Peşinden gitmeli miyim?

Hayatımda dört yılı aşkındır biri var. Ama bu biri benim hayatıma çok yanlış bir zamanda girdi. Arkadaşım olarak hayatıma girdiğinde ben gerçekten birine aşırı derecede takıntılıydım ve bunun farkındaydım. Bildiğiniz o kişinin omzunda başkası için ağladığım oldu. Ama meğerse bu kişi bana karşı bir şeyler hissediyormuş ben bunu çok sonra öğrendim. Bir türlü Ona sevgili olabiliriz gözüyle bakamadım. Ama duygusal boşluğumda sürekli benim yanımda olan kişi oydu. Denedim gerçekten çok denedim. Sevdim ama diğer anlamda değil. Yine de hayatımda olmaya devam etti. Tabi en yalnız olduğum zamanlarda her zaman yanımdaydı ve özel bir şeyler yaşadık. Ama yine de ona karşı arkadaşlığın dışında Bir şey hissedemedim. Bi ton badire atlattık. Ha sevgili olduk ha sevgili olmadık arkadaşız derken aradan bayağı zaman geçti yaklaşık üç yıl falan. Ben ozamanlar sürekli onu biz arkadaşız bizden olmaz vs gibi şeyler söylüyordum. Ama ondan kopmakta istemiyordum Artık bizim olayımız ten bağımlılığına döndü. Şu an benim istediğim oldu Ama ben acaba hata mı yapıyorum. Beni gerçekten seven birini ve bekleyen emek veren birini gerçekten kabullenemeyerek Hata mı yapıyorum. Şu an sanırım konuştuğu biri var ona huzur verdiğini söylüyor. Bana karşı da artık ilk baştaki gibi hissetmediğini çok uğraştığını ama kafasına vura vura bunu artık ona kabullendirdiğimi söyledi. Sizce bir hamle yapıp onu geri almalı mıyım yoksa ben hayatıma o hayatına mı baksın? Şu an sadece bunu düşünüyorum. Arkadaş kalmak istiyor benimle tıpkı benim istediğim gibi ama kafam neden karışık bilmiyorum yardım edin ne olur…. Uzak mı durayım yoksa gidip denemek istediğimi mi söyliyim.
İkimizinde birbirine emeği çok.. Bekliyorum cevaplarınızı..

Peşinden gitmeli miyim?