Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci 8 yıllık evliliğin ardından İzmir Ödemiş Adliyesinde 15 dakikada boşandı. Çok yakıştırdığım, uyumlu bulduğum çiftlerden bir tanesiydi. Üzüldüm doğrusu. Sizce boşanmaların bu kadar kolay olması normal mi?

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci 8 yıllık evliliğin ardından İzmir Ödemiş Adliyesinde 15 dakikada boşandı. Çok yakıştırdığım, uyumlu bulduğum çiftlerden bir tanesiydi. Üzüldüm doğrusu. Sizce boşanmaların bu kadar kolay olması normal mi?

Tuhaf saçma sorularda bugün🤣🤣🤣 insanların hayatını ne yaşadığını ve boşanma aşamalarına kadsr ne olduğundan haberimiz varmış gibi klavyeden yargı dağıtmaca KS sporu oldu artık.
— bunun avukatı var mahkeme müracaatı var anlaşmalı evrakları var dava durumu günü var. Bu gördüğün sadece sonuç son celse hani anlıyorsanız 🤷
Bugün videosunu seyrettim ceyda bülente soruyodu en hoşlanmadığım huyum nedir diye bülentte bazen çok konuşuyorsun dedi ve Ceyda triplere girdi tipik türk kadını gibi reelsi hazırlayan ikisininde mimik hareketlerinden sizinde aşkınız yakında biten demişti sabahına ayrıldıklarını öğrendim bu ne lan
@BᴬLKᴵZ ünlü veya ünsüz çoğu insan insani ilişkileri bilmiyo
Başlamak zordu ama bitirmek tam tersi çok kolay.
Çünkü başlarken çok fazla sorgular ve didiklersiniz.
Fakat bitirirken ise tam tersi ne olursa olsun bitsin diyeceğiniz düşündüğünüz için engel çıkmaz.
Öncesinde avukatları tarafından karşılıklı mutabakat zemininde hazırlanmış boşanma anlaşmasının hakime onaylatılmasından ibaret olduğu için kısa sürmüş. Benimki çekişmeli, 2 yıl oldu hâlâ sonuçlanmadı.
Cevap
35Cevap
Normal evet
Konu çok basit aslında. İki tarafın avukatını da alıyosunuz , ev kimde kalsın yazılıyor , yazlık kimde kalsın yazılıyor, araba kimde kalsın yazılıyor, çocuğuna da aylık 10 bin - 20 bin lira nafaka vermiştir. İki taraf imzasını atıyor ve hakime veriliyor bu protokol. Hepsi bu işte. 👍🏻👍🏻
Gayet normal. Boşanmak dünyanın sonu değil hazmedemeyip ayrılmak ısteyen eşine canice fenalık yapanlarda sıkıntı var anormal olan onlar.
Anlaşarak boşanmıslar bellıkı tek celse. hayırlısı olsun
İki insan birbirine iyi gelmiyorsa artık birlikte kazanmaktan çok kaybediyorlarsa, En önemlisi de mutsuzsalar Bence boşanmaları gayet normal ve olağan bir şey
Ben aksine bitmesi gereken ama sırf çocuklar var diye bitmeyen evliliklere karşıyım
Türkiye'nin en samimiyetsiz çifti gibi geliyordu bana. Sürekli bir mutluluklarını ispat etme çabalarında gibilerdi.
İşte adam gibi adam ne güzel hemen boşanmışlar hiç sorun da çıkmamış artık bu olaylara çok az rast geldiğimiz için çok şaşırıyoruz genellikle boşanmalar cinayetle falan bitiyor
Kim ne istiyorsa onu yapsın. Mutsuz olan her kim mutluluğu nasıl bulacaksa (başkasına zarar vermeden) o yoldan gitsin
Zatrn uyum yok aralarinda.. Ceyda baya sorunlu biri bence.. Bir programda karşıliklı soru cevap yaptılar o zaman anlamıştım..
Kadın kadının düşmanı işte şu erkek düşkünlüğünüzü ile gebereceksiniz haberiniz yok
Ceyda'nın Hazal Kaya ile olan program bölümünü izlemeni tavsiye ederim.. onun nasil bir yüzünü göreceksin bi bak bakalım.. ben de seviyordum ama o programdan sonra degisti fikrim.. bunun düşmanlık ile ilgisi yok fiziksel olarakta yakismiyorlar.
Böyle bi kadının, böyle bi adamla ne işi var anlayamadım.
Adam soyadtan kaybediyor ilk başta, gerisine değinmiyorum bile.
Çoğu anlaşmalı boşanıyor. Mahkemelerin de bunların evliliklerini kurtarmak gibi bir dertleri olmuyor bence
15 dakikada boşanmış olması boşanmanın kolay gerçekleştiği anlamına gelmez ki. Kim bilir o kararın altında ne sebepler ne olaylar var.
Anlaşmalı boşanmalar zaten tek celsede oluyor genelde... Anormal bi durum yok yani 15 dk boşanmaları açısından...
ömür boyu mutlu yaşadılar
anca
masallarda
filmlerde!
Yakışmıyorlardı. Evlenmelerin boşanmalardan rahat kolay olduğu yerde boşanma da kolay olur.
Olması gereken bu birbirlerini istemeyen insanları neden mağdur etsinler ki
Benimkine iki yıl sürer dedi avukat ya bu nasıl iş ben anlamadım
Ne evlilikler eskisi gibi ne insanlar o yüzden boşanmaların böyle olması çok normal
El ele mi gelmisler adliyeye? Daha once de gormustuk. Moda oldu yahu.
Şov amacıyla evleniyor bu kişiler o yüzden şaşırma boşanmalara
Boşanmak çok kolay eğer taraftar mutabıksa. Uzamasının nedeni genelde bir tarafın boşanmak istememesinden kaynaklanıyor normalde uzun bir işlem değil yani
Bu kadar güzel kadının böyle birisiyle beraber olması şaşırtıcı zaten ya
Öyle bir devir olmuş ki insanların eşlerine, evliliģine dahi sabrı kalmamış.
boşanmak istiyorlarsa neden zor olsun boşanmak nesi kötü bunun?
Anlaşamıyorlarsa ne yapsınlar ki? Hayat devam ediyor
dünyanın en yakışmayan çiftiydi bu arkadaşlar.
Evlilik için o kadar uğraş, o kadar masraf yap ama sonra 15 dk'da boşan. Mallık mk.
Ceyda zaten zigana tüneli gibi, ondan öncede kaan falan vardı heralde.
Adamında ondan önce Özgeei vardı mal
Seni yakalarsam malın altına kalırsın anladın mı godumuunsalağı, banane onun öncesinden sana benim öncemi anlatim mi bana tapan kızları peşimde koşan kızları yurt dışında bile, sanki o akdar bilmek zorundayım gotunkızı, laflarına dikkat et pislik.
@Huzurumkalmadıığğ maldan betersi sen kimseye bile yaramış basit bir insan.
KS malı
@Huzurumkalmadıığğ hem sen kimsin bu yoruma zıpladın tanımam etmem bütün psikolojini bozarım senin.
Delimdir nedir ya
Sen çıkta dışarda bir işime yara sanal fasulye
Gelde sana yakışıklılık haikeyemi anlatim gözün gönlün açılsın sadece ünlü hoşaflardan haberin olmasın haha, burası amma sazan safsata dolu.
@Huzurumkalmadıığğ defolgit yoluna
Normal ama ünlüler gundemde kalmak icin evlenip boşanıyor yani bir çoğunluğu
Herkes boşanabilir , anlaşamamaya rağmen devam etmek ikisi içinde yorucu olurdu. Doğru kararı vermişler. İkisi adına da hayatta mutluluklar dilerim.
çekişmeli ise uzun sürer 1-2 sene. anlaşmalı 5-10dk
Evlilikler öyledir o yüzden diyorum evlilik dayatası olmaması lazım tercih olması lazım
Boşanmanın kolay, evlenmenin zor olması gerek.
Onlar ünlü onlar için çocuk oyuncağı boşanmak
demek ki yalanmış her şey
Anlaşmalı boşanma öyle 15-20 dakikada bitiyor
Ünlülerin dünyasında 8 yıl çok bile.
Kadin iticiydi zaten.
bizi ilgilendirmez
Normal son zamanlarda belliydi zaten
İki tarafta istiyosa evet
Anlaşmalı boşanma adı üstünde
Bu kadar kolay boşananları tebrik ediyorum
Fazla bile sürdü evlilikleri
çekişmeli değilde anlaşmalı boşanmışlar demek ki
Anlaşma olduysa bosanir
Evet normal günümüzde.
Değil, bi 10-15 yıl sürmeliydi. Te allam ya :D
Parasi olan boşanıyor
Anlaşmalı olduktan sonra 2dkda bitiyor zaten.
Bu kadınla hayat geçmez
Kadın kadının düşmanı işte sen evde kalmış bir pis sünepe olarak erkek savuncusu bir köpek olarak gebereceksin
@Huzurumkalmadıığğ ne alakası var? Hazal kaya ile olan programını dinledin mi? O kadar şirret bir kadın ki. Ayrıca evli mutlu çocukluyum.
Sus kart or.. pu
@Huzurumkalmadıığğ bende Canan hayatım tanıştığıma memnun oldum O. uspu adınız mı mesleğiniz mi acaba?
İzmir ne alaka ki jdjdjf
Normal
Normal ve gerekli
Kafa yok bunlarda olan çocuğa oluyor
Neden evlenirler ki?
Helal olsun
Normal bence dostça ayrılmışlar
İzledim
Anlaşmışlar
Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?