Biri fikir versin lütfen?

Merhaba. Biz eşimle 1 yıl olmadı evleneli. Eşim evlendikten sonra bambaşka biri oldu inanç durumu değişti. Değişebilir. inanc kişiseldir. saygı duyarım. lakin aşırı derecede kapalı olmaya başladı. giyimime laflarima falan artık biraz daha biraz daha kendi dusuncelerini aşılamaya çalışıyordu. her neyse konumuz bu değil tam olarak. Eşimle 2 yıl aynı evde birlikte kaldık sonra evlendik. Takdir edersiniz ki alıştığınız bir adam bambaşka bir adam oldu. Sevgi her şeyin çözümüdür diyip takmadım. lakin son hafta bu cumartesi yine artık klasikleşen klasikleşen diyorum ama klasik bir tartisma değil normal birine gore. benim sürekli hayatımi eleştirip hakaretler eder belalti bu arada pişmanlığım olarak kalacaksın karım değilsin vs vs. Bayramda eşimin kardes dediği ve bunu açık açık soyleyen abimle eş değer görürüm diyor. Nikah sahidimiz. Eşimin 10 yıllık ev arkadaşı. Yani kısacası güvendiğimiz biri. bayramdayken memleketine dönmek üzereyken ben de eşime ne zamandır bir yere gitmiyoruz biz de birlikte mi dönsek dedim bu arada arkadaşımız da bulunduğu yerde kafe açtı daha ziyarete falan gitmedik. Hazır sakin yqz geldi havalar ısındı birlikte dönelim dedim. Gitmedik. Her neyse 2-3 gün sonra bu bahsettiğim kavga gününe geldik. Arkadaşımız bulunduğumuz ile geldi işinden dolayı ve kız arkadaşından dolayı gider gelir zaten. Her neyse biz de Ogün tartismisiz zaten. Her ikimizi de aradı geldim dedi isterseniz beraber gidelim tabi biz o sıra kavga ettiğimiz icino evden ayrılmıştı. otogar fotoğrafi falan attı. Ben de bı sinirle arkadaşımıza ben gelirim dedim. ha bu arada coook uzak bir mesefa değil kaldığı yer. 2 saatlik yol ama tabi farklı şehir. Neyse sabahında içim rahat etmedi ben gidiyim dedim sabah 8 gibi minnibuse bindim. Evime geldim ve eşim 3 gün sonra geldi. Sabah telefonumu aldığında sen buraya mi gittin diyerek aniden dövmeye başladı. Yani bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. O kadar iğrenç söylemlerde bulundu ki belki tahmin edersiniz. Şok oldum. 3-4 saat dovdukten sonra beni kovdu. parkta oturdum. Sonra 2-3 kez kapıya geldim açması için en sonuncuda kapıyı açtı. Ama her sinirlendiğinde gelip vuruyor. Ben böyle bir insan değilim. Zaten dövme konusunda travmam var. Yanlış bir şey mi yaptım diye soruyorum hayır yanlış değil. Ama kalbim Cok kırıldı yani soylenilen kelimeler güvensizlikler... Yüzüm kipkirmizi bazı yerlerin mosmor ne yapmalıyım

Biri fikir versin lütfen?