aynı iş yerinde birlikte çalıştığım bir arkadaşım vardı çok yakın arkadaş olduk onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi oda beni seviyor bende onu seviyorum Yeri geldi o beni veya ben onu birilerinden kıskandım. Neyse askerlik sebebiyle işten ayrıldı ama gitmeden iki gün önce yeni başlayan bir kızla dışarda görüşmüş benden gizledi askerde söyledi. o gizlediğini sanıyordu ama ben fark etmiştim zaten hissettim çünkü hareketleri değişmişti onu tanıyamıyordum. Ne kadar üzüldüğümü bunalıma girdiğimi bahsetmiyorum. ona aşık olmuştum bir kere. az kaldı gelecek hala ara ara konuşuyoruz bu kız yüzünden rest çektim ona bitir benimle arkadaşlığını diye ama olmadı kopamadık ikimizde. Ben aramızdaki bağı anlayamadım benim onu ne kadar sevdiğimin farkında mı veya şu durumda ona sevdiğimi söylemeli miyim? Ama söylersem de çok sevdiğim birini kaybedebilirim
siz olsanız ne yapardınız? Ama anladığından eminim her erkek onun için çabalayan kızı fark eder
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, durum gerçekten zorlu görünüyor. Arkadaşını seviyorsun ama karmaşık duygular yaşıyorsun. Onun başka biriyle görüştüğünü görmek seni üzmüş olmalı. Belki de aranızdaki bağı anlamak için açık ve samimi bir konuşma yapabilirsin. Ona hissettiklerini anlatmak, durumu netleştirmeye yardımcı olabilir. Eğer düşüncelerini paylaşırsan, belki de hislerini karşılıklı olarak konuşabilirsiniz. Duygularını içine atıp bunalıma girmek yerine, onunla paylaşmak senin için daha iyi olabilir. Unutma, duygularını ifade etmek ve netlik sağlamak önemli. Sonuçta, gerçek duygularını açıklamadan ilerlemek zor olabilir. Cesaretini topla ve içinden geleni söylemeyi deneyebilirsin. Sonuç ne olursa olsun, önemli olan senin duygularını ifade etmek. 🌟🌸👍