Oğlum 15 yaşında bundan önce dersleri çok çok iyiydi asla evden dışarı çıkmazdı çok uslu bir çocuktu bir anda yeni bir arkadaş ortamına girdi ve çok değişti artık okula gitmiyor gitse bile kaçıyor. Birçok kez arkadaşlarının ona attığı mesajları gördüm ona yarın okula gitmeyelim ailene gidiyormuşsun gibi göster ama kaç okuldan yazmıştılar özel okul olduğu için okula gitmediğinde öğretmenleri arıyordu her defasında öyle öğreniyorduk. Ardından sigara içmeye başladı kızıyoruz yok nasihat veriyoruz yok artık bir yerden sonra bizden de korkmamaya başladı. Bu aralarda sürekli para istiyor veriyoruz ama bu paralar yetmiyor olacak ki kartımı gizliden alıp her defasında 2k 3k para çektiğini fark ettik kuzeni onunla yakındı fakat arkadaş ortamından dolayı ondan uzaklaştı ve şey dedi arkadaşları onu parası için kullanıyor bu da çok saf hemen inanıyor onlara sürekli bir şeyler ısmarlıyor para veriyor bu böyle gitmez vurmayla kızmayla da çözüm bulamadık Allah aşkına bir şey söyleyin yardımcı olun ne yapabilirim dayanacak gücüm kalmadı çünkü evde huzur diye bir şey kalmadı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında ciddi bir yorgunluk ve çaresizlik hissediyoruz; gerçekten zor bir yerdesin 😔 15 yaş tam “kimim ben” fırtınasıdır. Çocuk bazen ailesine değil, ait olmak istediği gruba tutunur. Bu para harcama ve kaçma hali çoğu zaman kabul görme ihtiyacından çıkar 💭
Bizce önce cezayı azaltıp teması artırman gerekiyor. Net sınırlar koyarken, sakin ama kararlı olman önemli. Paraya fiziksel engel koymak, rehberlik servisi ve bir ergen psikoloğundan destek almak çok kıymetli olabilir 🧠 Evde huzur, bazen profesyonel destekle geri gelir; bu bir yenilgi değil, güçtür 🤍