3 senedir belirli sınırlar içerisinde çok yakınız. Hani böyle tiktokta arkadaş olduğunu iddia edenler gibi dipdibe durmuyoruz, gereksiz sarılmalar falan yok. Fiziksel temas, küfürlü konuşmalar yok, iki ayrı cins olduğumuzun ve sadece arkadaş olduğumuzun farkındayız yani.
Şu aralar bir çocukla konuşuyor, hiç gözüm tutmadı. Ben bu 3 sene içerisinde birçok kızla konuştum, ama o ilk defa biriyle konuşuyor.
Bilmiyorum kıskanıyormuyum yoksa çocuğu beğenmediğim için mi konuşmasını istemiyorum ama uykularım kaçıyor resmen.
Ergen falan demeyin yaşım 24 🤣 gece gündüz ne konuşuyorlar acaba diye düşünüyorum. Bu normal mi? İlk defa biriyle konuştuğu için bu duyguyu ilk defa tattım bende. Aşık kıskanması mı yoksa arkadaş olduğum birini koruma içgüdüsümü anlayamıyorum.
Hep benimle kalsın onun yanına gitmesin istiyorum. Bu nedir sizce?
Şu aralar bir çocukla konuşuyor, hiç gözüm tutmadı. Ben bu 3 sene içerisinde birçok kızla konuştum, ama o ilk defa biriyle konuşuyor.
Bilmiyorum kıskanıyormuyum yoksa çocuğu beğenmediğim için mi konuşmasını istemiyorum ama uykularım kaçıyor resmen.
Ergen falan demeyin yaşım 24 🤣 gece gündüz ne konuşuyorlar acaba diye düşünüyorum. Bu normal mi? İlk defa biriyle konuştuğu için bu duyguyu ilk defa tattım bende. Aşık kıskanması mı yoksa arkadaş olduğum birini koruma içgüdüsümü anlayamıyorum.
Hep benimle kalsın onun yanına gitmesin istiyorum. Bu nedir sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer