Bana yardımcı olun bir fikir verin?

Annem 8 yıl önce vefat etti ben şu an 18 yaşındayım üni sınavına girdim ve mezuna kalmaya karar verdim ama ev işlerinden başımı kaldıramıyorum iki kardeşiz bir tane ablam var asla ev işlerine elini sürmez yazın kışın da zaten üniversiteye gidiyor liseyi yatılı okuduğum için çok sıkıntı yaşamadım yazları yine ev işleriyle uğraşıyodum ama sınav telaşım yoktu sabahları erken kalkıp ders çalışmaya çalışıyorum bir iki saat çalışıyorum sonra kahvaltı hazirliyorum babamla oyalaniyorum yaklaşık 2 saatim boşa gidiyor gün içinde yemek yapıyorum topluyorum derken 4saati buluyor motivasyonum düşüyor arkadaşlarımın benim evle uğraştığım vakitlerde ders çalıştığını biliyorum o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum ama birininde ev işlerini yapması gerekiyor dershaneye de gitmek istemedim ama gitsem daha mı iyi olur onuda bilmiyorum hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum içten içe babama sinirleniyorum ama resmen hizmetçi gibiyim evde bana yapma etme diyolar ama her gün yemek bekliyorlar. Siz sizin olun annelerinizin kıymetini bilin hiç usanmadan çocuklarının geleceği için çabalayan annelerin hakkı ödenmez benim annem yaşasaydı eminim oda çok çabalardi iyi yerlere gelmem için

Bana yardımcı olun bir fikir verin?