yani bakiyorum devre cevremdeki cocuklara yani anne babalarina karsi saygisiz hayirsiz evlat Eşler desen sadakatsiz aldatiyor boşanıyorlar en ufak şeyde baglilik kalmamis Evlenmeyip Özgür yasamakta yakismaz aileme bagli yasiyorum ve bunu gulunc buluyor yasitlarim sizce de oyle degil mi evlenilmeye deger bir devir degil?
Güncellemeler
+1 yıl
Anne babasina atasina küfreden bagiran hakaret beddua edeneşini aldatan zina eden insanlari gordukce tiksiniyorumarkadaslarim bunu gülünç buldu sizce
Devri evlenmeye değer gorumuyorum evlilikten soğudum diye bunu gulunc buluyorlar?
Ancak herkesin bir alıcısı vardır, hayata küsmek yerine aramak lazım. Umudu kaybetmemek lazım. Birde boşanmaların bir sebebide düğünden başlayarak ailelerin çiftlerin hayatına sürekli burunlarını sokması, bunuda unutmamak lazım.
Sen tanımını ve sınırlarını kendin belirlediğin bir evlilik oluşturmayı denemelisin. Bu söylediklerin başkalarının hayatları ve onların deneyimi. Neden bunları yaşayasın ki..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ablam herkes oyle devirden etimle kemigimle sogudum kardeslerim bile hayirsiz evlat evde kalmaya raziyim serefim namusumla aldatilip şerefsizin biriyle evlenmem
evet burada gelip zir zir kocam aldatiyor iste kocam baskici bilmem ne yazacagima kirar dizimi otururum hepsi ayni zaten isimleri farkli karakterleri bir gozleri kariya kiza doymaz aclar onlar hepsi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle çok haklisin aynı düşünce bende de var . Ve bu devirde çocuk dünyaya getirip onu bu dünyayla baş başa bırakmak da kötü
aynen hah bu iste abim
O kadar çok boşanma var ki, evliler de mutluymuş gibi yapıyor çoğu pişman. Bence haklısın.
aynen abim boyle
Ancak herkesin bir alıcısı vardır, hayata küsmek yerine aramak lazım. Umudu kaybetmemek lazım. Birde boşanmaların bir sebebide düğünden başlayarak ailelerin çiftlerin hayatına sürekli burunlarını sokması, bunuda unutmamak lazım.
benim ailem bal gibi bana gelenler serefsiz inancim yok
Katılıyorum sana ama zinaya girmemek için evlenmek icin yinede umut kesmemek lazim
ne alaka evde kalirim evlenmem daha iyi serefsizin biriyle evlenip aldatilacagima saygisiz evlatlarim olacagina kız kurusu olmaya raziyim
İnsanlara bakis açın çok yanlış ve boyle giderse bircok insan mutlu olurken sen evde kalacan basarilar sana ☺️
insallah namusuz olmaktan kat kat iyidir biz namusumuzla dogar namusumuzlar yasar serefimizle oluruz
evlilik mutlu olmak degil ha bu arada evlenen evde kaliyor bekarlar geziyor naber😌😉
Gezersin ama birçoğu yapmaciktir ayrica esinlede gezebilirsin hemde eşin herzaman senin yanindadir senin kalbinde olandır sen cok yanlis dusuncelerdesin sen gez toz sirtindan vuracağını bilmedigin insanlarla
hayir benim ilk ve son oldu ask icin birdaha olmadi
O halde bir kisi yuzunden ben gibi guzel kalplileri kirma lutfen
of profiline baktim yakindan da yasin oyle olmasaydi tam istedigim tipteydin hemde anlayislisin da😕😕
Bende sana bi bakim
mesaj at profilden bakarim
20 yaşındayım ama ben😕
Yas farki sorun mu cidden neyse tamam
29 mu gercekten yaşın ama
24 25 duruyorsun ben sana cocuksu gelirim ondan
Bugun 3. cu duyusum bu evet 29 umve alistim 24 - 25 gibi yas muhabbetine
Evet bu yuzden kucuk yastakiler ile dusunmuyordum ama guncel bilgi aldım fikrim degisti
nasil bak soyle ben sana takip atim sen bak bana
Neden özgür yasamak yakışmasın ki bu utanılacak bir şey mi?
boş ver biz oylelerine iyi gozle bakmiyoruz ondan yakışık degil yani
Kusura bakma da o sizin cahiliğiniz ve yobazliginiz. Aşin artik bunlari yil oldu neredryse 2023
evet özgür yasayanlarin sonu ya ölüm ya yolsuzluk yeme beni 😌
siz laikligi iyice hristiyanlik sandiniz yazik bu topraklardan hz muhammed gecti edep yahu edep
Kusura bakma da muhammerin kendisi ney ki muhammedle edebi bir araya getiriyorsun
ateistsen terket burayi Peygamberimiz icin yasiyoruz bu dunyada onun Ümmetiyiz senin gibi kfirlerle konusamam
Sen tanımını ve sınırlarını kendin belirlediğin bir evlilik oluşturmayı denemelisin. Bu söylediklerin başkalarının hayatları ve onların deneyimi. Neden bunları yaşayasın ki..
ablam herkes oyle devirden etimle kemigimle sogudum kardeslerim bile hayirsiz evlat evde kalmaya raziyim serefim namusumla aldatilip şerefsizin biriyle evlenmem
Bu kadar şüphece olma. Şüphe insanı yer bitirir
bos ver evde kalan daha cok gezer evlenen evde kalir😌😉
Yine bir ezber. Sen ne istersen o olur güzelim. Bunun farkına var önce
evet burada gelip zir zir kocam aldatiyor iste kocam baskici bilmem ne yazacagima kirar dizimi otururum hepsi ayni zaten isimleri farkli karakterleri bir gozleri kariya kiza doymaz aclar onlar hepsi
Herkes aynı olacak diye bir şey yok mutlu olanlarda var is sende bitiyo
bende bitmiyor serefsizler denk gelecegine evde kalip kiz kurusu olmaya raziyim şerefimle ailemde kalirim hem namusuz olmayip
Aynen ya sen üreme senden olan çocuklarda böyle depresif olur sonra ülkenin mutlu insan çıtası düşer
aynen kanka sizin gibi serefsiz erkekler oldukca bu ulkenin bir kahvesi birde khpesi bitmez😉😌
Lan a.. koydugum 2 dk. da beni nasıl çözdün beynini...
kariya kiza doymayan bi 250 gram icin kopek ayagina yatarsiniz hepiniz aynisiniz zaten knk sorguya gerek yok
Tertemiz delirmissin kardeşim uza şimdi sie ya
evet herkes oyle cunku bos yere delirmedim hepiniz oylesiniz ya oluyorsunuz onun icin
La siz deyip niye genelliyörsun neyse banane by.