şu devirde pek olduğunu sanmıyorum. zaten alması da hayal gibi bir şey.

şu devirde pek olduğunu sanmıyorum. zaten alması da hayal gibi bir şey.

arabayı 2 sene önce taşıt kredisi kullanarak aldıysa olabilir. 2 sene önce zaten o araç 100k falandır. şimdi 400 binlik arabaya max 280bin kredi çıkar. 48 ay için geri ödemesi 10 bin liraya yakın oluyor. kalan 120 bin ise 13 ayda ancak birikebiliyor. ama geçmişten birikimi varsa olay farklı.
Had olayı değil yani yapabiliyorsa yapar kime ne. Ancak yoksa, şimdi alacaksa ve başka bir kaynağı yoksa 9K maaşla zaten şu şartlarda alamaz. Halihazırda varsa da önceden almıştır, fiyatlar uçunca mevcut bu durum ortaya çıkmış olabilir.
Cevap
39Cevap
Sonunda saltanattan kurtulursak alabilir
Ama şimdiki gibi devam ederse
1 yılda 108 bin tl kazanacak
Hiç yemeden 1 yıl tüm maaşı biriktirse
1 yıl sonra arabanın fiyatı 2 katına çıkacak yine boşa biriktirmiş olacak😅
10 yıl filan sürekli yarısıyla dolar alırsa belki bir ihtimal biiriktirebilir
Sen mi veriyon da maaşını haddi olup olmadigini söylüyonn sana da baksan haddin olmayan seyler kullaniyorsundur
8 bin maaşla piyasa değeri 1 milyonluk aracım var şu an 200 bin lirayken ötvsiz almıştım haddim değil mi yani?
Hevestir, arzudur, begenidir binmesin mi. Hayatinda bircok kalemden kisip bu urune para yatirmayi goze aliyorsa belirli sebebi vardir, almalidir.
11 bin lira maaş alan tanıdığım 700 bin liralık Mercedes'e biniyor, 2019'da 150 bin lira bandına almıştı.
Zaten asgari ücretliler araba alamıyor bu bir gerçek alabilenlerde en azından kendi yerli malından alması daha + olur.
Ben asgari ücretle 300 binlik araca biniyom nolmuş bı devirde kafanı kullanacan
bende 10 bın alıyorum 300 bınlık araca bınıyorum ne alaka
Yani bn yazcaktim biriktirmistir kredi cekmistir Adam olabilir..
@pirpirella000 mesele o degilki 135 bine aldıgım araba Şu an 300 bin oldu alınır yani
Tabiki
Maaşı dolar euro olarak alıyorsa ve arabayı tl olarak alacaksa gayette mümkün 🤣🤣🤣
Birikmiş ya da ek iş yaparak kazandığı
Veya babadan kalan parası olan biri alabilir tabiki
400 bin liralık arabaya da binmezsin 2005 falandır o bir kaza da ölüm garantili
Degil. Tabi sıfırdan taksit ödeyerek almayacaksa arabayı. Mevcutta araba varsa binebilir sorun yok
Neden olmasın 10 bin civarı maaş alıyorum Mart ayında kuga aldım ek gelirim
zaten şu anda piyasanın en ucuz arabası hyundai i10 o bile 330 bin tl bu gidişte bu bile insanlara hayal
Neden haddi olmasın ki... belki baska yatırımı yoktur... 30bin kazanıyorum... 3milyon evim ve 230bin aracım var.
400 bine alınabilen tek sıfır araba hyundai i10 şu an. Onu da almamız hayal.
483 dolar maaş ile 21.500 dolarlık arabayı almak mı
Problem zaten orada. Kimse yorganına göre ayak uzatmıyor. Böyle devam ettiği sürece de ülkede fakirlik, yoksulluk, açlık bitmez
18000 maaş alıyorum. 220 binlik arabaya biniyorum. İkinci arabamda 380 bin falandir.
Müdürlük yapıyorum bı yerde
Fen edebiyat
herkes herseyi hak eder. Maaşına ellemeden araba alabilirse alır. Hadi birikimle araba aldin algisi vergisi benzini hic durmadan masraf.
Şahin olmuş 60-70 bin 400.000 lik araba lüx değil ki avrupanın yüzüne bakmadığı arabalar burada 500-600 bin
Artık hiç bir şey haddimiz olmamaya başladı
9 bin alan bitmeyecek de kim binecek
Krediyle her şey mümkün
Ne zorunuza gidiyor anlamıyorum alır kardeşim alır
400 binden aşağı araba var mı
400 bin sen çok para mı zannediyorsun :)
Önceden aldıysa neden olmasın.
Babadan vardır belki bilemeyiz
Herkesin kendi karari düşüncesi belki evden cok araba sever alır yani
400.000 TL araba pahalı değil binebilir
Sugar daddymin bütçesine bağlı dişfkkf
bu zamanda çok zor :/
Çok mal haramsız olmuyor
🤣🤣🤣🤣
Sana danismam gereken seyler var ama ulasamiyorum uzun suredirde takip ediyorum seni
Aileden zengin degilse olmaz
Ölene kadar o maaşla çalışmazsa binebilir
400 bine arabamı kaldı allah aşkına
Gücü yetiyorsa alsın da binsin bakalım
Değil
Kimden bahsediyorsun
biner
Sana ne binler binmez kıskanc
Değil
biniyorsa haddidir
Bende saçmalık
Miras kalmadıysa mümkün değil