Biri bana aaacilen bi fikir verebilir mi?

6 yıllık bi ilişkim vardı. ama onu sevdiğim gibi sevmedi beni hiç bi zaman. zaten ona açılan da bendim. uzak mesafe ilişkisiydi ve beni bi defa bile görmeye gelmedi. hiç görüşemedik. bana sen gel diyodu. gidebilirdim. çok istedim de. ama bunu bi kız olarak yapmak hiç de hoşuma gitmicekti. ona aldığım hediyelerin yanında onun bana bi gül bile gönderememesi de çok takılıyo kafama. evet hediye bi sevgi ölçeği olarak görülemez ama gene de çok içerleniyorum bu duruma. neyse baktım seneler geçmiş beni ailesiyle tanıştırmaya filan da niyetli diyil. tutturmuş okul bitsin de öyle olur her şey. ona hiç güvenmiyodum aslında. beni gerçekten sevdiğine olan inamcım da zamanla azaldı zaten. berbat bi haldeydim. bi gün güldürse bi hafta ağlatıyodu beni. dedim inceldiği yerden kopsun. bi akrabamız bana görücüye gelicekti. ona söyledim. bu iş ciddi dedim elimde olmayabilir. gerçekten de ciddiydi yani tüm akrabalarım öve öve bitiremiyolardı çocuğu. ona binaen ailem de olumlu bakıyodu baya. dedim çocuk haftaya beni görmeye gelicek. iş ciddi. o gelmeden önce sen gel dedim. hem yaşımız da geldi artık zaten. (o 21 ben 20) okula da devam edersin engel olmaz hiç bişey dedim. bana yok dedi okul var şimdiye dek gelebilsem gelirdim zaten dedi. e dedim napıcam. gelsin dedi. yok dicen sen de. o hafta boyunca da aklına gelmiyodu zaten bu durum. keyfi yerindeydi zaten. dedim bu çocuktan bana hayır gelmez. görücüye gelene olur dedim gitti. sonra baktı bu ciddi ciddi nişanlanıcam, daha yeni tutuştu paçası. ben o yüzüğü atiyim diye neler yapmadı ki. lafı daha da uzatmak istemiyorum orasını geçiyorum o yüzden. ama çok pişman. o kadar pişman ki şimdi bu çocukla nişanlandım diye ben de pişmanım. onu hala çok seviyorum. ama geçmişte çok hatası oldu ya. bu evlilikle birlikte bu işkenceye de bi son vermek istedim aslında. ama çok kararsızım. nişanlım beni çok seviyo. ama eski sevgilim de deliler gibi pişman şu an. ne yapmalıyım ya siz söyleyin naapmalıyımm?😢
Biri bana aaacilen bi fikir verebilir mi?