Kocam beni aldatıyor ama hamileyim ve eşim boşanmayı düşünmüyo aldattıgını bildiğimi bilmiyor haberi yok ben mesajlarını gördüm sadece ama eşim beni sevmese hala neden evli kalsın ki kocamı nasıl kendime geri bağlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbla kocan karaktersiz de sende gurur yok mu aldatan herifi ne diye geri istiyorsun? Yine aynısını yapacak boşanmayı düşünmüyor demişsin tabii ki düşünmez aldatan çoğu erkek böyledir o adım atmıyorsa boşanmak için siz adım atmalısınız ve bu işe aileleri karıştırmamalısınız
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sen farketmedin diye düşündüğü için bu durumu sürdürebilecegi kadar surdurecek. Sonuçta sen durduk yere bosanalim diyorsan ya da boşanmak istiyor musun diyorsan tabi ki hayır der. Bir sebep sorun sunmalisin yani.. ayrıca da kararlı ve ciddi değilsen bu konuyu dile getirme, kendini onun gözünde kucultuyorsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi ki aldatmış seni ne düşüncesiz karıymışsın adam bakmış bizimki saf aldatsam kırar dizini evinde bekler beni demiş sen karnında bebek bekle kocam benimle boşanmıyor diye sevin diğer ya dan kocan o kıza para yedirsin iyiymiş valla helal olsun adama
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Adam belliki düzeni bozulmadın istiyor Bunu bilmene rağmen sen niye ayrılmıyorsun
ama sevgilisi boşan demesine rağmen hamilesin diye boşanmıyorsun bebekten bir süre sonra bitebilir buna hazır ol
kşm önce davranacak bakalım senmi o mu
06 Yorumla
Soran+1 yılkız kocama boşan karından demiş onu nasıl bu halde bırakayım sevgilin aynısını sana yapsa sen ne hissederdin demiş
Soran+1 yılhatta eşim bir kaç haftadır iş çıkışlarında işteki adamla içiyolar eve biraz geç geliyo iş eve yakın ama işteki bir kadın neden ali abiyle çıkışta oturup içiyonuz eşin hamile seni bekliyodur demiş eşimde biraz mesafe olması daha iyi çabuk sıkılırsın yoksa demiş kadında daha çok yenisiniz ama demiş
Soran+1 yılama kafam karışık napıcam eşim ilk başlardaki mesajlarında ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım kader bizi çok geç karşılaştırdı felan demiş işte sana yükseliyorum çok dikkatimi çekiyosun istesem başkası olur ama senden başkasını istemıyorum demiş kızın kullandığı kokuyu iş yeri arabasına koymuş beni köye götürürken görmüştüm mesajlarında da yakaladım emin oldum simdi zaten tişörtü de o kokudan kokuyodu bebek kokusu
- +1 yıl
Sen bı aile terapistine git en kısa zamanda.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yıleşin bence gerçekten seni seviyor benim arkadaşımda hamile adam cocugu istemesine rağmen arkadaşımı biraktı biçok kizlada aldattı o süreçte böyle adamlar çok karısına cok bağlı ve aşık olanlarda inanki aldatıyor sorsan karımı çok seviyorum ama genede böyle şeyler yapmaktanda haz alıyorum derler her erkeğin yapısı bir değildir bazılarının huyu değişmez bazılarıda bütün hayatları boyunca tek kişide sadık kalırlar ama seni sevmediğini düşünme derim çünkü çoğu arkadaşımın başınada geldiği icin söylüyorum defalarcada aldatsalar dönüp dolaşıp karılarına geliyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes ne kadar da boş yorum yapmış oysa kimse sana sormamış sen ne haldesin diye bak küçük kız eşinin yaptıkları hoş değil ayrıca tasnif edilir de değil ancak sen bu durumda evini kurtarmak mı yoksa dağıtmaktan yana mısın? Ast olan bu ona göre hal ve hareket bakmamız gerekir
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi önce aile yapınız ailenizin bu durumda sizde ne kadar arkada duracağı daha sonra senin gelir düzeyin daha sonra çevre daha sonra eşinizin yapacakları boşanmak günümüzde gerçekten evlenmekten daha zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa kadın kocanı ayartmış olabilir kocan bu ayartmaya gelmemeliydi herkes herkesi ayartıyor bu dönemde önemli olan sadık olabilmek kocanın savunulacak hiçbir yanı yok kusura bakma abla hatta suçun büyüğü kocandadır eğer kendine ait bir gelirin varsa tek başıma ayakta kalabilirim diyorsan ailen de destek olurlarsa doğuma kadar bahsetme bu konudan hatta o zamana kadar burnunu sürttür adamın ne bileyim aşeriyorum de alışveriş yap kendinle ilgilendirt yemek yap bana de naz yap cilve yap doğumdan birkaç ay sonrada aldatma konusunu açar terk edersin bebek oldugu için peşinden köpek gibi gelir çocuğum var diye
nasıl evlendin bu adamla sen yaa belliki sesini çıkartmayan birisisin onunda işine gelmiş20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana bayıldığindan değil, bı düzen kurmuş, masraf etmiş. Bir de bebek yapmış. Simdi seni boşasa başına bela alacak bı ton. Seni köşeye koymuş keyfine bakıyor işte. Sen amac değilsin araçsın.
107 Yorumla
Soran+1 yılkız kocama boşan karından demiş onu nasıl bu halde bırakayım sevgilin aynısını sana yapsa sen ne hissederdin demiş
Cevap sahibi+1 yılKocan sana acımış yani
Soran+1 yılne acıması kızı geçiştiriyo
Cevap sahibi+1 yılKızı da kırmadan yan cepte tutmaya çalışıyo işte.. Seni boşasa nafakası cartu curtu bitmez zaten..
Soran+1 yılama o kızda az kaşr değil kocam ona resmen köpek olmuş gibi kafayı yicem ya
Cevap sahibi+1 yılKız kaşşar kocan ondan da kaşşar. Allah yardımcın olsun cidden üzüldüm. Evlilikler böyle olmasa keşke
Soran+1 yılhatta eşim bir kaç haftadır iş çıkışlarında işteki adamla içiyolar eve biraz geç geliyo iş eve yakın ama işteki bir kadın neden ali abiyle çıkışta oturup içiyonuz eşin hamile seni bekliyodur demiş eşimde biraz mesafe olması daha iyi çabuk sıkılırsın yoksa demiş kadında daha çok yenisiniz ama demiş
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Karşıda ki kadın elinden alabilir
Şimdilik aldatıyor ama bağlanırsa hele birde çocuk yaparsa iyi olmaz senin için Çocuk yapmadan birseyler yap çünkü çoğu kadın çocuk yaparak evliliğe zorluyor karşı tarafı
Dikkat et derim20 Yorumla
+1 yılDışardaki boka alışmış bir erkeği ne yaparsan yap artık döndüremezsin. O çöplükten yemek yemeye alışmış sadece. Ve seni sevdiğini sanmıyorum. Çünkü seven adam eşini hele bir de kendisine bir bebek verecek eşini bırak aldatmayı kurbanı olur be.
824 Yorumla- +1 yıl
Senin için en doğru karar bırakmak olur bence kendi yoluna bakmak olur.
- +1 yıl
Demek ki çocuğu dogurmani bekliyor. Karşıdaki kız da yollu kocan da. Elinde imkan var ise bir dakika bile düşünme bir defa yapan sürekli yapar. Daha sonra uzulecegine şimdi üzülmen senin için de çocuğun içinde en doğrusu olur. Evli biri nasıl aldatır be
- +1 yıl
Yeni evlisiniz anladığım kadarıyla şimdiden böyle yapan biri sence biraz zaman geçtikten sonra neler yapar. Senin kararın ama ilişkiyi düşün. Sonu ne olursa olsun ihanet affedilir bir şey değil.
Soran+1 yıl9 aydır evliyiz 8 aydır da hamileyim ve bu kızla da 6 7 aydır konusuyo
- +1 yıl
Seninle evliliği İki aylıkken bu ilişki bitmişte senin haberin yok. Üzgünüm ama karşındaki davar bir ömür böyle yapmaya devam eder.
Soran+1 yılevliliğim madem bitmiş o zaman boşansın benden ben boşanmicam kocam hevesine yenilmiş olamaz mı
- +1 yıl
Çocuk için bosanmiyor olabilir. Heves dediğin şey bir defa olur sonra pişman olursun adam ikinci aydan beridir onunla beraber. Sen sadece gerçekleri görmek istemiyorsun. Evliliğinin düzelmesi ümidiyle. Bırakıp gideceğini düşünerek hareket et bu yazı da burada kalsın.
Soran+1 yılbide şunları demek istiyorum mesajlarında hepsini okumadım ama özet çıkarıcak olursam çoğunlukla tartısıyolar iş yeerinde de benim konum açılınca kızın yanında felan da konumu açmıyor geçiştiriyo eşim ilk başlardaki mesajlarında ben nerden evlendim keşke senınle tanışsaydım kader bizi çok geç karşılaştırdı felan demiş işte sana yükseliyorum çok dikkatimi çekiyosun istesem başkası olur ama senden başkasını istemıyorum demiş kızın kullandığı kokuyu iş yeri arabasına koymuş beni köye götürürken görmüştüm mesajlarında da yakaladım emin oldum simdi zaten tişörtü de o kokudan kokuyodu bebek kokusu
- +1 yıl
Senin tartışma dediğin şey kocan kıza yürümüş başkasıni bulunca yine gidecek mutlu bir evliliginiz olacağını düşünmüyorum varsa eğer genişliğiniz için ikinizi de tebrik ederim. Tişörtü bile kızın parfümü kokuyor. Kızım adamın gözü dışarda
Soran+1 yıleşimin wp profilinde telefon ekranında ikimizin resmi var parmağında yüzük var eşimin gözü dışarda felan değil o kız kocamı ayarttı kocam bi anlık hevesine kurban gitti
Soran+1 yıleşim bunu yapıcak biri değil bana değer verıyo hastalanıyorum hastaneye götürüyo her zmaan yanımda düğünümüzü yaptık gayet mutluydu
- +1 yıl
Genelde hep öyle derler. Hadi bir def ayarttı 7 aydır kocan hiç mi gozunu açmadı. İyi avutuyorsun kendini ama
- +1 yıl
Ben hiç tanımadığım bir insan hasta olursa ve rica ederse ben bile hastaneye götürürüm. Ve evleniyor bir zahmet ilk gün mutlu olsun. Madem mutlu neden ona sana yükseliyorum başkasını istesem olur ama ben seni istiyorum diyo. Neden başkaları diyor neden ben keşke evlenmeseydim diyo bunu kocan olan adam söylüyor beraber olduğu kız değil. Kız da yollu ama kocan da * benim anladığım bu
Soran+1 yılişte hamileyim sürekli ilişkimiz olmuyo kocam istekli birisidir ama sey bi ara lavaboya iş telefonuyla girmişti iş yerinde de kızla kendisini tatmin edıyo kullanıyo o kızı işte
Soran+1 yılyok biz nikah yaptık Mart ayında ağustosta da düğün yaptık bu sene işte
- +1 yıl
Kız kocanı kocanın seni kandırma ihtimali veya senin kendini kandırma ihtimali kendini avutma ihtimalini hiç düşündün mü kim ne kadar gerçekleri yüzüne vurursa vursun sen inanmak istemiyorsun bu da kendini kandırmak oluyo.
Soran+1 yılkız kocamın wp profilinde ikimizin resmini görünce kocama sey demiş kaldır şu karınla olan fotografını görmek istemıyorum felan diye tartısmıslar kocamda kıza gizlemiş işte benim konum açılınca felan kocam hiçbişey demıyo susuyo tepki vermıyo geçiştiriyo neden
- +1 yıl
Karinindaki bebek için diyorum ya. Başka nedeni yok bence
Soran+1 yıleşim içip kızı aramıs kız karın var demiş eşim o umrumda değil demiş kızların olucak demiş umrumda değil seni sevıyorum demiş kızda hiçbişey değişmicek demiş eşimde olsun felan demiş kızla görüntülü konusmuslar üstelik ve kız kocamı tatmin etmiş
- +1 yıl
E şimdi hala kocanı mi savunuyorsun hala kızın mi onu ayarttığını düşünüyorsun. Umrumda değil demesi yetmez mi. Unutma sarhoş iken söylenen her söz ayıkken mutlaka düşünülmüştür.
Soran+1 yılevet o kız yaptı o kız ayarttı kocamı kuyruk salladı kocamda o kızın ağına düştü
- +1 yıl
E peki öyle diyorsan öyledir. Ne diyebilirim ki Allah ıslah etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin senden boşanmamasının nedeni hamile olman bence. Erkekler evliliklerinde ki eksiklikleri sevgilileriyle tamamlarlar ve eşlerini boşamazlar.
10 Yorumla
+1 yılErkekle böyle şeyler yaptığında duygusal anlamda değil sadece fiziksel şeyler yaşıyor. Ailenin bozulmasını istemem ama buna yine de göz yumulmaz. Git kocanla konuş ben bunları gördüm bi daha yaparsan şunu bunu yaparım de. Korksun bi daha gözü kaymasın dışarı
10 Yorumla
+1 yılYa hiç kusura bakma ama eşin diyo ki hem karnım doysun hem pastam dursun. seni sevse gerçekten hadi onu da geçtim sana da kendine de saygısı olmayan bi adam için değer mi? azıcık gurur ya ayrılmalısın
10 Yorumla
+1 yılNiye ayrılsın ki? Yatağında karısı, masada yemeği, yıkanan kıyafetleri var. Kim niye bu düzeni bozsun ki zaten.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAile veya ilişki terapisi alabilirsiniz ve dürüst olmanız lazım birbirinize başka türlü olmaz bebek olmasa ayrıl derdim
20 Yorumla
+1 yılAldatan bir insani neden kendine baglamak istiyesin?
Tekrar aldatsin diyemi , guzel kardesim.40 YorumlaSevgilisi yatakta, sende hizmette iyiysen!!! Hem ayranım dökülmesin , hem g. Tüm z. ikilmesin kafasında,
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. nasi is bu ya. o kadindan sogudugunda evine donecek. ama sonra yenisini bulacak ;)
26 Yorumla
Soran+1 yıleşim bir kaç haftadır iş çıkışlarında işteki adamla içiyolar eve biraz geç geliyo iş eve yakın ama işteki bir kadın neden ali abiyle çıkışta oturup içiyonuz eşin hamile seni bekliyodur demiş eşimde biraz mesafe olması daha iyi çabuk sıkılırsın yoksa demiş kadında daha çok yenisiniz ama demiş
Soran+1 yılo kıza köpek olmuş resmen kızla evde bile görüntülü konusup kendisini tatmın edıyo iş yerinde de aynıymış meğerse kıza neler dıyo kafayı yicem
Soran+1 yılbenim haberim yok kendisi banyoya girip yapıyomus meğerse
+1 yılSeni sevdiğinden değil evdeki düzeni bozulsun istemiyorum o evdeki düzenini seviyor seni değil
20 YorumlaYa sen ondan vazgeçeceksin ya da onu onlardan vazgeçireceksin..
20 Yorumla
+1 yılBoyle birini kendine neden bağlamak istiyorsun bir kez yapan yine yapar ki hamile eşine nasıl yapar anlamiyorum igrenc bir durum affedersen yapmaya devam edeceği zaten kesin cunku ona muhtaç olduğunu düşünecek
14 Yorumla
- +1 yıl
Yani bunları konuşmaları bile iğrenç cidden rezillik demek ki hamile olmasan seni bırakacaktı böyle bi insana cocugunu bile gostermemen gerek akıllansın iki tarafta igrenc cidden affetmemelisin kendi iyiliğin icin
- +1 yıl
Abla kisaca bırak gitsin kendine yazık ya
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Başkasına ilk dokunduğu an senden vazgeçmiş demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Derdi senden gelecek çocuk. Seni aldatma nedeni de bacak arasi konular
10 Yorumla
+1 yılSenden vazgeçmemek değil ki.. düzenini bozmak istemiyor sadece..
00 Yorumla
+1 yılSeni bu halinde aldatan şeref yoksunundan ne baba olur ne koca
30 YorumlaNeden boşansın ki düzeni var kafasına göre de takılıyor
10 Yorumla
+1 yılSöyle ve bas git eğer gerçekten seviyorsa o s@lagı bırakıp sana gelsin
11 Yorumla- +1 yıl
Affetme süründür
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Belli etmeden ayrılmak istediğini söyle
Nedenini söyleme
Manyak olsunnnn
Ama nedenini hiçbir zaman söyleme, çek git
Unutamaz da bilmezse10 Yorumla
+1 yılNafaka ödemek istemediği için boşanmıyor sevdiğinden değil para senden kıymetli yani
20 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın aldatıyorsa ve sen bunu biliyorsan bunu zaten göze almış demektir
20 Yorumla
+1 yılSen garantisisin yuvasısın diger kadin eglencelik, fantezi kacamak. Erkekler boyle bakiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılazcık cilve yap, yatakta daha aktif ol... ne bilim oral yap, azğına boşalt falan işte... klasiklikten uzaklaş
12 Yorumla- +1 yıl
yok anasının şeyi artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun adi vazgecmemek degil evde bekleyen hazir birisi olsun demek
18 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılsemi sevdigi vazgecmedigi filan yok. duzen bozulmasin evde biri dursun bende her halti yiyemem derdinde. belliki sende kendi ayaklari uzerinde durmayan birisin
Soran+1 yılbiz kaynanamla yasıyoruz Şu an ayrı bi ev tuttuk oraya tanısınıcaz
Cevap sahibi+1 yılyazik ev kizisin baba evine geri donemezsin diye her halti yiyor
Soran+1 yıleşim bir kaç haftadır iş çıkışlarında işteki adamla içiyolar eve biraz geç geliyo iş eve yakın ama işteki bir kadın neden ali abiyle çıkışta oturup içiyonuz eşin hamile seni bekliyodur demiş eşimde biraz mesafe olması daha iyi çabuk sıkılırsın yoksa demiş kadında daha çok yenisiniz ama demiş
Cevap sahibi+1 yılan gu tunn biriyle evlisin
Soran+1 yılama iş çıkışlarında kızla yürümeyi biliyo üstelik kızla dondurma yemeğe bile gitmiş
Cevap sahibi+1 yılyuruyor kiza yav sa k
+1 yılKıymete binmek sana geri dönmesini bağlanmasını istiyorsan çözüm basit uzaklaş annenin evine git yadaebir yakınının evine o zaman anlar değerini bilir.
14 Yorumla
- +1 yıl
Ee yani ne demek istedin benim dedimle senin sorunla ne alaka
Soran+1 yılkocam zaten eve iş çıkışında direk gelmiyo ben evden gitsem nolucak
- +1 yıl
Olsun elinde sonunda anlar sonuçta geliyor seni aradığında telefonlarını açma
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendı haşıne bırak yapar yapar bıkar geri döner sana
00 Yorumla
+1 yılBence pişman olursun, şu an duygusal boşluktasn belkide ama unutma ki 1. si olan sehin 2. side olur
14 Yorumla
- +1 yıl
Senden tek isteğim empati kurman.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Empati kurarak nedenini kendin söyleyebilirsn 🙂🙂
Çocuk olsun bağlanırda aranızda cinsel ilişki sorun o yüzden sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu için duruyordur. Erkeklerin aldatması fiziksel, duygusal veya her ikisi birden olabilir. Bunu iyi analiz etmek lazım.
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlicam
Cevap sahibi+1 yılKolay değil yani
Soran+1 yılama elimde mesajları var
Cevap sahibi+1 yılYahu tamam mesajların var anladık. Adam seni duygusal olarak mı aldatıyor fiziksel olarak mı bunu ayırt etmelisin diyorum. Duygusal olaraksa zaten komple senden gitmiştir. Fiziksel ise geçici olabilir belki
Soran+1 yılişte duygusal oldugunu nasıl anlicam onu soruyorum zaten fiziksel aldatmış beni öpüşmeler sevişmeler felan olmuş
Cevap sahibi+1 yılMesajların içerisinden belki anlaşılır. Sağdan soldan tavsiye alın gözlemleyin bir süre
+1 yılBir köşede ciddi kadınım bir köşede de birden fazla kadın dursun istiyor
00 Yorumla
+1 yılHamile oldugun icin olabilir soliyim
010 Yorumla
Soran+1 yılevet hamileyim ama ne alaka ki
- +1 yıl
Hamilelik oncesimi iliskisi varmis hamilelik donemindemi olmus
Soran+1 yılhamileliğimin ilk aylarından beri kızla konusuyolar kızla bi birlikte olmadığı kalmış yani
Soran+1 yılöpüşmeler sevişmeler ben annemin yanına gittiğim zaman da kızla beraber dondurma yemeğe gitmişler üstelik
- +1 yıl
Kusura bakma ama kocan ona asik ve sen bu adami tekrar kendine baglamak icin kendini dusuruosun bosan
Soran+1 yılhamileliğimin ilk aylarında
Soran+1 yılne alaka ne aşkı
- +1 yıl
Ask iste
Soran+1 yılabartmayın kocam beni sevıyo o kızı sevse ona giderdi
- +1 yıl
Gitmez dostum gitmeden sever
+1 yılNasıl bir aldatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKafasını tırtıklı duvara sürt🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan boşanma ama Allah yardımcın olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bu gunlerinde seni aldatiyorsa üzüldüm senin icin.
00 YorumlaKızım riske atmak istemiyor işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun sana 👏👏👏👏👏👏
00 Yorumla Buraya sormamalısın aile içindeki şeyleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mısın? Azıcık gurur lütfen...
00 Yorumla Hiç uzulmuyor gibi anlatmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulmuş böyle safi neden biraksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılOfff delircem bende :(
00 Yorumla
+1 yılYa sana aids bulaştırırsa bir gün?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Ne perhiz ne lahana
00 Yorumla
+1 yılÇıkarı vardır bence
00 Yorumla
+1 yılBence boşan başka deliğe giren size giriyor
00 YorumlaBöyle kendini avutma be canım
00 Yorumla
+1 yılBol bol dua et bakımlı güzel huylu sevecen ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen akıllanmazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkif Atakul online 😂😂
00 YorumlaAl karşına konuş
00 Yorumla
+1 yılmal mısın awq boşasana ne gurursuz karılarsınız ya
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılKabullen
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldatıyor ama benden de vazgeçmiyor. Bu konuda ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler