Selam gençler …
Valla kimse kusura bakmasın burayı şu anda terapi alanı olarak görüyorum. O yüzden lütfen okumadan sırf laf olsun torba olsun diye yorum yapmayın. 3 yıldır evliyim bir oğlum var dün bir yaşına girdi. Eşim tanıştığımızdan beri sürekli yoğun çalışıyor. Sevgiliysen nişan yapıcaz para lazım, nişan bitti düğün yapıcaz para lazım, düğün bitti ev alalım para lazım, evi almadan çocuk oldu, arabayı değiştirelim sığmayız diyip birikimi de oraya yatırdı, sonra hop dedi tecili bozulmuş haberimiz yok lak dedi doğuma bir gün kala askere gitti. Çocuk 6 aylıkken geldi bu sefer borç var para lazım dedi. Dün oğlumun doğum günüydü aynı zamanda evlilik yıl dönümüm tabi ben tatile gidicez diye bir aydır plan yapıyorum yıllık izin aldım. Düşüncem partiden sonra yola çıkar 3 gün tatil yaparız ohoo baktım beyfendi işe gitmiş. Aradım öğlen gelicem dedi. Yahu adam özel günlerde bile bakın sadece bu olay İçin değil her zaman aynı gidip yarım gün çalışıp öyle geliyor. Arkadaşlar ben mi yanlışım nolur akıl verin ya. Ben bi kadınım ilgiye ihtiyacım var sevgiye ihtiyacım var sonuçta. Şan adam askerden 6 ay oldu döneli çalışmaktan ne bi çiçek ne bi güzel söz ne bir başbaşa yemek hiç biri yok. Artık bu gün çileden çıktım ağzıma geleni saydım boşanmak istiyorum dedim. Söz kendin gibi bir iş kolik bul gelip düğününe takı takmayan da adam değil dedim. Yahu okadar çalışıyorsun anladık borç var. Ama o borçlar hiç bitmiyor hep var yetiştiremiyorsun bende kazanıyorum eline sayıyorum yani kendime bir kuruş ayırdığım yok. Çocuğu annesine bırakıyoruz kreşe değil ama aylık 4000 yol parası yakıyoruz. Senin ailen seni bu kadar düşünüyor olsa gelir evinde bakar çocuğuna o para cebinde kalır. Her ay arabaya bakım yaptıyor minimum 3-4 arası da oraya gidiyor. Tabi yetiştiremezsin. Ama bari katını çocuğunu ihmal etme yanlış mıyım? Ohhh rahatladım hadi siz yazın şimdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer