İyi de erkekde almak zorunda değil kimse kimsenin bankası değil yani senin yoksa onunda olmayabilir? Kendi ayaklarınız üzerinde durun bu yaşımdayım 1 erkeğe hesap ödetmedim kimse benim bankam değil.
İlk buluşmadan flört varsa bir kadının hesabı ödemesi bana doğru gelmiyor erkeği küçük düşürebilir bir kaç buluşma sonra tabi kadında öder ama ilk buluşmada bence erkeğin ödemesi gerekir zaten pinti biriymis 2 bulusma olmamali bir yere oturup çay içmek çok zor degil cay bahçeleri uygun mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cimriden uzak dur hiç işin olmasın gönlüde dar olur
Vallaha dar
Hahahhajahah sana para harcamaya değer mi değmez mi bir bakmış bence
Evet ondan sonra görüldü attım soğuk yaptım ondan noldu dedi zaten değil mi demek ki neymiş degermişim
Bence sen herşeye değersin ancak bu malı bırak
Bırakacam ama ne diyio
Çok Çapulcu geldin bana kusura bakma bb
Çapulcu ne demek
Parka oturan
İlk günden etkileşimim zayıf kaldı üzgünüm hayatında mutluluklar dilerim de bidaha da yazma bitti gitti bu kadar
10 milyar.. sizin yaş 50 lerde miydi? Yoksa para birimini bilmiyor olabilir misiniz?
Ay neyse ne şu an önümü düşünecem
Onumu"
Ayrıca 10 bin tl çok bir para değil
Öyle de bı 50tl demi yok çalışsam zaten ben alırdım
Yine de 1 buluşmada bence yorum yapma
Tanimadiğima bile ısmarlarim o kadarini cok cimriymis
Demi ya
10 bin artık mazot parasına yetmiyor naapsın adam.
Arabası yokki kanka
Hmm bi daha ki buluşmaya bi bak bakalım o zaman nasıl bi mekan seçecek
Bak asla parasında pulunda değilim ama bı içecek almakta zor değil
İllaki öyle hem muhabbete illa bi içecek şart öyle bi ortam olsa daha iyiydi
Ben ondan daha az maaş alıyorum ama bi kaburga dolması yemeye giderdik 🤭
Pintilik bu direkt yol ver değişmez de boyle insanlar
Eski sevgilim de böyleydi değişmedi gerçekten
Ya maaşı asgari ücret bile olsa bir yerde oturup bir cay içilir parka götürmek neymis kac yasinda o bu kadar mi gormemis
İşte bunu anlatmaya çalıştım
belki insanların içinde olmak istemedi? ayrıca 10 bin çokta fazla bi maaş değil
Sen alsaydın? İlla Erkek mi alması lazım madem öyle alsaydın kendine onada utanır anlar alırdı zaten
Düşündüm düşünmedim değil ama canım ben? ben çalışmıyorum etmiyorum param olsa gocunmam ki aldığım da oldu
İyi de erkekde almak zorunda değil kimse kimsenin bankası değil yani senin yoksa onunda olmayabilir? Kendi ayaklarınız üzerinde durun bu yaşımdayım 1 erkeğe hesap ödetmedim kimse benim bankam değil.
Bende odetmedim ama sen anlatılmak isteneni anlamamişsin
İlk buluşmadan flört varsa bir kadının hesabı ödemesi bana doğru gelmiyor erkeği küçük düşürebilir bir kaç buluşma sonra tabi kadında öder ama ilk buluşmada bence erkeğin ödemesi gerekir zaten pinti biriymis 2 bulusma olmamali bir yere oturup çay içmek çok zor degil cay bahçeleri uygun mesela
Yoo bende diyorum ki rahatsız olduysan ona en güzel cevap birşeyler içelim mi ben alıyorum sen ne içersin? Hem taş atıp hem test edmiş olursun
İşte onu demem için yanımda param da olması lazım sadece 20tlm vardı 😂
Ben bile kaç para geçiyor elime cimrilik yapmam böyle
Cinsiyet değişiyorum bende asker olcam de
Ahahhah😂😂
Böyle cimri insan var
Bak mesele para yemek değil böyle amacım olsa çok insan var ama bı insan şimdi neyse ileride de öyle olur sırf onu test ettim ben
Çocukluktan öyledir o insan var ama yemez.
Cimri demekki hıtbnuköh
Cimri pinti 2. buluşmayı yapma
Cimri o
Evet
Uzak dur
Borçları vardır
Bı 50 tlside olur diye düşünüyorum
Aylığı direkt borçlara gidiyorsa demek ki. Bi dönem yaşadım biliyorum.
AnkrMAL
Anormal bence
Of of
gayet güzel bi date