+1 yılZayıf kadınların hep başına gelecek bu durum o nedenle güçlü olun. Zor durumda kalınca Bir erkeğe sığınacak kadar çaresiz olmamak için her yönden gelişin ve ayaklarınınız üzerine sağlam basın ki böyle bir durumda kalınca aldatmak ya da başka adamalara koşmayı ilk çözüm yolu sanmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yaptığın şey hiç doğru değil yanlış yerlerde doğru aranmaz eşini sevmiyorsan bisanabilirsin ailenden yardim isteyebilirdin zaten bu tür saplantılı erkekler senin gibi çaresiz insanların peşine düşüyor çünkü biliyorki güçsüz korkak bir kadınsin üstüne üstüne geliyor inşallah en kısa zanan da bu şahıstan kurtulursun bir daha da bu şekilde hatalar yapmazsın diye ümid ediyorum
00 Yorumla
bunun pişmanlığı olur mu sence? keşke aldatmasaydın, konuştuklarınız da ne var ki bu kadar korkuyosun anlamadım. sen de onu tehdit et o zaman polise veririm falan de.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben lafımı cekmedim için insanların yüzüne lafımı vurunca bana kızarlar hiç mi aklın yok senin başta akıllı davrandını sanıyosunuz ama yanılıyosunuz sonrada buraya cıkıp ay ben eşimi aldattım ay ben biriyle yattım o adamın ne kabahatı var cek cezanı ayıkla pirincin taşını
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle yatmadım 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılSana yardım etmek istiyorum öncelikle emniyetin sitesine git oradan onun yani seni tehdit edenin acik bilgilerini yaz ekran resmini çek sonra 155 i de arar gibi yap hemen kapat onunda ekran resmini çek ama görüşme dakikası olmasın resimde yoksa anlar sonra bu resimleri ona at ve deki emniyete senin beni tehdit ettiğini bildirdim. Bir daha yazarsan bu sefer savcılığa senin ip numaranı telini falan bildirip hakkında suç duyurusunda bulunacam de. Maddi manevi tazminat talep ederim yıllarca bna birc ödersin Ben eşimden mi korkucam ollumm de. Bak napiyor.
10 YorumlaBi kere aldatmamışsın. O düşünceden sıyır kendini ve soruyu düzelt. Öyle uzaktan konuşma dertleşmeyle aldatma olmaz. Çok önemli değil.
İkincisi tehditlere boyun eğme sakın, mesaj at ve rahatsız ettiği anda savcılığa gideceği söyle..
Sonra da heryerden engelle onu… yiyorsa tekrar rahatsız etsin, o zaman da git şikayet dilekçesi ver.
Korkacak çekinecek hiçbir şey yok..👍11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol bu acıdan hıc düsünmemiştim
+1 yılkonuşmalarda ne geçti yüzün var mı açıkmıydı profilin nedir nerden konuştun eğer ki anonimsen sorun yok kocanla konuş bir tane herif var bana dadandı bir iki tane konuşma ss leri elinde varmış kocana atıcam diye tehtit ediyor bilmiyorum korkuyorum de ama eğer diğer türlüyse biraz sorun var :s
14 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm yok hayır 😔 sadece konuştum sesli konuştuk ve yazdık
- +1 yıl
oy sesli varsa işin içinde o da sıkıntı.. neden aldatma gereği duydun bunun sebebi olamaz ama kendince sebeplerin vardır elbet sana tek bir şey diyebilirim bunu başkası değil eşin senden duysun konuş onunla boşluğa düştüm yaptım de ama seven kişi yapmaz derse haklı da
Soran+1 yılKocam beni çok dövmeye başladı bende bunu kendi aileme söylemezdim çünkü ailem hep beni suçluyor o yüzden başka biriyle dertleşmek istedim 😩
- +1 yıl
Sadece dertlesmekse cinsellik ya da baska bir sey yoksa sorun yok güzelim kimse seni suclayamaz dert ortagi aradim ona icimi doktum de ama cinsellik de olduysa sorun evet yine de her seyi senden duymasi en iyi bence
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKocandan boşan. Vurduğunda rapor çıkarttır. Boşanırsınız direkt. Derdini neden bir erkeğe anlattın ki? Birçoğunun aç olduğunu bilmeliydin. Tehditler tehditler. Yanlış yapmışsın. Aldatmamalıydın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama senin gibi gücüm yok benim 😔 hiç calısmadım ılk okula zor gittim
- +1 yıl
Bir işte çalışmaya başlasan?
+1 yılSakın korktugunu belli etme. Sert bir dille savciliga giderim asıl ben seni rezil ederim de korkut. Ama bu dediklerimi sert bir dille yap ve sonrasinda onla iletişime geçme. Engelle her yerden. Merak etme hiç bir şey yapamaz garanti veriyorum. Çünkü kendi canını yolda bulmadı korkar
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tehditlerine boyun egersen sana herseyi yaptirir. Ondan korkmadigini goster ona. Tum bu yazismalari savciliga goturecegim de. Senin gibi pisliklere pabuc birakmam ben de.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılkendini güçsüz hissettirmişsin oda şu anda seni kullanmak için güçsüz oluşunu kullanıyor. umarım iş daha fazla uzamaz ilerisi güzel olmuyor genelde
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum
- +1 yıl
bazı şeyler insana bulunduğu anda güzel ve rahatlatıcı geliyor ardından roller değişiyor senin yaşadığın gibi. eşinle olan durumunun düzeliyor olması sevindirici umarım sürekli böyle olur. en kısa zamanda diğer adamdan kurtulman gerekir umarım da başarılı olursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. o tehdit mesajlarını sakla.
o köpek adama de ki. seni savcılığa vereceğim. tehdit etmek ne demek gör de.11 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılO yazışanın sen olduğunu ispatlayabilir mi? Bence inkar edersin. Kocan elin adamına inanacağına sana inanır. Ayrıca aldatma yok. Kocan üzülür güveni kırılır sadece. Sorunu çözmek için adamla bir kez takılırsan sorun çözüledebilir.
10 Yorumla
+1 yılkocanla adam akıllı konuşup devamında savcılığa suç duyurusunda bulun
16 Yorumla
Soran+1 yılAma ne diyecem
- +1 yıl
hiç gizlemeden açık açık ne varsa anlatıcaksın. zaten fiziki olarak aldatmamışsın. muhabbet içeriği açık seçikse Bile hiç gizlemeden konuş
- +1 yıl
ve şunuda yapalirsin 🤔 kocanla konuşmadan önce adamı sen tehdit et. kocama herşeyi anlattım, (resim vs varsa elinde) beni tehdit ettiğini de anlattım, savcılığa şikayet edicez seni. ya adam gibi defolup gidersin ya da sonuçlarına katlanırsın
- +1 yıl
alttan alma kesinlikle. korkutmasına da izin verme. daha çok tepene çıkarırsın
Soran+1 yılYa ne güzel insansın çok çok teşekkür ederim
- +1 yıl
estağfurullah, insanız nihayetinde. bazen istemeden yanlış şeyler yapabiliyoruz. önemli olan yanlışa devam etmemek. korkma cesur ol
+1 yılArı sili bok gibi derler ya aynen öyle bir durum. Kolay gelsin ne diyeyim. Yıllarca kız arkadaşım bile olmadı ve millet birbirini aldatıyor, eşini falan dövüyor. Kötü olacaksın bu hayatta, kötüler kazanıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Kötü değil yakışıklı olacaksın
- +1 yıl
@ardax55555 çok şükür elim yüzüm düzgün diye düşünüyorum aslında biraz ortama uyumlu yorum yaptım ben. Kız arkadaşım olmayan zaman diliminde ben iş odaklıydım vaktim yoktu aramıyordum. Ama yine de milletin şu yaptıkları terbiyesizlik kardeşim.
- +1 yıl
Abi ben sana kötü bir şey demedim sadece kızlar yakışıklı onlara zarar veren * erkekleri seviyor
- +1 yıl
@ardax55555 kötü diye düşünmedim güzel kardeşim sadece kendimi açıkladım. Zaten yakışıklı ve ona zarar veriyorsa kötü bir bireydir iyi değil. Yakışıklı olması diğer özelliği olur sadece.
Ileride daha çok pişman olacağın bir şeyi yapma. Numaranı değiştir. Sosyal hesapların varsa kapat başka aç. Çalınmis vs de.
Yanlış yapma, eşine sadık ol bu herşeyden önemli.
Umarım her şey yoluna girer00 Yorumlaeşime itiraf ettim herşeyi ve beni affetti de inanırsa tehdit etmez artık
26 Yorumla
Soran+1 yılBu varya müthiş
Soran+1 yılIyıkı yazdın
Soran+1 yılCok ıyısın cok
+1 yılE konuşmayı göze aliyorsan o it de zaten karaktersizmis ki evli bir kadınla konuşuyor birde tehdit ediyor sende ceremesine katlanacaksin hatta delikanlı ol git eşine itiraf ediyorum et
00 Yorumla
+1 yılpaşa gönlün bilir de. senide bulur gömer benide de.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu cok iyi 😂
- +1 yıl
sonra gtü yemez :D erkekliğin %90 ı kaçmak %10 u hiç görünmemk :D
Numaranı değiştir esinlede soyl yeni hat aldım de 1 ay daha kullan hattı sonra ben konuşmadım baskasinkonusmustur derdin
00 YorumlaBoşan sıgınma evıne yerles ne o kocadan hayır gelır nede ailenden sana bu korkak kafayla giderken sonun hiç ıyı olmaz
00 YorumlaPeşini bırakmamak derken ne anlamda ne istiyo ki konusmak mı, konusuyo gibi yap zamanla soğur ilgisizliğini gördükçe
00 Yorumlapolise gideceğini söyle. yazışömalar var de. madem öyle her şey ortaya çıkacak bende seni tacizden attırıcam de filan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu işlerde sıkıntı bu işte güvenilir kşi bulmak değilse sorun yok saplantılı herkes kaybeden sen oluyor
00 Yorumla Yorumları okudum miğdem bulandı bu ne be kocan dövüyor buna göz yumuyorsun biriyle konuşarak nasıl aldatıyorsun aklımda deli sorular
00 YorumlaŞantaj yaptığını emniyete bildirirsem o zaman tehditi görürsün de
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda iyi fikir
+1 yılkendi içi söylemez bi kere , yalan. blöf yapıyo daha fazlası için herhalde.
11 Yorumla- +1 yıl
kendi için*
10.01 şekilde ikna etmeye çalış öbür türlü eşine gönderirse sıkıntı büyük
00 Yorumla
+1 yılÇözüm vardır toparla kendini üzme tatlı canını kıymetini bil
00 Yorumla
+1 yılAferin adama helal olsun senin gibilere oyle adam lazim
Kocani sevmiyorsan ayril00 YorumlaTüm tehdit yazıların kayıtlı onlarla polise gideceğim dersin
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok vallahi geçmiş olsun Bu da peşini bırakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDayak yiyorsan git boşan al nafakanı tazminatını milletle fingirdemek nr oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen yanarsam senide yakarım savcılığa veririm de emin ol cesaret edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehdit eden kişinin tehdit içerikli mesajlarını kaydet ve sen de onu tehdit et ! benim başım yanarsa senin de yanar de.. yoksa bi ömür onun canı istedikçe artık onun altında olursun hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacak bir şeyy yok, mecburen dediklerini yapacaksın. Adam ile dalga geçersen yapar tabi.
Erkekler ile oyun oynanmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılAma boşanmamı istiyor
Cevap sahibi+1 yılÖnce birlikte olursun duruma göre boşanırsın tabi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşini nerden biliyor ki senin
16 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyada buldu ikimizin profilini
- +1 yıl
Bayağı sende adını falan vermişsin şimdi ne diyor yani amacı nee
Soran+1 yılBoşanmamı istıyor
- +1 yıl
Oha aptala bak ne alaka seni polise veririm falan de bence
Soran+1 yılÇok konuştum umrumda degıl ve evli olduğumu biliyordu
- +1 yıl
Hmm ilginç yani bişey yqşamadoysan nasıl bu kadar istekli ayrıl diyor anlamdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim ben de konuşuyorum, ama konuştuğun kişiler de evli olsun ki böyle hareketlere girişmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde konuştunuz? Kocanı nereden tanıyor biliyor? Telefon numaranı adresini biliyor mu? Bunları söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabana annene söle dövsunler yokmu kimsen
33 Yorumla- +1 yıl
iyi misin kızım sen ne diycek annesine babasına kocamı aldattım mı diycek
Soran+1 yıl@sekerkiizzz 😂
Soran+1 yılAileme diyemem
Havlayan köpek ısırmaz sende ondan korkma korktuğunu belli edersen daha kötüsünü yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu tip şeylere girecekseniz kişisel bilgilerinizi asla paylaşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli dava sürdürülüyor sanırım bir bayan arkadaşım öyle söylemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşurken niye herşeyinizi anlatıyosunuz açık adresini veriyosun
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıyormu eşini ya da aileni vs?
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet buldu bizi
Cevap sahibi+1 yılyahu nasıl hastalıklı tipleri buluyorsunuz böyle anlamadım. nasıl buldu koca ülkede. sen adresmi verdin
Soran+1 yılHayır adres değil whatsappde profiliniz vardı isimlerımızı bılıyordu ve aynı resım ınsta da var ordan buldu
Cevap sahibi+1 yılinstadan mı yazamakla tehdit ediyor. ayrıca ne istiyor şerefsiz
Soran+1 yılBoşanıp onunla olmamı istiyor
Cevap sahibi+1 yılbence her yerden engellemelisin. yeni hesap açarsa da direk engeli bas. hangi sehridensiniz
Soran+1 yılBiz mardin o adana
Cevap sahibi+1 yılhiçbir şey yapamaz. bas engeli irtibatı kes bitsin gitsin.
Soran+1 yıl@Ferrari34 böyle yiğit biri olman ne güzel
Cevap sahibi+1 yıl@Ferrari34 böyle şerefsizler için senin gibi birileri gerekiyor kanka.
+1 yılSıkıyosa yollasın korkma korkarsan üzerine oynar
12 Yorumla
Soran+1 yılOna belli etmesemde korkuyorum
- +1 yıl
Korktuğunu belli edersen üstüne gelir ama seni savcılığa vericem bana şantaj yapıyosun kocamdan da korkmuyorum nolursa olsun ama sen cezasız kalmıcaksın de geri vitesin sesini evden duyarsın
+1 yılyapılan kötü, başına gelen de kötü. kararsız kaldım
10 Yorumla
+1 yılsuç sende bu tip şeyleri sahte hesaplarla yapmalıydın özel bilgilerini vermemeliydin
10 Yorumla
+1 yılKişisel bilgilerini neden paylaşıyorsun ki senin hatan
00 YorumlaEmin ol cesaret edemez fazla takma yaptıklarından der çıkar mutluluğuna bak ablacım
00 YorumlaEn iyisi her şeyi anlatmak yoksa her şey boka Sarar
00 Yorumla
+1 yılDua edicen napıcan dışardan birini dahil edicen bu olaya
00 YorumlaNasil bulmuş seni yardim edelim sana
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum hemşerim hiç
+1 yılkocanla konus
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diycem
- +1 yıl
boyle bir yanllıs yatım ama rahat bırakmıyor de anlat herseyi
Soran+1 yılBeni boşar 😣😣
- +1 yıl
o zaman işin zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunu sadece bir gün içerisinde aşman elindeki kanıtları sildirmen çok kolay aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaaaa iki ucuda poklu değnek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta güzel şeylerde oluyormuş 🤲
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa vereceğini soyle tehdt bir suçtur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılşikayetçi ol yoksa birlikte olmak ister
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. kocana söyle adama versin
00 Yorumla
+1 yılverıp kurtulursun anca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılO cocuğuymuş yahu me demeye konuştun
00 Yorumla
+1 yılKarma!! Git söyle kocana napıcan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyalanların bir bitmiyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSende kimsin
Cevap sahibi+1 yılseni çok iyi tanıyan biri
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?