1 yıllık arkadaşima dün hoşlanmaya başladıgimi az çok kelimelerim ile belli ettim kendisi hemen konuyu değiştirdi daha sonra biz neyiz onu bile bilmiyoruz lafları gerçekleşince kendisi belki kişi bütün hissettiklerini belli edemiyordur nerden biliyorsun dedi sonrasında kendisi 2 gündür yatmadigi için uyuya kaldı bende odama geçip yattım.
Not=1 yıla yakın arkadaşız iyi günde kötü günde beraberdik çok berbat günlerde harika günlerde geçirdik ama yanlız bırakmadik birbirimizi başta hafif yakınlaşmalar oldu aramizda lakin geçirdiğimiz berbat çok sıkıntılı bı süreç vardı o süreci atlatmakla meşgul olmaktan yakınlaşma fırsatımız olmadı 2-3 aydır aynı evdeyiz ne zaman gitmeye karar versek gidemedik kısa sureli ayrılık bile zor geliyor çok güzel bı kiz değilim kafam cok karışık onun duygularindan emin olabilsem çıkma teklifi vericem ki emin olabilmek için sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Dun ondan hoşlandığımi dile getirdiğim halde neden konuyu değiştirmiş olabilir, hoslanti ondada var mı ve son olarak çikma teklifi vermeli miyim (çıkma teklifi verince g. kalkanlardan değil)?
Not=1 yıla yakın arkadaşız iyi günde kötü günde beraberdik çok berbat günlerde harika günlerde geçirdik ama yanlız bırakmadik birbirimizi başta hafif yakınlaşmalar oldu aramizda lakin geçirdiğimiz berbat çok sıkıntılı bı süreç vardı o süreci atlatmakla meşgul olmaktan yakınlaşma fırsatımız olmadı 2-3 aydır aynı evdeyiz ne zaman gitmeye karar versek gidemedik kısa sureli ayrılık bile zor geliyor çok güzel bı kiz değilim kafam cok karışık onun duygularindan emin olabilsem çıkma teklifi vericem ki emin olabilmek için sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Dun ondan hoşlandığımi dile getirdiğim halde neden konuyu değiştirmiş olabilir, hoslanti ondada var mı ve son olarak çikma teklifi vermeli miyim (çıkma teklifi verince g. kalkanlardan değil)?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendinden emin degil belli ki. Sen daha adim atma o farkinda. O atmali artik.
Zamanında adım atmıştı lakin ben adım atmayınca kızlarda adım atabilmeli muhabbeti aramızda geçti şöyle bı sorun var ikimizde adım atmayı sevmiyor karşı taraftan bekliyoruz. arkadasina sordum şehir dışından gelirim 2 güne 3umuz oturup konusurz dedi ki bilmiyorum
Ucunuz neyi konusacaksiniz anlamadim? Sende adim atmissin neden konuyu degistirdi o zaman?
Çevresindeki herkes benden sonra çok değiştiğini dile getiriyor arkadaşı olursa biz daha rahat konuşabiliriz açık açık söyleyemeyiz duygularımızı lakin arkadaşı en azından bizi gaza getirir o ana kapılıp herşeyi dile getirebiliriz
Sanmiyorum bunu basbasa konusmalisiniz ya da arkadasi onunla konusup ne hissettigini igr3nip sana aktarabklir
Çok farklı ikimizde yanlızken ağzımızı acamiyor insanlardan cesaret alıyoruz
Konuyu değiştiriyorsa o hoşlanmıyordur demekki
Bende öyle düşündüm lakin bende şeytan tüyü var bilirsin dedi bu muhabbetin başında bende o nedenle uzaklaşıyorum dedim bu sefer de fazla uzaklaşma uzağı göremiyorum dedi bende bazen senden hoşlanıyor gibi hissediyorum bazen de nefret anlamış değilim dedim kulağım ağrıyor demeye başladı ve eski sevgilisinin ismini mesaj kutusunda gördüm dedim bana mesajlara girip okusaydin şimdi bunu demezdin bana laflarını dile getirdi onun yanına geçip onunla oturunca bu sefer ne olduğumuz bile belli değil dedi senin yüzünden dediğimde kendisi bazı insanlar içindeki bazı duyguları gösteremiyorlar dışa vuramiyorlar falan
Onu elde etmen kendine bağlaman sana açılmasını ilgili olmasını sağlaman ipleri eline alman çok kolay aslında
Mesela?
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
_hayallerdekaldik
Yazdım
Ulan ne adamsınız abazalar 😀
Adam yavşamak için yazmış 😂
Biliyordum da işte bı şans verdim o da karaktersizligini ortaya atti
Şans vermis mis 😃
Boş yapma nerden yavşadım, küfürbaz ergence konuştun sana cevap bile vermedim
@meçhulbestekar abazada sensin bu kız şizofren ergen biri sende bunlara yalakalık yapma
Lan skik hangi yazımda abazalik yaptığımı gördün banane bu kızdan
@meçhulbestekar peki it herif sen benim ne abazalığımı gördünde diyosun
konuyu değiştirdiyse senden hoşlanmıyordur
Bende öyle düşündüm lakin bende şeytan tüyü var bilirsin dedi bu muhabbetin başında bende o nedenle uzaklaşıyorum dedim bu sefer de fazla uzaklaşma uzağı göremiyorum dedi bende bazen senden hoşlanıyor gibi hissediyorum bazen de nefret anlamış değilim dedim kulağım ağrıyor demeye başladı ve eski sevgilisinin ismini mesaj kutusunda gördüm dedim bana mesajlara girip okusaydin şimdi bunu demezdin bana laflarını dile getirdi onun yanına geçip onunla oturunca bu sefer ne olduğumuz bile belli değil dedi senin yüzünden dediğimde kendisi bazı insanlar içindeki bazı duyguları gösteremiyorlar dışa vuramiyorlar falan
anladım
Belki yüzünü değilde fiziğini beğeniyor olabilir
Yüzüm güzel fiziğim kişiden kişiye değişiyor aslında lakin onun çevresindekiler dahil beğenen çok var
Erkekler biraz fiziğe bakar o yüzden söyledim fiziksel olarak çekici buluyorsa seni hoşlanma ihtimali yüksek
senden hoşlanmıyor
Vurdurmak mı istiyorsun