+1 yıl1) 2 günlük tanıdığın adam sana "beni seviyor musun?" diyor. Ne alaka?
2) "canım benim, sana hata yapmam" diyerek abazan bir tip olduğu zaten belli.
3) 2 günlük tanıdığı birine aşık olup şehrine gelecek kadar - 1727 iq sapık.
4) Anlık atmanı istiyor sana attığını karşılıksız kaldığını belirtiyor, hiç mi tiksinmedin?
5) "hayla" falan diye Türkçe katili olduğu da gözden kaçmıyor.
6) 2 günlük adama aşko diyip anlık atıp sonra engellediğine üzülmen sence de çok komik değil mi?
Teşekkürler.21 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey bilmiyorum doğum günü gecemde geldi o gece ağlıyordum bu ışık oldu dün doğum günümdü cumartesi gelicem dedi ve mesajımı beğenip engelliyor tipe bak
En İyi Cevaplar
+1 yılfotoğraflar sıkıntılı açık fotoğraflar değildi dimi
1119 Yorumla
Soran+1 yılHayır kapalı fotoğrafım yüzüm var sadece
- +1 yıl
ilginç yalan söyledi için olabilir belki
Soran+1 yılNe yalanı
- +1 yıl
şehrine geleceğim demiş ya orada belki de gelmeyecek yani neden engellesin ki veya evli sevgilisi olabilir bu yüzden de engellemiş olabilir
Soran+1 yılYok evli değil sevgilisi de yok 19-20 yaşında. Ama mesajı beğenip de neden engeller
- +1 yıl
gerçekten şaşırdım aklı yerinde değil ya da kafası güzel yani ne desem bilemedim neden yaptığını da anlayamadım valla
Soran+1 yılYa da onu engellediğim eski flörtüm mü bu bana oyun mu oynuyor
- +1 yıl
o da olabilir tabiki bir insan deli değilse yapmaz bunu
Soran+1 yılResimlerim mi kötüydü sence biri hevesi ve ilgisi bitmiş yazmış aşağıda inşallah öyle değildir
- +1 yıl
yok canım seni görmeden yazdı diyelim o kadar mesaj neden attı seni gördüğü halde atıyorsa neden hevesi kaçsın ondan değil
- +1 yıl
yani bunu yapana da ne diyim derdin ne yani bukadar sevip de engellermi insan yok bir şeyler denemiş ama ne denemiş bilmiyorum
Soran+1 yılSon resimlerimi görünce hevesi bitmiş olabilir mi?
- +1 yıl
hayır öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum seni başka şekilde görmek isteyip de olmayınca engellediyse orasını bilmem
Soran+1 yılYok ya öncekilerde de böyle kapalıydım. Bir başkasıyla mı konuşmaya başladı desem o zaman da fotoları beğenmez. Acaba bana şaka mı yapıyor ya da zor bir durumda yazmayım diye mi yaptı geçici olarak
- +1 yıl
bilmiyorum yani böyle yapanlar daha çok başkasının görmesini istemediği için yaparlar olduğunu biliyorum başka aklıma gelen bir şey yok yaptığı aptalca ve saçma
Soran+1 yılYa benim hayatımı kendisi bile biliyor sana hata yapmam diyor yarın doğum günümü kutlamaya gelecekti erkek sözü verdi bu ne
- +1 yıl
sanaldan o işler kolay daha neler neler söyleyenler var ama engellemesi garip şaşırtıcı
Soran+1 yılBen sorduğumda aşkım hala aynı muhabbet yemin ettim ya gelicem dedim ya yazmış şimdi okudum mesajları. Ben ağlamayım da napıyım söyler misin
- +1 yıl
haklısın gördükçe güvenin yok oluyor ama bunun içinde kendini üzme sanalda böyle şeyler oluyor yapılan büyük karaktersizlik
Soran+1 yılBi de bana boşuna endişeleniyomuşum gibi davranıyor ayıp oluyo diyo
- +1 yıl
endişelenmekte haklısın baksana şunun yaptığına güvenmişsin ona onun yaptığı terbiyesizliğe bak kendini kullanılmış gibi hissettirir insanı
Soran+1 yılEvi arabayı üstüne yapmazsam benim adım Oğuz değil dedi resmimi görünce ve bana doğum günüm dün diye hediye olarak araba alacağını söyledi şu yaptığına bak mallık
- +1 yıl
büyük mallık çok abartmış kafana takma bu gibiler hep olacak
Soran+1 yılPardon ev araba dememiş de neyi istersen almazsam adım Oğuz değil demiş ama arabayı yarın alacaktı kendi teklifiydi
- +1 yıl
bu kadar şey yazıp neden engellersin ki seni kandırmaya çalışmış gibi de bu kadar laf söyleyip engellemek bence başka biri var hayatında
Soran+1 yılBugün benden önce 15 kişiyi çıkarmış instadan belki onları da engelledi
- +1 yıl
evet hepsini engellemiş demekki derdi ne bu adamın
Soran+1 yılAnlamadım 19-20 yaşında çocuk doğru düzgün sevgili bile olmamış 2 gün sürdü adını hatırlamıyorum dedi hani bana günlerdir duyguları ortada başkası da olamaz yani ben anlamadım yemin edip görüşmek isteyip neden yarın sabah buluşacakken bu gece engeller
Soran+1 yılYa çocuğu sevmiyodum bi şey hissetmiyordum ama araba falan alacaktı ya ben 2 gündür hayal kuruyorum manipüleydim çıkamıyorum şu an bu büyük hayal kırıklığı oldu
- +1 yıl
aşırı merak ediyorum neden der bunu hani bunu yapınca eline ne geçti zevk mi aldın çıldırtıyor insanı
Soran+1 yılBen o mesajları beğendikten sonra yazdığım iÇin mi oldu acaba kıza yakışmadı mı yazmak
- +1 yıl
tam araba gelecek derken gitti diyorsun hayallerin bir anda yok oldu üzücü hayal kırıklığı yani şunu diyebilirim uzun süre konuşmadan güvenmek sıkıntılı gerçekten
- +1 yıl
hayır ya kendini suçlama başkasını da engellemiş onda bir akıl eksikliği var
Soran+1 yılÇocuğa bi şey hissetmemiştim şimdi değere bindi
- +1 yıl
gözünde değerlendirme bitti gitti
Soran+1 yılBen şuna hayallerden düştüm ama fakirliğe
- +1 yıl
fakirlik böyle bir şey işte üzülme bunlara hem belki insanlara nasıl güvenileceği daha iyi anlamış oldun
Soran+1 yılFakirlik demeyelim de zenginlik değil
- +1 yıl
zenginliğe giden yolda bir anda adamın yalanına kanmışsın haklısın şimdi ben yabancı biriyle konuşup benimle evleneceği söyleyip sonra da engellemesi gibi
Soran+1 yılÖyle de değil bu kendi söyledi
- +1 yıl
anlamadım burada ne demek istediğini
Soran+1 yılYabancı kadınla evlenmen gibi değil bu bana kendisi teklifte bulundu yani hayallerimi gerçekleştir artık Allah’ım ya amin. Kendisi dedi en iyilerini alacaksın diye ev alıcam sana villa alıcam geldiğimde nakit vericem diye ne kadar olsun dedi ben de sen bilirsin dedim 50 ne aşkım yaa düz yapalım 100 olsun dedi
- +1 yıl
sana umut vermiş umutlarını yıkmış
Soran+1 yılYuh ya
- +1 yıl
çok büyük terbiyesizlik
Soran+1 yılBen 2. mesajı atmasam engellemez miydi
- +1 yıl
yine engellerdi
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bilsem bir de yani saçma sapan engellemesi başkalarını da engellemiş
Soran+1 yılOnları ta akşam çıkardı ben de benimle sevgili olduğu için çıkardı sanmıştım bana bebeni sevdiğini söylediğinde insan sevdiğinden başka kızı takil etme gereği duymaz demiştim. Belki de güzel bulduğu kızları çıkardı a. zmamak için
- +1 yıl
bilmiyorum orasını ama yaptığı çok saçma gereksiz dediğin olabilir elbette
Soran+1 yılİnşallah şaka olsa. Sen de sağol dua et bana ya
- +1 yıl
dua ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
Soran+1 yılşu an düştüm ya çok zor
- +1 yıl
geçmiş olsun
Soran+1 yılManevi düşmekten bahsettim bu olaydan
- +1 yıl
hmm pardon yanlış anlamışım bu en kötüsü manevi düşme ama yapma kendine senin bir hatan yok sadece kanmışsın bu kadar kederlenme ya sıkıntı yok üzücü durum ama onun terbiyesizliği takarak kafana bir şey olmaz
Soran+1 yılKanka trendhunter adlı kullanıcının yorumlarına ne diyorsun
- +1 yıl
okudum da yani anlatııkları sana hitap etmiyor ki
Soran+1 yılAçıklar mısın biraz? Bana hitap etmiyor derken ne demek istedin
- +1 yıl
yani senin sorduğun başka onun söylediği başka
Soran+1 yılAynen biraz küçük görüşlü biri. Bu kafayla ne yaşasan müstahak falan ne varmış kafamda? İnstagramda gerçeklerini görüyoruz hayallerimin
- +1 yıl
psikolojik destek le ne alakası var dedim
Soran+1 yılİşte kendi kendine teşhis koyup ego kasacak
- +1 yıl
ilginç
Soran+1 yılBöyle küçük düşünceli kötü huylu kızlar var biliyorum ben bu grubu
- +1 yıl
hiç konuşmadığım için bilmiyorum böyle kişileri
Soran+1 yılburada yorumlarda görüyordum ben. Kadın oldukları halde kadına erkeğin sahip çıkmasına laf yapıyolar fakirlik istiyolar zenginlik gibi bir hayalleri yok
- +1 yıl
kendi yaşadıkları hayat öyledir başkalarında kendi kafalarından bakıyorlardır
Soran+1 yılAynen hiçbirine acun teklif etse reddetmezler bi de biraz eril yapıdalar
- +1 yıl
lafı söylemesi kolay tabiki gerçekleri konuşsunlar bakalım
Soran+1 yılHayat sandığın gibi değil diyor valla kafasını kaldırıp çevreye bakmıyor mu erkekler parası olunca sevgilisine arabanın içinde Gül doldurup yolluyor aman Banane ya herkes kalbinin ekmeğini yesin o niyeti sadece onu ilgilendirsin bana verilen dünya hayatı benim arzuladığım gibi olsun inşallah
- +1 yıl
inşallah istediğini bulursun herkes istediği hayatı yaşar umarım
Soran+1 yılHerkes istediği hayatı yaşamayı hak etmiyor mesela o soruda yazdığım olayı okuduysan orada bana iftira atan deli iftirası atan akrabalarım, metres olan kişiler hak etmiyor
- +1 yıl
tabiki yani hakeden yaşamalı herkes derken hakketmeyen kimse yaşamamalı hakkeden yaşamalı
Soran+1 yılAmin inşallah öyle olur başkasının başına geldiğinde üzüldüğüm hiçbir durum benim başıma gelmez inşallah. İnan ben iyi insanların memur vs az gelirli olduğunu görünce mutlu olmuyorum.
- +1 yıl
iyi insanlar mutlu olsa hep keşke ama dünya öyle bir yer ki kötünün mutlu iyinin mutsuz olduğu bir yer gibi keşke dediğin gibi olsa
Soran+1 yılEden bulur ya
- +1 yıl
umarım bulur valla kötülerin hep yaptığu kötülüklerle sınanmasını istiyorum
Soran+1 yılİnşallah kardeşim
Soran+1 yılBelki de benim resimlerimi görünce @zdı gitti biriyle takıldı ondan engelledi. Ama bu kadar seven vazgeçemez ya
- +1 yıl
seven yapmaz bunu başkalarınıda engellemiş derdi ne bilmiyorum ama garipti
Soran+1 yılBeni seviyon mu diye sordu ama ve sen beni sevmesen de ben seni seviyorum tamam mı aşkım dedi
- +1 yıl
ya kardeşim unut gitsin yalancının teki boş ver takma bunlara
Soran+1 yılSana en ufak yanlış yapmam diyen insanın hayal kırıklığı sağken bana bunu yaşatması yani. Parası da mı yalandır sence
Soran+1 yıl*ben hayal kırıklığındayken olucaktı
- +1 yıl
parası da yalan olabilir tabiki seni kullanmaya çalışabilirdi bu yönden de bak en azından baştan gitmiş
Soran+1 yılKnk bi dk. Postegro var mı sende bu şekilde öğreniriz sbebini benim de içim rahatlar
- +1 yıl
ilk defa senden duydum baktım zaten bana yüklenmiyormuş benimki ios
Soran+1 yılBenimki de iOS işte ya
- +1 yıl
kötü oldu
Soran+1 yılKanka sebebi buldum. Hikayesinş gördüm gizli hesap gösteren uygulamadan hikayesinde öyle değişik bi hesap var ki hani kişi hesabı değil sayfa sanarsın İnstagram kozun kullanıcı adı i. tipicezaevi kızın hikayesindeki yangın yeri hep şarkısında paylaştığı bebe o. Naısl o Kıza bakacak kadar mal birine denk gelmişim ben Allah’ım sen koru
- +1 yıl
kullanıcı adı ne demiştin allah korumuş seni daha ileri gitmeden
Soran+1 yıli. tipicezaevi
Soran+1 yılBu konunun daha ileri gitmeyle bağlantısı ne kanka?
- +1 yıl
baktım ne garipmiş ya
Soran+1 yılDemi kanka çok değişik en abazan bile bu kıza bakmaz
- +1 yıl
hayır şimdi ben yanlış anladım galiba ben o dediğin çocuğun hesabu zannetim görmeden
- +1 yıl
yanlış anlamışım o kızın dediiğinmiş
Soran+1 yılKızın hesabı. Hesapta ilk hikayedeki kız değil başka bi kızın videosunu paylaşmış, diğer hikayelerde çocukla bugün olan şarkı mesajlarını paylaşmış. Hesabı değişik kızın
- +1 yıl
neden maskeli fotoğrafo profil yaparsınki milleti mi korkutuyorsun
Soran+1 yılAbi ne biliyim yani şey demek istedim böyle değişik hesaba en abaza bile ben varken bakmaz bunun için normal kız arkadaşını engellemez yani
- +1 yıl
knk böyle kızlar daha çok maço sert erkek severler
Soran+1 yılBu kız o kategoride tanımlanabilecek biri değil hesabı değişik isme felan bak ya bu çocuk mal mı
- +1 yıl
daha çok sert tavırlı keko seven bir tip gibi
- +1 yıl
sıkıntılı biri galiba
Soran+1 yılKanka keko sever de. Bu kıza bakacak kadar mal erkeğe ben nasıl denk geldim
- +1 yıl
şansızlık ne diyim valla
- +1 yıl
öyle erkekler var ki daha kimleri seviyor valla şaşırırsın
Soran+1 yılKanka düşünsene heralde bu kız yazınca bunla konuştu sonra ben o son mesajı yazınca beni engelledi
- +1 yıl
olabilir knk bu yüzden yapma olasılığı var
- +1 yıl
artık geçip gitti artık o kızla ne kadar sürer ne yapar bilmem bunları düşünme bir kötü olay geçmiş üzerinden sıkıntı etme
Soran+1 yılTabi. Kanka da nasıl böyle bi mala denk geldim o kız iÇin kimi engellersin sen en abaza bile o kız iÇin birini engellemez şok oldum ya nasıl böyle bir şeye denk geldim diye
- +1 yıl
haklısın değmeyecek bir kişi için gitmek ama senden sıkıntı yok ki o aptal çocukta sıkıntı var
Soran+1 yılŞu sitedeki abazalar bile o kız için başkasını engellemez kanka
- +1 yıl
bilemeyiz knk yapanda olur yani bu hayatta olmayacak hiçbir şey yok oğlan da deli işte deli deliyi bir yerde bulur işte
Soran+1 yılKnk bi de beni gör atıcam
Soran+1 yılÖzelden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki günlük samimiyetsiz vıcıklığın sonu başka ne olabilirdi ki?
00 Yorumla
+1 yılDalga geçmiş aşık olmamış eğlenmiş
117 Yorumla- +1 yıl
Ay aşkım benzerini az önce başka biri yaptı bana 😅 sor bir sik*mdemi 😒
Soran+1 yılS*k kadar akılları yok
- +1 yıl
Aynen öyle aşkım valla öyle bu yüzden nefret ediyorum zaten erkeklerden
Soran+1 yılBen demeden dedi kendisi benim hayat hikayeni dinlediğinde zqtrn çok üzüldü ve bana güvence sağlamak istedi ben dedim bak sordum senin hayat hikayeni dinledim ve üzüldüm sana yanlış yapmam dedi
Soran+1 yıl*hikayemi
- +1 yıl
Şerefsiz demekki
- +1 yıl
boş ver aşkım banada çok şerefsiz denk geldi binlerce kez
- +1 yıl
Unutursun nasıl olsa
Soran+1 yılUnutulacak bi şey yok sevmiyordum ama sana doğum günü hediyen araba alırım dedi benim için ışık doğmuştu
- +1 yıl
Aman onun alicagi arabadan hayır mı gelir boş ver yalancı alsın ötune soksun aşkım hiç takma
Soran+1 yılAşkım öyle değil de uzun zamandır sıkıntıdaydım ilk defa sevineceğim bir şey olmuştu
- +1 yıl
Bende uzun zamandır sıkıntıdayım aşkım kendi içinde mutluluğu yarat emin ol daha huzurlu hissediceksin aşkım
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22 de zenginlik istiyorum ben
- +1 yıl
İnşallah
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılSeninki neden aniden engelledi kanks
+1 yılResimler nasıl resimlerdi ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Adama malzeme vermişsin. İşi bitince engellemiş.
09 Yorumla
Soran+1 yılKapalıydım sadece yüzüm var fotoda
Soran+1 yılKötü foto mu attım ya
Soran+1 yılSadece ona özeldi kameradan instadan ya kendi telefonumda kaydedilmemiş
Soran+1 yılAynen erkek kızı engellemez zaten erkeğe yakışmaz
Soran+1 yılKendi kendine beni düşünüyordu kimseye muhtaç olmanı istemiyorum sana ev almak istiyorum av araba çerez parası diyodu milyarderliğe yakın yani nasıl bu kadar ben demeden bana bi şey almak isteyecek erkek bulayım bi de gelirken senin için iyi olur de nakit vermek istiyorum aşkım dedi ne kadar istersin söyle diye zorladı ben de bilmem sen söyle dedim en az 30 bin Euro olsun dedi ben de 50 bin dedim 50 ne aşkım yaa düz yapalım 100 olsun dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadr kısa sürede bu samimiyet saçma değil mi
00 YorumlaNude mu atmıştın
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım kapalı resmim tabiki yüzüm sadece
Soran+1 yılAma resimleri beğendi
Soran+1 yılBelki de bu eski flörtüm pisliği
Soran+1 yılAma konuşma tarzı benzemiyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026