Simdi 1 senedir bir pizzacı da calısıyorum okulla beraber yürütmek içindi. Simdi okulum bitmek üzere ve ben gercek bir mutfakta staj yapmak ve çalısmak istiyorum. Ama öyle bir iş bulamadım. Şu an çalıştığım iş iyi guzel ama belirsizlik var her an dükkan kapanabilir her an sevkiyst gelebilir herseye sen bakıyorsun kasa temizlik hamurlar her işe bakıyorsun. Ayrıyetten insanlar cok rahat sigara içip duruyola kapı da bu durumda beni rahatsz etti. . Ama iş benim için kolay oranın en iyisi benim en çalıskanı en verimlisi de. Bilmiyorum ben uyanık işten kaçan bit tip degilim bir bok katmadı ama böyleyim. Enayilik işte...
Neyse ben simdi alıstım iyi kötü de ama yasım da 21 o kadar okul okudum. Meslek sahibi olmak istiyorum Ben bu ay onlara cıkıcam dedim ama napıcagımı gercekten sasırdım siz olsanız napardınız. Hani ben düşününce kendim, alıstım tamam yeri geliyo cok yoruluyorsun yeri geliyo oturuyosun baska bir yerde bu cok mumkun degil ama burada ilerlemekte mümkün degil. İkiside cok mantıklı geliyo. Alıştığın yerde seni sıkmjyolar rahat calısıp para kazanmak mı yoksa
Daja yuksek para kazanıp emek verdigin sana birsey katan bir yer mi ( öyle bir yer bulamadım o ayrı)
Neyse ben simdi alıstım iyi kötü de ama yasım da 21 o kadar okul okudum. Meslek sahibi olmak istiyorum Ben bu ay onlara cıkıcam dedim ama napıcagımı gercekten sasırdım siz olsanız napardınız. Hani ben düşününce kendim, alıstım tamam yeri geliyo cok yoruluyorsun yeri geliyo oturuyosun baska bir yerde bu cok mumkun degil ama burada ilerlemekte mümkün degil. İkiside cok mantıklı geliyo. Alıştığın yerde seni sıkmjyolar rahat calısıp para kazanmak mı yoksa
Daja yuksek para kazanıp emek verdigin sana birsey katan bir yer mi ( öyle bir yer bulamadım o ayrı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer