2.5 yıllık ilişkim var son zamanlarda çok eksik yanını görmeye başladım en kötüsü de ölümü bile göze aldığım adamı şu an seviyor muyum sevmiyor mu yum bilmiyorum bile , bu halis mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Bir ilişki eğer içinde kuşku bırakıyorsa, bu kuşkunun kaynağı araştırmaya değerdir. Özellikle süreli ilişkilerde alışkanlıklar birtakım heyecanların yerini alır, rutin rahatlık getirir, çünkü ilişki her zaman ilk an heyecanıyla yaşanmaz. Bu yüzden hissettiğiniz duygunun nedenlerini düşünüp ona göre karar vermenizi öneririm.
Çünkü duygular zaman içerisinde şekil değiltirebilir ve bu normaldir. Trafikte giden bir araçsürekli aynı hızda ilerleyemez, arada yavaşlanır, daha da hızlanır, ışıklarda durup bekler… İlişkiler de böyledir, zaman zaman trafiğin durması illa o arabanın yolunun bittiği anlamına gelmez. Eğer kendinize ilişkinizle ilgili dürüstzçe sorular sorup cevap verirseniz, sonucu kendi başınıza rahatça bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Size bu yolculuğunuzda başarılar dilerim, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok sorular var ama cevaplarını bulamıyorum desem?
- +1 yıl
Bazı insanlar istesede ayrılamazlar duyguları onu karşıdakine kilitler
Sen bi tarafından tutmuşsundur sevgilinin ama diğer tarafların eksikliği ortaya çıktığı içim kafan karışık
Yapman gereken karşıdakinim karakterini analiz etmek ve kendinen göre tarafları bulmak
Sen mesela evcimen isen sevgili gezmeyi seviyorsa bu değişmiyorsa zorlamanın bi manası yok
Ama şuda var uyuşmayan tarafların uyuşan taraflarına karşı gelmiyorsa tolerans gösterebiliyosan sıkıntı yok
Bendende örnek veriyim boğa burcu kadınını sevmek istemiyorum çünki duygusal olan tarafım boğaya uymuyor çünki boğa kadını bana o sevgiyi hissettirmiyor (teferruata girmedim)
Ama boğa burcu kadını sağlam karakterli tuttuğunu koparıyor bu yüzden benim zayıflığımı tamamlamış olıyor
Bilmem anlatabildimmi😄😄01 Yorumla- Soran+1 yıl
Karakteri bana biraz ağır kalıyor ven daha çok çocuksuyum hayat doluyum yarını düşünmem
- +1 yıl
Dipte oldugun icinn
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. sorunları yuz yuze dıle getırıp konusarak çözume kavusturmak daha sağlıklı.. suankı sorunların bır anlık boşluktan kaynaklı olabılır... ya da hayatın boyunca buyuyecek sorunlar olabılır... ileriye donuk dusunuyorsan bunun için karsılıklı konusmadan sonra bır karar al ve kesın kararın olsun bence
10 Yorumla- +1 yıl
Bir yerde çıkmaza girildiyse ilişkinin bitmesi uzun sürmez.
Bir yerde şüphe başladıysa artık dikiş tutmaz ne yaparsanız yapın.
Benim bu zamana kadar gördüklerim ve yaşadıklarım için bu şekilde yazıyorum.
Sevgilim benle olan ilişkisi esnasında bana sesleniş tarzından bile beni isteyip istemediği ya da beni sevip sevmedigini ilişki süresince anlardım.
Şimdi ilişki olmayınca bilinmiyor tabi.
İnşallah ben yanılırım daha güzel birlikteliğe yelken açarsınız.10 Yorumla Bir anda hayatından çıkar ve sebep olarak sıkıldığını şöyle önünde ne varsa ona odaklanmaya çalış okula mi gitmen lazım bir sınava mi hazırlanman lazım dil mi öğrenmen işine yarar ilerde. Bunlarla ugras her şey gelip geçici kimse vazgecilmez değil 10 yıllık evlilikler bitiyor. Seni üzüyorsa bı dakika bile daha durmamalisin. Ama şu an çok karmasiksan ve ayrilamiyorsan yinede bu ilişkinin bir gün biteceğini aklına yerleştir ve öyle hareket et yoksa çok üzülürsün toparlanman zaman alabilir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet maalesef ki şu an ayrılmaya cesaretim yok 🥺
- +1 yıl
bana da zaman zaman oluyor ondan soğuyormuş gibi hissediyorum ama aslında sadece biraz yanlış düşünmekten. son zamanlarda ruh halin karamsarsa bu ilk sevgini yaralıyor. ruh halinin iyi olduğundan emin olmalısın, sonra da onunla daha sık görüşmeyi ve daha sevgi dolu şeyler yapmayı denemelisin. bunlar da geçirmezse sonrasında düşünürsün ayrılmayı veya konuşmayı.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
maalesef birlikte zaman geçiremiyoruz kendisi uzman çavuş askerde yani izinden izine görüşüyoruz telefonda da artık sıkıldım konuşmak bile istemiyorum
- +1 yıl
Evet gerçekten ruh hali ilk sevilen kişiyi baltalıyo. Ben de hemen hemen aynı durumdayım ikilem içerisindeyim onu seviyo muyum sevmiyo muyum hiç bilmiyorum. Ancak dediğiniz birşeye takıldım onunla görüşüp sevgi dolu şeyler yaptığımızda düzeliyorum onu kimseye değişmiycek kadar çok seviyorum. O da daha içten daha samimi oluyo birlikte gülüp eglenip hissedince. Ama şöyle bir sorun var aynı şehirde olmamıza rağmen o fabrikada çalışıyor ben nasıl izin aliym diyo ve nereden baksak 2 aydır görüşeceksek benim tatilime getirelim diyo onu da ben istemiyorum çünkü hem uygun olmuyorum hem de istiyorum ki bi günlük parası kesilir diye gelmemezlik yapmasın benim için yeri gelsin izin alsın çıksın gelsin istiyorum o da olmuyor. Nişan takmak üzereyiz ama ben evliliğe kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Çünkü gerçekten inanmıyorum evlenince mutlu olabileceğimi
- Soran+1 yıl
@galaksilibiesma bizde söz takmak üzereyiz 🥺
- 11 Yorumla
- +1 yıl
Normal zamanla duygular azalmıştır benzerini de ben yaşıyorum dört senelik bir arkadaşlık her an bitebilir. Bunun için neden bunalimdasin ki Sevgin tam gaz devam etse ve o senden sogusa haklisin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Öncesinde kimse ile kıyaslamaya dahi sokmazdım onu ama onun gibi bir çok asker var ve hayattan nasıl zevk alacaklarını biliyorlar sevdiklerinin yanında çocuk gibiler ama benimkinin bir eğlence anlayışı kavede tavla oynamak
- +1 yıl
Biraz mantıkla hareket edip bazı soruları kendinize sorarak karar vermelisiniz ama byndan sonra giden zaman boşa olur
10 Yorumla - +1 yıl
Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmadığını demiş şemsi tebrizi yani senin için daha iyi bi zaman başlıyor. Ve ders alman gereken seni ruh eşine götüren bi
İlişki bundan ne dersi alman gerektiğini alıp kabul edersen eğer daha hafif atlatırsın ayrıldığın zaman11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrılmadık ki
Eğer kendine ben bu adamı seviyor muyum sevmiyor muyum sorusunu yönlendiriyorsan. Emin ol sevmiyorsun. Davranislaei seni rahatsız ediyorsa devam etmenin bir anlamı yok. Çünkü birini gerçekten sevdiğin zaman herkese kusur olarak görünen şey bile sana kusursuz görünür. Ama sevmediğinde o kusuru sen de görür ve zamanla hiçbir şeyine tahammülün kalmaz ve aptalca tartışmalar olur. Bunları yaşamış biri olarak diyorum. Karar yine sana ait. Ama devam ettirmeni tavsiye etmem 😊
13 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte vicdan yapıyorum ayrılırsam o kahrolur diye düşünmekten bir yol katedemiyorum
- +1 yıl
Emin ol hiçbir şey senden daha önemli değil. Ve ona hiçbir şey olmaz. Kimse kime için kahrından ölmez. Ben de çok vicdan yaptım ağladı üzülüyor ve hayatım b*ka batti yolun başındasın evlilik olursa geriye dönüşü de zor. boş ver bir gün üzülür iki gün üzülür sonrasıda unutur. Dediğim gibi bazen bencillik iyidir. Sen kötü olacaksan diğerlerinin iyi olmasının anlamı nedir? Kendini düşün. O senin mecburiyetin değil.
- Soran+1 yıl
Asker olmasa sivil hayatta olsaydı ayrılmam çok basit olurdu
- +1 yıl
Her insanın başına gelebilecek en doğal insanlık belirtileri inanki zaman geçince bu düşüncülerine gülüp geçiceksin tecrübe yapılan hataların bileşkesidir herşeyi zamana bırakıp kendini ve olayları dışarıdan bir izle mutlaka ama mutlaka imkanın var ise profesyonel bir yardım al bizlerin ve senin göremediğin herşeyi onlar görüp yardımcı olabilir insanların olumsuz düşüncelerini boş ver aşk çok güzel ve her koşulda yaşamaya değer acısı ile tatlısı ile umarım mutlu olursun…
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum mutlaka bir uzmana randevu alıp gideceğim
Sadece alışkanlıklar daha ağır basıyor ama zamanla şunu anlıyorsun ki doğru insanın o olmadığını bi noktadan sınra hiç bir kadın sebepsiz vazgeçmiyor bi sebebi oluyor ya da tak ettiği bi nokta oturup neyi düşünüp duracağını boş vermek yerine kendine ne kadar verimli bi hayat sunacağına odaklanmalısın 💛
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrıldım suç bende kaldı
- Soran+1 yıl
Çok haklısın canım yürümedi işte gitti voşa onca yıl evde bekledim hep dışarı çıkmadım tartışmayalım kavga etmeyelim diye sosyal hayatımı unuttum
- +1 yıl
Öyle düşünme her ilişki insana bir şey öğretir senin ondan ders çıkartman daha önemli 4 sene toksik bi ilişkide sürekli ağlayan bi adamla beraberdim onu bitirdiğim gün hayatımın en güzel günlerinin geldiğini fark ettim tecrübe et ve yola devam et ama asla Boşa gitti deme belki daha güzel günler gelecek kim bilir
- +1 yıl
Bence sizinki toksik ilişkiye dönmüş kesinlikle hemen ayrıl vaktini kaybetme diğer erkekler geç sonra dersin ben 3 senemi hiş değmicek biri için mi geçirdim diye 2. Buçuk seneyi anca 3 e kadar uzatırsın o yüzden 3 dedim ondan sonrası zaten kendiliğinden kopar bir aldatmayla
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aldatsada ayrılmam kolay olsa
- +1 yıl
Oluyor ya böyle. Kadınlar çıkarı bitince sevgisi de bitiyor. Hele adam maddiyattan, gücten düştüyse kadın bırakır gider acımaz. Kendisi de bilmez niye terk ettiğini.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla maddi olarak bir destek beklemiyorum ve görmüyorumda kendi işletmem var çokta güzel kazanıyorum hatta zaman zaman ben ona yardımcı oluyorum
Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı. İlişkini bitir aklına şüphe gelmeye başlamış ve asla şüphe bitmez.
10 Yorumla- +1 yıl
Eğer böyle dsunmeye başlamışsa sevgin bitmistir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Uff bazen bi aydinlanma geliyor oyle😂 acele etme kafa yorma iliski duraganlasir bazen böyle oluruna birak baktin zamanla geçmiyo hala kafana yatmıyo o zaman karar ver şu an sadece bi dönem geciriyo olabilirsiniz
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Yıllardır ilk kez böyle duygu bile olmayan anlamlaştıramadığım bir şey yaşıyorum en kötüsü onu söz verdiğimiz bu yolda ylnız başına bırakmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Cok depresyon gibi geldi bana, herifin elinden tutup beraber profesyonel yardim alsaniz ya? Olumu bile goze almaktan sevmemeyi dusunmeye kadar biraz radikal bir degisim bu yani
00 Yorumla Bu durumu yaşamadan önce aranızdan neler geçti eski hevesini kaybetmene sebep olan durunlar neler oldu
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Valla eskisi kadar konuşamıyoruz edemiyoruz zaten çok telefonda konuşmaktanda sıkılmıştım bşr de en ufak bir meselede pireyi deve yapıp büyütmesinden ve doğruyu yanlışı anlayamamasından sıkıldım
- Soran+1 yıl
Aynen aynen çok sık boğaz ediyor kız arkadaşlarımla dışarı çıktığımda dahi sorun oluyor bugün söylemiyorsa bir tartışmada hemen şunla şuraya gitmiştin diyor içinde biriktiriyor binevi kün güdüyor gibi. Benden sus pus olmamı ne doğruyu ne yanlışı hiç bir şeyi konuşmamı ot gibi yaşamayı istiyor
- Soran+1 yıl
Bende bunları düşünmeden edemiyorum nasıl bir yol izlemekiyim bilmiyorum bu biterse bir diğeri başlayacak o ilişkide de mi böyle cesaretsiz olacağım bilmiyorum herhalde benim kendimle ilgili bir savaşım var
- +1 yıl
Hiç g... nü kaldirma s... i çek gitsin kimseye ihtiyacın yok senin önce Allah sana yeter sonra ailen ve kendin sana yetersin
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle tabiki kimseye ihtiyacım yok ama her şey o kadar kolay olmuyormuş
- +1 yıl
Kuzum bebeğim o kimki ya vallaha bir dene deki ben güçlüyüm o kim o beni kaydetti bak gör onun ezik olduğunu anlayacaksin
- Soran+1 yıl
Yavrum ayrılmakta sıkıntı yok o çocuk komando bugün ayrılsam yarın şehit gazi bir şey olsa ben vicdan azabından yaşayamam
- +1 yıl
Seni anlıyorum canim benim sen iki günlük dünyada kalp kırmak ve pişman olmak istemiyorsun anlıyorum seni kuzum
- Soran+1 yıl
Bu ikilemde kaldığım için eyleme geçemiyorum işte 🥺
- +1 yıl
Belkide senin ondan uzaklaşma sebebin onun sana eskisi gibi davranmaması ve bir kaç şeyin üst üste gelmesi veyahut bazı konularda sorun yaşaman ama destek olmaması seni ondan uzaklaştırıp şüpheye düşürmüş olabilir
10 Yorumla - +1 yıl
ayrılmadiysan kendin için ayrılmalisin.. karşımızdakinden cok kendimizi düşünmeliyiz senin hayatını hatta seni değiştirmeye çalışan birisi seni hak etmiyor. istediğini giyip istediğinle görüşmen ve kendine gelmen lazim. bu sana cok iyi gelecek
10 Yorumla - +1 yıl
Olabilir öyle şeyler ben 7 senemi verdiğim adamdan soğudum
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Be yapacaksın peki
- +1 yıl
Bitirdim
- Soran+1 yıl
Yaaaa
- +1 yıl
Evet ama benimki çok karışık ayrıldıktan sonra çok kızla sevgili oldu geri döndü denedik eskisi gibi olamadık
- Soran+1 yıl
Keşke beni aldatsa da bende bu çıkmazdan kolayca kurtulsam
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun zamanla insan gerçekleri daha iyi görüyor
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle gerçekten
- Soran+1 yıl
Bitirmekten korkuyorum
- Soran+1 yıl
Öyle de o bir asker onu yarı yolda bırakmak olur bu hem araftayım ayrılırsam pişman olabilirim ayrılmadan önümüzdeki zamanlarda pişman olursam daha net bir karar veririm
- Soran+1 yıl
Ben kafa olarak olgun ama duygusal ve çocuklaşmayı seven biriyim canım tramboline gitmek istedim birlikte o ise ben çocukluk yaşı geçtim 12yaşında değilim dedi üzüldüm kırıldım böyle aşağılarcasına konuşmamasını saygı göstermesini isterdim tek bu değil tabi bu en son yaşadığımız bir konu
- Soran+1 yıl
Yalanda var ortada dün kendi instagram ından bir kıza bakmış ama ben bakmadım tanımıyorum diyor klasik yalan
- Soran+1 yıl
Aile konusunuda çok aşırı yaşadık ya toz kondurmuyordu sülalesine tüm yaşananlar yordu beni herhalde tahammülsüzleştim ama umrumda da değil gibi bilmiyorum
O olmazsa yaşayamam dediğim insan “sen kimsinde ben senle sevgili olayım” dedikten sonra aşka inancım kalmadı. Bir kaç sonra geçicek hatırlamayacaksın bile
10 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi barajı geçene kadar top bu şekilde gol olur
00 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyorsun canım benim neden diyeyim mi 19 yaşlarında herkes birine tutuluyor ama bir adam için canını gözünün önüne aldıysan sen aşık değil bağımlısı olabilirsin o yüzden yani sevmiyorsun 💗😘 boş ver bırak nasibini bekle
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bencede alışkanlık oldu gibi
Evet bazen böyle düşüncelere çıkmazlara insan girebiliyor ama en sağlıklısı biraz uzaklaşıp sessiz kalmanız hem ilişki acısından onun sizdeki değerinize görebilirsiniz Eskisi kadar umrunuzdaysa size ne olduğunu soracaktır
00 Yorumla- +1 yıl
Zamanla soğumuşsun yaptıklarını oturup düşününce aslında ne kadar yanlış bir kişiyi sevdiğini fark ettikten sonraki pişmanlık yaptığı herşeyin batması…
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen öyle geçen gece her yaptığını bir kağıda yazdım ve kendime nasıl devam ediyorum hala dedim
- +1 yıl
Aynısını bende yaptım sonuç ayrıldım normalde arkadaşlarıma anlatırdım o kadar cok bunaltmıştım ki arkadaşlarımı kağıda yazdım
- Soran+1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
Seviyormuyum diye sorduğuna göre o sevgi bitmiş bence sadece yasadiklarin kalmıştır aklında yaşadıklarına değer veriyorsun herlde ama sevmiyosn zorlamanın bi anlamı yok gibi yinede senin kararın.
00 Yorumla Bu onla ilgili diyil senle ilgili bi şey bana göre, birlikte bi şeyleri yapmayı deneye bilirsiniz. Dönem dönem kendimizdende sıkılırız bu ilişkilere yansıya bilir
00 Yorumla- +1 yıl
Asker poli sıkıntılı meslekler. Stres yüksek olduğu için sanada yansıtma ihtimali yüksek. Yol yakınsa aranızda birşeyler yaşanmadıysa kaç kurtul bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne söz var ne nişan aramızdada myle çok bir şey yaşanmadı
- +1 yıl
Bir insanın başka bir insan için kendine zarar vermesini anlamıyorum ! Aşk dediğin şey çok saçma bir şey bu sadece insanı acizleştirir ve ölümü düşünürsün. Aşk biter seks bitmez
00 Yorumla - +1 yıl
Nedenini bilmiyorum ama Allah a yönel huzuru bulursun çünkü bende Allah a yöneldiğimde Allah CC da buluyorum huzuru 🙂
00 Yorumla Ben de dün bitirdim 2,5 yıl olmuştu hareketleri bitirdi bir ilsikide kaybetme korkusu kalmadıysa dusunme
00 Yorumla- +1 yıl
ikilemde isen geçmiş olsun artık sevmiyorsun ya da sevgin azalmış
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanırım azaldı
Daha dipi görmedin bir adam için bu sözleri sarfetme daha kötü günlerin olacak.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapacağım peki
- Soran+1 yıl
Yok be kendimi öldürecek kadar cesaretli değilim o an bir duyguyla yazdım onu
- Soran+1 yıl
Evet ya değişeniyırum nick i nerden değişeceğim
bence kendine biraz zaman tanıman gerek
10 Yorumla- u+1 yıl
Bence üzülmeyin ve kendinize zaman tanıyın
10 Yorumla - +1 yıl
Bişeylerin farkına varmışsın ya da sogumuşsun olabilir
00 Yorumla Ya abi aşk acısı soo cringe i think dont anything say my english
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biz de dün ayrıldık. Bugün bu soruyu görmem tesadüf. Ne yapacağımı hiç bilmez halde, hiçbir yere sığamıyorum
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden ayrıldınız
- Cevap sahibi+1 yıl
Sanırım aldatıldım :))
- Soran+1 yıl
Bende aldatılsam da kolay yoldan ayrılsam
- Cevap sahibi+1 yıl
Hiç kolay yol değil. 2 gündür kendimde değilim
- Soran+1 yıl
Kendine alan yarat eğlenebileceğin
- +1 yıl
Ara konuşalm 0542 784 54 49 istiyen arabilir konuşuruz sıkılıorum
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tereddüt ediyorsan da bir sorun vardır. Gerçekten sevdiğin insana olan duygunu sorgulamazsın bence. Sal gitsin derim.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Onu elde etmen kendine bağlaman ilgili hale getirmen ipleri eline alman çok kolay aslında
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani?
Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. belirsizlik duygusu oluşmuş
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl çıkabilirim bu duygudan
- +1 yıl
Ölümü göze almak mı bu yaşta
01 Yorumla- Soran+1 yıl
asker ya ona bir şey olursa yaşayamam diye düşünüyordum yoksa canıma kıyacağımdan değil anlık duygu yoğunluğu diyelim 😂 insanın canı tatlıdır 😂
- +1 yıl
Ben de aynı durumdayım o yüzden evde hali hazırda ip bulunduruyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Neyseki kafan yerine gelmiş
016 Yorumla- Soran+1 yıl
Kafam yerinde bile değil
- +1 yıl
Aslında yerine oturuyor yeni fark ediyorsun
- Soran+1 yıl
Sonucu merak ediyorum
- +1 yıl
3 5 aya mutlu bir insan olacaksın not al
- Soran+1 yıl
Ayrılarak mı onunla devam ederk mi?
- +1 yıl
Ayrılırsan mutlu olursan devam edersen aptal olma yolunda ilerlersin şu an beynin %50 50
- Soran+1 yıl
O kadar haklısın ki keşke bir de ne yapacağımı söylesen :(
- +1 yıl
Bitirmeye oyna
- Soran+1 yıl
Akışına bırakıyorum o halde
- +1 yıl
Akışına değilde mantıklı hareket et akışa bırakırsan yorar yani sorgula ufaktan en sonunda kendin için doğru kararı vereceğinden eminim
- Soran+1 yıl
Kendimi mi ilişkimi mi onu mu sorgulamalıyım
- +1 yıl
İlişkiyi tabii aldığın kararlar doğruysa neden doğru yanlışsa neden yanlış olduğunu sorgula sakin kafa ile bunları yap zaten otomatikmen bitireceksin
- Soran+1 yıl
Tamam peki çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım 3 4 ay sonra yazarsın sonucu 😅
- Soran+1 yıl
Bakıp görücez
- +1 yıl
😅 son durum ne
Dertleşmek ister misiniz
00 Yorumla- +1 yıl
emin değilsen ayrıl gitsin nedir
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Vicdanım el vermiyor
- +1 yıl
kendine zerre önem vermiyorsun ozman aferin ne diyim :))
- Soran+1 yıl
Sen bir erkeksin ve komando olduğunu düşün ıraktasın 2.5 yılını verdiğin kız arkadaşın senden ayrılıyor ortaya tam anlamı ile bir sevep dahi sunmadan.. ne hissedersin?
- +1 yıl
Ben duygusal biri değilim. Ortada bir sebep yokken çekip gidiyorsa s*ktirsin der hayatıma devam ederim. Kimse için kendimi paralayamam.
- +1 yıl
Ask biter
10 Yorumla Çaresizlik kötü
10 YorumlaBende ayni durumdayim 3 yildir asik oldugum insana
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapacağız peki
Ne mesela seni rahatsız ediyor onda?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşlı gibi davranması hep bir yorgun konuşmaya gezmeye mecali yok
- Soran+1 yıl
23 25
Çoğunlukla yeni kişiler buldu
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlamadım
Üstündeki agırlıkları at bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl olacak
- +1 yıl
Biraz kendine zaman ayir bence
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu da yapamıyorum ki herleyimi kısıtlıyor
- +1 yıl
Neden
- Soran+1 yıl
Kız arkadaşımla buluşmamı , kısa bir tişört giymemi (crop değil) herşeyi sorun ediyor
- +1 yıl
İkileme düştüysen bir sorun var demek
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorun kendisinde çok fazla eksiği gözüme çarpmaya başladı
- +1 yıl
Soğumuş olabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Sev o adamın sana orada ihtiyacı var
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Romantik ilşkiye birbirini tanımadan sadece duygu yoğunluğu ile başlanırsa , bu yoğun duygu mantığı geri plana atar ve o kişiyi gerçekte tanımamıza engel olur. Boşuna “aşkın gözü kördür” dememişler. Aşk gerçekleri görmemizi istemez sadece duygunun peşinden gider ve o açlığımızı bastırmak ister.
Aslında hayatta bizi yöneten şey açlıklarımızdır. Çok aç olduğumuz anları düşünelim önümüze ne gelirse yemeye çalışırız. Aşk duygusu da böyledir bir an önce karşıdakine sahip olmak ve bu açlığı doyurmak ister.
Oysa ilşki içinde duygu ve mantık orantılı olmalıdır. Sadece mantık tatsız tuzsuz bir ilişkiyi sunar size, sadece duygu ise gerçekleri görene kadar keyf aldığınız , sonra hayalkırıklıkları yaşadığınız bir ilşkiyi.
İlişkiyi ayrana benzetecek olursak mantık ve duygu da ayran ile sudur. Bunların belli oranda olması ve kıvamı tutturması gerekir. Yoğurt çok olursa keyfli içilmez, su çok olursa ayran tadı olmaz…
Sevmek , aşık olmak güzel fakat birini “uğruna ölecek kadar” sevmek sağlıksızdır. . Kimse için ölmemeli kimseyi hayatımızın merkezine koymamalıyız. Kimi hayatının merkezine , başının tepesine otutturusak ondan zarar görür imtihan oluruz. Hayatımızın merkezinde sadece kendimiz olmalıyız.
Anlaşıldığı üzere bu ilşkiye yoğun duygularla başlanmış aradan geçen 2,5 yılda tanıdıkça hayal kırıklığına uğranmıştır. Şu an için kendine soracağın soru şu olmalı “ Bu ilişki için daha fazla enerji ve emek sarfetmek istiyor muyum? İlşkinin geleceği var mı?” Eğer “hayır” diyorsan bir 2,5 yıl daha vermeden hayatına yalnız devam etmelisin. Üzülecek, yas tutacak, zorlanacaksın ama belki de kendi merkezini bulacaksın. Mutluluklar diliyorum.
O kadar haklısınız ki … o kadar hayatımın merkezine koymuşum ki.. ayrılırsam çok üzülecek diye düşünerek vicdan yaptığım için bir yol katedemiyorum maalesef
Siz vefasızlık , halsızlık yapmadıktan sonra kendi hayatınıza odaklanın lütfen. Siz onu düşüneceksiniz ok. Fakat sizi kim düşünecek? Kendinizi kimsesiz bırakmış olursunuz bu durumda.
İnsan hayatını açlıklar yönetir...
(Baybüre Bayındır)