben de görsün bana bağlı kalsın ve daha sonradan İyice bozuluyor öyleleri bu şaşmaz bir teori
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. bir erkek beyefendi ola bilir çünkü elimizde olan bir şeydir beyefendi ola bilmek
2. yakışıklılık - eyer konu dış görünüşse o zaman yaratanın işine karışamam yok eyer konu ahlaki olarak yakışıklılıktırsa o zaman yinede erkek ahlaki olarak yakışıklı ola bilir02 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz kesinlikle söylediklerinize katılıyorum peki benim peşimde çok kız var diyen gerçekten de göze hitap eden bir yakışıklılığı olan bir erkek hakkında neler söyleyebilirsiniz
- +1 yıl
sizin söylediyiniz tip erkeklerin geçmişinde bir delik vardır ve çok yüksek ihtimal ki o deliyi açanda bir kadındır yani şunu asla unutmayın herkesin davranışlarının mutlaka geçmişe ve ya yakın zamana dayanan sebepleri vardır insanlar gördükleri ve yaşadıkları sebeplere göre evrim geçirirler
+1 yılgüzellik ve yakışıklı olma kavramı kişiden kişiye değişir bu nedenle soruna %100 cevap alma şansın bana kalırsa yok. bu nedenden dolayı iyi görünen ve kibar birisini bulman mümkün demekle yetiniyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Yani ama bu tür erkeklerden çok fazla yok dimi hayatta herkes işte şey olmuş
- +1 yıl
varlar aynı şekilde bizim için de bayanlar var söylediğin kriterleri taşıyan. karşılaşırsın bir gün umarım o zaman bunu düşünmekten vazgeçmiş olarakta görürüm seni 😉
- +1 yıl
Bilmiyorum ki keşke şöyle bana düşkün ve benim hislerime ve düşüncelerime değer veren saygı duyan gözüme de biraz hitap etse yeter öyle bir erkek istiyorum
- +1 yıl
beklemek yetmez öyle anlarda sende atılım yapabilirsin bu işini kolaylaştırabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılErkeği yakışıklılık değil para şımartır. Allah vergisi bir konudan dolayı böbürlenen bir erkek varsa zaten egosundan, kibrinden yanına yaklaşılmaz.
012 Yorumla- +1 yıl
Allah vergisi konu yakışıklılık oluyor dimi
- +1 yıl
Evet, insanın kendi bedeni bile kendine ait değil kiralık bir derinin altında duygu, düşünce yumağıyız. Bu yüzden mütevazi olmalı hayatta..
- +1 yıl
Mesela benim hoşuma giden erkek sen benim çok hoşuma gidiyorsun dediğimde ben herkesin hoşuna gidiyorum zaten dedi
- +1 yıl
Orada biraz gereksiz kasmış. Bazı erkekler kadınlardan iltifat aldığında sanki o kadın bana mecbur algısıyla hareket eder. Bu tip erkeklerden zarar gelir. Yeterli olgunluğa sahip değildirler. Ayrıca o cümle karşısında seni de hiçe saymış oluyor. Sen dururken herkes kelimesini kullanması hoş olmamış.
- +1 yıl
Zaten bunu bana söyleyen erkek 24 yasında
- +1 yıl
Her insanda farklı şeyler bulursun. Burada bulduğun şey seni mutluluğa mı taşır kaosa mı karar sende yatıyor..
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ama aşırı da hoslanıyorum
- +1 yıl
Yaşam senin özgürlük kimi zaman esareti getirir. Kimi zaman ise tek başınalık korunaklı limandır. Bir ilişki yaşarsan sancılı taraflarını da üstlenmen gerek. Her zaman mutluluk tarafından bakılmıyor dünyaya. Hakkında hayırlısı olsun..
- +1 yıl
Ne güzel konuştunuz öyle
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Güzel bakan güzel görür derler. 🙂
- +1 yıl
Peki sizce bir erkek sevebilir mi gerçekten veya duygularıyla düşünmesi icin neler yapabilirim
- +1 yıl
Tamamen hayata bakış açısıyla alakalı bireysel düşünen biriyse aşkta zorlanır. Çünkü konfor alanını kimi erkek terk etmek istemez. Aile yaşamına aykırı mı bakıyor yoksa düşlüyor mu bunu bilmen gerek.. Zihin okumadan bu süreci göremezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur tabi ki
10 Yorumla
+1 yılÇok var öyle tanıdığım. Karakter tipe göre sekillenmiyor. Efendi olmak için çirkin olmak gerekmiyor hani
20 YorumlaOlur neden olmasın, hem tipsiz hem karaktersiz oluyorsa buda olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılVar ama bulmak zor olur. Hatta kızların çoğu reddediyor onları. Yani bulduğun kişinin kalbi kırık olacaktır yüksek ihtimal.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılbir kadının güzel ve zeki olma ihtimali ile aynı derecede.. evet
010 Yorumla- +1 yıl
Zor mu
- +1 yıl
zor değil bence yukarıdada yazdım ya doğru yere doğru zamanda bakmak gerek.. eh birazda şans bu işler
- +1 yıl
Ya doğru zaman yanlış insansa? Veya doğru insan yanlış zaman..
- +1 yıl
ben şanslıyım bu konuda:)
- +1 yıl
Keşke hepimiz şanslı olabilsek
- +1 yıl
umudunuzu yitirmeyin hayatın ne zaman ne getireceği bilinmez
- +1 yıl
Çok hoşuma giden çocuk da ukala çıktı. Çok hoşuma gidiyorsun dedim cesaretimi topladım söyledim bu arada o da Ümit veriyordu fotoğrafımı beğenmeler beni sesli aramalar görüntülü kamera aç demeler falan. Neyse ben herkesin hoşuna gidiyorum zaten dedi güldü bana. Sarsıldım..
- +1 yıl
e yani öküzmüş zaten bir kaybı yok üzülme.. beyfendi olsa istemediğini söylemenin de adam gibi bi yolu var demi
- +1 yıl
yaş kaç serap hanım... yani normalde sormam da sanalda karşımdaki kişiyi tanımak için sormak ihtiyacı duyuyorum
- +1 yıl
Ama istemiyorum demedi beni sesli falan arıyordu fotoğraflarımı falan beğeniyor kalpli emoji falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi göreceli bir kavram.. Senin kastettiğin kalbi/niyeti temiz erkek sanırım?
020 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle ondan bahsediyorum
- +1 yıl
vardır tabi ama bir de şöyle bir durum var niyet iyi olup sonu kötü olanları da niyeti bilinemediği için kötü niyetli sınıfına atıyoruz. o yüzden de kötü niyetlilerin sayıları fazla görünüyor :)
- +1 yıl
Haklısınız keşke herkes Basında da sonunda da çok iyi niyetli olsa. Ay bilmiyorum ya benim de beğendiğim cocuk var o da çok ukala çıktı sen benim çok hoşuma gidiyorsun dediğimde ben herkesin hoşuna gidiyorum zaten diye cevap verdi bana
- +1 yıl
haha öyle tipleri seviyor kadınlar nedense.. bana da gençken bir abla kadınlar sana bakmaz pic erkeklere bakarlar demişti hakikatten de hayat boyu doğru olduğunu gördüm. yaramazlık cezbedici oluyor insanı sanırım.. şeytan tüyü derler ya tabir oradan geliyor muhtemelen :)
- +1 yıl
Peki bir kadında da şeytan tüyü olabilir mi? Yoksa şeytan tüyü deyince direk akla karizmatiklikten falan girip erkek mi gelmeli?
- +1 yıl
yoo kadında da var... çok çekici olmayıp etkiliyici olan kadınlar var
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız illaki bir konuda etkiliyorlarrrr
- +1 yıl
Ama ya güzel ve akıllıysa?
- +1 yıl
ne mutlu öylesini bulana :)
- +1 yıl
Sanırım siz evli değilsiniz
- +1 yıl
değilim hiç evlenmedim
- +1 yıl
Bence hoş bir adamsınız gençliğinizde yakışıklısınızdır keşke değerlendirseydiniz o zamanlar bu fırsatları kadınlardan uzak durmasaydınızzz :)
- +1 yıl
ben uzak durmuyorum onlar benden uzak duruyor :)
- +1 yıl
Niye yani yakışıklısınız gerçekten doğru söylüyorum ama cimri miydiniz
- +1 yıl
yoo cimri olduğumu sanmıyorum savurmam tabi ama keyfime de esirgemem.
- +1 yıl
ayrıca sen niye bana geçmişte iş vardı da şimdi senden bi . ok olmaz der gibi yorum yapıyorsun :)
- +1 yıl
Yok ya yaşınız hala çok genç kesinlikle yanlış anlamayın eğer yaşınız 42 ise gerçekten hala çok gençsiniz
- +1 yıl
niye sen kaçsın ki?
- +1 yıl
Yirmili yaslar:)
- +1 yıl
öf ya kırk yılda bi yakışıklı bulan çıktı o da çok gençmiş :)
+1 yılNeden olmasın? Bir şeyin nadir olması olmadığı anlamına gelmez sanırım.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı değilim ama efendiyim fikrlerim idealisttir ve modern düşünürüm bu yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşıma kadar çevremde aşırı yakışıklı olup (manken gibi) sevgilisine sadık ve efendi sadece 2 erkek gördüm. Diyeceklerim bu kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Ah be 😔
+1 yılElbette olabilir, bakma sen bazılarının kızları ilgisi karşısında bir yerlerinin kalktigina
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi niye olmasın ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Ama sayıları azınlıkta dimi
- +1 yıl
Gibi gibi.
+1 yılOlabilir kendimden biliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi birşeyyy
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kendini yetistirdiyse olur yahu niye olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkeklerin türü çok az ve azalmakta Allah bizi at hırsızlı açlardan korusun
10 YorumlaOlabilir ben çok efendi ağır birisiyim ama yerine göre şımarıkta olabiliyorum mesela yatakta yerimde duramam.
04 Yorumla- +1 yıl
Yatakta hiçbir erkek yerinde duramaz ki?
- +1 yıl
Boğa Burcu musunuz yoksa
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Olabilir karakter meselesi
20 Yorumla
+1 yılOluyoruz zaten 😎
20 Yorumla
+1 yılOlur tabiki benden onlardanimda hem cok kiymetlisiniz diyorsunuz hemde azimiza siciyor aldatiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEfendi erkek sayısı zaten az. Yakışıklı olup efendi olan daha da aşırı az vardır
05 Yorumla- +1 yıl
Ve sence efendi erkek göğüs dekolteli resim koyan giyen bir kadına bakar mi? Bence hayır
- +1 yıl
Bence bakar. Mesela benim çevremde böyle çok açık giyinen kadınlarla evlenen efendi erkekler var. Yani kuzenim mesela çok açık. Mini etekler giyiyor ve evli. Kocası da gayet efendi ve yakışıklı. Komşumuz var o da öyle kadın çok açık ve bakımlı adam iyi kalpli efendi ve yakışıklı. Yani
- +1 yıl
Resim de koyuyorlar mı senin gibi?
- +1 yıl
Ha canlı olarak öyle olmuşsun ha fotoğrafta öyle olmuşsun ne farkeder?
- +1 yıl
Ben istemem açık giyinen kızı. Dinime bağlıyım çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur bence , mesela ben
10 Yorumla Neden olmasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kendini yetiştirmiş aklıselim ve gelişmiş zeki, efendi, yakışıklı sayısı azdır evet.
hiç olmuyorlar bence
012 Yorumla- +1 yıl
çok varda bir şeyi görmek için doğru zamanda doğru yere bakmak gerek
- +1 yıl
@Taylan6969 çoğu görüntü güzel içleri boş
- +1 yıl
Keşke her erkek hem yakışıklı hem efendi olsa ne güzel olurdu değil mi
- +1 yıl
yani içi boş olanda çok tabiki güzel ama karekteri boş olan kadınların olduğu gibi... ama yok değil yani kadının da erkeğinde hem fiziken hemde karekter olarak iyisi çok.. kaldıki karekter etkilemişse fizik zaten sana dünyanın en yakışıklısı ya da en güzeli gelir öyle demi
- +1 yıl
@Taylan6969 kesinlikle öyle zaten karakter sevdiyor insani biryerden sonra görüntünün cok da bir önemi kalmıyor
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle karakterinin güzel olması aşırı önemli ama bazen de ben de şey oluyor dışını beğenmezsem karakterini tanımak istemiyorum
- +1 yıl
aynen.. mesele tahir ya da zühre olabilmek, behlül olmak değil:)
- +1 yıl
İnşAllah rabbim gönlümüze göre versin inşAllah
- +1 yıl
Ama yani ne bileyim ben gerçekten hem efendi olsun hem de gezime hitap Etmesini çok istiyorum bir erkeğin
- +1 yıl
Gözüme hitap etmesini*
- +1 yıl
ya iş isteğe kalırsa bende onu isterim herkes ister güzel olsun zeki olsun vs
- +1 yıl
Haklısınız herkes ister doğru söylüyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet Kıvanç Tatlıtuğ öyle
04 Yorumla- +1 yıl
O karizmaaa ve çok çok efendi gerçekten ✨
- +1 yıl
Çukurovalılar genelde efendi oluyor
- +1 yıl
Adanaaaa 💜
- +1 yıl
Tarsuuuuuuuuuuus
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neden olmasın ki öyle bir kaidemi var
02 Yorumla- +1 yıl
Yani zor mu acaba diye düşündüm de özellikle bu devirde :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Var öyle erkekler.
10 Yorumla Olur tabiki neden olmasın.
02 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir yetiştirilme tarzıyla ilgili
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bi örnegini gördüm
00 Yorumla
+1 yılEvet benim öyle tanıdığım akrabalarim var.
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasın abartmayın😅
00 Yorumla
+1 yılBu ben yaaaaaa bu ben
00 Yorumla
+1 yılBu özellikleri sadece süperman'de gördüm :)
00 YorumlaAhhh ben hala hayattayım ☺️
00 YorumlaElbette. Çok var hemde
00 YorumlaBunun yanında romantik de olanları da varmış
00 Yorumla
+1 yılBurcu ne o erkeğin
00 Yorumla
+1 yılBu benim ah inanamıyorum
00 YorumlaBen ikiside değilim ama mutluyum
00 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Efendiyim ama yakısıklı olmam tartısılır
00 Yorumla
+1 yılBen efendiyim. Ama Çirkinim 😌
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabii neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
30 Yorumla
+1 yılIkisinin ayarı olana denk gelmedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Elbette olur
12 Yorumla- +1 yıl
Keske her erkek öyle olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir ama bu profile denk gelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Nedenmiş o efendi erkekler beni bulun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin cıkcık zihniyetin ne diyor bu konuda?
02 Yorumla- +1 yıl
Ne zihniyetim ne zihniyetimmm🙄😅
Cevap sahibi+1 yılOnu ben yazmadım, sistem uydurmuş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlamaz, maalesef, hem yakışıklı hem de *
06 Yorumla- +1 yıl
Hem de efendisin 🤍
Cevap sahibi+1 yılEfendiyi ama ortamına göredeğişiyorum😆
- +1 yıl
Hayır pardon ah yanlış oldu. Hem yakışıklı hem de efendi olamaz mı bir erkek
Cevap sahibi+1 yılmaalesef geneldepeach oluruz😆
- +1 yıl
Neee anlamadımmm 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yıl26 yaşında, hala, erkekleri tanımıyormuaun sen😆
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Bulursan banada soyle
10 YorumlaElbette ki olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın ki
10 Yorumla
+1 yılOlurr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
10 Yorumla
+1 yılolabilir tabii
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumlaelbette.
10 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
🤩🤩🤩
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen efendi erkeği ne yapacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (56)