Nişanlımla yolları ayırmalı mıyım?

3 Yıllık ilişkimiz var ve 8 aydır nişanlıyız. Bu 3yıl boyunca nişanlımın hiçbir erkek arkadaşıyla ne görüşmüşlüğüm nede tanımışlığım vardır. Ama o benim hayatımdaki herkesi en ince ayrıntısına kadar tanır. Son 2 aydır benim ailevi sebeplerden dolayı yaşadığım sorunlarım mevcutken "bana ilgin bitti, ya ben ilgiyi dışarda ararsam" gibi cümleler sarfetmişti. İşte bir kaç hafta sonra bir arkadaşıyla görüşmeye gideceğini benden izin almadan ya da hiç bir şekilde nasıl bir planları olduğunu bilmeden görüşmeye gitti. Gecesi büyük bir kavga ettik, bir daha tanımadığım hiç bir arkadaşınla görüşmeyeceksin dedim. Gene bir kaç gün sonra bir arkadaşıyla görüşeceğini dile getirdiğinde kesin bir kararla görüşmeyeceğini dile getirdim ve evine döndü. Taki 2gün önce yaşanan olaya dek...

Dışarda çok sevdiğim bir arkadaşımla nişanlımın gelmesini bekliyorum. Nişanlım aradığında fazla durursunuz dimi hemen kalkacaksanız gelmiyeyim gibi cümleler sarfettikten sonra 30 dk geçti geçmedi evde kavga olduğunu, dışarı çıkmayacağını çıkarsada yanımıza gelmeyeceğini dile getirdi. Tabi üzüldüm buna diğer aramamdan sonra o geçenlerde hayır gidemezsin dediğim çocukla buluşmaya çıkmış evden ve 1saat önceden planlanan bir buluşmaymış. Gece 2 de falan eve döndü, neden böyle bir şey yaptığnıı sorduğumda "senin yüzünden " dedi. Gecesine mesaj atmış sabah görüşelim konuşalım diye. 2 gün olucak hala bir dönüş yok. Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim, lütfen bana mantıklı bir kaç bir şey söyleyin.

Nişanlımla yolları ayırmalı mıyım?