Güncellemeler
+1 yıl
Takipten çıktımmm ama niye kalbim bu kadar hızlı atıyor ve vücudumun her yeri titriyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Viyyy kız çık takipten onuda çıkar takipçi listenden durursan cepte falan diye düşünür
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum
Ezik görünmezsin bence. Takipten çık ve sana istek atarsa asla kabul etme. Böyle erkeklerden hayır gelmez sen yoluna bak
Zaten o sevgilisiyle mutlu ben de takipten çıkarsam onu çok önemsediğim anlaşılacak bu da ancak egosunu tatmin edecek
Ne alaka ya sen böyle düşünerek zaten onu hâla önemsiyosun umrumda değilsin takipten çiktim hayatima bakiyorum bu kadar basit
Aslında haklısın cikicam sanırım
Tabiki de takipten çıkar !.. ne bekliyosun ki milyonlarcacananicinmilyonlarcacanvar
Ama zaman gocunduğum çok belli olucak ezik gibi gözükcem onu çok umursadigimi anliyacak bu da onun ancak egosunu tatmin edecek
Hayır !.. seni kazanmamış ki..! Matmazel ego yapsın ! Sen sevgili gibi takilcagin onu kandircagin bir arkadas bul ! Story at.. ona karşı..
Takipten çıkarsam nasıl gorucek ki zaten görse bile umursayacagini sanmıyorum bi kaç kere arkadaşımla atmıştım sadece hikayeyi görüp geçmişti hiçbir yanıt tepki yoktu
Oğlanin senden haberi olduğuna eminmisin? Matmazel
Her hikayeme bakıyor ama sadece bakıyor
Takipten çık. Kendine zarar verme
Evet görmek üzüyor ama takipten çıkarsam da onu bu zamana kadar önemsediğim anlaşılacak gocunduğum egosunu tatmin olucak sadece
Bu saatten sonra çok mu önemli 😕
Çok haklısın
Bir şeyler hissediyorsun o sebeple zamanla geçer
Çıktım takipten 🥳🥳
Ne boş işler pesindesin
Özür dilerim hisslerim elimde olmadığı için..
Engelle?
O zman gocunduğum çok belli olucak ezik gibi gözükcem onu çok önemsediğim anlaşılacak bu da ancak egosunu tatmin etmiş olucak
Egosu batsın engelleyince daha çok üstüne düşücek ve sana ulaşmaya çalışıcak sen soğuk davran ve her mesaja görüldü at
Hiç sanmıyorum sevgilisiyle çok mutlu yoluna bakicak ben bakamiycam çünkü aklima gelmediği Allah'ın bir günü yok sonra da takipten çıktığım için pişman olucam en azından takiplesiyoduk diyeceğim:'(
boş ver bazen kaybetiklerin kazandıklarındır...
Peki takipten çıkmalı mıyım çıkmamali miyim
bence çık
sende kuzeninle story at o seni kıskanacak mı gör
Kuzenlerimle başka şehirdeyiz zaten bi kaç kere başkaları ile story atmıştım hiçbir kıskanma tepki yoktu sadece hikayeyi görüp geçmişti o bu kadar umursamazken ben takipten çıkarsam çok belli ederim onu çok önemsediğimk
takipten çıkman seni ezik göstermez nasıl bir vizyonunuz var ya
Şöyle takipten çıkınca gocunduğum anlaşılacak o da çok önemsediğimi anlayacak ancak egosunu tatmin etmiş olucak belki arkamdan gülecek
Çık.
Ama o zaman çok aşık olduğum ve gocunmus bi ezik gibi gözükcem alındığım çok belli olucak belki arkamdan gülüp egosunu tatmin hissetmiş olucak