Sevgilimi aşırı kıskanmam normal mi?

Onu aşırı seviyorum hatta kendimden çok seviyorum gerçekten. O da beni çok seviyor ama gerçekten ben onu ondan bile çok seviyorum. Güven problemim falan yok ona çok da güveniyorum aslında ama etrafındaki kızlara hiç güvenmiyorum hiç ama. Sevgilim kısıtlanmayı seven biri de değil bende böyle olsun istemem ama gerçekten acayip kıskanıyorum kafamda kuruyorum. Ciddiyiz yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Küçükken anne ve babamın evlilik hayatı beni etkilemiş olabilir. Hiç mutlu değillerdi babam annemi aldattı. Terk edildi. Annemle hep tek başımızaydık biz. Annemin insanlar tarafından gördüğü muameleyi falan unutamam. Bu nedenle içimde küçüklükten beridir terk edilme korkusu var. Gururuma yediremiyorum böyle şeyleri yarı yolda bırakılmayı bilmem neyi.. Aldatıldığımı falan düşünmek beni çıldırtıyor kendimi kullanılmış gibi hissetmek istemem. Şimdiye kadar sevgilimin hiçbitşeyini görmedim asla görmedim. Beni de çok seviyor buna eminim ama bilmiyorum lanet olsun kafayı yicem. Sevgilim biraz dikkat çekiyor insan içinde yani Aslında ona gerçekten güveniyorum ama Dediğim gibi çevresine güvenmiyorum. Ne yapmalıyım?
Sevgilimi aşırı kıskanmam normal mi?