AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kızlar keriz bence. Parayla alınıyorlar sonuçta. Ben yapmadım öyle bir şey diyeyim😀
Sugar daddy dediğimiz şey sevgidende oluyor yani ben sugar daddy tqbi k ideğilim ama sevgilimin mutlu olması için her istediğini alırım
Seni sevmiyor kullanıyor bir de böyle düşün
Yani ne bileyim çok üzülürüm fakat yinede istediği bir şey olsa alırım ama kullandığını hissettiriyorsa konuşmam bir daha
Ben kimseye paramı yediremem be. İstersem kullanırım atarım kimse beni atamaz bir. A m için kendimi kullandıracak değilim
Çok şükür keriz olmayan bir adam yaa canım gibi türlü türlü hediye aldım demişti haftalık 5bin gönderiyormuş kıza kullanılmışsım dedim bende
Oha a q o da harbi m almış ben hayatta öyle şeyler yapmadım yapmam da bende her şey Alman usuludur
Neden diye sordum tipsiz misin bunu yapıyorsun diye verdiği cevap 35 yaş üstü kadınlar benle evlenmek istiyor ben genç istiyorum dedi sksk
🤣🤣🤣🤣🤣 değişik bende o sorun yok hem takıldığım kızlar benim dengim parası olan kızlar varoşlara ve sonradan görmelere tahammülüm yoktur
para veriyor karşılığını alıyor niye keriz olsunlar. bi nevi ticaret
İyi de bir sürü para türlü türlü hediyeler bence kadın kullanıyor verdiği sadece *
@m
demekki o insan için birsürü para dediğin birsürü para değil. aldığı verdiğine değiyor demek ki. yani siz sugar dady diince sosyal medyada gördüğünüz gucci prada iphone alan insanları düşünmeyin sadece onun düşük bütcelileride var :D
Yok biriyle konuştum adam haftalık 5bim lira para atıyormuş kuaför şu bu harcamalarına destek hediyeler felan deidm sen keriz sin
adam seni kekliyorda olabilir bilemem. ya da belki kadın buna değecek bir kadındır.
her şey olabilir. Şaşırdım aslında
şaşılacak bir durum yok. ekonomi bu şekilde devam ederse normal ilişkide insan kalmayacak :d devir sugardady devri. tabiki tersi de mümkün
Kerizle mi. Diyorsun yani?
hangisi keri hangisi değil konu muallak bence. bakıyorsun adama kadınların dikkatini çeken bi yanı yok ama parası var ve bu parayla rüyasında göremeyeceği kadınla ilişki yaşıyor
Ne kadar para veriyor ki sen hiç şahit oldun mu
yani para olarak değil ama. birtakım masraflarını karşılama olarak şahit oldum. nedir ev kirasına destek çıkıyor yediriyor içiryor kılık kıyafet hediye alıyor. yani aylık 10 bin falan ancadır
Soyumi lan ben bu kerizleri smsnsn🤣
Valla sen bilirsin. alan razı veren razı olduktan sonra :D
İşin ucunda vermek var tabi ayy bilemedim skdjjd
eee yani bu bir alışveriş sen iyi vercen ki oda sana iyi verecek :D biraz rahat biriysen bi dene. ee tabi güzel ve çekici olmanda gerekli
Neden keriz olsun parasiyla değil mi kullanip atıyor işte
Sende yaptın mı?
Soru bu değildi ki
Sordum sadece
O benim özel hayatim kusura bakma
Ajajaj millet keriz olmuş iyice
Bakire ve ergensin demi
Bakireyim nolcak?
Senden de 11 yaş küçüğüm
Bak arkadaşım tane tane anlatayım dinle
Tek bı kadın alıp parama ortak edeceğime ve buna rağmen mutlu olamayacağına degiisk kadiinlarla yemek daha mantıklı böyle düşün
Kullanılmak dediğin saçma bir şey al gülüm ver gülüm
Olayın sevgi ile alakası yok
Bu da senin kendini avutma biçimin işte. Sevgisiz insan modeli
Kusura bakma ama bu hale anamizdan doğduğumuz da gelmedik hayat getirdi bu hale
Ağa be üzüldüm ha inşallah aşık olup seveceğin seni sevecek biri de çıkar ama sen enerjinle çağırmalısın onu kullanıp atma enerjisinde olursan çok zor.
Yemin ediyorum çıkmasın yeter goturdukleri getirdiklerinden çok kalanlar bütün olusturmuyor
Hep aileler yüzünden oluyor sevgisiz büyüdüğü için sevgi göstermeyecek kişileri seçiyor insan değersizlik ne kadar acı kötü bir şey ya Allah şaşırtmasın
Çocuk esirgemeliyim ben bro
Hadi canım sende ohaa. Bilmiyordum bro kusuruma bakma🥺
Sıkıntı yok rastgele
Burdan sesleniyorum varsa benide alsın bence mantıklı
beyinleri yok
Olur bakalimm bizimde guzel cekici biri
Neee?
Başına var sanırım birtane
Vardı da aşırı itici geldi yolladım
İyi yapmışsın iğrenç bişey ya
onlar seni kullanmıyor mu fkfkck
Beni kullanan olmadı cinsel ilişki yaşamadım merak ettiğim için sordum