En yakın arkadaşımın karşısına hep onu seven, ona değer veren insanlar çıkıyor; benim karşıma ise hep çoluk çocuk, ciddiyetsiz kişiler geliyor. Artık bu duruma üzülmeye ve arkadaşımın mutluluğunu kıskanmaya başladım. Şimdi yine biriyle konuşuyor; adam olgun, kendini bilen, düzgün ve maddi durumu da gayet iyi biri. Onların sevgili olacağını ve arkadaşımın daha çok mutlu olacağını düşündükçe sinirleniyorum. Benim karşıma neden böyle insanlar çıkmıyor? Böyle düşünmem beni kötü biri yapar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBen de ilişki yapamayan en yakın kız arkadaşımın nişanıma çağırdığımda bir bahane bulup gelmemişti üzüldüğünü hatırlıyorum bu seni kötü bu seni kötü biri yapmaz ama sürekli karşına Ciddiyetsiz birileri çıkıyorsa senin seçimlerinden kaynaklanır senin insanları tanıyamamandan Sonuçta Ciddiyetsiz olduğunu fark ediyorsun ama sen yüz veriyorsun ona ya da ne bileyim İt kopuk olduğunu fark ediyorsun ama Yüz vermeye devam ediyorsun Ne bileyim kriterlerin olsun Onun dışında insanlarla muhatap olma karşıma Çoluk çocuk çıkıyor diyorsan belli bir yaş üstündeki insanlarla muhatap ol ya da ne bileyim işi gücü olan ya da iyi eğitimli bu senin seçimlerinle alakalı şans işi değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)6 ayEğer arkadaşının kötülüğünü isteyip ilişkisinin bozulmasını veya karşısına berbat insanlar çıkmasını istiyorsan bu seni kötü birisi yapar ama eğer böyle şeyler düşünmeyip sadece ilişkisini kıskanıyorsan sende de aynı ilişkileri yaşamak istiyorsan bu imrenme olur ama iki türlü de bu düşünce tarzından çıkıp kendini geliştirmeli ve kendine denk insanları bulmalısın demek ki arkadaşın düzgün birisi ve kendine denk kişileri seçiyor sen de öyle ol sen de kendine denk kişileri seç insanlar kendileri gibi olan insanlar ile ilişki yaşarlar ona göre kendini düzenle
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Hayır, seni kötü biri yapmaz ama içindeki kırgınlığı fark etmen önemli. Ben bunu daha çok kendinle ilgili bir hayal kırıklığı olarak görüyorum, arkadaşını sevmemek değil. İnsan bazen kendini değersiz hissettiğinde başkasının mutluluğu gözüne batabiliyor, bu çok insani. Önemli olan bu duygunun seni ele geçirmesine izin vermeden, neden böyle hissettiğini anlamaya çalışmak. Sen de sevilmeyi ve ciddiye alınmayı hak ediyorsun, bunun zamanı ve kişisi sadece henüz gelmemiş olabilir.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
6 ayYapar, kıskançlık insanı bazı durumlar ile yer bitirir bile. Fesatlık ve hasetlik kalbi köreltir, vicdan duygusunu yok eder. Bunlar şeytanın oyunlarından birkaç tanesidir ve bunlara düşmemek için duayı dilden düşürmeyin, düşürmeyin ki karşınıza güzel şeyler çıksın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Kötü biri falan değilsin, çok insanca bir duygu bu 🙏✨ Hem üzülüyorsun hem kıskanıyorsun, ikisini birden yaşamak normal. Arkadaşının mutluluğunu istemiyor değilsin, sadece “niye benim de olmuyor?” diye içinden isyan ediyorsun. Bu da kalbinin sevgi istediğini gösteriyor aslında 💔🌸
Asıl önemli olan, bu kıskançlığı arkadaşına yansıtmaman ve kendini ezik hissetmemen. Senin karşına da düzgün biri çıkacak ama önce sen ne istediğini, nasıl bir ilişki hak ettiğini netleştirmen lazım. Kendine biraz şefkatli davranmayı denesen? Peki sence şu ana kadar seçtiğin kişilerde ortak bir pattern var mı, mesela “ciddiyetsizi çekiyorum” gibi? 🧠💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aySenin karşına doğru düzgün birinin çıkmaması senin için en önemli artı ve en önemli güzellik. Daha doğrusu diğer saydığın kişilerle kendini ve zamanını tüketmemen en önemli güzellik. Neden mi? Eğer arkadaşının karşısına çıkan kişi ona gerçekten değer verseydi, gerçekten sevseydi, onun şimdi bilmem kaçıncı sevgilisi olur muydu? Peki sen onun yaşadığı ve belki dışa yansıtmadığı üzüntüleri hayal kırıklıklarını biliyor musun? Her defasında bu da olmadı deyişlerini duyuyor musun? O çeşitli kişilerde sevgi arar , birlikteyken ona iyi davranırlar ve bir süre sonra ayrılık. Bir de kendini düşün , sen anladığım kadarıyla daha analizci birisin. Bu durum ciddiyetsizleri çabuk ayırt etmeni sağlıyor. Bu durumun sonunda sen karşına çıkacak olan kişiler içinde beklentilerine uygun olanı tercih edeceksin , üç gün onunla beş gün bununla geçirerek , geçici değer görmelerin içinde değil , doğru tercih ile devamlı düzenli , düzeyli , değer ve sevgi gören birliktelik yaşayacaksın. Kıskançlık insanın kalbini karartır katılaştırır. Bu durum fesatlığı ortaya çıkarır. Kıskançlıktan uzaklaşırsan sende yukarıda yazdığım gibi özelliklerde bir birlikteliğe ulaşabilirsin. Uzaklaşmazsan , maalesef sana değer veren birini bulman gerçekten çok zor. Hadi buldun diyelim o kişi ya sende kalmak istemez , ya da mecbur karşısında kalmak zorunda olur. O da ne kadar sürer onu bilemem.
00 Yorumla
6 aybu seni kotu biri yapmaz bu tamamen icten ice karsilastirma yapmandan geliyor insan ister istemez neden onda var bende yok diye dusunuyor ama bu kiskanclik degil aslinda eksiklik hissi ve adaletsizlik duygusu arkadasinin mutluluguna degil kendi sansina uzuluyorsun biraz kendine yuklenmeyi birak herkesin zamani ve karsisina cikan insanlar farkli oluyor senin degerin karsina cikan tiplerle olculmez bu duyguyu fark etmen bile ne kadar bilincli oldugunu gosteriyor
22 Yorumla- 6 ay
Benim yetiştirilme biçimim İle alakalı aslında birazda o herkes tarafından garip gelebilir
Tam olarak niyetinden dolayı çıkmıyor. İyi bir insan olan zaten kendine çekersin kendin gibi birini. Arkadaşının hayatından sanane? Herkes aynı kaderi yaşayamaz. Onun adına sevinip sende doğru insanları hayatına çekmek için uğraşmalısın milletin mutluluğuna göz dikme herkes kendi kalbinin ekmeğini yer.
01 Yorumla
6 aySeni kötü yapmaz, içten içe kıskançlıkların olabilir yeterki dışaruya çok belli etme, ben de lisede arkadaşımın hoşlandığı erkekten hoşlanıyordum mesela ama bunu 3 yıl içimde tuttum, çok büyük bişey de değildi bana göre gelir geçer yani takılma.
00 Yorumla
6 aySadece kıskanıyorsan bi sıkıntı yok, ama kendini tutamıyorsan, karşısına çıkan iyi erkekleri yanlış yönlendiriyorsan, olacak olan ilişkilerinin önüne taş koyuyorsan, sırf kıskandığın için onun ilişkisinde olan olayları ve kavgaları ayrılması için fazla abartıyorsan, iyi niyetli erkekleri bile kötü niyetli göstertip onu doldurtuyorsan boş yere. Bu seni gerçekten kötü biri yapar. Kendin için git bi psikolojik destek al derim..
00 Yorumla
6 aykadın kadının düşmanıdır çünkü rakipsiniz... Ay canım icim aşkım balım şekerim hepsi yalan iki yüzlülük. Kadınları yanlızca erkekler sevebilir çünkü sevebiliceğimiz şeylere sahipsiniz anaçlık ve gerekli cinsel organlara... kadınların rakibisiniz yanlızca.
12 Yorumla- 6 ay
Evet ondan 🤓 gugugaga🦧
- 6 ay
Polemiğe giren oldu mu ergonus seninle?
Gizli Üye(18-24)6 ayOyyy kiz seni yerim ya, bunu anlatmak o kadar samimiki, hayir asla kotu biri yapmazzzz kizzz. İcinde yasa kiskancligini, bu zamanla imrenmeye dondugu zaman seninde karsina cikarrrrrr.
Bunu okuyunca mutlu oldum. İnsallahhhh seni sevennn olgunnn bir adamm cikarrrr
11 Yorumla- 6 ay
🤠
Gizli Üye(36-45)6 ayBende öyleydim :(( benden yaşça küçük arkadaşlar vardı sevgilisi gözün içine bakardı romantik tam benim araidigim gibiydi bana denk gelenler hödük kütük 🪵😅 insan ister istemez kıskanıyor haklısın ama birgün seninse karşına doğru insan çıkar buna inan 🌸yaşın doğruysa daha küçüksün bende o zamanlardan geçtim …
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKıskanmak da var insan fıtratında. Önemli olan bu duyguyla ne yaptığın. Kendini kıyaslamayı bırak bence. Ona verilen sana verilmedi diye düşünme. Sana verilen de ona verilmemiştir belki. Yani kaderiniz başka kısmetiniz şansınız başka. Böyle düşünmek kolay değil biliyorum. Ama Allahin senin icin takdir ettiğine guven ve razı ol. Ol ki huzur bul. O'nun senin için de bir plani var emin ol rahat ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayDüşünmen kötü değil ya da kötü ama bi kendini yokla biraz düşün acaba ben mi hep coluk cocugu çekiyorum kendime olgun insan istiyorsun ama bunun için sen ne yapıyorsun bak arkadasına hep olgun düşüyor çünkü seçici olabilir sabırsızlanma ve gelenleri isteme bence belirli bir süre sonra olur. Ama once arkadaşına karşı bu kadar saçma şeyler düşünüp sinirlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKötü yapmaz ki, normal ama sen de erkek bulmaya çalış yani kiskana kiskana kıskançlıktan dolayı yapmaman gereken şeyleri yapabilirsin, kendine hakim olamazsin yani. Ben mesela 30 yaşındayım hâlâ bazı şeyleri kiskanabiliyorum. Bu durumda dua ediyorum, allahim beni engelle diye, kendime moral vermeye çalışıyorum. Normalde ben de kıskanç biri değilim ama bir şeylerin yoksunluğu ve çevremizdeki kişilerin o şeylere kolay ulaşabilmesi bizi bu hâle getirebiliyor. Çok normal.
10 Yorumlaİmrenmek ayrıdır kıskanmak ayrıdır.
İmrenen insan taktir eder, onun adına gururlanır, mutlu olur.
Ama kıskanan, oturduğu yerden kudurur onun da mutsuz olmasını ister.
Sen kıskanan taraftasın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayDuygularını dizginlediğin sürece kontrol altında tuttuğun sürece yapmaz. Eyleme geçersen arkadaşının canını sıkarsan yapar duygular bazen elimizde olmaz kendiliğinden oluşur ama kontrol bizim elimizde
00 Yorumla
6 ayBöyle bir arkadaşım olsaydı beni rahatsız ederdi en güzel anımı bile onunla paylaşmazdım samimiyet kurmazdım kendisinde eksik olanı başkasında gördüğünde bu kıskanmaktır lakin kıskanmak her şeye engeldir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
6 ayBen de ilişki her yaptığında beni unuttuğunu düşündüğüm için üzülürdüm. Bu duyguları çok insani buluyorum. Arkadaşlarımı kıskanmam ama hayatlarına birileri girince her planı onlarla yapmaları sinirimi bozuyor djfj
00 Yorumla Kıskanç birisisin demek ki arkadaşına üzüldüm böyle kıskanç irenç karakterli birisi oldugunu bilseydi seninle arkadaş olmazdı. İşte bu yüzden diyorum. Arkadaş felan cart curt saçmalık.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayKalbinde biraz fesatlık var. Kötü değilsin lakin herkesin nasibi farklı oluyor. Kimi sevgiden yana sıkıntı yaşarken kimisi paradan sıkışıyor.. Burası dünya. Burada her şey yarım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
6 aydüzgün insanlar çıksa yine yeni birisi olmazdı. erkekler öyle görünüm sunup basıp geçmişler. ha kötü çocuk ha iyi erkek görünümü. gerçekten sevgi gösterseler kız daldan dala atlar mıydı sence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayYapar tabiki. Harika giden bir ilişkim vardı, hayatımın geri kalanını birlikte geçirmeyi düşündüğüm insan, kız arkadaşının tahriklerine gelip ilişkiyi bozdu, ve bana Dünya'daki en büyük acıyı yaşattı. Gece gündüz o kişiye beddua okuyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Sen ozaman arkadaşinin iyi olmasini istemiyorsun sana gelincede bu biraz seninle alakali olabilir ota b... muhattap olursan öyle olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDostunun iyiliğini istemen gerek şartlar ne olursa olsun çünkü dostluk budur. Kusura bakma ama senden dost olmaz. Aynı durumda olan arkadaşın olsaydı eminim ki senin her durumda iyi olmanı isterdi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
6 ayÇiçeğim sen bu hasetle çatlarsın bence kız arkdaşının manitlerini de ayartırsın korkulur senden çok güzelsin çok güzel bir yüzün var ama o güzel yüzünün altında bir şeytan yatıyor❤️
00 Yorumla
6 ayo arkadaşının yaşaması gereken hayat , sen kendi hayatına bak bence , en yakın değil arkadaşın kalmasını sağlaman yeterli
00 Yorumla
6 ayYok bu aslında kötü bişey değil kıskançlık hepimiz de olur ama abartmadan olsa daha iyi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayBence gerçek anlamda istemiyorsun ya da cesaretn yok,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNeyi ararsan onu çekersin hayatına. Etrafındaki çocuk akıllı faydasız tiplerden uzak dur. Seni bulsalar bile yüz verme. Sen yönünü başa tarafa çevireceksin, gözünü aç ve çevrende hayalini kurduğun özellikle insanlar ara onlarla iletişim kur. Arayan bulur emin ol
10 Yorumla
6 ayEn yakın arkadaşınızı kıskanıyorsanız eğer evet bu sizi kötü biri yapar.
00 YorumlaNiye kıskanıyorsun senin olmayanı her şeye göz dikiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayValla bende sensin gibiyim ama arkadaş çevrem olması değil diğer kadınlara bakıyorum hep dediğin gibi duzgun kocası var sana tavsiyem internetten bul
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayNereden biliyorsun çok iyi bir ilişki yaşadığını dışarıya öyle görünüyor diye içeride o oluyor anlamına gelmiyor kimse mükemmel değil herkesin nasibi kısmeti farklı zamanda veriliyor bence sen arkadaşınla konuşmayı kesmelisin şahsen ben arkadaşım bu şekilde düşünsün istemezdim :)
00 Yorumla
6 ayKötü biri yapmaz. İnsanınız sonuçta kıskanmanda normal
00 YorumlaEzik çirkin bı kız olduğun için kıskanman normal
00 YorumlaAman aman seninki gibi haset insanı Allah karşıma çıkarmasın
00 Yorumla
6 ayBelkide arkadaşınla aran biraz açılıyordur o yüzden böyle düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYani hayat koşulları biraz bu duruma itiyor. kıskanmak yerine onun adına mutlu olabilirsin. böyle davranman normal ama frenlemezsen iyi olmayacağını kesin.
00 Yorumla
6 ayEvet kötü biri yapar çünkü kötüyü çağırıyon düşünme bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySeni çok iyi anlıyorum bende aynısını yaşadım insanın elinde değil inanki kim olsa özeniyor ve üzülüyorsun insanlar ne kadar güzel seviliyor diyorsun… benim karşıma da hep kötüler çıktı allah bir kere bizim karşımıza da iyileri çıkarır inşallah
10 Yorumla
6 ayBelki de bu kıskanç ve kötü yapınız nedeniyle mutsuzsunuzdur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aybenim sevgilimin bir arkadaşi vardi herşeyi kıskaniyordu ben kaç defa dedim bak kimseye ne yaşasak soyleme bu mal koşa koşa gitti soledi sonuç kız bizi ayirdi kız arkadaşim perşan durumda şuanda ben ise atlatim cinselikte yaşamiştik kızın ilkidim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Belkide bu yüzden istediğin gibi kişiler çıkmıyor karşına!
00 Yorumla
6 ayEvet, çok kötüsün umarım arkadaşına bir şey yapmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEvet yapar arkadaşın adına mutlu olacağına sevineceğine onun mutlu olmasını istemiyorsun kıskanıyorsun bu hiç hoş bir şey değil arkadaşının yerinde olsam seninle olan arkadaşlığımı bitirirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayArkadaşın çok güzel olduğu için erkekler ona iyi davranıyodur. Ayrıca zeki kadınların da şansı yüksek oluyor niye bilmiyorum
00 Yorumla
6 ayBence kendine değer vermiyorsun, eğer kendinş seversen seninde karşına seni seven bir insan çıkıcak elbet. Ayrıca arkadaşının ilişkileri hep geçici olmuş, sen kalıcı ve ciddi ilişkiye iste. bir ilişkin olsun ama ciddi olsun geçici olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDeğer veren 1 i çıksaydı kalıcı olurdu. Kalıcı olmadığına göre pek de değer görmemiş. Yanlış yerden bakıyor olabilirsin
00 YorumlaKotuluk her zaman tek bir kritere indirgenemez ama bu durum senin de olgun bir insan olmadigini gosterir belki karsina o yuzden oyle insanlar cikiyordur. sonucta olgun insanlar olgun insanlari tercih eder.
00 Yorumla
6 ayBöyle düşündükçe çıkmaz tabikide… onun iyi olmasıyla sende ne eksiliyor bu kıskançlık ne kızım bi kendine gel.
sakinleş ve kıskanmayı bırak seninde inşallah dürüst biri çıkacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAklımda birisi var sen omusun yoksa şüphelenmeye başladım 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayOnu s. kmeyen kalmamış çok flört sevgili değiştirmek matah bı şey değil bide değer görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTek başarısı başkaşarının sevgilisini elinden almak olan kadınlar olduğu için
00 Yorumla
6 ayBana göre yapar cünkü zaman gelsinde senin de karsına çıkıcak buna emin ol arkadasını mutlu olmasını işte ve dua et kıskanmak seni zarara cıkalır yararın olmaz
00 Yorumla
6 ayİnsan yaratılış gereği kıskanç biri ama kötüye kullanmadığın sürece normal bence bende bazen kıskanıyorum arkadaşlarımı
10 YorumlaArkadaşın muhtemelen güzel baya sen çirkinsin yoksa karşına düzgünleri çıkardı beğenmediğimiz kızlara iyi davranmayız çıkarımız yoksa
00 Yorumla
6 ayEn azından sorgulamaşsın kendini bu durumdan rahatsızsın belliki geçer inşallah biraz konuş istersen arkadaşınla açık açık
00 YorumlaEvet.
Arkadaşının suçu yok, tam tersi onun adına sevinip kendin içinde iyi birisini dilemen daha doğru.00 YorumlaKötüsün arkadaşının adına mutlu olacağın yerde haset ediyorsun belkide kalbinin ekmeğini yiyorsun sana gelen erkekleri değil de kendini sorgula bence
00 YorumlaHaset insanı yakar. Kendini sevmeye ve şükretmeye bak. İnsanlar senin aynan.
10 YorumlaKendi yoluna hayatına bak o dediğin iyi bişey değil
00 Yorumla
6 ayunutma ne kadar kıskanırsın o kadar zor onun seviyesine gelirsin
00 Yorumla
6 ayGörünüşe bakılırsa o da pek dikiş tutturamıyor ilişkilerde.
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > En yakın kız arkadaşım ilişki yaşadıkça kıskanıyorum, bu beni kötü biri yapar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler