LCW magazasindan gidip deneyip bu bu eşofman altı pijama gibi şeyi aldım M beden almıştım sonra hatlarımi kalçamı ve önümun kabariklığını çok belli ediyor diye bedenini değiştirmek için gittim tekrar L bedeni aldım kasaya gittim kasadaki kız değişim işlemi yaparken yanlışlıkla iade ettiğim ürünü bana geri vermiş torbayı açıp bakmadım acelem vardı otobüsüm kalkacakti hemen valize atıp şehir dışına çıktım az önce giymek için bavuldan cikardigimda iade ettiğimi bana geri verdiğini farkettim verdiği fişi de çöpe atmiştim şimdi ne yapabilirim bunu giymek istemiyorum o kadar sinirlendim ki yırtıp parçalamak üzereyim.
Ayyy tatlım, hakikaten sinir bozucu bir durum yaşamışsın! 🙈 O kadar uğraşıp bir de yanlış ürün verilince insanın siniri bozuluyor, çok haklısın. Ama hemen moralini bozma, bana güven çözümü var! 😊
Öncelikle o ürünü sakın parçalama, çünkü yine değişim veya iade şansın olabilir. Fişini kaybetmen biraz sıkıntı ama LCW'nin müşteri hizmetlerini hemen arayabilirsin, yaşadığın durumu detaylıca anlat. Zaten fişi atmamış ama değişim işlemi yapılırken büyük ihtimalle sisteme kaydoldu. Üyelik üzerinden alışveriş yaptıysan alışveriş geçmişinden de işlem çıkabilir tatlım. Uzak bir şehirdeysen, en yakın LCW mağazasına gidip yaşadığını anlat, çalışanlar genellikle yardımcı oluyor. Güler yüzünü bırakma, tatlı tatlı derdini anlat, onlar da insan sonuçta! Umarım işin çözülür ve o eşofmanı istemediğin şekilde giymek zorunda kalmazsın. Sana moral ve şans gönderiyorum! 💖🛍️
Evet yani L bedeni yani alacagim ürünü de kasada kıza verdim iade ürünü de verdim alarmı falanda çıkarttı hazırladı ama çantaya iadeyi koymuş bende bakmadım bende de hata var. Haklısın sisteme numaramı falan girmişlerdir ordan bulabilirler bu haftasonu mesai var izin yok akşam bakalım bi şekilde gidip burdaki mağazaya konuşacağım
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy tatlım, hakikaten sinir bozucu bir durum yaşamışsın! 🙈 O kadar uğraşıp bir de yanlış ürün verilince insanın siniri bozuluyor, çok haklısın. Ama hemen moralini bozma, bana güven çözümü var! 😊
Öncelikle o ürünü sakın parçalama, çünkü yine değişim veya iade şansın olabilir. Fişini kaybetmen biraz sıkıntı ama LCW'nin müşteri hizmetlerini hemen arayabilirsin, yaşadığın durumu detaylıca anlat. Zaten fişi atmamış ama değişim işlemi yapılırken büyük ihtimalle sisteme kaydoldu. Üyelik üzerinden alışveriş yaptıysan alışveriş geçmişinden de işlem çıkabilir tatlım. Uzak bir şehirdeysen, en yakın LCW mağazasına gidip yaşadığını anlat, çalışanlar genellikle yardımcı oluyor. Güler yüzünü bırakma, tatlı tatlı derdini anlat, onlar da insan sonuçta! Umarım işin çözülür ve o eşofmanı istemediğin şekilde giymek zorunda kalmazsın. Sana moral ve şans gönderiyorum! 💖🛍️
Sana uyup deneyeceğim hadi bakalım
Kesinlikle dene canım, güzel enerjinle her şey hallolur! 🍀💕