ben ve sevdigim yaklasik 3 senedir birlikteyiz, hersey cok iyi gidiyor. ailesiyle iyi geciniyorum, hergun annesiyle konusuyorum bana yuzuge kadar almislar. yani bildiginiz hersey cok mukkemmel. asigiz, birbirimizi seviyoruz, ve sirt sirta verip engelleri asamaya calisiyoruz. ama benim babam vermek istemiyor beni sirf din ayriligi var diye. ama culturler hep ayni. sadece din farkli. benim icin fark etmiyor onun icinde ayni sey gecerli. babamlar bana cok baski tehdit yapiyorlar. kanini dokerim, sana huzur vermem, seni ise godnermem telefonunu alirim elinden eve kitlerim seni. amcamlarinda haberleri var. onlarda baban felc olsa seni bulucam diorlar bana. ben artik biktim ama, 2.5 senedir ugrasiyorum. ablam ortaligi cok karistirdi ve halen karistiriyor. o benden yasca 5 sene buyuk. ve halen evlenmedigi icin benimde evlenmemi istemiyor, bizimle ilgili yalanlar atiyor, oylede babamlar cocuktan huylaniyor. sevdigim yarin babamla konusmaya gelmek istiyor ama ben korkuyorum gelmesini istemiyorum. dayaklar yedim cok, artik istemiyorum. ben kacmaya karar verdim..
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Demir almak gelmisse zamandan demis sair.
Bu gemi artik kalksin bu limandan yegenim.
Bende bir babayim ama; oyle babalari anlayamiyorum inan.
Seni sen oldugun icin seven deger veren o gencide kutlarim. yinede orf adet yerini bulsun diye seni babandan istemeyi dusunuyor.
Annesininde ellerinden operim.
Izinizi kaybedebilecekmisiniz?
Bu gemi kalksin Artik. mutluga yelken acmanin zamani gelmis de geciyor bile. bu kadar ugrasmAn birsey degistirmiyorsa onlar dusunsun gerisini derim
Aksama gorusmek isterim seninle.
Din dedigin sanirim mezhep.
Benim ve esiminde boyle olabilidi. hala akrabalari ic yuzunu bilmiyor bizim olayin.
Grsrz yegenim benim.017 Yorumla
Soran+1 yılabicim. o musluman ben hristiyan buyutuldum ama dinle pek aram yok. cok yanlizim abi hic kimse benim tarafimdan destek cikmiyor. babam bana oruspusun canin erkek istiyor bile dedi. benki babama okadar deger veren birisiydim. bunlari yazarken bile gozlerim doluyor. kendime bakamiyorum artik. ya sevmek okadar kotu bvirsey mi
- +1 yıl
Sevmenin ne oldugunu bilene sorma yegenim.
Boyle ailen yuzune hasret kalmadan anlamAz senin degerini.
Bu kadar seviyesizlige de pes diuorum.
Uzulme yegenim.
O seni seven gencle her engeli asarsiniz. hic bulamayacaklari bir yere gidin.
Film gibi nasil etkilendim bir bilsen.
ZamanindA buna benzeri yasayan ve simdi bir baba olarak.
Yolunuz mutluluk mutlugunuzda daim olur Insallah yegenim benim
Soran+1 yılseninde esin sana mi kacti?
- +1 yıl
Kacmadi.. sadece esimin ailesi biliyordu mezhebimi. hala cevresi yeni yeni ogreniyor.
Benim cevremden de tepki verenler oldu.
Napalim yegenim? Dunyaya farkli bakanlari hosnut tutmak zorunlulugu mu var. birak kim ne dusunurse dusunsun.
Seni oldugun gibi seven biri ve Sana kucak acan ailesi var.
Istersen sevgilinin ailesiyle konus bu konuyu. Sana daha dogrusu size en iyi fikri onlar verecek bence
Soran+1 yılabi senin mezhepin ne ki merak ettim..
- +1 yıl
Yorumlari yeni okudum calisdigim icin.
Ben Hollanda da yasiyorum guzel kizim.
Almanya da yasayacaginizi once yazsaydin keske.
Dag daga kavusmaz insan insana kavusur dedikleri gibi.
Dunya gercekten kucuk ya.
Merak etme babana birsey olmaz.
O kadar lafina karsin Onu hala dusunmen
Cok hosuma gitti. ama bu kadar da takma. elinden gelse sevmediginle evlendirir birde gurur duyar iyi yaptim diye.
Unutma !!! Psikologa da gitsen diyecegi ne biliyormusun?
Hic kimse kendinden onemli olmasin
Ileride nolur izine gelde yuzunu gorek diye yalvaracaklarina eminim inan.
Cok gordum oylelerini. klasik turk filmi gibi aynen.
Sen onune mutlulugunuza bak yegenim.
Uc yildir ikna olmayan babanda olsa takma
Soran+1 yılabiiii bende hollanda'da kaliyorum!!!
- +1 yıl
Inanamiyorum ya...
Bu kadar olur inan.
Ben arnhem de yasiyorum.
Belki babani taniyorumdur bile.
Yakiniz diye cekinme guzel kizim.
Bir haftadir arabam bozuk onunla meskulum ama; sevgilinin ailesiyle anlasin o gencle gelip alirim bile seni.
Kusura bakma baban diye birsey demiyorum ama; benimde var iki oglum. onlarin mutlulugu herseyden onemlidir. isterse bir turk afrikali afgan hic fark etmez. kimi sevip seviliyorsa odur benim icin. evladim diye bagrima basarim.
Dusunme hic dert etme senin mutlugunu dusunmeyene acima. yoksa omrun pismanlikla keskelerle gecer kimsenin ruhu bile duymaz.
Son birsey soyle yahu.
Kacacagim mutlu olacagim gibi
Soran+1 yılvallahi ben bu 6 gecedir uyuyamadigim icin gece 4te ona uzun bir mesaj attim. olmuyor diye boyle. sabah uyanip bana maasini aldiktan sonra gel. senin yerin benim yanimdir dedi. artik 3 hafta dayanicam o evde sonrada treni alip gidicem yanina. iste simdide bakiyorum ordaki haklarima felan. insallah kolaylikla yasiya biliriz orda
- +1 yıl
Almanca Hollanda ca bilene kolay bir dil. fazla zorlanacagini sanmiyorum.
Ustelik hayat bundan ucuz.
Sen bunlari takma.
Okuyormusun calisiyormusun?
Sevgilin neyle meskul. gecinebilecek kadar yardimda gorursunuz bence.
Yedi yil once Belcika dan bir kiz tr deki kayinimla tanismis. ailesi istemedi.
Inan kizi onsekiz olana kadar zor durdurduk.
Gitti evlendiler simdi uc cocuklari var ve Belcika da yasiyorlar.
Sozde ailesi sildiydi kizi. bunlar laf.
Kim evladini siler sevdigiyle evlendi diye?
Soran+1 yılYa 3 hafta beklemeliyim, maasim gelse oyle gidicem cunku hic param yok. Bana kalsa yarin hemen cikarim. Bugunde beni hic rahat birakmadilar. Cok egoistler abi. Yiprattilar beni. Sevdigimde dior bekle almanyada avukatla konusayim bakim, hangi ulke bize haklarini veriyor o ulkeye gidelim. Ama ben bekliyemiyorum daha. O avrupa vatandasi degil. Ben hollanda vatandasiyim. Almanyada yasiyabilicekmiyiz buda halen bir soru. Cok yoruldum cok. Kendimi oldurmek istiyorum
- +1 yıl
Sacmalama lutfen. tam uc yildir beklemis kavusmanin arefesindesin.
Sevgilin ailesiylemi almanya da. calisiyormu?
Evlenip birlesmek icin sartlara uyup uymadigini avukqta soracak sanirim.
Bekle bakalim ne ogrenecek.
Tam sonuna gelmisken pes etme.
Istersen tel numarAmi veriyim Sana belki ilerde lazim olur. senin vermeni isyemedim yanlis anlama. lazim olursa. tamam mi.
Soran+1 yılSevgilimin ailesi memlekette kaliyor. Kendisi 1 haftadir geldi almanyaya benim icin. Cunku bizimkiler turkiyeye vermezdi diye dusunduk oda buraya geldi ama yine vermediler. Ben hollanda vatandasiyim doguma buyume. Oda tc vatandasidir. Evlilik yapip temelli burada kalmali. Ama bak zorlan beni asaya cagiriorlar bitti sanip guluyorlar keyfileri 10 numara. Ama ya ben?
- +1 yıl
Senin durum baya karisik yegenim.
Oglan tr vatandasiysa burada kalmasi zor. almanya da bura gibi. evin isin ve birsuru sartlari var. Turkiye den getiriyor aile birlesmesi gibi birsey bu.
Bunlari bastan yazsan daha farkli konusurduk inan.
Tek umdugum birbirinizi sartlAr ne olursa olsun katlanacak kadar seviyor olmaniz.
Zaten oyle olunca Turkiye de de yasarsiniz. degilmi yegenim.
Bunu yapan bahsettigim kiz Belcika pasportlu ve simdi esiyle birlikte Belcika da yasiyorlar.
Oldugu gibi yaz istersen. belki goremediginizi gorur bir yardimim dokunur.
Soran+1 yılHersey asilir,, avukatla konusucak. Sartlar pek umrumda degil cunku ben avrupa vatandasiyim. Evlendikten sonra oda oyle olacak. Ev felan hersey hal edilir umarim. Tek umudum benim almanyaya gitmem. Hollandada kalmak istemiyorum
- +1 yıl
Abi kurbanın olim bide bana yardımcı ol yaa mesaj atmaya çalıştım ama atamıyorum size
En İyi Cevaplar
Hanımefendi babanım elbet sözünü tutacağı aile büyükleri vardır. maalesef bazı örf ve adetlerimiz hiç hoş değildir. hatırı sayılır kişileri devreye koyun. biraz daha sabret aile büyükleri arya girsinler. bende bir babayım bu durumları iyi bilirim inanıyorumki babanız sizi kalpten çok seviyordur mutlaka yumuşayacaktır iyi bir dyrateji uygulayın nikah masasında babanda bulunsun. bir kaç ay daha bekleyin iyi niyetli büyükler devreye girsin kaçtıktan sonra hergün gerilirsin stres seni mutsuz eder elbet bir çaresi olur sevdiğinle yuva kurarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor, vermiyor.. Biz ayri irklardan ayri dinden insanlariz, benimbabam hayatta vermez beni. Beni olumle bile tehdit ediyor. Ben ugrasmicam artik. Sevdigimede dedim sakin gelmesin diye, yetter deger verdik onlara.
Bende kocamla sevgili donemindeyken ayniydik ablam var ilk once diye beni vermk istemiyolardi bende kacarak evlendm 7 aylk kizimda var ama keskede yapmadaydiim diyorum sevdigin kisiye kaciyosun tamam da sonra insan gercekten cok pisman oluyor ya smdi deseki esim git ailenin evine diye giderim hic tereddut etmeden esimle cok mutluyum ama ailemi yuz ustu biraktigim icin cok ama cook pismanim
110 Yorumla
Soran+1 yılama bak, mutlusunuz.. benim mutsuzlugu bilsen varya oturup acirsin bana. benim yuzumden hep guluckler akardi. yuzumde sivirce dolmus, ve gozlerimde birazcik bile isilti kalmadi.. kendi baban sana o* dese canin erkek istiyor dese, bulayim sana yat kalk doyarsin dese, sirf birisini seviyorum diye. sen bunlara nasil yapardin?
- +1 yıl
Canm anliyorum seni bende cok ama cok seyler yasadim tabi esimle mutluyum ama sadece esimle kacmayi kafana koyduysan eger sevdiginin ailesini cok iyi taniman lazm benm kaynvalidemde bana o kadar iyiydi ki ama simdi kafayi yemek uzereym cok iyi karar vermen lazm herseyi dusunmen lazm
Soran+1 yılBu sabahta yuregime dokundular. Ben srtik dayanamiyorum. 3 hafta nasil beklicem.
Soran+1 yılBugun vurmadilar, ama kelimerle. Bak yanimda oturup birbiriyle guluyorlar.. Hic birsey bundan acisi yok.
Soran+1 yılMaasim gelmeli. Benim biriktirmis param yok. 1500 euro alicam maasim oyle gitmeliyim. Ve avukatla gorusucek sevgilim. Akmanyada haklarimiz var mı diye. Ben hollanda vatandasiyim cunku. Simdi odama ciktim. Annem ablam babam birbiriyle sohbeti 10 numara. Hic kmse beni dusunmuyor
Soran+1 yılBen 18 yasta. Buyuk oldugum icin birsey yapamazlar. Belli olsun hollanda mi almanya mi ona gore yapariz. Cabuk tez belli olsun ama
+1 yılDin ayrimi basta hafif gelir ama cok zor din en onemli sey. Elvlenincr cocugunu sen islamlano fatkli bisryle buyutucrk rsin musluman degilse cocugunun kulagina ezan bile okunmitcak iyi dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim esim musluman, ben hrsityan buyutuldum. biz oyle dindar birileri degiliz. bunlari hep konustuk. cocuklar musluman olacak.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
Peki başaramadığını düşün. Her şey asıl o zaman senin için berbat hale gelecektir. Yaşadıkların kolay değil, ablanın yaptıkları vesaire. Ama kaçmakta bir yol değil. Allah sana sabır versin, umarım tüm düşünceleri değişir bir şekilde ailenin.
00 YorumlaBiri bana yardim etsin ayllem vermiyor kimsesi yok evi arabasiyokdiye vermiyollar bizde kacmaya karar verdik doru yapiyorum bilmiyorum ama onu seviyorum nekimsesi olmamasi nede arabasi evi olmamasi önemlidil oni seviyorum bizde kacmaya karar verdik ama dorumu yanişmi onu bilmiyorum yardimci olur musunuz
00 Yorumlailk önce ailesi gelsin bir istesin hala ısrarla bunu yapmaya devam ederlerse o zaman yaparsın düşüncelerini.. ayrıca ablanda insan değilmiş..
02 Yorumla
Soran+1 yılAblam bana neler yapmadi ki. Halende ustume yuruyup bagirior. Ortaligi ayaga kaldiriyor. Ben eminim ki ablam dogrulari soylese onunla ilgili ailem bukadar yapmazdi. 3 hafta beklemeliyim sonra gidebilirim almanyaya. Ama artik dayanamiyorum. Olmek istiyorum kaldiramiyorum bu baskiyi. Cok kotuler
+1 yılAsiretlik falanmi var? Kanini dokerim gbi seyler demis. Kacarsan bulup bisey yaparlarmi ki diye dusunmedim degil :/
01 Yorumla
Soran+1 yılasiretlik yok, ama benim sevdigim gucsuz birisi degil. birsey yapmazlar cunku sevdigim beni korur bundan eminim. ama kalpten gitmesin babam diye korkuyorum
Benim yengemde ayniydi 15 kez bikmadan kapiya gittik cicek cikolata en sonunda dayanamayip verdiler kacip ortaligi karistirmanin anlami yok ki
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim babam gormek bile istemiyor. ben cok israr ettim. birde korkuyorum cozum gitmektir. bu 3 sene oldu, ben evin en kucugum, ablamda ortaligi karistiriyor zaten. ondan beklemek anlamsiz
- +1 yıl
Hayır canım kactiktan sonrasi var bir de ailen arkanda olmayinca tadini alamazsin ki hic bir seyin. Ben yine yine yilmadan denesinler derim cunki her sey usulune uygun daha guzel :) dusunsene babanin kolunda gelinliginle evden cikiyorsun ama yine israrci olurlarsa vermemekte hak veriyorum :)
Soran+1 yılben eminim..
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Aile, aşktan önce gelir. Ama senin durumun biraz farklı gibi. Kararın ne olursa olsun sonunda umarım mutlu olursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. din ayrılığı derken biraz acarmısın mezhep mi din mi?
bukadar büyük bir tepki sasırtıcı gercekten..01 Yorumla
Soran+1 yılsadece din. ben hrsitiyan buytuldum, o musluman..
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılCocugu da al kaç başka il e öyle aileye müstehak bu kaçın bulamasinlar
09 Yorumla
Soran+1 yılben cok ugrastim/ gercekten. 3 sene oldu. artik dayanmiyorum. ama ya babam kalpten gitse. omur boyu cekerim ben
- +1 yıl
Yok olmaz bir şey
- +1 yıl
Bizde de kaçan oldu kaçıran oldu öyle kalp krizinden giden olmadi sonra pişman olup gelin bilebdediler
Soran+1 yılyinede korkuyorum abicim vallahi. ama hic beklemek istemiyorum hemen gitmek istiyorum onlardan habersiz
- +1 yıl
Eğer resitsen sevgilinide al silivride halamin evi var boş kiralar size dağın başı kimse bulamaz bana küçükken derdi hep kız kacircaksan getir korkma diye eğer ciddi iseniz yardımcı olurum
Soran+1 yılyuregine kurban. almanya'da yasiyacaz. yoksa kesinlikle silivriye gelirdik. cok tesekkur ederim gercekten
- +1 yıl
İyi yeriniz varsa sevindim sizin adiniza
Soran+1 yılAlmanyada haklarimiz var mı bilmiyoruz daha, beklemeliyim maasim gelsin oyle gidicem. 3 hafta var daha. Tukendim bittim ben. Bu sabahta yuregime dokundular. Ben artik dayanamiyorum
- +1 yıl
Allah kolaylık versin.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. sevdiğin seni istemeye gelsin ama
bir büyükle bunu yapsın
ablanda evlenemediği için
duygusunu içine atmıştır
yani önce ablana yardımcı ol00 Yorumla
+1 yılyanlış yaparsın babanın iznini almazsan hiçbir şekilde mutlu olamazsın ne yazık ki
03 Yorumla
Soran+1 yılboylede mutsuzum ama o ne olacak.
- +1 yıl
Babanın dinleyecek birini bul
Soran+1 yılHrkes babami tutuyor beni adam yerine koyam yok ki
Care diger ailenin devreye girmesi.
Tatli dille ve hoş sohbetle bu is çözülür bence00 YorumlaKardeş gerçekten zor bir durum dinler ayrı derken tam olarak nedir anlatırmısın
06 Yorumla
Soran+1 yılben hristiyan buyutuldum ama dinle pek aram yok. allaha inancim tek var. oda musluman.
Soran+1 yılben onun din degistirmesini istemityorum, ben onu musluman olarak sevdim. oda beni boyle sevdi. o benden boyle birsey ister ne ben ondan. saygi varsa zaten hic sorun yok.
Soran+1 yılsimdi karar verdim. maasimi aliyim 3 hafta sonra gidiyorum. karar aldik artik oda gel diyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise gitsene seni bu yaşta kim dövebilir a. k saçmalığa bak kanınını dökerim ne müslumanlik bu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılbizimkiler musluman degilki canim..
Cevap sahibi+1 yılSen müslüman ol canım doğru yolu bulursun
Cevap sahibi+1 yılAma polise git sen yine seni kimse dövemez
Soran+1 yılbabamdir birsey olmaz, dovsun. ama laflari cok agrima gitti. oruspusun felan dedi. canin erkek istiyor, sana bir erkek bulayim yat kalk doyarsin demesi. bunlar soylenmeyecek laflar. ben sadece seviyorum.
+1 yılDin ayriligi derken kim hangi dine ait
12 Yorumla
Soran+1 yılben hristiyan buyutuldum o musluman
- +1 yıl
Hic kacirma o seni mutlu eder
Sevgilin senin dininden olsun o zamna
010 Yorumla
Soran+1 yılsirf onlar kabullensin diye ben onun degismesini istemiyorum
Soran+1 yılyok ben artik onnun yanindaysam, olsemde gam yemem. gelip bulsunlar. ben olumden korkmuyorum sadece beni eve kitleseler ben hayatim boyunca ona ulasamam daha. korkum bu
Soran+1 yılYapamazlar oyle. Benim sevdigimin cevresi buyuktur bunlarda onu biliyor. Ondan butun baskiyi benim uzerime yapiorlar. Bu sabahta yuregime dokundular yine. Ben artik dayanamiyorum.
Soran+1 yılYa zateni vermiyorlar kiii. Yorumlari oku babam bana neler dedi yapti.
Soran+1 yılAnlamadim..
+1 yılKaçtığın zaman da rahat vermezler bence sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılbabam hic birsey yapamaz. ben onunla nikah masasinda oturduktan sonra is bitmistir
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrk olarak hangisi Sizinkiler?
00 Yorumlabir kere aileler görüşsün bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac kizim cidden nereye kadar ugrasacaksn?
11 Yorumla
Soran+1 yılTukendim bittim
Kaç gitsin
14 Yorumla
Soran+1 yılbencede..
Soran+1 yılbiliyorum bacim. simdi konustum sevgilimle. bana dior maasini aldiktan sonra gel. artik oda izin veriyor gelmeme.
kaç kurtul
16 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dusunuyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim.. keske herkes sizler gibi dusune bilseydi
Soran+1 yılkarar verdik 3 hafta sonra gidiyorum.. :)
+1 yılhayat senin
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdigime kacmak istiyorum? Cok kotuyum ne olur birsey soyleyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler